AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Még "szerencse", hogy nem tudom nézni a meccset, mert még a livescore.com-on követve is túl izgalmas nekem.
Egyelõre 5-5 a büntetõpárbaj állása.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

takibalint
Nem

totti10
visszavágós?

hajrá,lilák!

limperatore
sztem is
😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

LasCar16
nagy meccs lesz a mai, kíváncsi vagyok Baptistára és arra h mennyire bírtok majd az Interrel, merdaverést várok 😛 söröm már megvan , már csak gyõznötök kéne 😛

#acm

banok
szerintem kikaptok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

takibalint
Eredmeny?

banok
A Raiuno adja. (streamerone nevû streameing programon fogható)
A rojadirecta.com és a myp2p.eu oldalon további streamek is találhatóak.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

totti10
sztem a rai uno vagy rai sport adja ha nem kódolják le....

hajrá,lilák!

Prince23
Azt itt pattogtak tavaly, h igy az olasz foci, úgy a spanyol foci közvetítés jogai, és hol a francba vannak vele? 😞 A tököm tele van velük, h nincs jólét!

gabber_saviola
én sem értem, hogy miért nem adják 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Prince23
Az S2 igazán adhatná. Szégyeljék magukat!

gabber_saviola
INTER (4-3-3): Julio Cesar; Maicon, Burdisso, Rivas, Maxwell; J.Zanetti, Cambiasso, Muntari;Figo, Ibrahimovic, Mancini.
A disposizione: Toldo, Stankovic, Bolzoni, Jimenez, Crespo, Balotelli, Cruz.
All.: Mourinho.

ROMA (4-2-3-1)😄oni; Panucci, Mexes, Juan, Tonetto; De Rossi, Aquilani; Cassetti, Perrotta, Vucinic; Baptista.
A disposizione: Arthur, Riise, Loria, Brighi, Pizarro, Esposito, Totti.
All.: Spalletti.

ARBITRO: Saccani di Mantova.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Prince23
Mien meccs?😮

totti10
mai mecset adja vmi?

hajrá,lilák!

takibalint
Ehhez csak annyit tennek hozza, hogy szerintem Hunteelaarra jobban jarnank, o golerosebb focista. BAr az is csak pletyka szintig jutott.

takibalint
Nem csitulnak a hullámok a Chelsea ukrán labdarúgója, Andrij Sevcsenko körül. A napokban kiszivárogtak a hírek, hogy Seva visszatérhet az AC Milanhoz, ám Silvio Berlusconi, a piros-feketék elsõ embere csak kölcsön venné a támadót, míg Roman Abramovics, a Chelsea ura, csak akkor engedi el, ha megveszik a futballistát, azaz pénzt kap érte. Nos, most úgy tûnik, hogy még egy olasz klub érdekelt lehet az ügyben.

Olasz lapértesülések szerint az AS Roma is versenybe száll a támadóért. A farkasok a nyáron már szerzõdtettek egy támadót Julio Baptista személyében, ám köztudott, hogy szeretnének még egy befejezõ csatárt.

Érdekesség, hogy Seva számára Abramovics ajánlotta a római klubot, mondván velük könnyebben megegyezésre jutnak, ami igaz is, hisz az olasz fõvárosban szívesen látnák az ukrán aranylabdást, ám egyetlen kitétellel: a londoninál jóval alacsonyabb fizetést tudnának a számlájára utalni.

A kérdés adott: Seva belemegy-e a bércsökkentésbe, és játszik, avagy jó pénzért marad a Cheslea kispadján

ForzaInter
Nyugodjék Békében!

Facchetti után egy ujabb elnök távozott a mennybe... 😞

Yo, Bitch!

DjDano

Gyászol az olasz futball! Meghalt Franco Sensi

Vasárnap este elhunyt Franco Sensi, az AS Roma labdarúgócsapatának 82 éves elnöke. Sensi 15 éve irányította a klubot. Vezetésével a Farkasok 2001-ben bajnoki címet ünnepelhettek, az elmúlt két esztendõben pedig az Olasz Kupát is elhódították. (mti)

R.I.P

takibalint
A gazzetta.it értesülései szerint a Real Madrid támadója, Júlio Baptista már mindenben megegyezett a Romával.

A brazilért 12 millió eurót fizetnek az olaszok, és négyéves szerzõdést szeretnének vele kötni. Egy tegnapi, madridi vacsora keretében egyeztek meg a két klub képviselõi a játékos árában.

A négy év alatt szezononként további félmillió eurót fizetnek a rómaiak a Realnak, ha bejutnak a Bajnokok Ligájába – olvashatjuk az olasz honlapon.

A futballista már korábban elárulta a maga feltételeit: minimum évi hárommillió eurós bért akar.

Taranov
Bizony, ez szinte biztos.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

takibalint
Ez egyertelmu, amugy meg meglehet nezni hogy ma felkeszulesi meccseken milyen eredmenyek szulettek. Mondjuk az Arsenalnal lejatszott 4-es torna, amit a Hamburg nyert. Es a Juve 3-1-re kikapott. Ha ez a 4 csapat egyutt lenne egy BL csoportban valoszinuleg mas lenne a sorrend a vegen.

LasCar16
elõrébb tartanak ez nyilvánvaló, hamarabb kezdõdik a szezonjuk, addig még simán formába lehet lendülni

#acm

hunbasser
tétmeccsen ilyen eredmények úgysem születnének szerintem.a felkészülést ezekszerint komolyabban veszik az angol csapatok.

ReaL MaDRid x siempre

Taranov
Én csak annyit érzek, hogy hiába ilyen erõs az angol bajnokság, nekem sokkal szimpatikusabbak az olasz csapatok. Legyen akár szó a Milanról, Romáról, Fiorentináról stb.

LasCar16
legalább nem csak mi szopunk az angol csapatok ellen 😄 tudom h mit éreztek 😄

#acm

.....egy gyönyörû szezon...

limperatore
egy olasz kupa 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

takibalint
Ja, a felkeszulesi merkozesen elert eredmeny nem jelent sokat.

ki a f**t érdekel tavaly is majd minden felkészülési meccsen szoptunk......és mi lett a vége.......

Prince23
Ó ez lol

inter94
Tottenham 5-0 Roma<#kacsint>

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Taranov
Na, csak írják már alá 😊

takibalint
A Real Madrid brazil játékosa, Júlio Baptista a spanyol Marca címû lap információi szerint hétfõn aláírja új szerzõdését a Románál.
A „Bestia” becenévre is hallgató támadó középpályást 9+2 millió euróért adta el a „királyi gárda”.

A brazil futballista négy szezonra írt alá, és évente 2,5 millió eurót fog zsebre tenni.

takibalint
Ugyan ez mar leragott csont, de itt egy ujabb hir. elemenyem szerint Huntelaar lenne a legjobb megoldas, de szerintem o nem fog jonni.

Az AS Roma vezetõsége két futballistát még mindenképpen szerzõdtetni szeretne a nyári átigazolások során. A jelöltek között van a brazil Julio Baptisa, a francia Florent Malouda, valamint két holland futballista, Royston Drenthe és Klaas Jan Huntelaar.

Az olasz AS Roma vezetõi mindenképpen szerzõdtetni szeretnének egy ballábas középpályást és egy támadót.

A középpályás posztra Florent Malouda az elsõ számú kiszemelt, de ha nem vezetnek eredményre az egyeztetések a Chelsea-vel, Drenthe érkezhet a Real Madridtól.

Támadóposztra egy másik madridi, Julio Baptista érkezhet, akivel már korábban megkezdték a tárgyalásokat. Ha vele nem sikerül megegyezni, akkor Klaas Jan Huntelaar kerülhet képbe olasz sajtóhírek szerint.

takibalint
Ezt Julio Baptistara ertetted?? Hol hivjak igy?

Prince23
Na a deszka hátû csak eljött ide. Akkor üdv néki.

takibalint
A Diario Sport értesülései szerint most már biztos, hogy eladja Julio Baptistát a Real Madrid. A játékos valószínûleg az olasz AS Romában folytatja pályafutását.

A brazil labdarúgó azután vált létszám fölöttivé, hogy a királyiak szerzõdtették Rafael van der Vaartot a Hamburger SV-tõl.

Baptista állítólag már mindenben megegyezett az AS Romával, így hamarosan végbemehet a klubcsere.

Taranov
Valóban ezt nyilatkozta volna Suazo ügynöke? Ritkán szoktak ennyire egyértelmûen, vagy ahogy a cikk fogalmaz, "sokat sejtetõen" fogalmazni.
Mindenesetre én örülnék Suazonak.

takibalint
A Roma csapata továbbra is elsõsorban csatárra és támadóközéppályásra vadászik az idei átigazolási szezonban. Luciano Spalletti, a „farkasok” edzõje szerint a jelenleg a Liverpoolt erõsítõ Josszi Benajun ideális megoldás lenne az Interhez távozó Mancini pótlására, míg a csatársorba David Suazo érkezhet.

„Elsõsorban olyan játékost keresünk, aki be tudja játszani az egész bal vagy jobb szélt” – mondta Spalletti, aki kitért a szóba jöhetõ játékosokra. – Mindenki szereti David Silva játékát, de õ túl drága nekünk. Lukas Podolski is kiváló játékos, de az õ játékstílusa nem illene bele a játékrendszerünkbe.”

„Florent Malouda és Júlio Baptista jó választás lenne, de az õ sorsuk a többi átigazolástól függ” – folytatta a Roma mestere arra utalva, hogy a Real valószínûleg csak akkor válik meg Baptistától, ha sikerül igazolnia Cristiano Ronaldót, Malouda pedig abban az esetben jöhet szóba, ha a madridiak eladják Robinhót a Chelsea-nek.

A Sky Sports értesülései szerint viszont a Liverpool izraeli középpályását, Josszi Benajunt szívesen látná csapatában Spalletti, és az õ megvétele nem is tûnik lehetetlennek.

A Liverpool régóta vadászik Gareth Barryre, az Aston Villa középpályására, és az õ igazolásához szükséges pénzt Benajun eladásából teremtheti elõ a Mersey-parti klub.

Csatárposzton is „izmosodni” szeretnének a farkasok, és olasz lapértesülések szerint David Suazo lehet a befutó erre a posztra.

Az Inter hondurasi csatára alig egy éve érkezett a Cagliaritól a milánóiakhoz, de Adriano és Mancini érkezésével valószínûleg még az eddiginél is kevesebb játéklehetõséghez fog jutni, így elképzelhetõ, hogy továbbáll.

„Jelenleg Davidnak hároméves szerzõdése van az Interrel, azonban a Roma elõtt nyitva áll az ajtó” – nyilatkozta sokat sejtetõen Giovanni Branchini, Suazo ügynöke.

takibalint
Szerintem is csak kivansag, de nem lesz belole semmi.

takibalint
A Roma csapata szeretné leigazolni Joszi Benajunt, a Liverpool középpályását.

Luciano Spalletti, az olasz gárda edzõje szerint az izraeli játékos illene együttese szerkezetébe.

A Liverpool eközben szeretné megszerezni Gareth Barryt az Aston Villától, és az üzlethez szükséges pénzt Benajun eladásából teremthetik elõ a „vörösök”.

totti10
0-0 ....

hajrá,lilák!

Prince23
Ma 9-kor: Monaco - Roma meccs (barátságos)

Taranov
Hát Huntelaart nehezen tudom elképzelni a Romában, nem azért, mert bármi gond lenne vele, csak "túl nagy" név.

takibalint
MEgint az lesz mint tavay???? Mindenkivel hirbe hozzak a Romat, aztan a vegen nem igazolnak senkit, vagy nem nagy nevet, vagy jo csatart.

takibalint
Olasz sajtóinformációk szerint a Roma 8 millió eurót is fizetne a Monaco 21 éves középpályásáért, Jeremy Menezért.
A francia támadó középpályás végigjárta hazája korosztályos válogatottjait, és a szakírók szerint hamarosan a nagyválogatottban is bemutatkozhat.

A Roma továbbra is támadó szellemû játékosokra vadászik, miután nem tudta megszerezni Adrian Mutut a Fiorentinától: Menez mellett a holland gólvágó, Huntelaar neve is felvetõdött a „farkasokkal” kapcsolatban.

takibalint
Miután kiderült, hogy a Roma legfõbb kiszemeltje, Adrian Mutu marad jelenlegi csapatánál, a Fiorentinánál, a „farkasok” más játékossal akarnak erõsíteni.

Korábban szóba került Júlio Baptista megszerzése a Real Madridtól, de Luciano Spalletti vérbeli csatárt szeretni igazolni. Így került a képbe az Ajax holland támadója, Klaas-Jan Huntelaar.

takibalint
Olasz bajnoksag 2008-09 sorsolas

A 7-8-9-10. fordulok kicsit nehezebbnek tunnek, igy egyutt.

1. forduló
2008.08.31. (visszavágó: 2009.01.25.)
Atalanta–Siena
Cagliari–Lazio
Catania–Genoa
Chievo–Reggina
Fiorentina–Juventus
Milan–Bologna
ROMA–Napoli
Sampdoria–Inter
Torino–Lecce
Udinese–Palermo

2. forduló
2008.09.14. (visszavágó: 2009.01.28.)
Bologna–Atalanta
Genoa–Milan
Inter–Catania
Juventus–Udinese
Lazio–Sampdoria
Lecce–Chievo
Napoli–Fiorentina
Palermo–ROMA
Reggina–Torino
Siena–Cagliari

3. forduló
2008.09.21. (visszavágó: 2009.02.01.)
Cagliari–Juventus
Catania–Atalanta
Fiorentina–Bologna
Lecce–Siena
Milan–Lazio
Palermo–Genoa
ROMA–Reggina
Sampdoria–Chievo
Torino–Inter
Udinese–Napoli

4. forduló
2008.09.24. (visszavágó: 2009.02.08.)
Atalanta–Cagliari
Bologna–Udinese
Chievo–Torino
Genoa–ROMA
Inter–Lecce
Juventus–Catania
Lazio–Fiorentina
Napoli–Palermo
Reggina–Milan
Siena–Sampdoria

5. forduló
2008.09.28. (visszavágó: 2009.02.15.)
Bologna–Napoli
Catania–Chievo
Fiorentina–Genoa
Lecce–Cagliari
Milan–Inter
Palermo–Reggina
ROMA–Atalanta
Sampdoria–Juventus
Torino–Lazio
Udinese–Siena

6. forduló
2008.10.05. (visszavágó: 2009.02.22.)
Atalanta–Sampdoria
Cagliari–Milan
Chievo–Fiorentina
Genoa–Napoli
Inter–Bologna
Juventus–Palermo
Lazio–Lecce
Reggina–Catania
Siena–ROMA
Udinese–Torino

7. forduló
2008.10.19. (visszavágó: 2009.03.01.)
Bologna–Lazio
Catania–Palermo
Chievo–Atalanta
Fiorentina–Reggina
Genoa–Siena
Lecce–Udinese
Milan–Sampdoria
Napoli–Juventus
ROMA–Inter
Torino–Cagliari

8. forduló
2008.10.26. (visszavágó: 2009.03.08.)
Atalanta–Milan
Cagliari–Chievo
Inter–Genoa
Juventus–Torino
Lazio–Napoli
Palermo–Fiorentina
Reggina–Lecce
Sampdoria–Bologna
Siena–Catania
Udinese–ROMA

9. forduló
2008.10.29. (visszavágó: 2009.03.15.)
Bologna–Juventus
Catania–Udinese
Chievo–Lazio
Fiorentina–Inter
Genoa–Cagliari
Lecce–Palermo
Milan–Siena
Napoli–Reggina
ROMA–Sampdoria
Torino–Atalanta

10. forduló
2008.11.02. (visszavágó: 2009.03.22.)
Atalanta–Lecce
Cagliari–Bologna
Juventus–ROMA
Lazio–Catania
Milan–Napoli
Palermo–Chievo
Reggina–Inter
Sampdoria–Torino
Siena–Fiorentina
Udinese–Genoa

11. forduló
2008.11.09. (visszavágó: 2009.04.05.)
Bologna–ROMA
Catania–Cagliari
Chievo–Juventus
Fiorentina–Atalanta
Genoa–Reggina
Inter–Udinese
Lazio–Siena
Lecce–Milan
Napoli–Sampdoria
Torino–Palermo

12. forduló
2008.11.16. (visszavágó: 2009.04.11.)
Atalanta–Napoli
Cagliari–Fiorentina
Catania–Torino
Juventus–Genoa
Milan–Chievo
Palermo–Inter
ROMA–Lazio
Sampdoria–Lecce
Siena–Bologna
Udinese–Reggina

13. forduló
2008.11.23. (visszavágó: 2009.04.19.
Bologna–Palermo
Chievo–Siena
Fiorentina–Udinese
Inter–Juventus
Lazio–Genoa
Lecce–ROMA
Napoli–Cagliari
Reggina–Atalanta
Sampdoria–Catania
Torino–Milan

14. forduló
2008.11.30. (visszavágó: 2009.04.26.)
Atalanta–Lazio
Cagliari–Sampdoria
Catania–Lecce
Genoa–Bologna
Inter–Napoli
Juventus–Reggina
Palermo–Milan
ROMA–Fiorentina
Siena–Torino
Udinese–Chievo

15. forduló
2008.12.07. (visszavágó: 2009.05.03.)
Atalanta–Udinese
Cagliari–Palermo
Chievo–ROMA
Lazio–Inter
Lecce–Juventus
Milan–Catania
Napoli–Siena
Reggina–Bologna
Sampdoria–Genoa
Torino–Fiorentina

16. forduló
2008.12.14. (visszavágó: 2009.05.10.)
Bologna–Torino
Fiorentina–Catania
Genoa–Atalanta
Inter–Chievo
Juventus–Milan
Napoli–Lecce
Palermo–Siena
Reggina–Sampdoria
ROMA–Cagliari
Udinese–Lazio

17. forduló
2008.12.21. (visszavágó: 2009.05.17.)
Atalanta–Juventus
Cagliari–Reggina
Catania–ROMA
Chievo–Genoa
Lazio–Palermo
Lecce–Bologna
Milan–Udinese
Sampdoria–Fiorentina
Siena–Inter
Torino–Napoli

18. forduló
2009.01.11. (visszavágó: 2009.05.24.)
Bologna–Chievo
Fiorentina–Lecce
Genoa–Torino
Inter–Cagliari
Juventus–Siena
Napoli–Catania
Palermo–Atalanta
Reggina–Lazio
ROMA–Milan
Udinese–Sampdoria

19. forduló
2009.01.18. (visszavágó: 2009.05.31.)
Atalanta–Inter
Cagliari–Udinese
Catania–Bologna
Chievo–Napoli
Lazio–Juventus
Lecce–Genoa
Milan–Fiorentina
Sampdoria–Palermo
Siena–Reggina
Torino–ROMA

Taranov
Ez tényleg az. Vieiráról hallottam még, hogy kipakkolták a házát 1-2 éve, csak már arra nem emlékszem, hogy aludt közben, vagy meccsen volt.