7165
  • Matthew Prosac
    jótröhögtem.
    és azt tudjátok h mi a különbség egy roma(-drukker) és egy elgázolt kutya között?...

ja hogy a zárójeles rész nélkül ez lenne az eredeti vicc, ami még humoros is volt? igen, de sebaj így átköltve is rendkívül "vicces" és "ötletes".
    értem én a humort, csak akkor legyen már jó és eredeti plz!
  • limperatore
    egyértelműen jobbak voltatok, ekkora maki csapatot mint a manchester
  • Taranov
    Az eredmény nem sokkolt engem különösebben, de sajnos 0-0-nál sem volt túl izgalmas a meccs. Tavaly az odavágón sokkal nagyobb volt a küzdés és a hangulat.
  • moor09
    ez nem gúnyolódás volt hanem poén nem tehetek róla hogy nem tudod értékelni :D
  • Matthew Prosac
    mindenféle gúnyolódásra.
  • Taranov
    Hát eléggé halovány volt mindkét csapat, nem igazán voltak szép jelenetek, leszámítva a gólokat.
  • Taranov
    De mire? Nem volt kérdés :)
  • Matthew Prosac
    0-2 a válaszom
  • Jagumo
    huhuuu hány ziccer marad ki.... :S
  • Csesza
  • totti10
    sztem kiestünk...
  • totti10
    United szurkoló előtt meg padlógáz

csak vicc ..:)
  • Taranov
    :D
  • moor09
    Ha már a Mu-s poénoknál járunk : Mi a különbség egy elgázolt United szurkoló és egy elgázolt kutya között? A kutya előtt van féknyom.

nem megsértődni kedves angol drukkerek csak vicc volt ;)
  • Count Adyn
    Este mindent bele, szoritok nektek^^
  • Taranov
    Sajnos az angol bajnokság nagyon erős lett, ha nem a klubok játszanának egymás ellen a bajnokságokban, hanem a bajnokságok egymás ellen, egyre gyakrabban nyerne Anglia, ami nem ad okot a bizakodásra. (Nincs bajom az angolokkal, de mindig is szimpatikusabbak voltak az olasz, spanyol, francia klubok)
  • mrroma
    hat hogy nagy bravur lenne az biztos, akkor elmondhatnank hogy a spanyol, es az angol ellovastis kiutottuk, azert az nem semmi lenne, akkora onbizalmat kapnanak a fiuk hogy aztan barki johetne, de az meg sajnos messze van
  • szanics
    Azért ne tarts ennyire a meccstől!
    Szerintem otthon a legfontosabb, hogy ne kapjunk gólt! Ha ez megvan és akár 0-0, akár 1-0 (de főleg, ha 2-0), akkor még minden esélyünk megvan kint a továbbjutásra. Ha gólt kapunk és nem nyerünk, akkor szerintem arrivederci.

Egyébként még mindig azt mondom, hogy hatalmas bravúr lenne a továbbjutás, a Manchester United nem a mi szintünk.
  • mrroma
    hat gyerekek "muuu" ide vagy oda, megint a legjobb formaban kaptuk el oket, es ha meg Totti se jatszik, hat nem tudom mi lesz, bocs hogy ilyen peszimista vagyok de kurvara felek az esti mecstol, es eleg borulato vagyok, remelem rendben lesz minden, a lenyeg hogy HAJRA ROMA, FORZA ROMA, barmi is lesz
  • Prince23
    Ja, azóta megutáltam Fergusont és az összes dev(b)il csapatot. Még a hajrában (utolsó negyedórában sacc-perkábé) is ösztökélte játékosait IDEGESEN, szétrágózva buráját tavaly... elég szánalmas volt, ennyi vezetés mellett...
    Ha nem is nyerünk, de 2 döntetlennel tovább tudnunk jutni. Ez jó lenne. Ez a minimum.
  • szanics
    Ehhez a vitához csak annyit tennék hozzá: ha a Manchester a 7-1-es meccsen sportszerűen viselkedik, senkiben nem maradt volna tüske.
    De amikor a 87. percben mutatják Fergusont háttal a pályának aláírásokat osztogatni, azt én az ellenfél megalázásának nevezem. Ezek után nem csoda, ha sokunknak nem kedvenc csapata a Manchester...
  • takibalint
    A muu-s poent en is most olvastam eloszor. Jot mosolyogtam rajta, de amugy tenyleg nem szep dolog a masik csapatot csufolni. Forza Roma
  • Taranov
    Igen, valóban a védelem a fontos. 1 gólt meg bárki ellen be tudunk tolni, akár többet is.
  • szanics
    A visszavágón reményeink szerint már játszik, de ezt most még nehéz lenne megmondani.
    A lényeg, hogy holnap ne kapjunk gólt és hátul stabilak legyünk!
  • minimize
    ezt részemről zártam is, remélem holnap késő este egy jó eredményhez gratulálhatok, a jobbiknak!
  • Taranov
    Hát igen, az a lényeg, hogy hajrá Roma!
  • minimize
    nézz át az említett oldal topikjaiba.
    esetleg látsz "szarzenálozást", illetve "cselszkizést", miegymást. kívánom, hogy a Roma jusson tovább, akármilyen remek formában légyen most a MU.
    a "Múúú"-zást pedig arra az időszakára értem a mencseszter"-szurkolóknak", amikor nem volt nagyon néger játékosuk, de a nézőtéren gyakran "makogtak" be az ellenfeleknek. ennyi bőven belefér, nem anyáztam. ha ennyi túl sértő, szerintem szimplán túlreagálod...a puszit hanyagolnám, ha már szőrszálhasogatás van.
    Hajrá Roma!!
  • Taranov
    Hát jó, senkinek a nevével nem illik viccelődni, de én most hallottam először a múús poént :)
  • Matthew Prosac
    rendben, csak gondoltam közlöm hogy mi sem cigányozunk a mu topicban, és elég idegesítő már ez a szar "múú"-s poén.
  • Taranov
    Ezt nem egészen értem. Ki, mikor, kinek mondta ezeket?
  • Taranov
    Szerintem nem érdemes ebbe belemenni, nem a Manchester topicba írta, amit írt.
    Másrészt egy csapatot az eredményektől függetlenül kell szerintem tisztelni, illetve az emberekből nem az eredményekkel váltják ki a tiszteletet a csapatok.
  • Cabell
    Spalletti miatt mostmár méginkább jó lenne a továbbjutás..."belecsaptam a tenyerembe, és azt kiáltottam: na végre!"...az ilyenek tudják felhúzni az agyam...meg hogy, ők majd a "rendes kerékvágásba" terelik a dolgokat...pfff
  • Matthew Prosac
    "jó" humorod van, kicsivel több tiszteletet azokfelé az "angol tehenek" felé, akik ilyen formában és ilyen látványos és szórakoztató futballal rukkolnak elő hétről hétre, és nem 1-1et játszanak egy középcsapat ellen hanem mondjuk 4-0ra és 3-0ra vernek közép- és élcsapatokat. illetve 7-1es sikerre képesek a bl-ben, és nem a slavia praha ellen..
    puszi
  • minimize
    nem tudom. az a lényeg, vágjatok idegenben 1gólt, otthon meg ha x, az is jó, kész.
  • Prince23
    Hát remélem felépül vagy csak taktika a manu ellen?
  • minimize
    combsérülése van, talán csak húzódás(??).
    remélem összekapjátok magatokat holnap az angol tehenek ellen(Múúúúú), sok sikert!!!
  • Prince23
    Mert?
  • ForzaInter
    azt halottam hogy lehet még a visszavágón se
  • szanics
    Totti nem játszik a Manchester ellen...
  • Taranov
    És az Inter közben formán kívül, szinte 0 teljesítménnyel lesz bajnok.