AS Roma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 24 éves támadó 2006-ban kölcsönbe került a Romához, akik 2007-ben megszerezték játékjogának felét – most pedig végleg magukhoz kötötték Vucsinicset.
Philippe Mexes menedzsere azt javasolja a Roma vezetõinek, hogy igazolják le a Lyon játékosát, Ben Arfát.
A 21 éves játékost Franciaországban az év fiatal játékosának választották idén és az egyik legnagyobb tehetségként tartják számon. Természetesen számos európai csapat szeretné megszerezni, azonban Olivier Jouanneaux, aki egyben Mexes menedzsere azt ajánlotta a Romának, hogy igazolják le a játékost.
"Tudok róla, hogy a Roma figyelemmel követi Arfát. Számomra Benzema mellett õ a másik legnagyobb tehetség Franciaországban. Kicsit lutri a dolog, mert eléggé nehéz természetes van, de biztosíthatok mindenkit afelõl, hogy nem annyira rossz, mint Antonio Cassanoé."- nyilatkozta Jouanneaux az Il Romanistának.
A menedzser szerint a játékos remekül pótolná a távozó Mancinit is.
"Õ olyan játékos, aki képes meccseket eldönteni, akár az egész csapatot kicselezi. Remekül helyettesíteni Mancinit. Hogy mennyibe kerülne? Olyan 13 millió euró körüli az ára, azonban nagyon jó befektetés lenne."
További hírek:Loria útban a Romaba
Simone Loria menedzsere, Antonio Dell'Aglio szerint a napokban nyélbe üthetik a fõvárosi klubbal a szerzõdést.
A tapasztalt védõ álma hamarosan valóra válhat, ha az üzlet megvalósul és bordósárgák játékosa lesz.
"Remélem a Sienanál megértik egy játékos vágyát, hogy egy ilyen nagy klubban szerepelhessen." - nyilatkozta az ügynök a 'Teleradiostereo'-nak.
"Bizakodó vagyok a transzfert illetõen, talán már kedden véglegesíthetjük a szerzõdést, mivel akkor lesz a Lega ülés Milánóban és nem tartom kizártnak, hogy a Roma és a Siena összeül egy megbeszélésre".
"Nem tudom megmondani, hogy a Siena mennyit kér a védõért, de nagyon bízom benne, hogy ez egy olyan összeg, ami nem áll Simone álmának útjába. Részünkrõl nincs semmi, ami az ügylet ellen szólna, most már csak a klubokon múlik a megegyezés."
Kewell követi Riiset?
A korábbi híreszteléseknek megfelelõen a Roma újabb liverpooli játékost szeretne leigazolni, Harry Kewell személyében.
A 2003-ban Leedsbõl Liverpoolba igazolt játékos karrierjét sérülések és ingadozó forma jellemezték az elmúlt idõben. Úgy tünik azonban, hogy a Roma hajlandó ringbe szállni a leigazolása reményében olyan ellenfelekkel, mint a Celtic, Juventus, Newcastle vagy a New York Red Bulls.
Kewell ügynöke, Bernie Mandic a Herald Sunnak adott nyilatkozatában azonban elhessegette ezeket a találgatásokat a játékos jövõjét illetõen. "Nincs mit mondanom Harryval kapcsolatosan. Ezek az ügyek a klubokra tartoznak és nem a sajtóra."
A Roma háza táján kialakulni látszik valamiféle rajongás a Premiership játékosok irányában, ugyanis pletykák láttak napvilágot a manchesteri Louis Saha valamint Mikael Silvestre megszerzésével kapcsolatosan is.
A Juve és a Roma versenyben Clichyért
Lehetséges, hogy az Arsenal védõje, Gael Clichy rákerülhet Arsene Wenger csapatát elhagyók listájára.
Clichy az ágyúsok egyik meghatározó tagjává vált az elmúlt két szezon alatt, úgymint az egyik legmegbízhatóbb hátvéd a Premiership mezõnyében.
A még csak 22 éves játékos neve bekerült a legutóbbi PFA Év Csapata választásba, megelõzve honfitársát a MU-ban szereplõ Evrat is. Nagy hibának minõsül Domenechtõl, hogy a francia válogatottba nem került be, hiszen nagy hasznát vehették volna védekezési és támadási képességeinek, akár az olaszok ellen is.
Úgy tûnik az olasz klubok viszont elismerik tudását, hiszen két topcsapat is érdeklõdik korábbi Cannes játékos iránt.
Spalletti csapata ugyan pár napja erõsödött Riisevel, azonban a hátvédsor bal oldala is masszívabbá válhatna Clichy leigazolásával. "Clichy egy kiváló védõ nemzetközi viszonylatban is" - nyilatkozta a mester a The Sunnak - "nagyon fiatal, emiatt még mindig rengeteget fejlõdhet. Természetesen örömömre szolgálna, ha le tudnánk igazolni és láthatnám Roma mezben játszani, meglátjuk mi alakul az ügyben..."
A Romanak azonban a Juventussal kell felvennie a versenyt a játékos megszerzéséért, akik szintén BL résztvevõk, emiatt õk is a hátvédsor megerõsítésén fáradoznak.
Minden hírnek a Forrása:asroma.hu http://www.asroma.hu/index2.html
http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
pedig Petruccira sokan azt mondják hogy az új Totti😞
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Itt van meg egy hir. Ez mai
Az Arsenal már elveszítette Mathieu Flaminit, aki az AC Milanban folytatja pályafutását, könnyen lehet, hogy Emmanuel Adebayor is távozik az „ágyúsoktól”, most pedig Gaël Clichy neve merült föl más klub kívánságlistáján. Történetesen az AS Romáén.
Luciano Spalletti, az AS Roma edzõje elmondta mennyire nagyra tartja az Arsenal balhátvédjét, Gaël Clichyt. A szakember szerint az Arsenal játékosa már most remek játékos, ráadásul még mindig nagyon fiatal, azaz fejlõdõképes.
A 22 éves játékosról Claudio Ranieri, a Juventus trénere is elismerõen szólt.
„Dolgoztam Angliában, és elég jól ismerem a Premier League játékosait. Be kell valljam, hogy jelen pillanatban Gaël Clichy az egyik leglenyûgözõbb játékos” – mondta Ranieri, aki hozzá tette, nem lenne rossz, ha a hátvéd a Juventushoz szerzõdne.
Sahanak nem vagyok nagy rajongója, de ha jó labdákat kapna, akkor azért csak találna pár gólt 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
ember 17 gólt rugott! Miatta és Quagriella miatt tart ott az Udinese ahol van.
Yo, Bitch!
http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
(Mondjuk Mancini kicsit támadóbb felfogásban játszott)
Immár végleges, amirõl az elmúlt napokban még csak feltételes módban beszéltek: John Arne Riise az olasz AS Romában folytatja pályafutását.
A bal oldalon védõként és középpályásként is bevethetõ norvég futballista négy éves szerzõdést írt alá a "farkasokkal", és szezononként 2.8 millió eurót tehet majd zsebre.
A Roma 5 millió eurót fizetett a játékosért az angol Liverpoolnak.
Közben napvilágot látott, hogy a Roma egy másik, Premier League-ben szereplõ labdarúgóra is kivetette a hálóját: az olaszok a Manchester Unitednél kevés játéklehetõséghez jutó francia csatárt, Louis Sahát csábítják
Yo, Bitch!
Ettõl függetlenül én is Aquilani megtartását tartom fontosabbnak.
A hírek szerint megegyezett egymással az Internazionale és a Roma, így a brazil Mancini Milánóban folytatja pályafutását. A források azt állítják, az Inter inkább csereügyletet szeretett volna, de a fõvárosi klub errõl hallani sem akart, és végül 12 és fél millió euró körüli összeget kaphat a 27 éves játékosért, aki öt év után távozik a „farkasoktól”. Massimo Moratti, a fekete-kékek elnöke megerõsítette: a szélsõ mellett Alberto Aquilanit is igazolnák, ám a fiatal középpályás megszerzése már nehezebb feladatnak ígérkezik. A távozó Mancini utódja az Udinesét erõsítõ olasz válogatott Antonio Di Natale lehet.
Azért ezzel nagy veszteség ért bennünket...:S...háát nem hiszem hogy Dinatale megoldás lehet a csatárproblémára...
Igazából Mancini maradása volt kérdéses, nem tudom végülis, hogy õ hosszabbított-e.
A másik probléma meg a kevés cserejátékos volt, de azért ha a tavalyi csapat kiegészül Riisével és távozó nem lesz, akkor egy elég erõs kerettel vághat neki a Roma a bajnokságnak.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Csak ne menjen el senki a jelenlegi keretbõl.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
18.06.2008 20.32 di Paolo Bardelli articolo letto 3470 volte
Tramite un comunicato apparso sul proprio sito ufficiale, la Roma comunica l'acquisizione a titolo definitivo del cartellino del norvegese John Arne Riise (27). La società giallorossa verserà nelle casse del Liverpool 5 milioni di euro spalmabili in tre anni. Il difensore percepirà un ingaggio pari a 2,8 milioni.
A francia csapat részérõl elmondták, nem lesz egyszerû dolguk a játékos leigazolásában, hiszen a Roma vissza akarja csábítani a Serie A-ba a korábban az Interben játszó futballistát.
Nyolc millió fontot fizetne a Tottenham a Lille kameruni középpályásáért Jean Makounért, de a hírek szerint a futballista inkább Olaszországba szerzõdne.
Juande Ramos, a Tottenham spanyol menedzsere szeretné szerzõdtetni a francia Lille kameruni középpályását, Jean Makount, de a futballista nem kér az angol csapatból.
Makoun a következõ szezonban szeretne a Bajnokok ligájában szerepelni, ezért könnyen lehet, hogy az olasz Roma ajánlatát fogadja el, ugyanis a hírek szerint Luciano Spalletti is érdeklõdik a 25 éves futballista iránt.
Ettõl függetlenül nagyon remélem (és gondolom), hogy marad.
Hétfõn fricskáktól sem mentes cáfolatot adott az AS Roma vezetõedzõje, Luciano Spalletti az õt a Chelsea-vel kapcsolatba hozó pletykákra.
„Két nappal ezelõtt már elmondtam: nem megyek Londonba. Egyrészt, mert nem beszélek angolul, másrészt, mert még nem tartom magam elég felkészültnek ahhoz, hogy egy ekkora klubot irányítsak – kezdte a rómaiak mestere.
Majd értetlenkedésének adott hangot: "Erre két nappal késõbb azt olvasom, hogy várom a londoniak hívását, és, hogy már le is beszéltem az egyik meghatározó római játékossal, hogy jön velem a kékekhez. Ez az utóbbi igencsak ízléstelen tréfa. Az igazság az, hogy senki nem keresett meg sehonnan, legfõképp nem egy olyan klubtól, mint a Chelsea."
„Hogy olvastam-e, miszerint Ancelotti szerint Londonba kellene mennem? Igen, és nekem úgy tûnik, hogy csak viccelt. De Carletto igazán furfangos, amellett, hogy készíti magának az új helyet, nekem is igyekszik új elfoglaltságot találni. Én ugyanezt nyilván nem tehetném, hiszen sohasem játszottam a Milanban (nem úgy, mint Ancelotti a farkasoknál – a szerk.), de tény, ha egyszer elhagyom Rómát, szívesen mennék a Milanhoz."
Az olasz mestert a napokban a Chelsea-vel hozták kapcsolatba, de a szakember nem akarja elhagyni Olaszországot.
A fiatal középpályás, Alberto Aquilani szeretné, ha jelenlegi évi 800 ezer eurós fizetését legalább 2,5 millióra emelné klubja. Ezzel szemben a Roma csak 1,3-at ajánl.
A két összeg között meglehetõsen nagy a különbség és úgy tûnik, egyelõre felek között sincs összhang. Claudio Aquilani, a papa-menedzser a klubbal tegnap lezajlott találkozót követõen úgy nyilatkozott: egy tapodtat sem közeledtek az álláspontok.
Máshogy látják az egyeztetés után a helyzetet a Roma vezetõi, akik ahogy felálltak az asztaltól, kiadtak egy sajtóközleményt a következõ tartalommal: „A megbeszélés egy óra hosszán át tartott, normális hangnemben, Alberto a mi játékosunk, szeretnénk megtartatni, hisz a jelen és a jövõ csapatának egyik fontos tagja.”
A klub igyekszik hûteni a forrósodni látszó kedélyeket, a közlemény befejezése is egyértelmûen arra utal, hogy mindenképp keresik a megállapodást: „Egyelõre a legfontosabb hogy játékosunk nyugodt légkörben készülhessen a válogatottal az EB-re, és ha visszatért, újra tárgyalunk azzal a határozott szándékkal, hogy Alberto Aquillanin a Roma dressze feszüljön ezután is.
Ismerve azonban az AS Roma nem túl rózsás anyagi helyzetét, illetve figyelembe véve azt a tényt, hogy Daniele de Rossi is szerzõdéshosszabbítás elõtt áll (1,6 millió euros fizetését készülnek majd megduplázni) nagy az esély rá, hogy valakit be kell áldoznia a fõvárosiaknak.
Mindenesetre a Juve már megtette ajánlatát: 20 és 23 millió euró között fizetne a fiatal középpályásért, plusz átengedné Vincenzo Iaquinta játékjogát is. (Ez a transzfer Trezeguet távozását blokkolhatja)
Természetesen szinte csoda számba menne, ha egy átigazolás kapcsán az Inter neve ne kerülne szóba, Massimo Moratti is megnyilvánult az ügyben: „Aquilani? Õ az a játékos, aki mindenkit érdekel” Utalva ezzal a Real és a Chelsea érdeklõésére is.
A játékos röviden nyilatkozott ügyérõl: „2010-ig a Roma játékosa vagyok, ízig vérig római vagyok, és itt is szeretnék maradni, de azt hiszem egyértelmû: 24 évesen muszáj a jövõre is gondolnom.”
És végül Gigi Buffon véleménye, akit arra kértek hasonlítsa össze a lehetséges két Juve igazolást Xabi Alonsot és Aquilanit: ”Sok szempont létezik, de a kor is rengeteget számít. Alberto fiatal, Európa, de akár a világ legjobb középpályásává is válhat.”
Egy esteleges jó Eb szerepléssel a római kedvenc máris alátámaszthatja válogatottbeli (és talán rövidesen klubbéli) csapattársa szavait.
Mondjuk itt az egyik oldalon Shevchenkot is írták, de szerintem õ nagyobb név annál, inkább az Interben vagy a Milanban tudnám elképzelni.