7165
  • moor09
    Idéntől újra egy fordulós..........
  • minimize
    gratula a kupagyőzelemhez, teljesen megérdemelt volt a tegnapi siker!
  • Taranov
    Ez csak az odavágó volt, vagy egyfordulós lett a kupadöntő?
  • limperatore
    grat
  • moor09
    Grazie,Grazie,Grazie Roma megvan.............
  • ALMA06
    SZIASZTOK!SZERINTEM BÜSZKÉK LEHETÜNK IGY IS A CSAPATUNKRA;)
  • minimize
    sajnálom, hogy elbuktátok a végét. 11pontot ledolgozni szép eredmény így is!!
  • limperatore
    Azért grat a végjátékért, de kiváncsi lettem volna mivan ha 0:0 a meccsünk :)
  • limperatore
    majd kapunk egy kamu 11-est nyugi :P
  • Taranov
    Túl jó ez a félidei állás, kezdek izgulni!
  • mainevent
    FORZA ROMA!!!!
  • mrroma
    biztos eszrevettetek mar hogy az Inte meg a MU drukkerek kapjak fel a leg hamarabb a vizet,hol volt itt sertegetes?
  • moor09
    Roma drukker van nem is olyan kevés, csak legtöbben nem ide vagy az nso forumra irogatnak ;),de ettől függetlenül jó hogy van ez a topic
  • Csesza
    de ne értsd félre nem a Roma-drukkereket akartam bántani és a mennyiséget kritizálni, hanem csak annyi, hogy vissza vehetne a srác az arcából :)
  • Csesza
    majdnem biztos vagyok hogy igen, nekik van a legtöbb :)
  • Taranov
    Sajnos valóban nincs túl sok Roma-drukker Magyarországon, mert itt valahogy a sztárcsapatoknak szokás drukkolni, csodálkoznék, ha nem a Manchesternek és a Realnak lenne a legtöbb drukkere az országban.
  • Csesza
    nemtudom téget mit izgat az Inter topik amikor ebben a topikban van napi 2-3 komment és kész, néha 2 napos kihagyásokkal :)

mindenkinek előbb a saját háza táján kellene szétnéznie aztán a másokat "sértegetni"
  • mrroma
    figyeljetek meg mikor irtak utolyara az Inter topikba, tele a gatyajuk, szerintem viszont ez mar keso, nem rajtunk mulik sajnos, ha az Inter nem veri meg a Parmat ott mindenkit felakasztanak, mi is elrontottuk a bajnoksag veget, ott kellet volna ket-harom mecsen jobban koncentralni, na meg Totti serulese is a legrosszabkor jott(bar az sose jon jokor, azt mindig rosszul viseli a csapat), mostmar mindegy, de jovore mar a Milan meg a Juve is bele fog szolni a bajnoki cim sorsaba, sokkal nehezebb lesz. A lenyeg hogy HAJRA ROMA, FORZA ROMA!!!
  • Taranov
    Most nagyon nyomják az Intert, hogy nem áll a legjobban a szénájuk.
    Nem csodálkoznék, ha a Parma ellen kapnának mondjuk egy tizit.
  • totti10
    mekkora bunda már hogy az inter szurkolók meg ottlehetnek pármában....!!!!!!
  • minimize
    http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=180096&
    ez mekkora tetűség már, a 7végén természetesen szorítok a Roma-nak, Arsenal-szerű játékot játszatok néhanapján, szimpatikus csapat!!
  • moor09
    szólj Uri Gellernek majd ő segít...:)
  • Taranov
    Hát remélem, hogy nyerünk, de sajnos az Internek is jó esélye van erre.
    Ettől függetlenül, ha mindannyian erősen rákoncentrálunk, meg tudjuk ezt akadályozni :D
  • limperatore
    32 EURO-t tettem rátok hogy nyertek hétvégén, v pénzt nyerek v bajnoki címet :D
  • Taranov
    Azért a kötelező 11-est most is megadták az Internek, csak nem tudtak élni vele.
    (Persze lehet, hogy most épp jogos volt, nem láttam a meccset)
  • mainevent
  • moor09
    jaj de szép is ez a délután :D
  • Taranov
    Ezt kifejthethéd bővebben. Én nem láttam sajnos a Catania elleni 1:1-et.
  • takibalint
    Most latszik igazan micsoda kulonbseg van 1:1 es 1:1 kozott. A Livorno elleni a bajnoksagban es a Catania elleni a kupaelodontoben....
  • mrroma
    mar negyedik eve zsinorban az Interrel jatszuk a cupadontot, es ugygondolom most megint mi vagyunk soron hogy megnyerjuk, mivel az elso ketto az Interre volt. HAJRA ROMA FORZA ROMA
  • miki36
    Bent vagyunk a Döntőben!:)
    1-1 lett a meccs, egyik csapat sem nyújtott maximumot. Vucinicot, Antunest és Cicinhót emelném ki, jól játszottak ma.
  • takibalint
    Meg az Empoli eleni 0-2 ről eladott 2 pont, A Lazio ellen eladott 1 pont a hajrában, stb, stb...
  • takibalint
    Az egyik kapus menni akar. Most nem tudom biztosra, melyik a kettő közül...
  • Taranov
    Sajnálnám, ha elmenne Mancini, de az idei év nem jött be neki annyira, mint a tavalyi.
  • miki36
    A Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Roma kész ajánlatot tenni a Torinonak Alessandro Rosináért.
    A fiatal játékost Olaszországban az egyik legnagyobb tehetségként tartják számon és már a válogatottban is bemutatkozhatott októberben Dél-Afrika ellen, ahol remek teljesítményt nyújtott, azonban ezt követően nem kapott újra lehetőséget. Az újság szerint Rosina úgy érzi, ideje továbbállni és egy nagyobb csapathoz igazolni annak érdekében, hogy újra számításba vegyék a válogatottnál, ehhez pedig a Roma remek lehetőség lenne.
    A fővárosi csapat továbbra is keresi a valószínűleg távozó Amantino Mancini utódját és Spalletti több játékost is szívesen látna a csapatában, köztük Rosinát és Joaquínt.

• miki36
    Donit, Cicinhót és Pizarrót is beválasztották a hét csapatába.

Egyre közelebb vagyunk Di Natale megszerzéséhez, és a Fiorentina támadóját, Giampaolo Pazzinit is kiszemeltük. A fiatal csatár akkor érkezhetne, ha Gilardino Firenzébe tenné át a székhelyét.
    Güiza érkezéséről is egyre többet cikkeznek az újságok.
  • Prince23
    Ott a nagy utódja: De Rossi, azt kész... még fiatal...
  • miki36
    Philippe Mexes szerint a Roma megérdemelné, hogy megnyerje a bajnokságot a valószínűsíthető első Inter előtt.
    Az Inter legutóbbi veresége ellenére a Roma továbbra is 3 pontos hátrányban van az éllovassal szemben és már csak két forduló maradt hátra.
    "Nagyon fontos, hogy matematikailag megszereztük már a második helyet és csak három pontra vagyunk az Intertől. A Scudettot véleményem szerint megérdemelné a Roma, nagyon szép dolgokat vittünk végbe az idény során, igaz az Inter is nagyon jó volt."- nyilatkozta a francia védő az Il Romanista-nak.
    A Roma vasárnap délután könnyűnek látszó győzelmet aratott a Sampdoria vendégeként, azonban a siker elsősorban a kapus Doninak volt köszönhető, aki több remek védéssel tartotta meccsben a csapatát.
    "Nagyon jól védett, Doni igazán jó kapus. Ezt a meccset ő nyerte meg nekünk, mert mindent kivédett."
    Hétvégén az Inter fogadja majd a Siena csapatát és Mexes bízik abban, hogy a toszkán kiscsapat képes lesz pontot rabolni a San Siroból.
    "A Siena játékosai profik, nem számít az, hogy már matematikailag is megmenekültek a kieséstől. Így félelem nélkül léphetnek pályára Milánóban, nem kell semmitől sem tartaniuk."
  • miki36
    Magyarul:
    Francesco Totti elárulta, hogy akár 37-38 éves koráig is szeretne a Romában játszani.
    Totti 16 évesen 1993-ban mutatkozott be az élvonalban és 15 évvel később még mindig a Roma vezéregyénisége és sokan úgy gondolják, Totti nélkül elképzelhetetlen a Roma.
    Annak ellenére, hogy a szezonban nagyon sokszor volt sérült még így is 14 gólig jutott és bízik abban, hogy még van jó pár éve a futballban. "A térdem gyógyulását követően úgy hiszem, akár hosszabb ideig is képes leszek magas szinten teljesíteni. Remélem, hogy akár 37-38 éves koromig is játszhatok."- jelentette ki Totti.
  • miki36
    :O nem lenne rossz:)