7165
-
FrancescoTotti #6163 Lehet, hogy a klubhűség. -
#6162 Na ennek ennyi.
Lukas Podolski visszatér Kölnbe a szezon végén
Mint arról már vasárnap este hírt adtunk, megegyezett egymással az 1. FC Köln és a Bayern München, így Lukas Podolski, a „bőrnadrágosok” támadója visszatér a 2008–09-es szezon végén nevelőcsapatához.
„Megegyeztem az 1. FC Kölnnel, és 2009. július elsejétől átigazolok a csapatba. Nagyon örülök, hogy vége lesz ezzel a velem kapcsolatos spekulációknak, és a karrierem szempontjából is hasznos lesz a klubcsere” – nyilatkozta Podolski.
Azert nem hiszem el, hogy a Koln jobb ajanlatott adott, es nagyobb lehetoseg, mint a Roma. -
#6161 92 percben lotte a ROma a gyoztes golt.
Atigazolasi hir? Valaki tud valami ujat? Podolski atigazolasarol van valami hir? Nagy a csend mostanaban. -
#6160 Torino-Roma 0:1 golszerzo Julio Baptista -
campy #6159 jófej szőke gyerek volt a nagymamám szerint xD -
Rudee #6158 Biztos nem informálódott kellőképpen. -
FrancescoTotti #6157 Kaplár inkább a teniszben van otthon :)
Ettől függetlenül én bírom a búráját, de olyan elvarázsoltnak tűnik, hogy egy szavát sem hinném el a helyetekben :D -
#6156 Azert nem olyan rossz o. Vannak rosszabbak a sport 1-ben, etol fuggetlenul kinezem belole, hogy zoldeket beszel. Mint a hetvegen mikor azt mondta, most atadjuk a szot Gulyas Laszlonak, mire a Fulop javitotta ki ot. -
#6155 :DDDDD -
#6154 Kaplárefből kinézed hogy vágja mivan?:D -
#6153 Most akkor hogy van az Olasz kupa lebonyolitasa?? A Kaplar F. a tv-ben azt mondta, hogy a Juve takaros elonyt szerzett a visszavagora a 3:0-as gyozelmevel a Catania ellen. -
#6152 Roma-Sampdoria 2:0
20' Baptista
53' Baptista
Epp a multkor volt szo Baptistarol itt a forumon. A Milan ellen az elso golnal o adta be a labdat Vucsinicsnek, most meg lott 2 golt. Jo formaban van, es jol is jatszott a Samp ellen. -
#6151 Azt mar tudtam, hogy az Interrel jatszunk. Csak azt nem ertettem, miert hosszabbitasban dolt el a tovabbjutas. De koszi az infot.
Amugy Csutortokon A SportKlubon Juventus kupameccse lesz. -
Rudee #6150 Így sorsolták. -
FrancescoTotti #6149 Hoppá. Akkor idén nem lesz Inter-Roma döntő, mint az elmúlt években.
Hogy lehetséges egyébként, hogy egy ágra kerültünk? -
Csesza #6148 az Inter játszik veletek -
FrancescoTotti #6147 És kivel játszik a Roma? -
Rudee #6146 Erre az idényre változtatták meg.
Új a lebonyolítási rendszer is, meg az is hogy még alacsonyabb osztályú (Serie D) csapatoknak is megvan az esélyük az indulásra. -
#6145 Miota dont 1 merkozes a tovabbjutasrol az Olasz kupaban?? Azt tudom, hogy a donto tavaly ota 1 merkozes. -
#6144 Ha azt mondod makos, azt ertem. -
#6143 mákos kis -moderalva- :)) (szerencsések) -
#6142 Ezt most nem igazan ertem. -
#6141 Hja.. makkerek vagyunk -
#6140 Legalabb megjatszottad az x-et? Bejott. 2-2 Kar hogy nem nyertunk, bar az 1-2 utan ez is jobb.
Szerdan este 20:15 Sport1 Roma-Sampdoria elmaradt meccs. Meg szerencse, hogy akkor esett az eso, igy most lathatjuk a tv-ben. akor nem volt musoron. -
#6139 szerintem x -
Rudee #6138 Én azt hogy nem lesz nagy meccs,eközben 2-1re nyer a Milan. -
#6137 2-1 -
FrancescoTotti #6136 Mit tippeltek a nagy meccsre? -
FrancescoTotti #6135 Én figyelgettem Podolskit. Szerintem Vuciniè szintjét nem éri el, de azért nem ártana a csapatnak, az tuti. -
#6134 A lengyel származású támadó elárulta, hogy nem lenne ellenére, ha a Roma mezét ölthetné magára:
„Hallottam, hogy a Roma érdeklődik irántam, azonban még nem léptek velem kapcsolatba az olasz klubtól – nyilatkozta az Il Giornalénak Podolski, majd a „farkasok” csapatkapitányáról beszélt. – Francesco Totti nagyon nagy játékos, 2006-ban pedig hatalmas lelkierőről tett tanúbizonyságot azzal, hogy súlyos sérüléséből felépülve játszani tudott a vébén.”
„Nem lenne rossz egy csapatban szerepelni vele. Egy olaszországi kalandhoz amúgy is kedvem lenne – Luca Toni mindig azt mondta nekem, hogy jól menne ott a futball, és játékosként is fejlődni tudnék.”
Podolski szívesen játszana Totti oldalán, de a Juve is lépni készül
A Tuttosport szerint viszont a Juventusnál sem tétlenkednek. A fekete-fehérek ajánlatot készülnek tenni a 23 éves labdarúgóért, akinek 8.5 millió fontos vételára nem jelenthet problémát a torinói klubnak.
Az már más kérdés, hogy Podolski valószínűleg csöbörből vödörbe kerülne, ha a Juvéhoz igazolna, mivel ott a szezon eddig részében remekül muzsikált az Alessandro Del Piero, Amauri csatárduó, ráadásul David Trezeguet is felépül előbb-utóbb, így még tán a Bayernnél tapasztaltnál is nagyobb lenne a konkurenciája -
#6133 Igen Bruno Conti most is a Romanal dolgozik. Azert sok lehetoseget nem kaptak az edzok. 4-5 meccs alatt sokat nem lehet bizonyitani. De en orulok, hogy igy alakult, mert igy lett Spaletinek lehetosege. -
campy #6132 fúú 2004-2005 ös szezon volt Rudi Völler azután mondott le, miután Totti nagyképűen egy meccsen a 11-est odaemelte a kapus kezébe szó szerint, de elsősorban a tragikus öltözöi hangulat miatt váltott 2 klikk alakult ki a egyik a Totti féle banda a másik a Cassano féle "nyalogépek" voltak szval eljött utána jött a Luigi Del Neri edzőnek akkor felhozta a csapatot olyan 7-8 helyre a végén 7. lett a csapat UEFA kupás helyen indultak, DE közben leváltották Del Nerit mert vagy nyert vagy kikapott a csapat és rengeteg gólt kaptak... ezután ideiglenesen Bruno Conti( a csapat legendája) ma asszem a sportigazgató jól tudom ugye? a Milan ellen debütált de kikapott a Róma asszem 2-0 ra utána 4-5 meccsig ült ez a Conti aztán jött 2005 elején Spalletti!!!!!!!!! azóta a Róma "megemberesedett" 2 2. hely a bajnokságban (2006-07 ill 2007-08) szezonban és ugye tudjuk hogy a Róma két negyeddöntőt játszott a BL-ben és mindkét alkalommal a gyökér Manchester ejtette ki őket az ominózus emlékezetes Doni alakítás a 2007 tavaszán volt mikor 7-1 re kapott ki a Róma hát ennyi lenne és Totti gólkirály lett a 2006-07 szezonban 26 gólt lőtt ha jól emlékszem evvel Huntelaar és Van Nistelrooy előtt ő lett az EU aranycipős -
FrancescoTotti #6131 Én nagyon kedveltem Völlert a német válogatott élén, pedig a germánokkal nem szimpatizálok.
Játékosként sajnos sosem láttam, mert akkoriban még nem néztem focit. -
#6130 na a lényeget meg felcseréltem,szóval ő ugrott be Prandelli helyére a szezon első pár meccsére -
#6129 akkor volt az a nagy edzőkeringő.elvállalta Prandelli de a felesége betegsége miatt visszamondta,utána ment a Fiorentinába.a sorrendre nem emlékszem pontosan akkor volt ott Bruno Conti,Del Neri és Völler is.nem váltotta meg a világot pedig a szurkolók nagyon örültek amikor őt nevezték ki.ha jól rémlik tán 4 meccset kapott -
FrancescoTotti #6128 Mesélhetnél az edzői ténykedéséről, én sajnos már nem emlékszem rá.
Azt tudom, hogy a német válogatottat vitte a 2002-es VB-n, aztán 2004-ben ment a Romához, ahol nagyon nem ment neki. Az akkori Diadora mez gyönyörű volt :)
Sajnos össz-vissz ennyire emlékszem.
Ki váltotta őt? Meddig maradt? Milyen helyezést ért el a csapat? stb. -
campy #6127 nem sok német játékos van valóban, de egy visszavonultat tudok mondani aki még a Rómáért is sokat tett Rudi Völlert:) sőt még edzőként is próbálkozott a 2004-es 2005-ös szezonban, de kiidegelték Tottiék ezért inkább a Leverkusen sportigazgatója lett mai napig... -
campy #6126 asszem ebben a szezonban még nem volt kezdő... -
campy #6125 Podolski 2006 óta a Bayern játékosa és ezalatt 47 meccse volt és 9 gólt szerzett összesen
(azért a Kölnben ez a mutató 81 meccsen 46 gól beleértve a másodosztályt is)
azt hiszem a római váltás jót fog tenni neki én kedvelem a srácot mivel sportember és remek focista -
#6124 Erdekes lenne, nem sok nemet jatekos van az olasz bajnoksagban. Azt tudja valaki, hogy miota padozik, iletve mennyi golt lott a Munchenben az elmult szezonban? Jo jatekos, de ez onmagaban keves. Baptista is jo jatekos, megsem szerzett tul sok golt meg. Bar jol jatszik, hasznara van a csapatnak, de Brighi es Menez kevesebb meccsen tobb golt lott mint Baptista, ha nem csal az emlekezetem.