AS Roma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
FORZA INTER!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Cicinho - Panucci - Mexes - Riise
Taddei - Brighi - Perrotta - Aquilani
Menez - Vucinic
nm -.-
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
ez a Roma sajnos nem az a Roma, aminek én ismerem.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A Juve jatekat neztem. Ennyi helyzetet kihagyni.... 3 meccset is meglehetett volna nyerni vele.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Elso gol vedokon pattant meg, masodik ongol volt.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ha rajtam múlna, már rég nem bírók vezetnék a meccseket, mert egyszerûen felidegesítenek a rossz ítéletekkel, a tegnapi napomat is egy az egyben elcseszte ez a bíró.
De Rossi szabálytalansága pedig esetleg sárgát ért, oké, mondjuk, hogy jogos a piros, de akkor is. Ilyen helyzetben, egy meg nem adott gól után mindenkinek elborul az agya, és azért ez nem volt egy olyan durva szabálytalanság.
Olyan ez, mintha a bírók minden eszközzel küzdenének ellene, hogy a Roma ne nyerjen.
Szerintem ha Huntelaar menni akarna az Ajaxból, mehetne a Realba vagy a Chelseabe is. (És sajnos a játékosok nagy része oda menne legszívesebben.)
A Roma együttesében nem Aquilani az egyetlen sérült, mivel két védõ, Max Tonetto és Juan, valamint két középpályás, David Pizarro és Júlio Baptista is kidõlt a sorból.
A csapatkapitány, Franceso Totti pedig a térdmûtétje után lábadozik, így valószínûleg egyelõre csak a kispadon kap helyet.
„Daniele Pradè, a Roma sportigazgatója felkért arra, hogy vegyem fel a kapcsolatot a Roma nevében az Ajaxszal, a klub ugyanis a télen szerzõdtetni szeretné a holland válogatott csatárt, Klaas-Jan Huntelaart” – nyilatkozta újságíróknak a Roma korábbi futballistája, a jelenleg játékosügynökként dolgozó Alberto Faccini.
A menedzser hozzátette, hogy nem lesz egyszerû dolga a Romának, ugyanis a Real Madrid is szívesen leigazolná a 25 éves csatárt, aki az elmúlt négy évben 88 gólt szerzett a holland élvonalban.