AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
*azért a Liverpool és az Arsenal sem lenne könnyû ellenfél.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Itt már mindenki eléggé jó, de a Manchester tényleg nehéz ellenfél lenne. Sajnos a csoportkörben sem voltunk sikeresek ellenük, bár az 1-0-ás meccsen jobbak voltunk.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

ez az gyerekek, ez egy gyonyoruszep mecs volt, nem akarki uti ki a realt kettos gyozelemmel, es menyivel simabb is lehetet volna, nem tudja senki mikor lesz a sorsolas?,szinte barki jo lenne de valahogy a manchesterol felek, bar utalom oket de szerintem ok most a legjobbak a mezonyben, ha nem esunk veluk ossze akkor egy kis szerencsevel talan a dontig is eljuthatnank, ott meg barmilehet(Totti olyan regota almodik mar egy BL dontorol hogy ott biztos felszantana a palyat), na meglatjuk es remelem ez a forma kitart egesz tavaszig. mindent bele csak igy tovabb.HAJRA ROMA, FORZA ROMA<#worship><#worship><#worship>
GanXstaZoleeWrk
Nagyon jó kis meccs volt, Vucinic külön tetszett, a lesgól mondjuk annyira nem... Csak igy tovább!!

GanXstaZolee#2709

Jagumo
grat😊

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Winz
Grat a Rómának,szépen fockáztak!
Aquilani meg egy állat,rvajó "rugói"vannak,Ikert megtornásztatta pöttyet.

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

takibalint
A Barcelona mellett csak a Roma jutott tovabb kettos gyozelemmel. Ez azert nem rossz. Persze meg hatra van az Inter-Liverpool meccs, de nem hinnem, hogy a Liverpool kettos gyozelemmel jutna tovabb, ha tovabb jut.

takibalint
Ugy is lesz!

Taranov
Én is aggódtam, mert nagyon felpörgött utána a Real, de az 1-1 nekünk jobb volt, mint a 0-0.

Count Adyn
Grat, tessék megnyerni😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

takibalint
Robinho meg probalt is valamit csinalni, csak jol kikapcsoltak a jatekbol.

takibalint
Jo meccs volt. A real gol tenyleg les volt. De mar mindegy. Rogton az Inter elleni meccs jutott eszembe, amikor a Real egyenlitett. Kicsit aggodtam is.

Taranov
😄

Taranov
Ez igaz lehet, de a sajtó baromira nincs tisztában az erõviszonyokkal, a Real nevétõl megszédülnek, a Romával kapcsolatban meg csak a tavalyi 7-1-re emlékeznek. (Azt sem látták, csak az eredményt)

" ha kell meghalunk a pályán"!!Mondta Robinho a tegnapi sajtótájékoztatón

szerintem meghaltak<#nevetes1>

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

MrSpock
Barcelonának szurkolok,de a Roma mai játéka érett volt.Úgyjátszottak mint a tavalyi Milan.Okosan,és taktikusan.Nem rohantak feleslegesen és jól semlegesítették a mai Realt.szép volt minkét fejes,és ha jobban koncentrálnak a végén simább lehetet volna.Raul gólja meg les volt szerintem.
Gratulálok,és azért jó,hogy 1 olasz csapat már van,mert ne angol házibajnokság legyen a BL.

Go Jeff Go!!!!

james69holden
Legalább valaki megmentette az olaszok becsületét 😊
Taktikus játék a Rómától, elképzelés nélküli futball a Madridtól...
Megérdemelt a továbbjutás! grat grat grat

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Grat...

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

csak média fujta fel. személy szerint egy 2-0 as gyõzelmet vártam 😊

REAL MADRID

gabber_saviola
Congratulo, con la bella 😄
Grande Roma 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Menyus489
Gratulálok a Roma-nak, azt játszottátok amit kell, nagy odafigyeléssel, nem érdemeltük volna meg így a továbbjutást, ennyire enervált játékkal 😞((
további sok sikert, ha marad ez a mentalitás, sokáig elmehettek 😊

Bátor fiú...

zalan05
grat a továbbjutáshoz kemény mecs volt de megérdemeltétek szép volt

Go Kimi!!!! Go Barca!!!

Prince23
4-2 összesítéssel tobább jutottunk!!!!!!!!!<#vigyor2><#worship><#nevetes1><#taps>

LasCar16
gratulálok a továbbjutásotokhoz, remélem ismét diadalmaskodni fog az olasz foci euorópában, grazie

#acm

Taranov
Köszönjük!

Taranov
A Realnak egy rémálom, amennyire el voltak szállva, gondolom azt hitték, hogy bevágnak majd 7-et.

totti10
ez ugye nem álom? 😄Ddd

hajrá,lilák!

grt

jobbak voltatok ... további sok sikert

REAL MADRID

Kiütés<#eplus2>

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

Lesgól, nem hiszem el....

gabber_saviola
0-1 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

totti10
0-1 TAddei!!!!!!

hajrá,lilák!

Taranov
Hihetlen nagy játékos ez az Aquilani, eddig is láttam benne a tehetséget, de most nagyon odateszi magát.

gabber_saviola
prego 😛

Taranov
Giulyvel mi újság?

Taranov
Jó a meccs, Aquilani kapufája gyönyörû volt. A bíró sem hibázott sokat. (ugyanis én már a bíróktól jobban félek szinte, mint az ellenfelektõl)

Taranov
Grazie!

Prince23
ÁÁÁÁ KAPUFA, jobb felsõ😞 eddig szép

gabber_saviola
na mutassátok meg, bazinagy avanti 😛

Prince23
Hm, azért remélem gólzáporos tali lesz, mivel uccsó meccs is

Taranov
Köszönöm az érdeklõdésed, sajnos még nincs, de azt már kiderítettem, hogy elég lenne csak csomagot váltani hozzá, hogy legyen minden.

Taranov
Milan - Arsenal.
Engem jobban érdekelt volna a Manchester - Lyon, megmondom õszíntén, de ebbõl is lehet még jó meccs, ha nem egy lassú meccs lesz egy góllal mondjuk.

Prince23
Ma mien bl-meccs lesz a v3-on?

takibalint
Hosszu ido utan eloszor nem lesz Roma meccs a Sport tv-ben a hetvegen. Igaz mult hetvegen Inter nem volt.

takibalint
A Real-Roma meccs szerdan 20:10-tol az m1-en eloben.

Taranov
Elõször azt olvastam, hogy "lassan indulok". Már kezdtem irigykedni 😊

na lassan indultok Madridba 😊 Jó kis párharc lesz <#eljen>

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Prince23
Télleg... jó meccs volt? 😞

takibalint
Taranov, elofizetel mar UPC-re vagy van mar Sport1 es Sport 2-od??

A hetvegen volt a Schalke-Bayern a tv-ben, lattad?

takibalint
En azt ne akartam elhinni, hogy az Inter meg nem kapott ki. De szerencsere megtort az atok. <#lookaround><#nyes>