AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Bevallom, én azt gondoltam, hogy elúszott, de most az élcsapatok közül a Roma van a legjobb formában.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

takibalint
Az tutti, most meg jobban festene a kep, ha 6 pontal csokkent volna a hatrany, de ne legyunk telhetetlenek, remelhetoleg, meg a jovoben tovabb csokken, meg sok van azert a bajnoksag vegeig. EN soha nem gondoltam, hogy eluszott a bajnoki cim.

Taranov
Ajjaj, ezért gond, hogy elúszott a szerdai meccs.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Végre kikapott az inter<#nyes>

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

Taranov
Nincs szükség erre, senki nem csinálja ezt itt.

Újreg<#eplus2>

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

Nemá!!! Ilyen is van? Merda Roma!
Taranov
A Juve- Fiorentina meccset is nagyon érdemes volt megtekinteni, mert amellett, hogy fordulatos volt, még az eredmény is a Romának kedvez.

takibalint
Nem volt rossz meccs. Parma nem eroltette meg magat. Ugylatszik tul sok parmai sonkat ettek a jatekosok meccs elott. 😊

Taranov
AS Roma <4 - 0> Parma
27' <1 - 0> A. Aquilani
35' A. Aquilani
51' <2 - 0> G. Falcone (o.g.)
54' P. Castellini
80' ❤️ - 0> F. Totti M. Rossi
90' <4 - 0> M. Vucinic D. Dessena
Copyright © 1998-2008 LiveScore.com

takibalint
Mar 2:0 a 67. percben

ForzaInter
nem a romáról beszélt.......

Yo, Bitch!

Prince23
Holnap 6 után otthon leszünk, vendégünk a Parma...

Taranov
Valóban, és ez nagyon bosszantó dolog. Aki csak egy kis bunyóért meg összeszólalkozásért követi a focit, annak biztos bejön, de én pl. nem ilyen vagyok, és ezért eléggé bosszant ez a sor is a barátunk aláírásában: "Campione d'Italia 2007/2008:Inter Annyira unalma az olasz foci, nincs ellenfelünk ;["

Egyrészt ha olyan jó lenne az Inter, szerintem fölösleges lenne hergelni ezzel az ellenfeleket, de mint látjuk, nem is annyira jó azért, mert az Olasz Kupa, a Szuperkupa és a BL másé lett.
A Realtól pl. Capellot kirúgták, mikor "csak" bajnoki címet nyert a csapat.

Prince23
Egyálatalán nem vagyunk hullámvölgyben... hozzuk amit kell... és legalább szép focit játszunk az egész Olasz ligában😄DDDDDD

de tudod a többi szurkolót hergelni, megfigyeltem már

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

mert most hullámvölgy alján van a csapat

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Taranov
Hát a Napoli elleni az nem volt egy hétköznapi meccs.
Azért jobb 1 vagy 2-0-ra nyerni, mint kapni 4-et.

takibalint
Azzal a Napoli ellen csak az volt a baj, hogy kaptak is 4-et. Lattam azt a meccset is. Ettol fuggetlenul tegnap kellett volna meg legalabb 1 gol.

Prince23
Meg nem tudom kilátta a kupában a samp ellen, ott adtak 4 gólt... na meg még tavaly õszén játszottak Genova (vagy Napoli) ellen egy 4-4 x-et.

Taranov
Pedig folyamatosan egyre több gólt lõ a csapat Spalletti alatt, én így hallottam.

takibalint
HAt a Roma nem a sok golos gyozelmeirol hires az biztos. Ig ment el az Empoli ellen is a 2 pont es lett 1. Es biztos volt meg par ilyen meccs, amirol nem tudok.

Prince23
Jaja... csak ezt bírom a Rómában, h ráülnek, és jó magasról leszraják az eredményt, mert vezetünk egy góllal... ja meg Mexes kiállítása botrányos volt... és ez ütött nekünk...😞
Régen ez volt a középhátvédeknél Chivu&Mexes róluk szólt az egész középhátvéd római történelme

Taranov
Pedig nem lenne nehéz megverni õket, tegnap sem votlak valami fényesek

Prince23
Már több mint 2 évnyi szezon óta veretlen ez az inter:SS ez még is vmi😛

bajnokság már eldõlt

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Taranov
Valóban nagyon kellett volna ez a gyõzelem 😞

nyerhettetek volna, legalább szoros lenne a bajnokság, meg nem szeretem az Intert 😄. Ez a végén kapott gól...

De azért remélem nem a BL-ben fogtok vigasztalódni 😊)

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Taranov
Hát én sem voltam különösebben elégedett a taktikával, ár azt meg kell adni, hogy a 70.-80. perc környékén jóideig szinte csak a Románál volt a labda. Ekkor lehetett volna növelni az elõnyt, aztán a kiállítás után tényleg megzavarodtak a fiúk.

takibalint
Ilyet egy profi jatekos nem csinalhat. Ilyen marhasagokert sarga lapot szerezni, hogy atsetal a palyan belul. Tudnia kellene, hogy ezert sarga jar, es nem bazirozhat arra, hogy a biro vagy partjelzo majd nem veszi eszre, mert eszrevette. Es teljesen mindegy, hogy az elso vagy masodik sarga jogos volt e vagy nem a biro nem fogja visszavonni a piros lapot, viszont a jatekos a sajat csapatat sujtja ha kiallitjak.

Oda kellett volna nyomni az Intert a kapujahoz az utolso 20 percben, mert meg emberhatranyban sem lehet tudni mikor lo golt a csapat. A Roma nem lott, az Inter meg igen, es meg emberelonyben sem volt a Roma.

Az Inter persze 4 golt is lott, mikor a Roma emberhatranyban jatszott a legutobbi meccsen. Ezt kellett volna most is, golt loni, es nem korbelodozni a kaput, meg hagyni, hogy az Inter feljojjon a Roma kapuig, es szabalytalankodni ellenuk. Igazan tanulhatnanak a hibaikbol a roma jatekosok.

takibalint
Biro megbaszhatja. Jol belenyult a meccsbe. Remelem visszanezi mit muvelt a kiallitasnal. A Roma megint azt csinalta, mint az Empoli ellen. Vezetnek 1-2 gollal, aztan raulnek az eredmenyre, elkezdenek gurigazni, meg passzolgatni, tenyleges golloves helyett. Gondoltam, hogy nem lesz eleg az 1 gol meg 10 ember ellen sem. Be is jott. Az Internek megint makja volt. Sampdoria ellen is egyenlitettek.

gercse
hehe, mondtam ilyet? hogy nem kéne kiállítani?
csupán visszaadta, amit kapott, ami nem helyén való a pályán, de igazán meg lehet érteni, és nem nevezném alattomosnak...
a többit nem kommentálnám,
ON

Tehát szerinted a bírónak nem kellett volna kiállítani amikor az orra elõtt a hajánálfogva rántotta le a földre az ellenfél játékosát, egyébként nemcsoda hogy ilyen frusztrált, már sosem lesz a régi és minden nap fájós térdekkel ébredni nem egy leányálom, meghát hozzászokott a bíróí segítségnyújtáshoz és kicsit többet enged magának, de hiába, idén már nem a juvénak fújnak a bírók.
Téma részemrõl lezárva.

Prince23
Mars nem vot most a rómaiakal😞(
1-1
pedig a gyõzelem kapujánál voltunk😞((((

Mexes kiállítása egy vicc, ezt csak Milánóban fújja be a bíró, nem baj a BL-ben csak mi megyünk tovább<#eplus2>

Taranov
Vucinicnek nagyon szép mozdulatai vannak ezen a meccsen.

gercse
http://www.fcfootballblog.com/2008/02/27/juventus-0-0-torino-highlights/

tessék, meg lehet nézni, utsó videó,
benyomott neki egy szépet a torino jákos...nem is csodálkozom, hogy nem elégelte meg

Prince23
Hát igen, meg azért nézzük azt is, h a 2.-od osztályban is muszáj volt játszania<#vigyor1><#vigyor5> Kijtört rajta a düh 😄

gercse
tudod ki az alattomos...

csakhát látni is kéne, nem csak nézni...
Nedved az egyik legsportszerûbb játékos..., és pont ezért megy benne fel a pumpa sokszor, mert nem tûri, ha igazságtalanság történik vele szemben...,
hányszor reklamált a bírónál, ha szabálytalan volt? szinte soha, inkább elnézést kért az ellenfél játékosától..., de mindegy, mindenkinek meg van a saját véleménye,
(én azért megvédem, ha nem valósat állítanak róla)

Prince23
Eddig jó kis meccs volt, az elsõ féli-ig😊
Totti nagyon szép gólt lõtt, ballal. szinte lehetetlen, kapásból.

Félidõ 0-1, remélem még egy gólt összehozunk!

Taranov
Ez valóban az óvodában meg a pankrációban szokták. 😊

Taranov
Igen, a Scudettora már nincs esély, de én a második helyért nem aggódom, csaknem bukjuk el.

Nedved egész szezonban ilyen alattomos volt, csak idõ kérdése volt hogy mikor robban a bomba, mindenesetre a hétvégén a juve tartalékosan áll ki a sérülések és eltiltás miatt, ezt ki kell használnunk és meg kell lépnünk tõlük mégjobban, ha ma este egy kis szerencsénk van még a dél amerikai válogatott ellen is lesz keresni valónk, bár akármi is lesz a mai eredmény a scudetto megkaparintására szinte semmi esélyünk.

takibalint
Azota mar Juve dontetlent is jatszott, mi meg nyertunk a Fiorentina ellen.

Nedved eleg bugyuta volt, mikor meghuzta a hajat a torinoi jatekosnak. JO nevettem.

Taranov
Jó, hogy mondod, tegnap pont gondoltam rá, de mára már elfelejtettem.

Prince23
Nincs tolongás... ma Inter - Róma rangadó. Nefeldjétek! Sport1 20:30

Taranov
Na, szuper. A Juve meg kikapott.

takibalint
Jo meccs volt. 1:0 ide.

Prince23
Ma 15:00, Fiorentian ellen megyünk . Forza roma