7165
  • Taranov
    Még "szerencse", hogy nem tudom nézni a meccset, mert még a livescore.com-on követve is túl izgalmas nekem.
    Egyelőre 5-5 a büntetőpárbaj állása.
  • takibalint
    Nem
  • totti10
    visszavágós?
  • limperatore
    sztem is
    :D
  • LasCar16
    nagy meccs lesz a mai, kíváncsi vagyok Baptistára és arra h mennyire bírtok majd az Interrel, merdaverést várok :P söröm már megvan , már csak győznötök kéne :P
  • banok
    szerintem kikaptok
  • takibalint
    Eredmeny?
  • banok
    A Raiuno adja. (streamerone nevű streameing programon fogható)
    A rojadirecta.com és a myp2p.eu oldalon további streamek is találhatóak.
  • totti10
    sztem a rai uno vagy rai sport adja ha nem kódolják le....
  • Prince23
    Azt itt pattogtak tavaly, h igy az olasz foci, úgy a spanyol foci közvetítés jogai, és hol a francba vannak vele? :( A tököm tele van velük, h nincs jólét!
  • gabber_saviola
    én sem értem, hogy miért nem adják :(
  • Prince23
    Az S2 igazán adhatná. Szégyeljék magukat!
  • gabber_saviola
    INTER (4-3-3): Julio Cesar; Maicon, Burdisso, Rivas, Maxwell; J.Zanetti, Cambiasso, Muntari;Figo, Ibrahimovic, Mancini.
    A disposizione: Toldo, Stankovic, Bolzoni, Jimenez, Crespo, Balotelli, Cruz.
    All.: Mourinho.

ROMA (4-2-3-1):Doni; Panucci, Mexes, Juan, Tonetto; De Rossi, Aquilani; Cassetti, Perrotta, Vucinic; Baptista.
    A disposizione: Arthur, Riise, Loria, Brighi, Pizarro, Esposito, Totti.
    All.: Spalletti.

ARBITRO: Saccani di Mantova.
  • Prince23
    Mien meccs?:O
  • totti10
    mai mecset adja vmi?
  • takibalint
    Ehhez csak annyit tennek hozza, hogy szerintem Hunteelaarra jobban jarnank, o golerosebb focista. BAr az is csak pletyka szintig jutott.
  • takibalint
    Nem csitulnak a hullámok a Chelsea ukrán labdarúgója, Andrij Sevcsenko körül. A napokban kiszivárogtak a hírek, hogy Seva visszatérhet az AC Milanhoz, ám Silvio Berlusconi, a piros-feketék első embere csak kölcsön venné a támadót, míg Roman Abramovics, a Chelsea ura, csak akkor engedi el, ha megveszik a futballistát, azaz pénzt kap érte. Nos, most úgy tűnik, hogy még egy olasz klub érdekelt lehet az ügyben.

Olasz lapértesülések szerint az AS Roma is versenybe száll a támadóért. A farkasok a nyáron már szerződtettek egy támadót Julio Baptista személyében, ám köztudott, hogy szeretnének még egy befejező csatárt.

Érdekesség, hogy Seva számára Abramovics ajánlotta a római klubot, mondván velük könnyebben megegyezésre jutnak, ami igaz is, hisz az olasz fővárosban szívesen látnák az ukrán aranylabdást, ám egyetlen kitétellel: a londoninál jóval alacsonyabb fizetést tudnának a számlájára utalni.

A kérdés adott: Seva belemegy-e a bércsökkentésbe, és játszik, avagy jó pénzért marad a Cheslea kispadján
  • ForzaInter
    Nyugodjék Békében!

Facchetti után egy ujabb elnök távozott a mennybe... :(
  • DjDano

Gyászol az olasz futball! Meghalt Franco Sensi

Vasárnap este elhunyt Franco Sensi, az AS Roma labdarúgócsapatának 82 éves elnöke. Sensi 15 éve irányította a klubot. Vezetésével a Farkasok 2001-ben bajnoki címet ünnepelhettek, az elmúlt két esztendőben pedig az Olasz Kupát is elhódították. (mti)

R.I.P
  • takibalint
    A gazzetta.it értesülései szerint a Real Madrid támadója, Júlio Baptista már mindenben megegyezett a Romával.

A brazilért 12 millió eurót fizetnek az olaszok, és négyéves szerződést szeretnének vele kötni. Egy tegnapi, madridi vacsora keretében egyeztek meg a két klub képviselői a játékos árában.

A négy év alatt szezononként további félmillió eurót fizetnek a rómaiak a Realnak, ha bejutnak a Bajnokok Ligájába – olvashatjuk az olasz honlapon.

A futballista már korábban elárulta a maga feltételeit: minimum évi hárommillió eurós bért akar.
  • Taranov
    Bizony, ez szinte biztos.
  • takibalint
    Ez egyertelmu, amugy meg meglehet nezni hogy ma felkeszulesi meccseken milyen eredmenyek szulettek. Mondjuk az Arsenalnal lejatszott 4-es torna, amit a Hamburg nyert. Es a Juve 3-1-re kikapott. Ha ez a 4 csapat egyutt lenne egy BL csoportban valoszinuleg mas lenne a sorrend a vegen.
  • LasCar16
    előrébb tartanak ez nyilvánvaló, hamarabb kezdődik a szezonjuk, addig még simán formába lehet lendülni
  • hunbasser
    tétmeccsen ilyen eredmények úgysem születnének szerintem.a felkészülést ezekszerint komolyabban veszik az angol csapatok.
  • Taranov
    Én csak annyit érzek, hogy hiába ilyen erős az angol bajnokság, nekem sokkal szimpatikusabbak az olasz csapatok. Legyen akár szó a Milanról, Romáról, Fiorentináról stb.
  • LasCar16
    legalább nem csak mi szopunk az angol csapatok ellen :D tudom h mit éreztek :D
  • moor09
    .....egy gyönyörű szezon...
  • limperatore
    egy olasz kupa :D
  • takibalint
    Ja, a felkeszulesi merkozesen elert eredmeny nem jelent sokat.
  • moor09
    ki a f**t érdekel tavaly is majd minden felkészülési meccsen szoptunk......és mi lett a vége.......
  • Prince23
    Ó ez lol
  • inter94
    Tottenham 5-0 Roma
  • Taranov
    Na, csak írják már alá :)
  • takibalint
    A Real Madrid brazil játékosa, Júlio Baptista a spanyol Marca című lap információi szerint hétfőn aláírja új szerződését a Románál.
    A „Bestia” becenévre is hallgató támadó középpályást 9+2 millió euróért adta el a „királyi gárda”.

A brazil futballista négy szezonra írt alá, és évente 2,5 millió eurót fog zsebre tenni.
  • takibalint
    Ugyan ez mar leragott csont, de itt egy ujabb hir. elemenyem szerint Huntelaar lenne a legjobb megoldas, de szerintem o nem fog jonni.

Az AS Roma vezetősége két futballistát még mindenképpen szerződtetni szeretne a nyári átigazolások során. A jelöltek között van a brazil Julio Baptisa, a francia Florent Malouda, valamint két holland futballista, Royston Drenthe és Klaas Jan Huntelaar.

Az olasz AS Roma vezetői mindenképpen szerződtetni szeretnének egy ballábas középpályást és egy támadót.

A középpályás posztra Florent Malouda az első számú kiszemelt, de ha nem vezetnek eredményre az egyeztetések a Chelsea-vel, Drenthe érkezhet a Real Madridtól.

Támadóposztra egy másik madridi, Julio Baptista érkezhet, akivel már korábban megkezdték a tárgyalásokat. Ha vele nem sikerül megegyezni, akkor Klaas Jan Huntelaar kerülhet képbe olasz sajtóhírek szerint.
  • takibalint
    Ezt Julio Baptistara ertetted?? Hol hivjak igy?
  • Prince23
    Na a deszka hátű csak eljött ide. Akkor üdv néki.
  • takibalint
    A Diario Sport értesülései szerint most már biztos, hogy eladja Julio Baptistát a Real Madrid. A játékos valószínűleg az olasz AS Romában folytatja pályafutását.

A brazil labdarúgó azután vált létszám fölöttivé, hogy a királyiak szerződtették Rafael van der Vaartot a Hamburger SV-től.

Baptista állítólag már mindenben megegyezett az AS Romával, így hamarosan végbemehet a klubcsere.
  • Taranov
    Valóban ezt nyilatkozta volna Suazo ügynöke? Ritkán szoktak ennyire egyértelműen, vagy ahogy a cikk fogalmaz, "sokat sejtetően" fogalmazni.
    Mindenesetre én örülnék Suazonak.
  • takibalint
    A Roma csapata továbbra is elsősorban csatárra és támadóközéppályásra vadászik az idei átigazolási szezonban. Luciano Spalletti, a „farkasok” edzője szerint a jelenleg a Liverpoolt erősítő Josszi Benajun ideális megoldás lenne az Interhez távozó Mancini pótlására, míg a csatársorba David Suazo érkezhet.

„Elsősorban olyan játékost keresünk, aki be tudja játszani az egész bal vagy jobb szélt” – mondta Spalletti, aki kitért a szóba jöhető játékosokra. – Mindenki szereti David Silva játékát, de ő túl drága nekünk. Lukas Podolski is kiváló játékos, de az ő játékstílusa nem illene bele a játékrendszerünkbe.”

„Florent Malouda és Júlio Baptista jó választás lenne, de az ő sorsuk a többi átigazolástól függ” – folytatta a Roma mestere arra utalva, hogy a Real valószínűleg csak akkor válik meg Baptistától, ha sikerül igazolnia Cristiano Ronaldót, Malouda pedig abban az esetben jöhet szóba, ha a madridiak eladják Robinhót a Chelsea-nek.

A Sky Sports értesülései szerint viszont a Liverpool izraeli középpályását, Josszi Benajunt szívesen látná csapatában Spalletti, és az ő megvétele nem is tűnik lehetetlennek.

A Liverpool régóta vadászik Gareth Barryre, az Aston Villa középpályására, és az ő igazolásához szükséges pénzt Benajun eladásából teremtheti elő a Mersey-parti klub.

Csatárposzton is „izmosodni” szeretnének a farkasok, és olasz lapértesülések szerint David Suazo lehet a befutó erre a posztra.

Az Inter hondurasi csatára alig egy éve érkezett a Cagliaritól a milánóiakhoz, de Adriano és Mancini érkezésével valószínűleg még az eddiginél is kevesebb játéklehetőséghez fog jutni, így elképzelhető, hogy továbbáll.

„Jelenleg Davidnak hároméves szerződése van az Interrel, azonban a Roma előtt nyitva áll az ajtó” – nyilatkozta sokat sejtetően Giovanni Branchini, Suazo ügynöke.