7165
-
#6003 Személy szerint azt sajnálom rettenetesen, hogy Rüstü nem vált be a Barcánál, pedig az ő védéseit nagyon szívesen néztem mindig. -
#6002 Hát hogyne lenne jó. Ha nem lenne jó, nem játszana a Romában, és igen, ahogy mondod, a Barca sem kereste volna. -
#6001 Doni olyan kapus, ha hibázik, akkor azt nagyon ritkán teszi, de ha bekövetkezik, akkor bődületesen nagyon rossz hibái vannak. Sőt hibák sorozatát véti.
De inkább jó kapus, nem hiába kereste a Barca -
#6000 Jaja, Doni érdekes figura. Több a bravúrja, mint a hibája, de azért utóbbiból is akad bőven. -
#5999 "Baptista nagyon szar vétel volt az sehol nem kell nem evszitek észre h járkál ide oda holott sztem nem futballista!!! "
akkor mi? zombi? -
campy #5998 Baptista nagyon szar vétel volt az sehol nem kell nem evszitek észre h járkál ide oda holott sztem nem futballista!!! Riise talán beválhat... figyeljtek a Rómából vannak válogatott játékosok... na most még vhogy nem szoktak össze, de nem kell aggódni mert hamar összeállnak a Rómát a szép foci jellmezte legalább is Spalletti óta csak szépeket láttam tőlük:) ha meg nem kapják össze magukat akkor tévedtem..! és még valami Donit=Dinot már rég lekellett volna cserélni kapus poszton én nem tartok olyat kapusnak aki állandóan bekapja a gólokat távolról... közelről hatalmas bravúrjai vannak ok de hogy hogy beszívta a Manchester ellen a gólokat:S:S azt sose felejtem el a 7 gólból 6-ban benne volt -
#5997 Roma - CFR Cluj -
#5996 Jaja, de Mourinhonak eléggé beindult most a szekér az Internél.
Csak a Milan és a Roma startolt rosszul az élcsapatok közül, de erről már írtam az #5987-es hozzászólásomban. -
#5995 Na ja, ezert gondoltam, hogy ezen valtoztattak a nyaron. A fejekben kellene rendet rakni, nem is kicsit. Vagy ugyanazt probaljak jatszani, mint Mourinho. Elso gol utan beallnak vedekezni. Bar ezt nem hiszem, mert akkor nem 3 ember lett volna hatul mikor a Palermo egyenlitett. -
#5994 Sajnos tavaly is voltak ilyen időszakok, amikor 1-0-ról vesztettük el a meccseket. -
#5993 Ja tudom. De nem a Roma az egyetlen, bar eddig a legrosszabb. De a Werder sem lehet buszke a hazai palyan elert 0-0-ra a ciprusi csapat ellen.
Mi a bubanat van a Romanal?? es akkor meg szepen fejeztem ki magam. Megint vezettek, aztan...
Kivancsian varom mit fognak nyilatkozni -
Grenzjager #5992 Vezet a Kolozsvár 2-1-re
nagyon komoly!! -
#5991 Sajnos azóta már ég a Roma. -
#5990 Roma-Kolozsvar 1:0 17' Panucci -
#5989 Nagyon kinyiltak hatul a Palermo meg elkezdett jatszani. Az elso goljuk elott 1 perccel rugtak egy golt lesrol. Oszvissz 3 vedo volt akkor a 16-os kornyeken romai reszrol. A gol utan, meg megzavarodtak, mert mar nem tamadtak. Szoval ennyi. -
#5988 Sajnos nem láttam Szombatona meccset... de hoztam neketek összefoglalót:)
Palermo elleni meccs -
#5987 Sajnos az élcsapatok közül már csak a Milan és a Fiorentina nem lógott meg előlünk. -
#5986 Mi történik a Romával? Teljesen leálltak Baptista gólja után. (Ami egyébként nagyon szép összjáték után született) -
#5985 jóvan hagyjadmármagad-.- -
#5984 és örülsz neki?:P -
#5983 En is latom -
#5982 Már 3-1 Palermonak -
#5981 Palermo-Roma
0:1 Julio Baptista 8'
1:1 Miccoli 20' -
#5980 Napoli ellen ismét x-eltünk! ezuttal nem volt gólzáporos öröm az ürömben (1-1)
nálunk gólszerző: Aquillani -
#5979 Mondjuk tényleg, mert én múltkor Firenzébe gond nélkül elmentem egy nap alatt, bár végig autópályán. -
#5978 1 nap alatt biztosan elérhető:D csak az a kérdés hogy honnan -
#5977 Én voltam már Kolozsváron, de akkor egy erdélyi körút állomásaként jártam ott, nem tudom, hogy autóval elérhető-e egy nap alatt. -
#5976 1 nap alatt elérhető? -
#5975 irány kolozsvár -
#5974 A csoport
Chelsea FC (ENG)
AS Roma (ITA)
FC Girondins de Bordeaux (FRA)
CFR 1907 Cluj (ROU) -
#5973 Nagy meccs volt, csak elszórakozta a Roma :(
Ezzel persze nem a Napoli érdemeit akarom kisebbíteni, mert nagyon jó csapat, de azért 4 lőtt góllal már meg lehetne nyerni egy meccset. -
#5972 Vasárnap Napoli lesz az elsó ellenfelünk. Ha jól emléxem a tavalyi szezonban nem velük játszottunk egy 4-4-es x-et? :SS Az nagy meccs volt. -
#5971 Hát sok idő már nincs rá. -
#5970 Amugy olvastam, hogy a Roma, most Souazot akarja az Intertol. De ezt mar hallottam korabban is. -
#5969 Totti hagyott ki 11-est. -
#5968 Meg mindig nincs Sport 1-2?? Ott volt a Real meccse eloben. NA nem mintha engem erdekelne. -
#5967 Mostmár látom, hogy ez sem friss eredmény. Leállt a livescore ezekszerint. -
#5966 A Real meg úgy látom, hogy két kiállítás mellett is vezet 3-1-re a Valencia ellen. Ez is érdekes meccs lehet :D -
#5965 Akkor ez mégsem annyira livescore :D
Egyébként mi lett a vége?
Kik lőtték/kik hagyták ki a tiziket? -
#5964 már rég nyertünk :D