AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
3-0 lett a vége.

Yo, Bitch!

Prince23
Ma 20:30 Roma - Reggina

ForzaInter
jó kapus, de emiatt a hiába miatt nem lesz világklasszis kapus.

Yo, Bitch!

Taranov
2002-re gondolsz szerintem, akkor hosszú idõ után jutottak ki, de rögtön a bronzéremig meneteltek Rüstü vezetésével.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

miki36
nem voltak kinnt😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Prince23
Én úgy emléxem kinnt voltak akkor...

9csöves9
az fasza.nem is indultak azon a vébén

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Prince23
Hát igen, sajnos... 98-ba miket védett már, Sükürrel együtt õ volt a török válogatott legnagyobb sztárjai. 98-as vb óta "szerettem" bele a török válogatottba amúgy 😄
És most se volt piskóta, az eb szereplésük sem, simán döntõt érdemeltek volna. Elszánt, fanatikusak még a fociban is😊

Taranov
Én is nagyon szeretem õket, mert mindig alkotnak valami nagyot.
2002-ben is, és idén is.
Csak azt sajnálom, hogy Rüstüt már nem nagyon fogjuk látni.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Prince23
Én is... válogatott terén a török a kedvencem. és csak utána magyar<#nevetes1>

Taranov
Személy szerint azt sajnálom rettenetesen, hogy Rüstü nem vált be a Barcánál, pedig az õ védéseit nagyon szívesen néztem mindig.

Taranov
Hát hogyne lenne jó. Ha nem lenne jó, nem játszana a Romában, és igen, ahogy mondod, a Barca sem kereste volna.

Prince23
Doni olyan kapus, ha hibázik, akkor azt nagyon ritkán teszi, de ha bekövetkezik, akkor bõdületesen nagyon rossz hibái vannak. Sõt hibák sorozatát véti.
De inkább jó kapus, nem hiába kereste a Barca <#eplus2>

Taranov
Jaja, Doni érdekes figura. Több a bravúrja, mint a hibája, de azért utóbbiból is akad bõven.

ForzaInter
"Baptista nagyon szar vétel volt az sehol nem kell nem evszitek észre h járkál ide oda holott sztem nem futballista!!! "

akkor mi? zombi?

Yo, Bitch!

Baptista nagyon szar vétel volt az sehol nem kell nem evszitek észre h járkál ide oda holott sztem nem futballista!!! Riise talán beválhat... figyeljtek a Rómából vannak válogatott játékosok... na most még vhogy nem szoktak össze, de nem kell aggódni mert hamar összeállnak a Rómát a szép foci jellmezte legalább is Spalletti óta csak szépeket láttam tõlük😊 ha meg nem kapják össze magukat akkor tévedtem..! és még valami Donit=Dinot már rég lekellett volna cserélni kapus poszton én nem tartok olyat kapusnak aki állandóan bekapja a gólokat távolról... közelrõl hatalmas bravúrjai vannak ok de hogy hogy beszívta a Manchester ellen a gólokat:S:S azt sose felejtem el a 7 gólból 6-ban benne volt

Prince23
Taranov
Jaja, de Mourinhonak eléggé beindult most a szekér az Internél.
Csak a Milan és a Roma startolt rosszul az élcsapatok közül, de errõl már írtam az #5987-es hozzászólásomban.

takibalint
Na ja, ezert gondoltam, hogy ezen valtoztattak a nyaron. A fejekben kellene rendet rakni, nem is kicsit. Vagy ugyanazt probaljak jatszani, mint Mourinho. Elso gol utan beallnak vedekezni. Bar ezt nem hiszem, mert akkor nem 3 ember lett volna hatul mikor a Palermo egyenlitett.

Taranov
Sajnos tavaly is voltak ilyen idõszakok, amikor 1-0-ról vesztettük el a meccseket.

takibalint
Ja tudom. De nem a Roma az egyetlen, bar eddig a legrosszabb. De a Werder sem lehet buszke a hazai palyan elert 0-0-ra a ciprusi csapat ellen.

Mi a bubanat van a Romanal?? es akkor meg szepen fejeztem ki magam. Megint vezettek, aztan...

Kivancsian varom mit fognak nyilatkozni

Vezet a Kolozsvár 2-1-re

nagyon komoly!!

Taranov
Sajnos azóta már ég a Roma.

takibalint
Roma-Kolozsvar 1:0 17' Panucci

takibalint
Nagyon kinyiltak hatul a Palermo meg elkezdett jatszani. Az elso goljuk elott 1 perccel rugtak egy golt lesrol. Oszvissz 3 vedo volt akkor a 16-os kornyeken romai reszrol. A gol utan, meg megzavarodtak, mert mar nem tamadtak. Szoval ennyi.

Prince23
Sajnos nem láttam Szombatona meccset... de hoztam neketek összefoglalót😊

Palermo elleni meccs

Taranov
Sajnos az élcsapatok közül már csak a Milan és a Fiorentina nem lógott meg elõlünk.

Taranov
Mi történik a Romával? Teljesen leálltak Baptista gólja után. (Ami egyébként nagyon szép összjáték után született)

LasCar16
jóvan hagyjadmármagad-.-

#acm

inter94
és örülsz neki?😛

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

takibalint
En is latom

inter94
Már 3-1 Palermonak

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

takibalint
Palermo-Roma
0:1 Julio Baptista 8'
1:1 Miccoli 20'

Prince23
Napoli ellen ismét x-eltünk! ezuttal nem volt gólzáporos öröm az ürömben (1-1)
nálunk gólszerzõ: Aquillani

Taranov
Mondjuk tényleg, mert én múltkor Firenzébe gond nélkül elmentem egy nap alatt, bár végig autópályán.

totti10
1 nap alatt biztosan elérhetõ😄 csak az a kérdés hogy honnan

hajrá,lilák!

Taranov
Én voltam már Kolozsváron, de akkor egy erdélyi körút állomásaként jártam ott, nem tudom, hogy autóval elérhetõ-e egy nap alatt.

Taranov
1 nap alatt elérhetõ?

totti10
irány kolozsvár

hajrá,lilák!

totti10
A csoport

Chelsea FC (ENG)
AS Roma (ITA)
FC Girondins de Bordeaux (FRA)
CFR 1907 Cluj (ROU)

hajrá,lilák!

Taranov
Nagy meccs volt, csak elszórakozta a Roma 😞
Ezzel persze nem a Napoli érdemeit akarom kisebbíteni, mert nagyon jó csapat, de azért 4 lõtt góllal már meg lehetne nyerni egy meccset.

Prince23
Vasárnap Napoli lesz az elsó ellenfelünk. Ha jól emléxem a tavalyi szezonban nem velük játszottunk egy 4-4-es x-et? :SS Az nagy meccs volt.

Taranov
Hát sok idõ már nincs rá.

takibalint
Amugy olvastam, hogy a Roma, most Souazot akarja az Intertol. De ezt mar hallottam korabban is.

takibalint
Totti hagyott ki 11-est.

takibalint
Meg mindig nincs Sport 1-2?? Ott volt a Real meccse eloben. NA nem mintha engem erdekelne.

Taranov
Mostmár látom, hogy ez sem friss eredmény. Leállt a livescore ezekszerint.

Taranov
A Real meg úgy látom, hogy két kiállítás mellett is vezet 3-1-re a Valencia ellen. Ez is érdekes meccs lehet 😄

Taranov
Akkor ez mégsem annyira livescore 😄
Egyébként mi lett a vége?
Kik lõtték/kik hagyták ki a tiziket?

limperatore
már rég nyertünk 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco