AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Egyszerûen instabil és kiszámíthatatlan a csapat, a Realt kiejtik, a Livornoval meg ikszelnek...

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

takibalint
Ez is igaz, hogy tul szepen jatszanak, tul bonyolitjak neha, de akkor is 1:0 utan, meg 2:0 utan (Empoli ellen) nem szabad leallni.

szanics
Kizárólag a játékra írtam.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

szanics
A Roma az olasz Arsenal.

Prince23
Legalább, min. 2 éve szépen játszik a Róma... európa legszebb fociját játszák, és ez tény!

Taranov
Hát sajnos a Romának is hoznia kellene ezeket a meccseket, ha bajnok akar lenni.
Szerintem elfogultság nélkül állítható, hogy a Roma szebben játszik idén, mint az Inter, de mivel a megszerzett pontokra adják a bajnoki címet, ezért az Inter lesz a bajnok.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

ForzaInter
ezt hívják célfutballnak, egy igazán jó csapat ilyen játékkal is nyer... 2-3 éve az Inter az ilyen mecseken ikszelt, most rutinmunka.

Yo, Bitch!

Prince23
Na bakker...

szanics
Nem lehet sajnos a kaputól 2 méterre, ziccerben továbbpasszolni. Kezdünk belehalni ebbe a szép játékba, lassan már 5 méterrõl sem rúgunk kapura.
A Livornót az elsõ gól után ki kellett volna végezni.

Totti operációja jól sikerült, kb. 4 hónapos pihenõ vár rá. Jobbulást, Ferenc! 😄

takibalint
Na ez volt az a gyozelem, amit nem erdemelt meg az Inter. A Torino jobban jatszott. Es persze a Livorno sem erdemelt dontetlent.

Taranov
Igen, ugyanezt csinálták a kupadöntõben tegnap, meg a Getafe elleni odavágón is, amikor otthon 1-0-ra vezettek, majd a meccs legvégén kaptak egy gólt.

takibalint
Juan es Cicihno jok. Mancini is jo volt, de mostanaban nem az igazi. Amugy Taranov jo hogy emlitetted a Bayern tavalyi hozzaallasat. ma a Nemet kupa dontoben hasonlot csinaltak, majdnem oda lett a kupa nekik. <#nyes><#nyes><#nyes>

Azert 2. helyezes meglesz. Meg az elso is meglehet, ha minden ugy alakul. Csak mas felfogasban kell jatszani ugye...

Taranov
Nehéz lenne megmondani, hogy teljes mértékben pótolja-e Chivut, de az már biztos, hogy Juan és Cicinho együtt már meg is haladják Chivu szintjét 😊

Prince23
Ja. Cicinho védõ támadási Chivura emlékeztetnek...

Taranov
Mondjuk Cicinho, Guily, Juan érkezése mindenképp erõsítést jelentett, Vucinic formábalendülésérõl nem is beszélve.

totti10
most h nincs Totti igy még gyengébb mint tavaly..meg Mancininek is a hozzáálása....S:S

hajrá,lilák!

Taranov
Hát igen, már csak ez az egy lehetõség van. Ez azért nem öröm, mert tavaly azért gyengébb kerettel értünk el (a mostaninál) jobb eredményt.

totti10
olasz kupát megkell nyerni!

hajrá,lilák!

Taranov
Hát szerintem itt egy 2. helyezés lesz, mint tavaly.

Prince23
Örüljünk, ha befutunk 3. helyezésre így😞 Bár asszem a Juve 9-10 ponttal van lemaradva tõlünk?!

totti10
pff.. ha ez igaz akk mindennek vége..😞

hajrá,lilák!

Nagyon dúrva: Totti állítólag 6 hónapra kidõlt! ForZa Roma! Forza Totti!
takibalint
Most eloszor voltam nagyon merges, a meccs utan. Eddig turelmes voltam, de mar kezd elfogyni...

takibalint
Ha en lennek az edzo, mar olyan fejmosast tartottam volna...

Taranov
Lehet, hogy igazi szurkoló nem mond ilyet, de mostmár kezd egy kicsit elegem lenni a csapatból, mert úgy elszórakozzák a bajnokságot, mintha megbundázta volna õket az Inter.
Biztosan nem Spalletti taktikája, neki azért ennél több esze van, legfeljebb nem tudja kézben tartani a fiúkat. Erre utal az is, hogy a félidõ után általában bekezd a Roma, aztán a végén megint elhagyják magukat.
Kb. ez a jelenség volt tavaly a Bayernnél, mielõtt Magathot kirúgták. Egyszerûen a sztárjátékosok ellenére nem ment a bajnokság. Aztán Hitzfeld sem tudta felrázni õket.

takibalint
Gratulalok a csapatnak, hogy sikerult elszorakozni 2 pontot. Megint. Ezt a hozzaallast nem ertem, megint lealltak a gol utan, meg elkezdtek szorakozni, es ez lett a vege. Szerintem ez a Spaletti taktikaja, vagy nem tudom. A kupa meccsen persze vegig tamadtak 1:0 utan is. Itt miert nem lehetett, raadasul a legutolso csapat ellen?

Taranov
Ha 80 perces lenne egy meccs, megint nyertünk volna.

Taranov
Valahogy éreztem, hogy kapunk egyet ennyi kihagyott helyzet után.

takibalint
A goal.com információ szerint a magyar származású üzletember, Soros György mellett egy egyelõre meg nem nevezett arab cég is érdeklõdik az AS Roma iránt.

A hírek szerint az új érdeklõdõ közel a dupláját is hajlandó lenne kifizetni, annak az összegnek, amit Soros György kínált az olasz egyesületért.
Olasz sajtóhírek szerint Soros György 300 millió euró körüli összeget ajánlott a Romáért, Franco Sensi elnöknek.

Az új érdeklõdõ hírére a Sensi család ügyvédje, Gian Roberto De Giovanni kijelentette, hogy Soros György ajánlata már nem megfelelõ számukra.
Az ügyvéd ugyanakkor azt is elmondta, hogy még jó néhány tárgyalásra lesz szükség, még mielõtt konkrétumokról lehetne beszélni az üzlet kapcsán.

Taranov
Jó nagy gólt vágott be nekik Totti 😊

takibalint
Akar 3 vagy 4-0 ra is nyerhettunk volna a Catania ellen ma. De jo meccs volt. Remelem a visszavago is hasonlo lesz.

takibalint
Csucs a Sport tv beharangozoja a hetvegi olasz bajnoki meccs kozvetitesekrol. <#worship><#worship><#worship><#wink><#wink><#wink><#wink>

Taranov
Szerintem igazán senki sem bízott benne, hogy 0-2-re tudunk nyerni a Manchester ellen. Ezért talán jobb, hogy pihent Totti, mert sok feladata van még idén a csapatnak. Ha a kupadöntõ két meccsét, és a bajnokságból hátralévõ meccseket nézzük, akkor gyakorlatilag 100%-os teljesítményre, és 7 (ha jól számolom) gyõzelemre van szükség.

Prince23
Tegnap egyértelmûen, ha valakit hibáztatni kell a gól miatt, az csak is Panucci lehet. Ha már hibáztatásról kell, h beszéljünk. Felesleges volt. Remélem szent a béke. sar úgy játszani...

Nekem meg olyan érzésem volt Totti kapcsán, h azért nem játszott Manu ellen, mert nem akart leégni mégegyszer. Kisért a múlt szitu. Nagy focistáknak ez a gyenge piontjuk, mint többek között a reaálnak (?)

http://www.forza-roma.com/udinese-roma-1-3-highlights-e-gol-e-la-litigata.html

takibalint
Tenyleg jo meccs volt, bar nem neztem folyamatosan. Panucci viszont eleg gyengecske. Mar a Man Utd ellen is gyengen jatszott, sokszor elmentek mellette. Ez a mai veszekedese Donival meg egyenesen felhaborito.

Taranov
Na, látom visszatért Totti.

Count Adyn
Grat, nagyon jó volt a mai meccsetek, ezek a rangadók az igaziak^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

takibalint
Nyugi van meg 6 fordulo. Az 18 pont. Az meg sok A hatrany csak 4 pont.

Taranov
Ennél a BL-kiesésnél jobban bosszant, hogy az Inter elleni döntetlen után a Capitano azt mondta, hogy lesz még lehetõség elõzni.
Na, azóta is kihagytunk 1-2 lehetõséget legalább, és mostmár nagyot kell hibáznia az Internek, hogy elveszítsék a scudettot.

takibalint
Statisztika a szerdai meccsrol

Osszes loves: MU 10:17 Roma
Kapura loves MU 5:6 Roma
Kapu melle 4:6
Blokkolt loves 1:5
Szabalytalansag 10:15
Les 8:0
Szoglet 13:8

Forras: UEFA.com

Taranov
Igen, és meg kell adni, hogy a Manchester nagyon ritkán adja el a labdát, a Románál meg egy csomó támadás vagy úgy végzõdött, hogy a labdavezetõre rámentek 2-3-an, és elvették tõle gond nélkül, vagy hátrafelé kényszerült passzolgatni a Roma, és elhalt az akció.
Tényleg jobb csapat a Manchester, de hát nem csak a Románál jobb szerencsére, hanem szinte mindenkinél.
Mindenesetre azért a Roma is lõhetett volna gólt, az odavágón is, meg a visszavágón is.

takibalint
A dontetlen tenyleg igazsagosabb lett volna. A Romanak tobb volt a kapuralovese, csak epp keptelenek voltak begyotorni egy golt. Azt eszrevettetek, hogy Man u 2-3 passzbol felhozta a labdat gyorsan,mig a Romanak lassaban ment, es vagy rossz volt a passz, vagy elugyetlenkedtek. Nem a gyors focihoz van szokva a Roma, kivetel, ha van elottuk terulet mondjuk kontranal, de amikor 4-5 ember ott all a 16-os elott, vagy letamadjak oket, akkor mar gond van.

Taranov
Az eredmény nem volt igazságos, de végülis izgalmas, sportszerû volt a meccs, szóval nekem nincs végülis gondom. Kár, hogy kiestünk, de az angolok sajnos megszállták a BL-t.
Ami viszont eléggé felbosszantott, az az MTV-n Somogyi Dia, engem bosszant ez a sok hülyeség, amit beszél, ráadásul a beküldött SMS-ek színvonala is jelentõsen elmarad a Sport TV-tõl.
A félidõt és az egész meccset tekintve is több kapuralövése volt a Romának, ezekbõl több találta el a kaput, mint a másik oldalon, mégis szinte csak a Manchester helyzeteirõl beszéltek.
Láttunk már rossz közvetítést más csatornán is, de sokkal nem volt rosszabb az RTL Klub a VB idején.

Prince23
A meccs embere tegnap egyértelmûen Doni és Juan volt.

Taranov
Ja értem, ez így már tényleg más.

Taranov
Sajnos Van der Sar majdnem olyan jó, mint Doni 😊
De tényleg, Doni az elsõ félidõben kihúzta a csapatot a csávából. Aztán késõbb Juan.

takibalint
Gondolom a tartozast is kifizetnek. Ami nem keves tobb mint 500 millio dollar. Igy persze, hogy nem fizetne tobbett.

takibalint
Szerintem ez volt a legjobb meccs iden a Roma-MAn Utd kozott. Kar hogy nem sikerult golt loni. Vagy ott volt a kapus, vedo, vagy eltotojaztak.

Taranov
Pedig egész jól támadott a Roma, sok helyzetünk volt.
Ilyen nincs, hogy még egyet sem sikerült begyömöszölni. (A 11-esen kívül még egyet, mert simán befért volna)