AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Kiállíthatnának már egy Real játékost 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

ForzaInter

Yo, Bitch!

Kaplartom
Hajrá Roma(cask ma este 😉 )

Taranov
Köszönjük! 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

LasCar16
sok sikert az esti meccshez!<#pias>

#acm

Prince23
Kb mennyi nézõszámra számíthatunk ma este a Madrid ellen otthon??
Remélem lesz Olimpico-hangulat

gercse
szerintem elég büntetés volt a csapatnak a serie b egy éven keresztül,
egyébként meg kötve hiszem, hogy egyedül a Juve volt ennyire benne a "dolgokban"...de ezt nem boncolgatom tovább, mert aztán bannolnak,

de ezt hagyom is inkább, és egyetértek az utolsó soroddal,
küzdünk mi is, ti is, aztán kiderül melyik csapat a jobb

9csöves9
nem a múltbéli eredmények ellen játszottatok most,hanem egy darabokra szedett,megalázott csapat ellen.ezzel a csapattal szemben maradtatok alul és ez érte utol a Romat

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Taranov
Néztem volna szívesen, csak sajnos nincs Sport2-m.
Egyébként amit mondtam, nem ellened irányult, ne értsd félre, csak _szerintem_ az nincs rendben, hogy egy tisztességes csapatnak kell egy olyan klub ellen helytállnia, amelyik tisztességtelen eszközökkel ért el nagy eredményeket.
Ettõl függetlenül, ha már ez a döntés született, én is azt mondom, hogy küzdeni kell, és így megszerezni a 2. helyet a bajnokságban.

gercse
hát látszik, hogy nem láttad a meccset, ill. nem követed figyelemmel a Juvét (ami nem is csoda, ha Roma drukker vagy),
de ha játékosállományt tekintve nem is vagyunk túl acélosak, a csapatszellem és a küzdeniakarás mégis csak 1 ponttal választ el tõletek...

ForzaInter
<#eljen>

Yo, Bitch!

Taranov
Hát én azért nem így gondolom, bár elfogult vagyok, de a Juvénak idén még nem az elsõ osztályban lenne a helye szerintem.

gercse
Nagy ellenfél volt a Roma, igazi harc volt ez a meccs,
a 2. helyért óriási csata folyik, gyõzzön a jobbik 😉

Taranov
Ki nézi a meccset?
Eddig 0-0.
Ha valaki nézi, közvetíthetne egy kicsit, mert nálam sajnos Sport2-hiány van, ugye.

gtasok
http://www.hoc.hu/?xref=22878

Taranov
Jó lenne, de én sajnos egy kevésbé vidám pletykát hallottam egy barátomtól, miszerint komoly tartozásai vannak a klubnak, talán 300 millió eurót említett, bár lehet, hogy ez túlzás.
Sensi állítólag meg akarja tartani a csapatot, de nem biztos, hogy sikerül.

Ti hallottatok ilyenrõl, vagy kitaláció?

takibalint
Az Eurosport teletexten olvastam, hogy Mancini akarja, hogy Mutu a Romaba igazoljon. Na nem azert, hogy o elmenjen. Eppen azert, hogy ketten egyutt tudjanak jatszani.

Taranov
Hát lehet, hogy valamit kéne változtatni, majd utánanézek az áraknak.

takibalint
Na igen aki nem tudja nezni a Roma mecseket a Sport tv-ben. <#circling><#vigyor> Miert nem fizetsz elo a UPC tanyeros tv-re? Szoke kapitany elintezte. Jo arasitotta a tanyeros tv-t. <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Taranov
Megváltozott a szabály? Hmm

takibalint
Azt ne felejtsetek el, hogy iden csak 1 merkozes dont. Amugy a Catania jol nyomja a kupaban. Kiverte a Milant, az elodonto elott meg az Udineset. Szoval azert jo lesz vigyazni. Akarcsak az FA kupa.

Lombardini
Ha ismét álomdöntõ lesz akkor majd elválik. 😊

FORZA INTER! FORZA ITALIA!

Taranov
Én is ettõl tartok, csak a Roma képes megverni az Intert 😊

Lombardini
Drukkoljatok. Bár hiába. 😄

Taranov
Ja tényleg, valami rémlik.
Hát akkor azt hiszem, hogy most drukkolhatunk a Lazionak kivételesen.

Lombardini
A Catania.

Taranov
Hmm, kiesett a Milan? Ez meglep. így már tényleg nagyon rosszul sikerült az eddigi idényük. Ki ejtette ki õket?

2 elõdöntõ: Inter-Lazio, Roma-Catania

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

Taranov
Igen, szerintem a kerete alapján csak a Milan verhetné ki az Intert még a döntõ elõtt (ugye õk még bent vannak?), de meglepetések bármikor történhetnek.

Ok, félreértettem, de szinte biztos az Inter lesz az ellenfél a döntõben.

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

Prince23
Ezt mondom én is...
Catania csak nem lesz Siena... és akkor jöhet az inter

Én úgy tudom már sorsoltak és a Cataniát kaptuk<#nevetes1>

takibalint
Foleg nem ilyen hozzaallassal mint a Siena ellen. A riporter is mondtaa tv-ben, hogy Tottival elbeszelgetett valamelyik meccs utan, mert nem ugy hajtott, mint az elvarhato. Na persze ki tudja ez mennyire igaz.

Amugy halkan megjegyzem ujabb 2 Roma poloval lett gazdagabb a gyujtemenyem. <#circling>

Taranov
Verhetõ az Inter, de sajnos az esélyek most nem azt mutatják, hogy egy Coppa Italia és egy Szuperkupa gyõzelem után megint megverjük õket.

Prince23
Tuti megint az intert kapjuk a Coppa italiába. Bár remélem, h nem lesz olyan meccs mint tegnap Sienában Catania ellen...

Taranov
Hát igen, de a bajnoki címre nem sok esélyünk van reálisan nézve, nemcsak a ponthátrányunk miatt, elég megnézni az Inter keretét.
Szerintem meg kell tartani a második helyet, és a kupára, illetve a BL-re kell koncentrálni.
A kupát is nagyon nehéz lesz megnyerni, pedig a tavalyi után már nem érhetjük be kevesebbel.

"Viszont szerencsére a Juve is csak ikszelt. " ez sajnos sovány vigasz 😞

Taranov
Kár, hogy így alakult, az Inter visszanyerte a nagy elõnyét.
Viszont szerencsére a Juve is csak ikszelt.

takibalint
Ez utan a Siena elleni produkcio utan lecserelnem az egesz csapatot

Taranov
Sok boldogságot neki, biztos olvasssa ezt a fórumot 😊

takibalint
Juannak februar 1-en volt a szulinapja. 79-ben szuletett

takibalint
Veget ert a teli atigazolasi idoszak. Valami hir a Roma hazatajarol?

takibalint
Nekem mind1. Engem nem zavar, csak kivancsisagbol kerdeztem.

Prince23
Hogy kinek fogok? Ez nagyon jó kérdés, de nagyon remélem nem kerülnek össze.
De sztem Róma-nak amúgy... de mindeképpen jó fingatós meccset szeretnék látni ha még is összekerülnének... jó vért izzadó meccset
egyik szemem sírna fog, másik örülne mindenképpen... ezt garantálom... 51%-os XDXD Forza Roma lesz azon a meccsen ha a Sevillával összejön...
de nem vagyok igazán fanatikus drukker, mert ugyebár rögtön a válaszodra Rómát kellett volna feleljek😄D

gondolom nem baj, h szurkolok a sevillának is... nem tudok lemondani róluk, se a Rómáról, ezért is szerepel az aláírásomban.

Taranov
Hát ha nem a Romának, akkor ejnye-bejnye lesz 😊

takibalint
Ha a Bajnokok Ligajaban a Sevila es a Roma osszekerul, kinek fogsz szurkolni??<#vigyor5>

takibalint
Miert nem valtasz UPC-re?? Nem akarok reklamozni, de ott van Sport 1 Sport 2 is.

banok
ejnye-ejnye. myp2p.eu , rojadirecta.com

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Prince23
Ja hallottam, az év futballistája lett... amúgy.
meg lesz majd egy év védõje vagy mi, vagy már lehet van vki, de nem jut eszembe, h ki.

Amúgy meg én sokkal pörgõsebb meccset vártam tegnap... Tottinak sem ment, d ehiába tegnap minden Mérlegnek szar napja volt -ezek szerint😄

Taranov
Én nem tudok semmit a Romáról, meccseket sem adnak. (A Roma-Palermot nem tudtam nézni a szokásos Sport2 probléma miatt)