7165
-
campy #6123 érdekes lenne jót tenne a római "csatársornak" csak Vucinicet tartom elfgoadható csatárnak ez a Menez ez még új, Baptista pedig lom...csak akasztott ember nem volt még egyik csapatnál se kellett, de itt a Rómában egész jó még... -
#6122 Lukas Podolski nem ül többet a padon, szívesen távozna az AS Romához -
FrancescoTotti #6121 Közeledik ám a nagy rangadó. -
FrancescoTotti #6120 Hát én a Milan 5-1-es hétvégi győzelme után nem biztos, hogy annyira várom :)
Viccet félretéve, tényleg nagy meccs lesz. -
#6119 nah.. Totti kidőlt 2 hónapra... Milán és az Arsenal ellen se játszik. -
#6118 Nem hat. Januar elso meccsen Milan-Roma. Jo meccs lesz, foleg, ha Beckham is jatszik. -
FrancescoTotti #6117 Ez a jelenlegi helyzetben nem hiányzott :( -
#6116 Catania-Roma 3:2 Ezt nem vartam, bar iden jobb a Catania. Kivancsi leszek az osszefoglalora. -
#6115 3 nyuszi -
#6114 Úgy néz ki jobb is 2-0 a félidőben. -
FrancescoTotti #6113 Hamarosan kezdődik a Catania elleni meccs.
Sajnos nem adja a Sport TV :( -
FrancescoTotti #6112 Nem lesz egyszerű :-/ -
campy #6111 hát persze pont azért tisztelem Maldinit, Xavit, Raúlt is pedig őt nem bírom,Giggs-et is és persze Tottit de még ide sorolhatnám Del Pierot..szval ők tényleg hűségesek minden dícséretet megérdemlő focisták + az Athletic Bilbao is sokat jelent a szememben habár nem vagyok Athletic fan, de az hogy csak spanyol játékosokkal, mezszponzor nélkül csak baszk futballistákkal ez valami órisái hagyománynak örvend példátlan -
#6110 Roma-Arsenal a Bajnokok Ligajaban. Mind a 3 meg versenyben levo olasz csapat angol ellenfelet kapott. Chelsea-Juve, Man Utd-Inter -
FrancescoTotti #6109 Szerintem nem hiányzik, vagy legalábbis remélem, hogy neki sem hiányzik.
Egyszerűen nem hajkurássza a trófeákat, a klubhűség számára többet jelent.
így is olasz bajnok, többszörös kupagyőztes, világbajnok.
Én nem tartom olyan sokra azokat a játékosokat, akik mindig azon spekulálnak, hogy melyik csapatban tudnának BL-t és bajnokságot nyerni, majd oda igazolnak.
Pl. Sevcsenkó is teljesen érthetetlen volt számomra, hogy miért hagyta ott a Milant annak idején. Csak arra tudok gondolni, hogy még többet akart, aztán hoppon maradt.
Totti legalább biztonságban van a Románál és nem vonják kétségbe, hogy oda való. -
campy #6108 Tottit a 2000-es EB-n láttam először azóta az egyik kedvencem egy sportemberről van szó akinél hiányzik a nagy sikeresség:( -
campy #6107 grat 2-0 -
#6106 Olasz kupa nyolcaddonto
Roma–Bologna 2–0 (Vucsinics 83., 86.) -
#6105 AS Roma [3 - 2] Cagliari
39'[1 - 0]F. Totti
58'[1 - 1]D. Conti
69'[1 - 2]J.C.N. Jeda
77'[2 - 2]S. Perrotta
90'[3 - 2]M. Vucinic
Vucinic a megmentő
-
FrancescoTotti #6104 Mi vár ránk a következő fordulóban? -
#6103 Ne is ne is. -
FrancescoTotti #6102 Nyert a Roma Menez góljával.
Egyelőre nagyon megy a szekér, lekopogom.
(De nem akarom elkiabálni :) -
#6101 Igen, most megint ugy jatszanak, mint szoktak. Eddig jol bevalt az uj felallas.
Szombaton Sport 2-on 18 oratol eloben a Chievo-Roma -
FrancescoTotti #6100 Ja és Totti bámulatosan látta el ma az irányító feladatkörét. -
FrancescoTotti #6099 Feltámadni látszik a csapat :)
Doninak is sokat köszönhetünk. -
#6098 Roma-Fiorentina 1:0 golszerzo: Totti -
#6097 Szep volt, de azert esznel kell lenni. A chelsea segithetett volna. -
FrancescoTotti #6096 Szép győzelem volt, de sajnos az utolsó forduló a kelleténél izgalmasabb lesz :) -
FrancescoTotti #6095 Forza! -
#6094 Gyerekek kotelezo nezni!! 26-an szerdan Cluj-Roma az m1-en. -
#6093 Igen, foleg, hogy elozo szezonban 2:1-nel egyenlitett a Lazio a 92. percben. Vagy akor lett 3:2 nekik, mar nem emlkeszem, de pontokat vesztettunk, arra igen. -
FrancescoTotti #6092 Szép győzelem volt.
Nem sokon múlott, a végén nagyon bekezdett a Lazio, de a lényeg a 3 pont és a presztízs, hogy ismét a Roma nyerte a nagy rangadót. -
#6091 Nem is tudtam, amit a meccs alatt mondtak, hogy a Lazio uj csatarat a Romanak is ajanlottak, de nekik nem kellett. Nem ertem, pedig a Roma csatart akart venni, es meg kellene is 1 csatar.
Aquillanival mi van, serult? -
#6090 1:0 a Romanak. -
moor09 #6089 jajj de szép is lesz a hétfő reggel ;) per sempre..... -
FrancescoTotti #6088 Sziasztok!
Mit jósoltok a Lazio elleni meccsre?
Vasárnap este adja a Sport2! -
#6087 Nov 7. pentek m1 23:20 ismetlik a Roma-Chelsea merkozest -
#6086 A TV6 azthiszem adta a Roma meccset. Az mtv meg tenyleg jo lenne, ha nem mindig a Real es Juve meccseket mutogatna. -
#6085 Köszi :)
Én még nem tértem teljesen magamhoz tegnap óta. Most megbizonyosodtam róla, hogy a Roma az a csapat, ami meghálálja a szurkolást. -
#6084 grat. a tegnapiért.