7165
-
#6043 Koszi -
#6042 Doni
Cicinho - Panucci - Mexes - Riise
Taddei - Brighi - Perrotta - Aquilani
Menez - Vucinic
nm -.- -
#6041 kolozsvár rómára mennyi a belépő? -
#6040 Valaki le tudna irni mi volt a Roma kezdo 11-e az Atalanta ellen? Koszonom. -
#6039 En ugyan sajnos nem lattam a meccset, de Panucci nagyon jo formaban van. Vedo letere mar vagy 3 golt rugott. Most, bajnokok Ligajaban is, Genoa ellen, amit ugye nem adtak meg. Talan Reggina ellen nyert 3:0-as meccsen is betalalt.? Jo lenne, ha meg 2-3 jatekos felfejloden melle formaban. -
#6038 Most nem játszott rosszul a csapat! -
#6037 Végre Nyertünk Atalanta ellen!
Panucci
Vucinic -
#6036 Igazad van, de a meg nem adott gól után teljesen szétesett a Roma, így ezzel már akkor eldöntötte a bíró a végeredményt. -
#6035 minden úgy cuzámen :(
ez a Roma sajnos nem az a Roma, aminek én ismerem. -
#6034 Javitom magam, szoval senki nem mondta itt, hogy jol jatszott a Roma. -
#6033 Azt nem mondta senki, hogy nem jatszottak jol. Nem is, de azert van kulonbseg, hogy 2:1 vagy 2:2 az allas. Ettol meg nyerhetett volna a Genoa, a Roma, vagy dontetlen.
A Juve jatekat neztem. Ennyi helyzetet kihagyni.... 3 meccset is meglehetett volna nyerni vele. -
#6032 azért a játékotokat is néztétek?az tény hogy hatalmas hibák voltak,de a játékotok is emelett 0 volt -
#6031 Es meg szerencsejuk is van lasd: Catania elleni 2:1
Elso gol vedokon pattant meg, masodik ongol volt. -
#6030 Mi volt csunya a megnem adot gol, vagy a szabalytalansag?? -
#6029 Szerintem a bironak es a partjelzonek fogalma sem volt arrol, a meccs alatt, hogy jogos golt nem adtak meg. Sajnos. -
#6028 És mindez az Inter malmára hajtja a vizet, akik nem szép játékkal, nem is túl biztosan, de hozzák a 3 pontokat. -
#6027 maffia.. -
#6026 hát ez csúnya volt nagyon :( -
#6025 Kialakulóban van az új bundabotrány szerintem. De most komolyan.
Ha rajtam múlna, már rég nem bírók vezetnék a meccseket, mert egyszerűen felidegesítenek a rossz ítéletekkel, a tegnapi napomat is egy az egyben elcseszte ez a bíró.
De Rossi szabálytalansága pedig esetleg sárgát ért, oké, mondjuk, hogy jogos a piros, de akkor is. Ilyen helyzetben, egy meg nem adott gól után mindenkinek elborul az agya, és azért ez nem volt egy olyan durva szabálytalanság.
Olyan ez, mintha a bírók minden eszközzel küzdenének ellene, hogy a Roma ne nyerjen. -
#6024 Remelem a birot, de lginkabb a partjelzot elkuldik szemorvoshoz. Es eltiltjak 1-2 Serie A-s merkozestol. Rohadjon meg. -
#6023 Hát én nagyon örülnék neki, de nem nagyon látok rá esélyt.
Szerintem ha Huntelaar menni akarna az Ajaxból, mehetne a Realba vagy a Chelseabe is. (És sajnos a játékosok nagy része oda menne legszívesebben.) -
#6022 Es a Huntelaar hirhez mit szolsz/szoltok?? -
#6021 Sok a sérült, sajnos. -
#6020 Az AS Roma középpályásának, Alberto Aquilaninak meghúzódott a combizma, és kétséges a játéka a Genoa elleni szerdai találkozón – olvasható a klub hivatalos oldalán.
A Roma együttesében nem Aquilani az egyetlen sérült, mivel két védő, Max Tonetto és Juan, valamint két középpályás, David Pizarro és Júlio Baptista is kidőlt a sorból.
A csapatkapitány, Franceso Totti pedig a térdműtétje után lábadozik, így valószínűleg egyelőre csak a kispadon kap helyet. -
#6019 Az olasz Alberto Faccini játékosügynök újságíróknak elismerte, hogy a Roma vezetői felkérték arra, vegye fel a kapcsolatot a klub nevében Klaas-Jan Huntelaar szerződtetésének ügyében az Ajaxszal.
„Daniele Pradè, a Roma sportigazgatója felkért arra, hogy vegyem fel a kapcsolatot a Roma nevében az Ajaxszal, a klub ugyanis a télen szerződtetni szeretné a holland válogatott csatárt, Klaas-Jan Huntelaart” – nyilatkozta újságíróknak a Roma korábbi futballistája, a jelenleg játékosügynökként dolgozó Alberto Faccini.
A menedzser hozzátette, hogy nem lesz egyszerű dolga a Romának, ugyanis a Real Madrid is szívesen leigazolná a 25 éves csatárt, aki az elmúlt négy évben 88 gólt szerzett a holland élvonalban. -
#6018 Szerdán, 20:15-től a Sport1 élőben adja a Genoa elleni meccset! -
#6017 Na, remélem most a Roma elindult a bajnoki cím - jó, legyünk reálisak, az ezüstérem - felé vezető úton. -
moor09 #6016 a mozdulat így is nagyon szép volt... :) -
#6015 Kár h Vucinic nem lőtte be ülve a gólt :D -
moor09 #6014 És a végeredmény 3:0 -
#6013 3-0 lett a vége. -
#6012 Ma 20:30 Roma - Reggina -
#6011 jó kapus, de emiatt a hiába miatt nem lesz világklasszis kapus. -
#6010 2002-re gondolsz szerintem, akkor hosszú idő után jutottak ki, de rögtön a bronzéremig meneteltek Rüstü vezetésével. -
#6009 nem voltak kinnt:) -
#6008 Én úgy emléxem kinnt voltak akkor... -
#6007 az fasza.nem is indultak azon a vébén -
#6006 Hát igen, sajnos... 98-ba miket védett már, Sükürrel együtt ő volt a török válogatott legnagyobb sztárjai. 98-as vb óta "szerettem" bele a török válogatottba amúgy :D
És most se volt piskóta, az eb szereplésük sem, simán döntőt érdemeltek volna. Elszánt, fanatikusak még a fociban is:) -
#6005 Én is nagyon szeretem őket, mert mindig alkotnak valami nagyot.
2002-ben is, és idén is.
Csak azt sajnálom, hogy Rüstüt már nem nagyon fogjuk látni. -
#6004 Én is... válogatott terén a török a kedvencem. és csak utána magyar