AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

Taranov
Hát a tavalyi nekem is jobban tetszett, a Diadora meg fõleg.
Viszont a Tottin lévõ ujjatlan póló nagyon bejön.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

takibalint
Ez az uj mez ami Riise-n van?? Szerintem egyre rosszabbul nez ki. <#wilting> <#szomoru2> <#levele> <#schmoll2> <#szomoru1>

Taranov
A spanyol focit sajnos nem nagyon követem, de a 2006-os VB-rõl emlékszem Maxi Rodriguezre, nagyon jól játszott.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov

Prince23
Mutuval nagyon jól járnánk...

takibalint
Újabb átigazolási pletyka került szóba az AS Romával kapcsolatban.

Olasz lapértesülések szerint, ha nem sikerül megszerezni Julio Baptistát a Real Madridtól, még mindig ott van egy másik madridi – bár nem a királyi gárdából.
A 27 éves Maxi Rodriguez az Atletico Madrid futballistája jelenleg, és külön elõny, hogy az argentin mellett olasz állampolgársággal is rendelkezik, ezért még Unión kívülinek sem számítana.

takibalint
Azt nem tudom, hogy mi van Tottival, de itt van 2 uj hir.

A Fiorentina megerõsítette, hivatalos ajánlat érkezett az AS Romától Adrian Mutuért, a román válogatott támadóért.

"A fõvárosiak a tudomásunkra hozták, hogy szeretnék igazolni Mutut. Egyelõre tanulmányozzuk a Roma ajánlatát. Nem szeretnénk mindenáron a keretünkben tudni elégedetlen labdarúgókat, fõleg, ha már a harmincas éveik felé járnak" – kommentálta a hírt sokat sejtetõen Pantaleo Corvino, a lila-fehérek sportigazgatója.

Taranov
Totti egyébként felépült már? (Remélem)

Taranov
Hát igen, mert kezdõ akar lenni mindenki.
Sokszor nem igazán fogadják el az edzõ döntését.

takibalint
Amugy most hogy Guily elment szerintem Cicinhonak tobb eselye lesz. Foleg, hogy kozeppalyan is megallja a helyet, nem csak vedokent.

takibalint
Azt en is lattam, hogy jol jatszott, nem ertem a jatekosokat sem, neha.

Taranov
Még tavasszal beszéltek róla a kommentátorok a Sport1-en több alkalommal is.
Remélem, azóta meggondolta magát.
Azért az idény második felében talán több lehetõséget kapott, és bizonyított is. (Pl. a Real ellen a BL-ben)

takibalint
Cicinho is menni akar(t)???

Prince23
Sajnos😞

Taranov
Hát ez valóban nagy veszteség. Pedig az õ távozásáról nem nagyon esett szó, inkább Cicinho akart menni.

takibalint
A Marca információi szerint az AS Roma komolyan érdeklõdik az Atlético Madrid futballistája, José Antonio Reyes iránt.

A Sevilla, az Arsenal és a Real Madrid egykori játékosával nem számol jelenlegi edzõje, Javier Aguirre, ezért könnyen elképzelhetõ, hogy elhagyja a madridi klubot.

takibalint
Teljesen meglepodtem, mikor olvastam, hogy Guily elment a PSG-hez. KAr, mert szerintem jo jatekos, es jol jatszott a Romaban is. Sokszor hianyoltam, hogy nem kezdokent lepett palyara.

Leet Julio Baptista jon a Realbol 13-15 millio Euroert.

takibalint
Na legalabb kicsit megelenkult a topik a vitatoktol. <#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>

totti10
lolok

hajrá,lilák!

ForzaInter
sztem zárjuk le ezt a feleslges vitát, kicsit túlreagáltad, de kicsit én is túlzásba vittem, ezért elnézést kérek, off vége.

Yo, Bitch!

Taranov
Magánban leírtam - szerintem normális hangnemben -, hogy mi nem tetszett, szerintem ezt a topicot fölösleges is terhelni vele. Elnézést kérek az offért.

Taranov
Igen, nagyon köszönöm, hogy belémkötöttél.

Taranov
"ne mond hogy Montella,Antunes,Okaka,Cerci,Andreolli ötöst nem ismered akik korábban is Roma játékosok voltak... Montella pl több mint 130 gólt lõtt Serie A-ban egyik leghíresebb jáékosotok csak már kiöregedõben van és Samptól jött vissza hozzátok kölcsönbe, Riisee Liverpool balhátvédje volt, ne mond hogy nem ismered, Chelsea elleni csukafejese felejthetetlen marad örökre :-) Loria a Siena kiváló belsõ védõje, védõ létére azthiszem több mint 10 gólt szerzett idén Serie A-ban, még ollózott is:d

de ezt egy Roma drukkernek illene tudni😄

remélem elég kielégítõ voltam.
"

"-Nem nagyon ismerem az érkezõket, sajnos.
-hát az elég nagy baj😄"

Kiemeltem azokat a részeket, amik nem tetszettek. És szerintem egyáltalán nem megnyerõ a stílusod.

ForzaInter
van interneted utána tudsz nézni... és elnézést hogy segíteni akartam...

Yo, Bitch!

ForzaInter
vazze tök normálisan leírtam kik õk, mi bajod van? te írtad hogy nem ismered õket...

Yo, Bitch!

Taranov
És ha már itt vagy, akkor mesélj nekem légy szíves az alábbiakról, mert õket tényleg nem ismerem.

Simone Loria (Siena, 2.800.000), Guilherme Arthur (Siena, 750.000), Antunes (Pacos, 1.200.000), Leandro Greco (Hellas Verona, 150.000), Alessio Cerci (Pisa), Marco Andreolli (Vicenza – kölcsönbõl vissza)

Taranov
Loriát pl. nem ismertem, talán egy Siena meccset sem láttam az idény során, sajnos.

Taranov
Te most szivatsz? Mondta neked valaki, hogy egyiket sem ismerem, vagy csak ennyire hülye vagy?
Szerintem menjél inkább vissza a saját topicodba, ott nagyon bejön mindenkinek a stílusod.

ForzaInter
ne mond hogy Montella,Antunes,Okaka,Cerci,Andreolli ötöst nem ismered akik korábban is Roma játékosok voltak... Montella pl több mint 130 gólt lõtt Serie A-ban egyik leghíresebb jáékosotok csak már kiöregedõben van és Samptól jött vissza hozzátok kölcsönbe, Riisee Liverpool balhátvédje volt, ne mond hogy nem ismered, Chelsea elleni csukafejese felejthetetlen marad örökre :-) Loria a Siena kiváló belsõ védõje, védõ létére azthiszem több mint 10 gólt szerzett idén Serie A-ban, még ollózott is:d

de ezt egy Roma drukkernek illene tudni😄

remélem elég kielégítõ voltam.

Yo, Bitch!

Taranov
Bemutathatnád õket nekem.

hááát Riisen kivül nagy név nem jött, sõt ismert is alig😊

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

ForzaInter
hát az elég nagy baj😄

Yo, Bitch!

Taranov
Nem nagyon ismerem az érkezõket, sajnos.

takibalint
Roma
Érkezett: John Arne Riise (Liverpool, 5.000.000), Simone Loria (Siena, 2.800.000), Guilherme Arthur (Siena, 750.000), Antunes (Pacos, 1.200.000), Leandro Greco (Hellas Verona, 150.000), Vincenzo Montella (Sampdoria) (kölcsönbõl vissza), Stefano Okaka (Modena – kölcsönbõl vissza), Alessio Cerci (Pisa), Marco Andreolli (Vicenza – kölcsönbõl vissza)

Távozott: Gianluca Curci (Siena – 1.750.000), Ahmed Barusso (Siena – kölcsönbe), Daniele Magliocchetti (Cagliari), Matteo Ferrari (szerzõdése lejárt), Aleandro Rosi (Livorno – kölcsönbe), Amantino Mancini (Inter, 13.000.000)

takibalint
Meghosszabbította szerzõdését az AS Romával Daniele De Rossi – közölte az olasz Virgilio Sport címû internetes honlap.

A kõkemény középpályás, De Rossi még ma aláírja a megállapodát, amely 2013-ig szól, és az eredményektõl függõen évi 3.5 milliótól 5.5 millió euróig terjedõ összeget biztosít a futballistának.

Az Eb-n szintén szereplõ klubtársa, Alberto Aquilani a hírek szerint nemsokára szintén hasonló aktuson esik át, õt évi 2.5 millió eurós fizetéssel köti magához a Roma.

Taranov
Szerintem egy kicsit a név alapján ítélitek meg a focistákat, nem a mutatott játék alapján. Vucsinicsre gondolok, mert õ ahhoz képest, hogy a Leccébõl jött, szerintem úgy játszik, hogy bármelyik európai nagycsapatban kezdõ lehetne. (Mondjuk csereként jobban játszik 😄)

MnAdI
Hát igen Vucsinicsért elég sokk volt az a pénz!Riise jóhogy érkezet!De minden féleképpen kéne gy támadó és szerintem azzal nem kéne törõdni mennyíbe kerül egy bizonyos kereten belûl csak jó legyen!

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

takibalint
Eddig is csatargondok voltak. Akarmennyire keves penz van, azert egy jo csatart kell venni. De orulok Riisenek is. Szerintem Vucsinics feljatekjogaert a 15 millio euro sok volt.

A Mancinibol szarmazo penzrol nem is beszelve. De meg van ido, keresgelni, alig kezdodott meg az atigazolasi idoszak.

MnAdI
Ebben igazad!De lenne példáúl ha már az inter képes lenne kicsengetni 15m Manciniért.Meg ha Sorosnak eladták volna a csapatot!

http://asroma.hunsport.hu FORZA ASR!!! Francesco Totti - Solo Una Maglia... PER SEMPRE

Taranov
Ez igaz, de azért abból baj nem lehet, ha erõsödik a védelem. (Inkább az a gond, hogy pénzhiány van, ezért feltehetõleg nem jöhetnek csatárok is és védõk is.

MnAdI
Hát lehet!De Doni melett nem sokk lehetõséget kapott...és gondolom Curci maga unta meg.
Amúgy azt sem értem hogy csatár gondokkal küzdünk erre eddig vettünk két védõt!

Taranov
Azért Curcit nem lenne jó eladni, mert mégiscsak korosztályos olasz válogatott.

MnAdI
Loria a Romáé

A Roma leigazolta a Siena csapatától Simone Loriát, aki remekül pótolhatja majd a távozó Matteo Ferrarit.

Loria nem egyedül érkezik az olasz fõvárosba, mert a fiatal brazil kapus, Arthur Gusmao is a Roma játékosa lett. Az átigazolás részletei egyelõre nem ismertek, azonban az üzlet részeként Daniele Galloppa végleg a Siena játékosa lett, míg Gianluca Curci fele játékjogát kapta meg a toszkán csapat, Ahmed Barusso pedig jövõre kölcsönben szerepel majd a zebra-csíkos csapatban.

forrás:asroma.hu

takibalint
Jut eszembe, nezte valaki a tv-ben Szavay Agi meccset a roman jatekos ellen?

takibalint
Az AS Roma véglegesen megvásárolta Mauro Esposito játékjogát a Cagliaritól, így a sokoldalú támadó a következõ szezonban is a „farkasoknál” futballozik majd.A 28 éves olasz futballista játékjogának fele korábban a szárd egyesületé volt, amely viszont 5 millió euró (1,2 milliárd forint) ellenében lemondott ötven százalékos részérõl.

Multkor a Eurosporton volt strandfoci az olaszokkal, ott is volt egy Esposito, golt is lott. Szerintem a Romas Esposito volt

takibalint
Mondjuk ahhoz kepest, hogy csak a fel jatekjog a 12 millio eurot kicsit soknak tartom. Az is igaz nem font, hanem euro. Mennyibe kerult a masik fele, tudja valaki?? <#whatever>

MnAdI
Ez tényleg jó hír<#gonosz1>

Taranov
Na, ennek örülök, ez fontos volt.