7165
  • takibalint
    Igen o az. Meg mindig lehet az utodja.

Igen, vegre jatszot Montella. Igaz kb. 10 percet, de az is tobb mint a semmi.

Amugy Roma-Siena 1:0 A gollovo Taddei, megint csak egy szepsegdijas gollal.
  • takibalint
    Kar hogy ezt nem par hettel, vagy 1 honappal elobb irtad ide. Engem erdekelt volna, de mar tul kozel van a Marcius 1.
  • Rudee
    Montella csereként beállt, múltkor már hiányoltátok :)
  • campy
    jó játékos Totti utódjának mondták ő volt az??? kérdezem
  • Vsanko
    Sziasztok!
    Buszos utat szervezünk az Inter-Róma meccsre (március 1.) 39.000 Ft/fő áron. Az ár tartalmazza: utazást busszal, 1 éj szállást, belépőjegyet.
    Érdeklődni: Varga Sándor 06302881404
  • moor09
    végre adja a sport tv, kár hogy nem látom ....
  • takibalint
    Szombat 17:00 Sport2 Roma-Siena eloben.
  • takibalint
    Az AS Roma 24 éves olasz középpályása, Alberto Aquilani az Arsenal elleni Bajnokok Ligája-ütközet után írja alá új szerződését – olasz források szerint.

Bár a 11-szeres olasz válogatott játékos ügynöke, Franco Zavaglia szerint a Roma még nem ajánlott szerződéshosszabbítást, az itáliai sajtó szerint a klub előkészítette már a szerződéstervezetet a középpályás számára.

A játékos korábban elmondta, hogy maradni szeretne Rómában.
  • takibalint
    Az AS Roma hátvédje, John Arne Riise nagy önbizalommal tekint az Arsenal elleni összecsapás elé. A norvég játékos gólt szeretne lőni a londoniaknak.

Riise alig várja már, hogy visszatérjen Angliába, ahol a Liverpool játékosaként 7 évet töltött el korábban.

„Mindenki tudja, hogy jól lövök, és igyekezni fogok, hogy betaláljak az Arsenalnak” – mondta a norvég játékos.

„Már kétszer is eredményes voltam az »ágyúsok« ellen korábban: egyszer a Highburyben, egyszer pedig az Emiratesben” – tette hozzá Riise, akinek így nem lenne újdonság bevenni az Arsenal kapuját.

„Nagyszerű mérkőzés lesz két jó együttes között. Tudom, hogy az Arsenal jó csapat, és hogy a játékosaik nagyon gyorsak. Van esélyünk továbbjutni az Arsenal ellen, nyílt összecsapás lesz. A fő célunk a döntőbe jutás.”
  • campy
    ez jo:D
  • takibalint
    Ezzel en is egyetertek, csak epp visszavonult birokkal nem sokra megyunk. Hiaba jok, meg ok kuldik a birokat a meccsekre, ha azok elvezetik.

Nehany bironak inkabb ipari aramot kellene vezetnie, es nem meccseket.
  • takibalint
    Azert ennyire nem kovetem az Inter-Milan rangadokat, hogy ki mikor nyert lesgollal. Szerintem az 1. felido az Intere volt a 2. felido masodik fele pedig a Milane.
  • limperatore
    nem az miatt nyertünk, sokkal jobbak voltunk ha nem jön az a gól jött volna másik, főleg hogy adriano 2 100% os ziccert rontott el

amúgy meg elfelejtik h tavaly a milan les gollal nyert
  • campy
    sosem volt jó bíró a Rosetti nem normális azt kell mondjam...a legjobb bíró számomra még mindig Puhl Sándor és Pierluigi Collina
  • takibalint
    Na a birok megint hozzasegitettek az Intert a 3 ponthoz. Olaszorszagban a legjobbnak tartott es a vilagon az egyik legjobbnak tartott biro. Gratulalok. Pedig Rosetti nekem szimpatikus es tenyleg jo biro, de ilyen kezezes golt nem eszrevenni.... Az ilyen ne menjen bironak, es a partjelzok se. Mert azsem jobb, amelyik azon az oldalon volt.
  • takibalint
    Az, bar az Atalanta nemregiben az Intert is 3:1-re verte hazai palyan. Orom az uromben, hogy a Roma korul levo csapatok mind dontetlent jatszottak, igy nem nott a kulonbseg nagyon.
  • FrancescoTotti
    Hát mostmár nem veretlen :(
    Kicsit égő ez a mai eredmény.
  • takibalint
    A Corriere dello Sport értesülései szerint új szerződést készít elő az AS Roma vezérkara Luciano Spalletti számára.

A 49 éves szakembert jelenlegi szerződése 2011-ig köti a „farkasokhoz”, ám úgy tűnik, hogy elégedettek vele, és a hosszabbítási ajánlat mellé fizetésemelést is adnának neki.

Pedig az ősszel egyáltalán nem volt biztos Spalletti helye a kispadon, a gyengébb eredmények miatt hetekig kérdéses volt, hogy folytathatja-e a 2005-ben megkezdett munkát az AS Roma kispadján. A fővárosiak a 6. és a 11. forduló között szinte végig a 14. helyen rostokoltak a tabellán, ám azóta igencsak megemberelték magukat, és jelenleg már az ötödik helyen várhatják a mai, Atalanta elleni idegenbeli meccset.

A Roma az idén még veretlen a bajnokságban, négy győzelem és két döntetlen a mérlege.
  • takibalint
    Szerintem is. Baptista Torino elleni golja utan, ezek a legszebbek eben a szezonban szerintem.
  • FrancescoTotti
    Halál komoly gól volt mindhárom.
  • takibalint
    Aki nem latta a hetvegi Roma-Genoa goljait, annak kotelezo megnezni. 3 gyonyoru gol, amolyan Romas golok. Kulonossen a 2. es 3. gol nagyon szep. Ne tevesszen meg senkit a Juventusos kep az osszefoglalo elejen.
    Roma-Genoa 3:0 osszefoglalo
  • campy
    lehet most normalizálódik a favágó stílusa:D neked elhiszem Róma meccset régen láttam:S
  • takibalint
    Roma - Genoa 3:0

1:0 Cicinho 26'
    2:0 Vucinic 47'
    3:0 Baptista 93'

A kispadon volt Montella. Kezdoben Totti es Vucinic.
    Taddei piros lap 54. percben

Genoa edzojet a felidoben allitotta ki a biro ill. 69. percben egy Genoa jatekost kuldott le.
  • takibalint
    Ettol meg Riise jol jatszik a Romaban.
  • campy
    elismerem tud és tud, de nem szeretem a Norvégokat ellenünk milyen szemetek voltak máár...és az a rohadék Solskjaer meg röhögött aztán 0 futballista volt Királynak lőtte a potyáit az edzővel együtt röhögtek ellenünk fujj
  • FrancescoTotti
    Hát azért nem semmi, amikor megszerzi a labdát hátul és az ellenfél szögletzászlajáig fut vele.
  • campy
    sztem a Riiset eleve kár volt leigazolni egyrészt már 28 másrészt nem volt nagyszám ő Angliában hiába volt éveken át Liverpoolban favágó darálós norvég senkiházi
  • takibalint
    Az AS Roma norvég védője, John Arne Riise január végén, a Palermo elleni bajnokin szenvedett súlyos bokasérülést, orvosai szerint azonban már márciusban, az Arsenal ellen pályára léphet.

A 28 éves játékos klubja engedélyével Norvégiába utazott, hogy sérült bal lábát saját orvosai fizikoterápiás kezelésben részesítsék.

A Romának egyre fogynak a hátvédei: Luciano Spalletti a sérült Riisén kívül nem számíthat sem Marco Cassettire, sem Christian Panuccira a Genoa elleni találkozón.
  • FrancescoTotti
    Jó sok idő el fog telni az oda- és a visszavágó közt. Meg fog ölni az izgalom közben :)
  • takibalint
    Februar 24 Londonban es Marcius 11 Romaban
  • Prince23
    Arsenal elleni bl meccsünk mikor lesz pontosabban?
  • FrancescoTotti
    Lássa be, hogy egy csapatban az edző diktál. Majd ha ő is edző lesz, akkor diktálhat.
  • takibalint
    Nem mellekesen Okaka Csuka nagy helyzetet hagyott ki a Reggina ellen. Aki latta az osszefoglalot tudja mirol beszelek. Meg verbeli csatarok nelkul is megtudta volna nyerni a meccset a Roma, ha belovik a helyzeteiket.
  • takibalint
    Atigazolasok

Érkezett: Adrian Florin Pit (Pisa, k. v.), Adrian Stoian (SF Gica Popescu), Souleymane Diamoutene (Lecce, k., 150 000), Marco Motta (Udinese, k.)

Távozott: Stefano Okaka Chuka (Brescia, k., ingyen), Leandro Greco (Pisa, k., i.), Valerio Virga (Novara, i.)
  • takibalint
    Meg tobb Panucci hir

Az eleinte meglehetősen inaktív Roma az átigazolási időszak utolsó napjaiban két védőt (Timothée Atouba és Roberto Ayala) is megkeresett, hiszen Christian Panucci váratlanul bejelentette, hogy mindenképpen elhagyja a „farkasokat”. A Napoli elleni bajnokin csak a kispadra jelölt és emiatt vérig sértett 35 esztendős örökifjút (innen a címbéli Peter Pan) megfeddte a klubigazgató, Daniele Prade is, aki pénzbüntetéssel sújtotta és kirakta a keretből.
    Szóltak kósza hírek a Juventusról, majd a Torinóról és a Genoáról is, majd később úgy tűnt, hogy Panucci a Milanban vagy a Hull Cityben folytatja, ám végül is marad az Örök városban. Nyárig, a szerződése lejártáig.
  • takibalint
    A Hull City ajanlatat el is utasitotta. Szerintem is jol jatszik, de nyilvan Spalettinek megvan az oka ra, amiert nem a kezdobe rakta, az meg hogy Panucci ezen megsertodik, az eleg gyerekes egy 35 eves tapasztalt focistatol, akinek tudnia kellene, hogy senkinek sincs berelt helye egy csapatban.
  • FrancescoTotti
    Értem én, de olyan jól játszik, hogy máshol sem lenne jobb neki szerintem.
  • takibalint
    Egyebkent meg ideny vegen lejar a szerzodese. Szoval most kell eladni, ha a csapat penzt akar latni belole.
  • takibalint
    Mert a Napoli elleni meccsen nem volt hajlando leulni a kispadra, igy a nezoterre kerult, es kegyvesztett lett a Romanal.
  • FrancescoTotti
    Nem értem, miért menne el. Remélem ezek csak pletykák.