7165
-
#5723 Lehet, hogy úgy gondolják, több izgalom lesz már a 4. helyért vívott küzdelemben. -
#5722 Ez mondjuk logikus, de a Sport tv igazan adhatna Roma meccset felvetelrol is, nem csak eloben. Foleg a mai Roma-Torino 4:1-t. -
#5721 pedig jó ideje így van minden bajnokságban.
a mai meccseteket a bet365.com oldalon tudjátok nézni streamen. -
#5720 Ez jó is így, de bevallom őszíntén, hogy én nem emlékeztem erre a szabályra tavalyról. -
#5719 Igen az utolsó fordulók mindig egy időben zajlanak, kizárva ezzel a bunda és egyéb dolgokat. Gondolok itt arra, hogy ha egy csapat korábban lejátszana egy meccset akkor annak a riválisa, legyen az dobogóért küzdő vagy éppen kieső helyen, ne tudjon manipulálni és gondolom még ennek a gyanúját is ki akarták zárni amikor ezt kitalálták. Egy időben vannak a meccsek mindenkinek küzdeni kell. Ez már jó ideje így van. -
moor09 #5718 így szól a szabály vagy mi :D asszem eddig is így volt bár nem vagyok biztos benne.... -
#5717 Hogyhogy? -
#5716 szezon végéig minden fordulót egy időben játszák le -
#5715 Asszem/valszeg mert az olaszoknál húsvétvasárnap lesz, ezért is nem lesz többek közt esti meccs holnap. nekem ez a tippem -
#5714 Azt valaki tudja, hogy miert csak az Inter-Cagliari meccsvan a Sport tv-ben a hetvegen?? Tobbi csapat nem jatszik? Oka?? -
#5713 Egyszerűen instabil és kiszámíthatatlan a csapat, a Realt kiejtik, a Livornoval meg ikszelnek... -
#5712 Ez is igaz, hogy tul szepen jatszanak, tul bonyolitjak neha, de akkor is 1:0 utan, meg 2:0 utan (Empoli ellen) nem szabad leallni. -
#5711 Kizárólag a játékra írtam. -
#5710 A Roma az olasz Arsenal. -
#5709 Legalább, min. 2 éve szépen játszik a Róma... európa legszebb fociját játszák, és ez tény! -
#5708 Hát sajnos a Romának is hoznia kellene ezeket a meccseket, ha bajnok akar lenni.
Szerintem elfogultság nélkül állítható, hogy a Roma szebben játszik idén, mint az Inter, de mivel a megszerzett pontokra adják a bajnoki címet, ezért az Inter lesz a bajnok. -
#5707 ezt hívják célfutballnak, egy igazán jó csapat ilyen játékkal is nyer... 2-3 éve az Inter az ilyen mecseken ikszelt, most rutinmunka. -
#5706 Na bakker... -
#5705 Nem lehet sajnos a kaputól 2 méterre, ziccerben továbbpasszolni. Kezdünk belehalni ebbe a szép játékba, lassan már 5 méterről sem rúgunk kapura.
A Livornót az első gól után ki kellett volna végezni.
Totti operációja jól sikerült, kb. 4 hónapos pihenő vár rá. Jobbulást, Ferenc! :D -
#5704 Na ez volt az a gyozelem, amit nem erdemelt meg az Inter. A Torino jobban jatszott. Es persze a Livorno sem erdemelt dontetlent. -
#5703 Igen, ugyanezt csinálták a kupadöntőben tegnap, meg a Getafe elleni odavágón is, amikor otthon 1-0-ra vezettek, majd a meccs legvégén kaptak egy gólt. -
#5702 Juan es Cicihno jok. Mancini is jo volt, de mostanaban nem az igazi. Amugy Taranov jo hogy emlitetted a Bayern tavalyi hozzaallasat. ma a Nemet kupa dontoben hasonlot csinaltak, majdnem oda lett a kupa nekik.
Azert 2. helyezes meglesz. Meg az elso is meglehet, ha minden ugy alakul. Csak mas felfogasban kell jatszani ugye... -
#5701 Nehéz lenne megmondani, hogy teljes mértékben pótolja-e Chivut, de az már biztos, hogy Juan és Cicinho együtt már meg is haladják Chivu szintjét :) -
#5700 Ja. Cicinho védő támadási Chivura emlékeztetnek... -
#5699 Mondjuk Cicinho, Guily, Juan érkezése mindenképp erősítést jelentett, Vucinic formábalendüléséről nem is beszélve. -
#5698 most h nincs Totti igy még gyengébb mint tavaly..meg Mancininek is a hozzáálása....S:S -
#5697 Hát igen, már csak ez az egy lehetőség van. Ez azért nem öröm, mert tavaly azért gyengébb kerettel értünk el (a mostaninál) jobb eredményt. -
#5696 olasz kupát megkell nyerni! -
#5695 Hát szerintem itt egy 2. helyezés lesz, mint tavaly. -
#5694 Örüljünk, ha befutunk 3. helyezésre így:( Bár asszem a Juve 9-10 ponttal van lemaradva tőlünk?! -
#5693 pff.. ha ez igaz akk mindennek vége..:( -
duwy #5692 Nagyon dúrva: Totti állítólag 6 hónapra kidőlt! ForZa Roma! Forza Totti! -
#5691 Most eloszor voltam nagyon merges, a meccs utan. Eddig turelmes voltam, de mar kezd elfogyni... -
#5690 Ha en lennek az edzo, mar olyan fejmosast tartottam volna... -
#5689 Lehet, hogy igazi szurkoló nem mond ilyet, de mostmár kezd egy kicsit elegem lenni a csapatból, mert úgy elszórakozzák a bajnokságot, mintha megbundázta volna őket az Inter.
Biztosan nem Spalletti taktikája, neki azért ennél több esze van, legfeljebb nem tudja kézben tartani a fiúkat. Erre utal az is, hogy a félidő után általában bekezd a Roma, aztán a végén megint elhagyják magukat.
Kb. ez a jelenség volt tavaly a Bayernnél, mielőtt Magathot kirúgták. Egyszerűen a sztárjátékosok ellenére nem ment a bajnokság. Aztán Hitzfeld sem tudta felrázni őket. -
#5688 Gratulalok a csapatnak, hogy sikerult elszorakozni 2 pontot. Megint. Ezt a hozzaallast nem ertem, megint lealltak a gol utan, meg elkezdtek szorakozni, es ez lett a vege. Szerintem ez a Spaletti taktikaja, vagy nem tudom. A kupa meccsen persze vegig tamadtak 1:0 utan is. Itt miert nem lehetett, raadasul a legutolso csapat ellen? -
#5687 Ha 80 perces lenne egy meccs, megint nyertünk volna. -
#5686 Valahogy éreztem, hogy kapunk egyet ennyi kihagyott helyzet után. -
#5685 A goal.com információ szerint a magyar származású üzletember, Soros György mellett egy egyelőre meg nem nevezett arab cég is érdeklődik az AS Roma iránt.
A hírek szerint az új érdeklődő közel a dupláját is hajlandó lenne kifizetni, annak az összegnek, amit Soros György kínált az olasz egyesületért.
Olasz sajtóhírek szerint Soros György 300 millió euró körüli összeget ajánlott a Romáért, Franco Sensi elnöknek.
Az új érdeklődő hírére a Sensi család ügyvédje, Gian Roberto De Giovanni kijelentette, hogy Soros György ajánlata már nem megfelelő számukra.
Az ügyvéd ugyanakkor azt is elmondta, hogy még jó néhány tárgyalásra lesz szükség, még mielőtt konkrétumokról lehetne beszélni az üzlet kapcsán. -
#5684 Jó nagy gólt vágott be nekik Totti :)