7165
  • Taranov
    Az m1-en mindig azt a meccset adják, ahol a legtöbb sztár játszik.
    Nem nagyon tetszik nekem a közvetítésük, az elemzések sem.
    A TV6-on Urbányival és Hajdú B.-vel elég jó közvetítéseket hoznak össze, csak a stúdióbeszélgetés hiányzik. (Meg sok a reklám.)
  • Prince23
    Így van... jó edző... szstem a csaptunkkal ez van, nincs szerencséje, nem jön össze.
    mellesleg szép volt ez a 3-1-es cselsea elleni győzelem. Csak kár h nem adta az m1 :(
    bezzeg a real-juvét adni fogja. a tegnapi meccs ért annyit h legalább 2 magyar adó közvetítse:D
  • Taranov
    Azt hiszem, senkit nem lepett volna meg, ha a rossz idénykezdés hatására kirúgták volna.
    Ezzel szemben szerintem Spalletti a lehető legjobb edző, nem csodálkoznék, ha úgy kapkodtak volna utána nyáron, mint Mourinho és Capello után.
    Örülnünk kell, hogy itt van, és meg kell becsülni, szerintem.
    Tegnap egyébként a 3. gól után egy nagyon ritka pillanatot kapott el a kamera: Spalletti mosolygott :)
  • takibalint
    En a 2. felidot lattam. Neha lefocizta a palyarol a Chelseat a Roma. Szep volt. Amugy nem ertem az ujsagirokat, mindenki azt mondja, hogy ezzel megmenekult Spalletti a kirugastol. En a multheten epp azt hallottam, hogy megerositettek a helyen. Okos ujsagiro keltik itt a feszultseget.
  • Taranov
    Nem semmi meccs volt.
    Roma per sempre!
  • totti10
    ide je volt már
  • DePreSsZYo
    3:1 bravo :D köszönöm
  • moor09
    2:0
  • minimize
    pfujjjdenehézlesz...://
  • banok
    Star Sports - TVAnts, Sopcast, TVU
  • DePreSsZYo
    Az esti BL meccset lehet vhol nézni neten? Mert nekem nincsen TV6om. Sőt, olyat sem ismerek akinek lenne :D
  • Taranov
    Aha, sejtettem, hogy az esővel van összefüggésben. Ahol én voltam, ott szerencsére nem okozott károkat az eső, de Olaszországban több helyen is nagy károkat okozott. Ezekszerint Rómában is.
  • faláb
    Hatalmas eső, nem játszották le a meccset.
  • Taranov
    Gyerekek! Mi volt a Sampdoria elleni meccsen? Epp Olaszorszagban voltam, elo kozvetites nem volt a szallodaban, de a teletexten nem irtak eredmenyt. (a tobbi meccshez igen)
  • takibalint
    A Hamburgot a hétvégi fordulóban 3–0-ra legyőző Hoffenheimnél, úgy tűnik, már biztosra veszik a jövő évi Bajnokok Ligája-indulást, legalábbis erről tanúskodik a klub mindenható elnökének, Dietmar Hoppnak a bejelentése.

„A Hoffenheimnek nincsenek határai, célunk a Bajnokok Ligájában való indulás. Szeretnénk megszerezni Alberto Aquilanit a Romától, hogy jövőre legyőzhessük a Juventust a sorozatban, és rövidesen meg is teszem az ajánlatomat a római klub felé. Egyébként nem én vagyok a német Abramovics, sőt ő és én teljesen különbözünk egymástól” – nyilatkozta a Tuttosportnak a Hoffenhiem első embere.

Mindenesetre ha a német „kiscsapatnak” sikerülne megszereznie Aquilanit, az a Juventus számára már önmagában felérne egy vereséggel, hiszen a „zebrák” – kis túlzással – egész nyáron azon dolgoztak, hogy a válogatott középpályást Torinóba csábítsák.
  • takibalint
    TV6-ot lehet egyáltalán fogni valahol????

Ha most nem lennék szabadségon, akkor ott ültem volna a Chelsea-Roma meccsen. Amúgy nem lehetett jó meccs, az összefoglalót elnézve.

Az Inter ellen a végeredmény ellenére szerintem nem játszott olyan rosszul a csapat. Voltak igazi romas támadások, meg nagy helyzetek, csak épp kimaradtak. Míg az Internek 2 gólja is kapufáról ment be.
  • Taranov
    Kicsit későn kezdődik, de egy ilyen meccset nem lehet kihagyni.
  • Oziris666
    TV6 felvételről adja
  • Taranov
    Hát ez azért durva. Ilyen párosítást nem adni...
    Viszont én vasárnap megyek az Udinese-Romára. Remélem Francesco is játszik.
  • Prince23
    Ma Roma-Chelsea
    a büdös magyar tv-k egyike se adja. dögöljenek meg. Nincs "jólét"! 1-2 éve jobb volt a felhozatal , b+
  • Taranov
    Ez hogy sikerült?
  • Prince23
    Szégyen és gyalázat.
  • ForzaInter
    Roma-Inter 0-4
  • daviddavid
  • limperatore
    szépen beszélj, nem erre tanítottalak
  • takibalint
    Mexest 3 meccsre tiltottak el a piros lapja miatt.
  • Forza Italia
    remélem megveritek a -moderálva- intert:D
  • Prince23
    Vasárnap, 20:30-kor Roma - Inter szuperrangadó :D
  • Taranov
    Én is csak az eredményt láttam sajnos, ami mindent elárult :(
  • takibalint
    Nem lattam a meccset. A 2 piros lap jogos volt? Valaki tudna egy kis statisztikat prezentalni, es kezdo 11-et? Legyszi!!
  • moor09
    hát ez megint "szánalmas" volt......
  • Taranov
    Nagyon igazad van.
  • banok
    Bordeaux-Roma ::: összefoglaló
  • Prince23
    Amúgy a jólétet, én a foci örömeire értettem... elfeljetettem idézőjelbe tenni a szót, sry.
  • Grove4
    Így van ,mindkettőn egy 2 perces studió beszélgetés,fostalicska díszlettel,no comment,főleg a Viasat 6-on érezhető,hogy ezt a részét le se szarják!megjegyzem most a sport1-en sincs zombori meg nyilasi az olasz bajnokik előtt!
  • Prince23
    Most már rosszabb a magyar jólét mint 1 éve. azé tavaly gazdagabb volt a bl meccsek közvetítése az m1-en isés a via3-on is. Most meg semmi. Nagy nulla az egész:(
  • Taranov
    Magyar adó nem sugározta :(
  • takibalint
    Valaki latta a franciak elleni szerdai meccset? Egyaltalan valamelyik tv ado m1 vagy TV6 sugarozta??
  • Prince23
    Persze h van...

amúgy tegnap nyertünk a franciák ellen, 3-1-re!
  • takibalint
    Probald megnezni a Kolozsvari csapat honlapjan, ha van nekik. Ott biztos fennt lesz.