AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Ez hogy sikerült?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Prince23
Szégyen és gyalázat.

ForzaInter
Roma-Inter 0-4

Yo, Bitch!

<#idiota><#idiota>

FORZA INTER!

limperatore
szépen beszélj, nem erre tanítottalak

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

takibalint
Mexest 3 meccsre tiltottak el a piros lapja miatt.

Forza Italia
remélem megveritek a -moderálva- intert😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Prince23
Vasárnap, 20:30-kor Roma - Inter szuperrangadó 😄

Taranov
Én is csak az eredményt láttam sajnos, ami mindent elárult 😞

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

takibalint
Nem lattam a meccset. A 2 piros lap jogos volt? Valaki tudna egy kis statisztikat prezentalni, es kezdo 11-et? Legyszi!!

hát ez megint "szánalmas" volt......

Taranov
Nagyon igazad van.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Prince23
Amúgy a jólétet, én a foci örömeire értettem... elfeljetettem idézõjelbe tenni a szót, sry.

Grove4
Így van ,mindkettõn egy 2 perces studió beszélgetés,fostalicska díszlettel,no comment,fõleg a Viasat 6-on érezhetõ,hogy ezt a részét le se szarják!megjegyzem most a sport1-en sincs zombori meg nyilasi az olasz bajnokik elõtt!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Prince23
Most már rosszabb a magyar jólét mint 1 éve. azé tavaly gazdagabb volt a bl meccsek közvetítése az m1-en isés a via3-on is. Most meg semmi. Nagy nulla az egész😞

Taranov
Magyar adó nem sugározta 😞

takibalint
Valaki latta a franciak elleni szerdai meccset? Egyaltalan valamelyik tv ado m1 vagy TV6 sugarozta??

Prince23
Persze h van...

amúgy tegnap nyertünk a franciák ellen, 3-1-re!

takibalint
Probald megnezni a Kolozsvari csapat honlapjan, ha van nekik. Ott biztos fennt lesz.

takibalint
Koszi

Matthew Prosac
Doni
Cicinho - Panucci - Mexes - Riise
Taddei - Brighi - Perrotta - Aquilani
Menez - Vucinic
nm -.-

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

totti10
kolozsvár rómára mennyi a belépõ?

hajrá,lilák!

takibalint
Valaki le tudna irni mi volt a Roma kezdo 11-e az Atalanta ellen? Koszonom.

takibalint
En ugyan sajnos nem lattam a meccset, de Panucci nagyon jo formaban van. Vedo letere mar vagy 3 golt rugott. Most, bajnokok Ligajaban is, Genoa ellen, amit ugye nem adtak meg. Talan Reggina ellen nyert 3:0-as meccsen is betalalt.? Jo lenne, ha meg 2-3 jatekos felfejloden melle formaban.

Taranov
Most nem játszott rosszul a csapat!

Prince23
Végre Nyertünk Atalanta ellen!

Panucci
Vucinic

Taranov
Igazad van, de a meg nem adott gól után teljesen szétesett a Roma, így ezzel már akkor eldöntötte a bíró a végeredményt.

gabber_saviola
minden úgy cuzámen 😞
ez a Roma sajnos nem az a Roma, aminek én ismerem.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

takibalint
Javitom magam, szoval senki nem mondta itt, hogy jol jatszott a Roma.

takibalint
Azt nem mondta senki, hogy nem jatszottak jol. Nem is, de azert van kulonbseg, hogy 2:1 vagy 2:2 az allas. Ettol meg nyerhetett volna a Genoa, a Roma, vagy dontetlen.

A Juve jatekat neztem. Ennyi helyzetet kihagyni.... 3 meccset is meglehetett volna nyerni vele.

9csöves9
azért a játékotokat is néztétek?az tény hogy hatalmas hibák voltak,de a játékotok is emelett 0 volt

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

takibalint
Es meg szerencsejuk is van lasd: Catania elleni 2:1
Elso gol vedokon pattant meg, masodik ongol volt.

takibalint
Mi volt csunya a megnem adot gol, vagy a szabalytalansag??

takibalint
Szerintem a bironak es a partjelzonek fogalma sem volt arrol, a meccs alatt, hogy jogos golt nem adtak meg. Sajnos.

Taranov
És mindez az Inter malmára hajtja a vizet, akik nem szép játékkal, nem is túl biztosan, de hozzák a 3 pontokat.

totti10
maffia..

hajrá,lilák!

gabber_saviola
hát ez csúnya volt nagyon 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Taranov
Kialakulóban van az új bundabotrány szerintem. De most komolyan.
Ha rajtam múlna, már rég nem bírók vezetnék a meccseket, mert egyszerûen felidegesítenek a rossz ítéletekkel, a tegnapi napomat is egy az egyben elcseszte ez a bíró.
De Rossi szabálytalansága pedig esetleg sárgát ért, oké, mondjuk, hogy jogos a piros, de akkor is. Ilyen helyzetben, egy meg nem adott gól után mindenkinek elborul az agya, és azért ez nem volt egy olyan durva szabálytalanság.
Olyan ez, mintha a bírók minden eszközzel küzdenének ellene, hogy a Roma ne nyerjen.

takibalint
Remelem a birot, de lginkabb a partjelzot elkuldik szemorvoshoz. Es eltiltjak 1-2 Serie A-s merkozestol. Rohadjon meg. <#boxer> <#boxer> <#boxer>

Taranov
Hát én nagyon örülnék neki, de nem nagyon látok rá esélyt.
Szerintem ha Huntelaar menni akarna az Ajaxból, mehetne a Realba vagy a Chelseabe is. (És sajnos a játékosok nagy része oda menne legszívesebben.)

takibalint
Es a Huntelaar hirhez mit szolsz/szoltok??

Taranov
Sok a sérült, sajnos.

takibalint
Az AS Roma középpályásának, Alberto Aquilaninak meghúzódott a combizma, és kétséges a játéka a Genoa elleni szerdai találkozón – olvasható a klub hivatalos oldalán.

A Roma együttesében nem Aquilani az egyetlen sérült, mivel két védõ, Max Tonetto és Juan, valamint két középpályás, David Pizarro és Júlio Baptista is kidõlt a sorból.

A csapatkapitány, Franceso Totti pedig a térdmûtétje után lábadozik, így valószínûleg egyelõre csak a kispadon kap helyet.

takibalint
Az olasz Alberto Faccini játékosügynök újságíróknak elismerte, hogy a Roma vezetõi felkérték arra, vegye fel a kapcsolatot a klub nevében Klaas-Jan Huntelaar szerzõdtetésének ügyében az Ajaxszal.

„Daniele Pradè, a Roma sportigazgatója felkért arra, hogy vegyem fel a kapcsolatot a Roma nevében az Ajaxszal, a klub ugyanis a télen szerzõdtetni szeretné a holland válogatott csatárt, Klaas-Jan Huntelaart” – nyilatkozta újságíróknak a Roma korábbi futballistája, a jelenleg játékosügynökként dolgozó Alberto Faccini.

A menedzser hozzátette, hogy nem lesz egyszerû dolga a Romának, ugyanis a Real Madrid is szívesen leigazolná a 25 éves csatárt, aki az elmúlt négy évben 88 gólt szerzett a holland élvonalban.

Taranov
Szerdán, 20:15-tõl a Sport1 élõben adja a Genoa elleni meccset!

Taranov
Na, remélem most a Roma elindult a bajnoki cím - jó, legyünk reálisak, az ezüstérem - felé vezetõ úton.

a mozdulat így is nagyon szép volt... 😊

Prince23
Kár h Vucinic nem lõtte be ülve a gólt 😄

És a végeredmény 3:0<#vigyor0>