7165
-
#5963 Még "szerencse", hogy nem tudom nézni a meccset, mert még a livescore.com-on követve is túl izgalmas nekem.
Egyelőre 5-5 a büntetőpárbaj állása. -
#5962 Nem -
#5961 visszavágós? -
#5960 sztem is
:D -
#5959 nagy meccs lesz a mai, kíváncsi vagyok Baptistára és arra h mennyire bírtok majd az Interrel, merdaverést várok :P söröm már megvan , már csak győznötök kéne :P -
#5958 szerintem kikaptok -
#5957 Eredmeny? -
#5956 A Raiuno adja. (streamerone nevű streameing programon fogható)
A rojadirecta.com és a myp2p.eu oldalon további streamek is találhatóak. -
#5955 sztem a rai uno vagy rai sport adja ha nem kódolják le.... -
#5954 Azt itt pattogtak tavaly, h igy az olasz foci, úgy a spanyol foci közvetítés jogai, és hol a francba vannak vele? :( A tököm tele van velük, h nincs jólét! -
#5953 én sem értem, hogy miért nem adják :( -
#5952 Az S2 igazán adhatná. Szégyeljék magukat! -
#5951 INTER (4-3-3): Julio Cesar; Maicon, Burdisso, Rivas, Maxwell; J.Zanetti, Cambiasso, Muntari;Figo, Ibrahimovic, Mancini.
A disposizione: Toldo, Stankovic, Bolzoni, Jimenez, Crespo, Balotelli, Cruz.
All.: Mourinho.
ROMA (4-2-3-1):Doni; Panucci, Mexes, Juan, Tonetto; De Rossi, Aquilani; Cassetti, Perrotta, Vucinic; Baptista.
A disposizione: Arthur, Riise, Loria, Brighi, Pizarro, Esposito, Totti.
All.: Spalletti.
ARBITRO: Saccani di Mantova. -
#5950 Mien meccs?:O -
#5949 mai mecset adja vmi? -
#5948 Ehhez csak annyit tennek hozza, hogy szerintem Hunteelaarra jobban jarnank, o golerosebb focista. BAr az is csak pletyka szintig jutott. -
#5947 Nem csitulnak a hullámok a Chelsea ukrán labdarúgója, Andrij Sevcsenko körül. A napokban kiszivárogtak a hírek, hogy Seva visszatérhet az AC Milanhoz, ám Silvio Berlusconi, a piros-feketék első embere csak kölcsön venné a támadót, míg Roman Abramovics, a Chelsea ura, csak akkor engedi el, ha megveszik a futballistát, azaz pénzt kap érte. Nos, most úgy tűnik, hogy még egy olasz klub érdekelt lehet az ügyben.
Olasz lapértesülések szerint az AS Roma is versenybe száll a támadóért. A farkasok a nyáron már szerződtettek egy támadót Julio Baptista személyében, ám köztudott, hogy szeretnének még egy befejező csatárt.
Érdekesség, hogy Seva számára Abramovics ajánlotta a római klubot, mondván velük könnyebben megegyezésre jutnak, ami igaz is, hisz az olasz fővárosban szívesen látnák az ukrán aranylabdást, ám egyetlen kitétellel: a londoninál jóval alacsonyabb fizetést tudnának a számlájára utalni.
A kérdés adott: Seva belemegy-e a bércsökkentésbe, és játszik, avagy jó pénzért marad a Cheslea kispadján -
#5946 Nyugodjék Békében!
Facchetti után egy ujabb elnök távozott a mennybe... :( -
Gyászol az olasz futball! Meghalt Franco Sensi
Vasárnap este elhunyt Franco Sensi, az AS Roma labdarúgócsapatának 82 éves elnöke. Sensi 15 éve irányította a klubot. Vezetésével a Farkasok 2001-ben bajnoki címet ünnepelhettek, az elmúlt két esztendőben pedig az Olasz Kupát is elhódították. (mti)
R.I.P -
#5944 A gazzetta.it értesülései szerint a Real Madrid támadója, Júlio Baptista már mindenben megegyezett a Romával.
A brazilért 12 millió eurót fizetnek az olaszok, és négyéves szerződést szeretnének vele kötni. Egy tegnapi, madridi vacsora keretében egyeztek meg a két klub képviselői a játékos árában.
A négy év alatt szezononként további félmillió eurót fizetnek a rómaiak a Realnak, ha bejutnak a Bajnokok Ligájába – olvashatjuk az olasz honlapon.
A futballista már korábban elárulta a maga feltételeit: minimum évi hárommillió eurós bért akar. -
#5943 Bizony, ez szinte biztos. -
#5942 Ez egyertelmu, amugy meg meglehet nezni hogy ma felkeszulesi meccseken milyen eredmenyek szulettek. Mondjuk az Arsenalnal lejatszott 4-es torna, amit a Hamburg nyert. Es a Juve 3-1-re kikapott. Ha ez a 4 csapat egyutt lenne egy BL csoportban valoszinuleg mas lenne a sorrend a vegen. -
#5941 előrébb tartanak ez nyilvánvaló, hamarabb kezdődik a szezonjuk, addig még simán formába lehet lendülni -
#5940 tétmeccsen ilyen eredmények úgysem születnének szerintem.a felkészülést ezekszerint komolyabban veszik az angol csapatok. -
#5939 Én csak annyit érzek, hogy hiába ilyen erős az angol bajnokság, nekem sokkal szimpatikusabbak az olasz csapatok. Legyen akár szó a Milanról, Romáról, Fiorentináról stb. -
#5938 legalább nem csak mi szopunk az angol csapatok ellen :D tudom h mit éreztek :D -
moor09 #5937 .....egy gyönyörű szezon... -
#5936 egy olasz kupa :D -
#5935 Ja, a felkeszulesi merkozesen elert eredmeny nem jelent sokat. -
moor09 #5934 ki a f**t érdekel tavaly is majd minden felkészülési meccsen szoptunk......és mi lett a vége....... -
#5933 Ó ez lol -
#5932 Tottenham 5-0 Roma -
#5931 Na, csak írják már alá :) -
#5930 A Real Madrid brazil játékosa, Júlio Baptista a spanyol Marca című lap információi szerint hétfőn aláírja új szerződését a Románál.
A „Bestia” becenévre is hallgató támadó középpályást 9+2 millió euróért adta el a „királyi gárda”.
A brazil futballista négy szezonra írt alá, és évente 2,5 millió eurót fog zsebre tenni. -
#5929 Ugyan ez mar leragott csont, de itt egy ujabb hir. elemenyem szerint Huntelaar lenne a legjobb megoldas, de szerintem o nem fog jonni.
Az AS Roma vezetősége két futballistát még mindenképpen szerződtetni szeretne a nyári átigazolások során. A jelöltek között van a brazil Julio Baptisa, a francia Florent Malouda, valamint két holland futballista, Royston Drenthe és Klaas Jan Huntelaar.
Az olasz AS Roma vezetői mindenképpen szerződtetni szeretnének egy ballábas középpályást és egy támadót.
A középpályás posztra Florent Malouda az első számú kiszemelt, de ha nem vezetnek eredményre az egyeztetések a Chelsea-vel, Drenthe érkezhet a Real Madridtól.
Támadóposztra egy másik madridi, Julio Baptista érkezhet, akivel már korábban megkezdték a tárgyalásokat. Ha vele nem sikerül megegyezni, akkor Klaas Jan Huntelaar kerülhet képbe olasz sajtóhírek szerint. -
#5928 Ezt Julio Baptistara ertetted?? Hol hivjak igy? -
#5927 Na a deszka hátű csak eljött ide. Akkor üdv néki. -
#5926 A Diario Sport értesülései szerint most már biztos, hogy eladja Julio Baptistát a Real Madrid. A játékos valószínűleg az olasz AS Romában folytatja pályafutását.
A brazil labdarúgó azután vált létszám fölöttivé, hogy a királyiak szerződtették Rafael van der Vaartot a Hamburger SV-től.
Baptista állítólag már mindenben megegyezett az AS Romával, így hamarosan végbemehet a klubcsere. -
#5925 Valóban ezt nyilatkozta volna Suazo ügynöke? Ritkán szoktak ennyire egyértelműen, vagy ahogy a cikk fogalmaz, "sokat sejtetően" fogalmazni.
Mindenesetre én örülnék Suazonak. -
#5924 A Roma csapata továbbra is elsősorban csatárra és támadóközéppályásra vadászik az idei átigazolási szezonban. Luciano Spalletti, a „farkasok” edzője szerint a jelenleg a Liverpoolt erősítő Josszi Benajun ideális megoldás lenne az Interhez távozó Mancini pótlására, míg a csatársorba David Suazo érkezhet.
„Elsősorban olyan játékost keresünk, aki be tudja játszani az egész bal vagy jobb szélt” – mondta Spalletti, aki kitért a szóba jöhető játékosokra. – Mindenki szereti David Silva játékát, de ő túl drága nekünk. Lukas Podolski is kiváló játékos, de az ő játékstílusa nem illene bele a játékrendszerünkbe.”
„Florent Malouda és Júlio Baptista jó választás lenne, de az ő sorsuk a többi átigazolástól függ” – folytatta a Roma mestere arra utalva, hogy a Real valószínűleg csak akkor válik meg Baptistától, ha sikerül igazolnia Cristiano Ronaldót, Malouda pedig abban az esetben jöhet szóba, ha a madridiak eladják Robinhót a Chelsea-nek.
A Sky Sports értesülései szerint viszont a Liverpool izraeli középpályását, Josszi Benajunt szívesen látná csapatában Spalletti, és az ő megvétele nem is tűnik lehetetlennek.
A Liverpool régóta vadászik Gareth Barryre, az Aston Villa középpályására, és az ő igazolásához szükséges pénzt Benajun eladásából teremtheti elő a Mersey-parti klub.
Csatárposzton is „izmosodni” szeretnének a farkasok, és olasz lapértesülések szerint David Suazo lehet a befutó erre a posztra.
Az Inter hondurasi csatára alig egy éve érkezett a Cagliaritól a milánóiakhoz, de Adriano és Mancini érkezésével valószínűleg még az eddiginél is kevesebb játéklehetőséghez fog jutni, így elképzelhető, hogy továbbáll.
„Jelenleg Davidnak hároméves szerződése van az Interrel, azonban a Roma előtt nyitva áll az ajtó” – nyilatkozta sokat sejtetően Giovanni Branchini, Suazo ügynöke.