AS Roma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hamarosan kezdõdik a Catania elleni meccs.
Sajnos nem adja a Sport TV 😞

Avanti Roma!

Nem lesz egyszerû :-/

Avanti Roma!

hát persze pont azért tisztelem Maldinit, Xavit, Raúlt is pedig õt nem bírom,Giggs-et is és persze Tottit de még ide sorolhatnám Del Pierot..szval õk tényleg hûségesek minden dícséretet megérdemlõ focisták + az Athletic Bilbao is sokat jelent a szememben habár nem vagyok Athletic fan, de az hogy csak spanyol játékosokkal, mezszponzor nélkül csak baszk futballistákkal ez valami órisái hagyománynak örvend példátlan

takibalint
Roma-Arsenal a Bajnokok Ligajaban. Mind a 3 meg versenyben levo olasz csapat angol ellenfelet kapott. Chelsea-Juve, Man Utd-Inter

Szerintem nem hiányzik, vagy legalábbis remélem, hogy neki sem hiányzik.
Egyszerûen nem hajkurássza a trófeákat, a klubhûség számára többet jelent.
így is olasz bajnok, többszörös kupagyõztes, világbajnok.
Én nem tartom olyan sokra azokat a játékosokat, akik mindig azon spekulálnak, hogy melyik csapatban tudnának BL-t és bajnokságot nyerni, majd oda igazolnak.
Pl. Sevcsenkó is teljesen érthetetlen volt számomra, hogy miért hagyta ott a Milant annak idején. Csak arra tudok gondolni, hogy még többet akart, aztán hoppon maradt.
Totti legalább biztonságban van a Románál és nem vonják kétségbe, hogy oda való.

Avanti Roma!

Tottit a 2000-es EB-n láttam elõször azóta az egyik kedvencem egy sportemberrõl van szó akinél hiányzik a nagy sikeresség😞

grat 2-0

takibalint
Olasz kupa nyolcaddonto

Roma–Bologna 2–0 (Vucsinics 83., 86.)

totti10
AS Roma ❤️ - 2> Cagliari

39'<1 - 0>F. Totti
58'<1 - 1>D. Conti
69'<1 - 2>J.C.N. Jeda
77'<2 - 2>S. Perrotta
90'❤️ - 2>M. Vucinic

Vucinic a megmentõ

hajrá,lilák!

Mi vár ránk a következõ fordulóban?

Avanti Roma!

takibalint
Ne is ne is.<#ejnye1><#finom>

Nyert a Roma Menez góljával.
Egyelõre nagyon megy a szekér, lekopogom.
(De nem akarom elkiabálni 😊

Avanti Roma!

takibalint
Igen, most megint ugy jatszanak, mint szoktak. Eddig jol bevalt az uj felallas.

Szombaton Sport 2-on 18 oratol eloben a Chievo-Roma

Ja és Totti bámulatosan látta el ma az irányító feladatkörét.

Avanti Roma!

Feltámadni látszik a csapat 😊
Doninak is sokat köszönhetünk.

Avanti Roma!

takibalint
Roma-Fiorentina 1:0 golszerzo: Totti

takibalint
Szep volt, de azert esznel kell lenni. A chelsea segithetett volna.

Szép gyõzelem volt, de sajnos az utolsó forduló a kelleténél izgalmasabb lesz 😊

Avanti Roma!

Forza!

Avanti Roma!

takibalint
Gyerekek kotelezo nezni!! 26-an szerdan Cluj-Roma az m1-en.

takibalint
Igen, foleg, hogy elozo szezonban 2:1-nel egyenlitett a Lazio a 92. percben. Vagy akor lett 3:2 nekik, mar nem emlkeszem, de pontokat vesztettunk, arra igen.

Szép gyõzelem volt.
Nem sokon múlott, a végén nagyon bekezdett a Lazio, de a lényeg a 3 pont és a presztízs, hogy ismét a Roma nyerte a nagy rangadót.

Avanti Roma!

takibalint
Nem is tudtam, amit a meccs alatt mondtak, hogy a Lazio uj csatarat a Romanak is ajanlottak, de nekik nem kellett. Nem ertem, pedig a Roma csatart akart venni, es meg kellene is 1 csatar.

Aquillanival mi van, serult?

takibalint
1:0 a Romanak. <#vigyor5> <#vigyor5> <#vigyor5>

jajj de szép is lesz a hétfõ reggel 😉 per sempre.....

Sziasztok!

Mit jósoltok a Lazio elleni meccsre?
Vasárnap este adja a Sport2!

Avanti Roma!

takibalint
Nov 7. pentek m1 23:20 ismetlik a Roma-Chelsea merkozest

takibalint
A TV6 azthiszem adta a Roma meccset. Az mtv meg tenyleg jo lenne, ha nem mindig a Real es Juve meccseket mutogatna.

Taranov
Köszi 😊
Én még nem tértem teljesen magamhoz tegnap óta. Most megbizonyosodtam róla, hogy a Roma az a csapat, ami meghálálja a szurkolást.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

banok
grat. a tegnapiért.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Taranov
Az m1-en mindig azt a meccset adják, ahol a legtöbb sztár játszik.
Nem nagyon tetszik nekem a közvetítésük, az elemzések sem.
A TV6-on Urbányival és Hajdú B.-vel elég jó közvetítéseket hoznak össze, csak a stúdióbeszélgetés hiányzik. (Meg sok a reklám.)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Prince23
Így van... jó edzõ... szstem a csaptunkkal ez van, nincs szerencséje, nem jön össze.
mellesleg szép volt ez a 3-1-es cselsea elleni gyõzelem. Csak kár h nem adta az m1 😞
bezzeg a real-juvét adni fogja. a tegnapi meccs ért annyit h legalább 2 magyar adó közvetítse😄

Taranov
Azt hiszem, senkit nem lepett volna meg, ha a rossz idénykezdés hatására kirúgták volna.
Ezzel szemben szerintem Spalletti a lehetõ legjobb edzõ, nem csodálkoznék, ha úgy kapkodtak volna utána nyáron, mint Mourinho és Capello után.
Örülnünk kell, hogy itt van, és meg kell becsülni, szerintem.
Tegnap egyébként a 3. gól után egy nagyon ritka pillanatot kapott el a kamera: Spalletti mosolygott 😊

takibalint
En a 2. felidot lattam. Neha lefocizta a palyarol a Chelseat a Roma. Szep volt. Amugy nem ertem az ujsagirokat, mindenki azt mondja, hogy ezzel megmenekult Spalletti a kirugastol. En a multheten epp azt hallottam, hogy megerositettek a helyen. Okos ujsagiro keltik itt a feszultseget.

Taranov
Nem semmi meccs volt.
Roma per sempre!

totti10
ide je volt már

hajrá,lilák!

3:1 bravo 😄 köszönöm

<#vigyor3>2:0

minimize
pfujjjdenehézlesz...://

No one can stop Death!

banok
Star Sports - TVAnts, Sopcast, TVU

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Az esti BL meccset lehet vhol nézni neten? Mert nekem nincsen TV6om. Sõt, olyat sem ismerek akinek lenne 😄

Taranov
Aha, sejtettem, hogy az esõvel van összefüggésben. Ahol én voltam, ott szerencsére nem okozott károkat az esõ, de Olaszországban több helyen is nagy károkat okozott. Ezekszerint Rómában is.

Hatalmas esõ, nem játszották le a meccset.

Taranov
Gyerekek! Mi volt a Sampdoria elleni meccsen? Epp Olaszorszagban voltam, elo kozvetites nem volt a szallodaban, de a teletexten nem irtak eredmenyt. (a tobbi meccshez igen)

takibalint
A Hamburgot a hétvégi fordulóban 3–0-ra legyõzõ Hoffenheimnél, úgy tûnik, már biztosra veszik a jövõ évi Bajnokok Ligája-indulást, legalábbis errõl tanúskodik a klub mindenható elnökének, Dietmar Hoppnak a bejelentése.

„A Hoffenheimnek nincsenek határai, célunk a Bajnokok Ligájában való indulás. Szeretnénk megszerezni Alberto Aquilanit a Romától, hogy jövõre legyõzhessük a Juventust a sorozatban, és rövidesen meg is teszem az ajánlatomat a római klub felé. Egyébként nem én vagyok a német Abramovics, sõt õ és én teljesen különbözünk egymástól” – nyilatkozta a Tuttosportnak a Hoffenhiem elsõ embere.

Mindenesetre ha a német „kiscsapatnak” sikerülne megszereznie Aquilanit, az a Juventus számára már önmagában felérne egy vereséggel, hiszen a „zebrák” – kis túlzással – egész nyáron azon dolgoztak, hogy a válogatott középpályást Torinóba csábítsák.

takibalint
TV6-ot lehet egyáltalán fogni valahol????

Ha most nem lennék szabadségon, akkor ott ültem volna a Chelsea-Roma meccsen. Amúgy nem lehetett jó meccs, az összefoglalót elnézve.

Az Inter ellen a végeredmény ellenére szerintem nem játszott olyan rosszul a csapat. Voltak igazi romas támadások, meg nagy helyzetek, csak épp kimaradtak. Míg az Internek 2 gólja is kapufáról ment be.

Taranov
Kicsit késõn kezdõdik, de egy ilyen meccset nem lehet kihagyni.

Oziris666
TV6 felvételrõl adja

Taranov
Hát ez azért durva. Ilyen párosítást nem adni...
Viszont én vasárnap megyek az Udinese-Romára. Remélem Francesco is játszik.

Prince23
Ma Roma-Chelsea
a büdös magyar tv-k egyike se adja. dögöljenek meg. Nincs "jólét"! 1-2 éve jobb volt a felhozatal , b+