7165
-
#6323 A Roma érvényesítette opcióját Mottával kapcsolatban.
A Roma még januárban kölcsönvette az Udinesétől az U-21-es válogatott csapatkapitányát, Marco Mottát, aki a védelem és a középpálya jobb oldalán is bevethető. A labdarúgót 2010 nyaráig kötötte szerződés az udineiekhez, de hétmilliós vételi opcióval rendelkezett vele kapcsolatban a Roma.
Motta nem okozott csalódást a „farkasok” között, ám mivel a teljes vételárat nem tudták kifizetni a fővárosiak, olasz módi szerint játékjogának csak felét szerezték meg. A máris Gianluca Zambrotta-utódként számon tartott Motta kijelentette, hogy legszívesebben Rómában töltené el a következő idényt. -
#6322 Akkor itt a kontra a velemenyedre. Legfrisseb hir vagy kacsa:
A La Gazzetta dello Sport úgy értesólt, hogy az AS Roma labdarúgócsapata szerződtetné Andrij Sevcsenkót, ha elviszik a klubtól Mirko Vucsinicset.
Az olasz sajtóinformációk szerint anyagi gondokkal küszködő rómaiak kizárólag a montenegrói csatár eladása után gondolkodhatnának el az erősítéseken.
A „farkasok” vezetőedzője, Luciano Spalletti rendkívül nagyra tartja a 2004-es aranylabdást, aki azonban az utóbbi szezonokban csak szenvedett a Chelsea-ben, illetve az AC Milanban. -
moor09 #6321 de ha azt nézzük megint minuszba vagyunk pénzügyileg és amíg nem adnak túl a klubbon ez így is marad...Vucinic árából Mottát végleg meg lehetne szerezni, és én inkább őt választanám mint Vucinicet még akkor is ha a posztjuk nem u.az..nem mellékes az sem hogy Vucinic szélsőként játszott mert ugye Totti van elől egyedül ( már ha nem sérült ) és ha Gubertit leigazoljuk akkor ő talán pótolni tudná Vucinicet.. -
#6320 Ok ketten tenyleg nem, de szerintem Vucsinics maradjon. Raadasul nem reg irta ala az uj szerzodeset allitolag. -
moor09 #6319 Pogatetz és Senderos nagyon nem kellene sztem, Vucinic ennyiért akár mehetne is.... -
#6318 Ez szerintem kacsa, de azert bemasoltam ide a hirt.
Mirko Vucsinicsért, az AS Roma montenegrói csatáráért angol lapértesülések szerint 18 millió eurót adna a bajnok Manchester United
A Daily Mail információi szerint a montenegrói csatár áll Sir Alex Ferguson kívánságlistájának élén.
Miután a „vörös ördögök” rekordösszegért eladták portugál sztárjukat, Cristiano Ronaldót, valamint az argentin Carlos Tévez távozása is nagyon valószínű, a 25 esztendős Vucsinics számára lehet „szabad hely” a Unitednél.
A római Il Tempo napilap kedden számolt be arról, hogy Vucsinicstől anyagi gondjai miatt szeretne „megszabadulni” a Roma. -
#6317 A Times napilap értesülései szerint az elmúlt idényt a Milannál kölcsönben töltő Philippe Senderos, az Arsenal játékosa visszatérhet Olaszországba, és a Romában folytathatja pályafutását.
A svájci védő szerződése egy év múlva lejár, és az információk szerint a londoni klub el szeretné adni. A Roma mellett a Fiorentina is érdeklődik a futballista iránt, valamint a spanyol Villarrealt is a kérők között emlegetik. -
#6316 2 hir
A Premier League-től búcsúzó Middlesbrough védőjét, Emanuel Pogatetzet szeretné megszerezni az olasz labdarúgó-élvonalban szereplő AS Roma csapata – legalábbis a játékos ügynöke ezt állítja.
„Az elmúlt héten tárgyaltunk a Roma képviselőivel. A Roma azonban meg akarja várni, míg a játékos teljesen felépül. Érthető, hogy nem akarnak sérült játékost vásárolni” – nyilatkozta Pogatetz ügynöke.
Az osztrák játékos térdsérülés miatt kihagyta a Boro utolsó három mérkőzését, ha felépül, úgy tűnik, az AS Roma igényt tartana a szolgálataira.
2. A Corriere dello Sport értesülései szerint Francesco Angelini gyógyszeripari milliomos meg szeretné venni a Roma többségi tulajdonrészét a Sensi családtól.
Mint ismeretes, a Sensi család kezében lévő Italpetrolinak 77 százalékos részesedése van az olasz klubban, és a fő hitelező, az UniCredit bank már régóta erőlteti, hogy Sensiék eladják a csapatot.
Az értesülések szerint Angelininek 110 millió fontnak megfelelő összeget kell majd fizetnie a Sensi családnak -
#6315 JO de idejeben szolj. Szivessen beszallok anyagilag, reszesedesert. -
FrancescoTotti #6314 Lehet, hogy megveszem, a többi kérdést illetően azonban még nem tudok nyilatkozni. (Még nem vettem meg.) -
#6313 Hallott valaki mostanaban valamit Romaval kapcsolatban? Ki erkezik, ki megy, klub megvetele stb... -
FrancescoTotti #6312 Szuper.
Közben a Roma megverte 3-2-re a Torinot.
-
#6311 Juan es Aquillani is alairta a meghosszabbitott szerzodest. Mindketten 4 evvel. -
Monoton #6310 A kép törölve lett a tárhelyről. -
#6309 Az biztos. Majd jovore. A kep csak nekem nem jon elo a lap tetejen vagy masnak sem? -
FrancescoTotti #6308 Jaja, én sem vagyok elégedetlen.
Sokat bénázott idén a csapat, ez azért nem tipikus szerencsére.
Az Inter-Milan-Juve hármast nehéz lesz megfogni, de a Genoat és a Fiorentinát azért 10-ből 9-szer megelőzné a csapat szerintem. -
#6307 Milan-Roma 2:3
36' Riise 0:1
75' Ambrosini 1:1
80' Menez 1:2
81' Ambrosini 2:2
85' Totti 2:3
Menez cserekent lott golt, es meg volt egy nag helyzete a vegen.
Az idei bajnoksagban 6. helyen vegzett a Roma, ami meg Europa kupa indulast er. Ugyan nem Bajnokok Ligaja, de jobb mint a semmi.
Majd jovore jobb lesz. -
#6306 Hova tunt a kep??? -
#6305 Cagliari-Roma 2:2
34' Matri 1:0
58' Aquafresca 2:0
63' Totti 2:1
68' Perrotta 2:2
Perotta cserekent lott golt. A statisztika szerint a Romanak joval tobb helyzete volt, de sok kimaradt. Mint a Chievo ellen az elmult forduloban, mikor 0:0 lett a vege.
-
#6304 Valoszinu ez tortent.
Amugy milyen volt a Hoki VB? En csak tv-bol kovetem, mert sajnos munka miatt nem tudtam elmenni, pedig szivessen elmentem volna.
Epp most nezem a Kanada-Svedorszag elodontot. -
FrancescoTotti #6303 Ja és nem tudok németül, ez a lényeg :)
Szóval bármit benézhettem :) -
FrancescoTotti #6302 Lehet, hogy elnéztem.
Ezt Zürichben olvastam, mert kilátogattam a hoki vb-re. -
#6301 Az nem most volt. Vagy ha igen, akkor valami felkeszulesi merkozes, vagy ifi meccs lehetett. Bajnoki biztos nem. -
FrancescoTotti #6300 Úgy olvastam, hogy az Atalanta is megverte a Romát 1:0-ra:( -
#6299 Sajnos mar nem. 4:1 oda. Baptista lotte az egyetlen golt. Mar megint 4 gol es 1 piros lap. Ugylatszik ebben a szezonban minden nagyobb csapat 4-et lo a Romanak. Lazio 4:2, Inter 4:1 meg tavaly, Juventus is 4.
Vedelem nem epp a legjobb.
-
campy #6298 Fiorentína - Róma meccs megy 1-0 egyelőre Vargas 6. percben -
#6297 Biztos lehetne jobb is, bar azert lott 7 golt, de akkor kit fognak hozni. A Pdolskit is elszorakoztak, januarban. Vagy melyik nemet volt, ment a Kolnbe. -
moor09 #6296 elhangzani elhangzott vmi ilyesmi...tény ami tény...nem teljesen váltotta be a hozzá fűzött reményeket.... -
FrancescoTotti #6295 Tuti kacsa :) -
#6294 Roma-Lecce 3:2 Totti 2x es Brighi. Totti 4 golt lott 3 meccsen. 2 most 2 Bologna ellen. Ebbol 3 gol buntetobol.
Remelem csak kacsa a hir, ami a kozvetites alatt hangzott el, hogy Baptistat kolcson akarja adni a Roma, mert akkor nem tudom ki fog jatszani a helyen. -
#6293 Ja, es 4:2 a Lazionak a vegen. MEg koszonheto a bironak, aki ismetelten nem volt tokeletes. A Spalettit elkuldeni, a padtol, az tenyleg befolyasolta a meccset, mert a 2. felidoben kozel sem tamadott ugy a Roma, mint az elsoben.
Ezek a birok szarok. Nem tudsz egy jot felmutatni kozuluk. -
campy #6292 tíz perc alatt 2-1 a Lazio Róma meccs hát ilyet... -
FrancescoTotti #6291 Szerintem több vitamint kéne enniük :) -
#6290 Szerintem a Romanal sem artana az orvosi stabot lecserelni. Aquillani mar honapok ota nem jatszik, Totti jatszott Bologna ellen, most azon filoznak az orvosok, hogy a Lazio ellen palyara lephet e. Ezeket az 1 meccses felepuleseket nem ertem. Most akkor meggyogyult vagy nem???? -
#6289 Roma: Bologna 2:1 Totti 2x
Szombaton Roma-Lazio Sport tv-ben. -
FrancescoTotti #6288 Ja igen, Bologna. Bocsánat. -
Rudee #6287 De mindenki csak tartaléknak vinné. Ha van eseze, akkor marad. Spanyoloknál a tartalék csapatok is rendes bajnokságba jáccanak, sokkal nagyobb lehetőség az, mint 7-8 meccsen 10 perceket jáccani egy szezonba. Pl a Bordeaux is Cavenaghi mögé venné, vésztartaléknak. -
#6286 Genoa-Roma?? Ezen a hetvegen valogatott VB-selejtezo es baratsagos meccsek lesznek. A Genoat nem reg vertuk 3:0-ra hazai palyan. a Genoa-Roma meccs a 4. forduloban volt.
Roma-Bologna lesz a kovetkezo forduloban. Aprilis 5-en.
Amugy ettol a fordulotol kezdve minden merkozest ugyanaznap jatszanak. Gondolom, hogy ne lehessen jatszani az eredmenyekkel. -
#6285 Vegulis szorja a golokat, szoval nem lepodnek meg, ha tenyleg lennenek erdeklodo csapatok. -
campy #6284 lehetséges...felkapott hír lehetett mint ahogy Zlatan Ibra ügye is