AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Az Old Traford varázsa... ill. rontása volt De Rossira... beszariak vagyunk OT-ben, tavaly is ez volt, mikor nagy lehetõség elõtt állunk... hát igen, mu szurkoló tábor hatalmas.

Taranov
Nagy hiba.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

De Rossi :SSSs

FORZA INTER!

Taranov
Nekem egyébként egy kicsit kevésnek tûnik ez a 200 millió, de végülis nem értek hozzá.
Az már más kérdés, hogy Rosella Sensi azért szimpatikusabb, mint Soros György 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

takibalint
Bocs, elirtam.

írónia volt de mind1 😄 ( bár olybá tûnik elég rosz 😄 ) a lényeg a lényeg, nagy összegben fogadtam volna hogy kiderül róla hogy Totti a kedvence..

Taranov
Az enyém csak akkor hallott róla, amikor volt az a köpés az EB-n, szóval rossz véleménnyel van róla. Pedig mondom neki mindig, hogy sportszerû játékos.

( és helyett is )

ja nagyanyámnak és

Taranov
Nem kötözködés, csak egy kis kiegészítés: 200 millió + új stadion.
Állítólag Totti a kedvenc játékosa 😊

takibalint
Ma (hetfo este) volt a Hirado utan a sporthirekben, hogy Soros Gyorgy megakrja venni a Romat. 20 millio + uj stadion. Tottit megtartana, es a targyalasok mar folynak. Itt egy kis olvasnivalo a sztorirol

http://index.hu/sport/foci/sorom0407/

szanics
Totti nem játszik az Old Traffordon, de lyukas lesz a manchesteri védelem is.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

Taranov
Szerintem a BL-rõl már letettek a fiúk, de a bajnokságban meg kell nyernünk minden hátralévõ meccset, a kupáról nem is beszélve.

Prince23
Nagyon nem tetszik a Róma gólmámori utáni hozzáállása...
Szerdán mindent bele! legalább egy hosszabítást harcoljunk ki OT-ban...😊

Taranov
Igazad van, de az utóbbi idõben nem nagyon jöttek az eredmények.

takibalint
Szerintem nincs hullamvolgyben a csapat, csak egyszeruen kiengednek 2 golos vezetesnel. Ez hozzaallasbeli dolog.

takibalint
Ez az Atalanta szart se csinalt ezen a meccsen. Sehol nem voltak a MIlan elleni meccshez kepest. Biroi segitseg ide vagy oda, az Inter valamivel jobb volt.

Taranov
Hajj, bírói segítséggel már vezet is az Inter.

takibalint
En nem lepodtem meg, csak nem ertem miert kell igy jatszani. Mar 2:0-nal mondtam a baratnomnek, hogy nehogy megint lealljanak, aztan mikor visszavettek ar gondoltam, hogy gaz lesz. Ma remeljuk Atalanta elviszi a 3 pontot. De legalabb 1 pontot.

Taranov
Majd meglátjuk ma, hogy mit játszik az Inter az Atalantával.
Akit érdekel, 14:45-tõl élõben nézheti a Sport1-en.

na nyertetek? Jól van 😊 (ne Inter legyen bajnok 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Taranov
Én csak a büntetõ elõtti 10 percre tudtam bekapcsolódni a 11-essel bezárólag, de hát eléggé negatívan csalódtam a csapatban.
Ha be tudunk lõni 2 gólt, nem tudom, hogy miért kell mindig az utolsó pillanatokban hajtani.
Végülis a lényeg, hogy megvan a meccs, a 11-es teljesen jogos volt, de szerintem mi ugyanolyan hullámvölgyben vagyunk, mint az Inter.

takibalint
Latszik, hogy az ujsagirok nem nezik a Roma meccseit. Ezt irja az NS: Túl könnyedén vette a második félidõt a hazai gárda... Ezt ugy irjak, mintha "sajnos" ez lett volna az elso alkalom. Pedig nem, de szerencsere ebbol jol jottunk ki. Mar Az elso felido vegen mondtam, hogy megint baj lesz, ha igy jatszik tovabb a Roma, hat majdnem nagy baj lett. Megint lealltak, magukra huztak az ellenfelet, nem tamadtak stb.

3-2

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

Matthew Prosac
2-2

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

totti10
AS Roma <1 - 0> Genoa

14' <1 - 0> R. Taddei
17' <2 - 0> M. Vucinic

hajrá,lilák!

szanics

Taranov
Hát igen, bár az idei évvel abszolút elégedettek lehetünk eddig.
Tavaly még lehetett mondani, hogy azért áll olyan jó helyen a Roma a bajnokságban, mert kizárták a Juvét, illetve büntetést kapott egy halom csapat, de idén már ott a Milan, ott a Juve, mégis 2. a Roma.

takibalint
Szerintem is jobb lenne, de uj es jo jatekosokra mindenkepp szukseg van.

takibalint
Hirforras?? En inkabb uj jatekosokat szeretnek latni, foleg csatarokat

Taranov
Azért jobb lenne, ha maradna Sensiéknél.

szanics
Soros György a Roma legújabb kérõje... 200 millió euró + új stadion az ajánlat egyelõre

hagyd a csavot, valahol o is ki kel elvezkedje magat, ha mar az oveik se birjak akkor mit lehet varni tole
Matthew Prosac

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Taranov
Te örök bant érdemelnél, mert semmi keresnivalód nincs sem ezen a fórumon, sem semmilyen közösségben.
Mivel a moderátorok nem fognak téged elég szigorúan, kérlek, hogy legalább ezt a topicot kerüld el.

Cabell
Ezt mostmár hagyd abba, légyszives. Ezért nem vagy már házigazda,és ezért mondják, hogy esett a MU topikban a színvonal. Én örülnék a legjobban, ha egyhétre jönnének megint, de ne baszogasd az ellenfél szurkolótáborát.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Scholes18
-véristvánka vagyok és 8 éves-

Glory Glory Man United!!

Taranov
Ebben teljesen igazad van.
Az zavar egy kicsit, hogy a Roma közel sem a legjobb tudása szerint játszott. A Manchester sem természetesen, de nekik talán nem is lett volna rá szükségük.

takibalint
A 2. gol nagy vedelmi hiba volt, meg kapushiba is. Doninak hasznalni kellett volna a labat, nem vetodni a labda utan. De a beadasnal is lemaradt valaki nagyon csunyan. NEm tudom ki volt epp ott akkor a vedo, de sehol nem volt a beadasnal a MU jatekoshoz kepest.

Taranov
Hát igen, a 2. félidõ elején még lehetett volna alakítani a dolgokon, de késõbb már nem volt mit tenni.

minimize
Totti hiánya (is)meglátszott tegnap a Roma játékán, és kissé fáradtanak is tûnt a csapat, nem beszélve a kihagyott lehetõségekrõl. ezen a szinten, ilyen csapatok ellen be kell lõni minden lehetséges helyzetet(amit fizikailag lehetséges természetesen).
a visszavágóra Totti segítsége elégséges lehet egy döntetlenre.
természetesen ott is hajrá Roma!
(cserében ma szoríthatnátok az Ágyúsoknak is a 'Pool ellen...😊)

No one can stop Death!

Taranov
Ennyi erõvel a 3-1 is reális lett volna.

Matthew Prosac
azért azt megjegyezném h 0-2 után feladtátok a meccset amit egy angol csapattól soha nem fogtok látni, ez IS a különbség a két csapat között.
vártam hogy a hajrában majd odaszögeztek minket a kapu elé mint a 2. félidõ elsõ 20 percében, de csak mezõnyjáték folyt, egy ronaldo-kapufával, és 2 elszórakozott lehetõséggel (rooney-ronaldo) elöl. 1-1 is reális lett volna, és a 0-4 is... <#lookaround>

úgy néz ki idén ez a trend a fociban, kevés helyzettel szoktak nyerni

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hat ez az, ettol feltem de mindegy,nem szegyen kikapni a jobbiktol, mert most jobb a MU, mi voltunk pekhesek mert a legerosebb csapatot sorsoltak nekunk, nem szamit igy is szep meneteles volt a BL.ben, most johet egy eroteljes befejezes a bajnoksagban es akkor abbol meg barmi lehet
HAJRA ROMA, FORZA ROMA
szanics
Nem is nagyon lehetett, mert a két csapat között nem volt két gól.
Nyilván õ is tudja, hogy csak a mi bénázásunkon múlott, hogy Tonetto, Panucci és Vucinic ziccerbõl nem tudott gólt lõni, plusz még hozzá is segítettük õket egy gólhoz.
A Real ellen mi hoztuk ki otthon a maximumot a meccsbõl eredmény tekintetében, most a Manchester.

gercse
Remélem azért Totti visszatérésével megnehezítitek a MU dolgát a visszavágón

takibalint
A Meccsrol meg csak annyit, hogy Ferguson egyaltalan nem volt elszallva a Mu teljesitmenyetol. De ez latszott is. Neztem a tv-ben, mit nyilatkozott. Orult, hogy lottek ket golt, de ennyi.

szanics
Ezt lehet folytatni a MU-topikban...

milyen vitát ez csak egy kis eszmecsere volt, amit túl komolyan vettél, de azért aludj jól....