AS Roma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos nem adja a Sport TV 😞
Avanti Roma!
Avanti Roma!
Egyszerûen nem hajkurássza a trófeákat, a klubhûség számára többet jelent.
így is olasz bajnok, többszörös kupagyõztes, világbajnok.
Én nem tartom olyan sokra azokat a játékosokat, akik mindig azon spekulálnak, hogy melyik csapatban tudnának BL-t és bajnokságot nyerni, majd oda igazolnak.
Pl. Sevcsenkó is teljesen érthetetlen volt számomra, hogy miért hagyta ott a Milant annak idején. Csak arra tudok gondolni, hogy még többet akart, aztán hoppon maradt.
Totti legalább biztonságban van a Románál és nem vonják kétségbe, hogy oda való.
Avanti Roma!
39'<1 - 0>1 - 0>F. Totti
58'<1 - 1>1 - 1>D. Conti
69'<1 - 2>1 - 2>J.C.N. Jeda
77'<2 - 2>2 - 2>S. Perrotta
90'❤️ - 2>3 - 2>M. Vucinic
Vucinic a megmentõ
hajrá,lilák!
Avanti Roma!
Egyelõre nagyon megy a szekér, lekopogom.
(De nem akarom elkiabálni 😊
Avanti Roma!
Szombaton Sport 2-on 18 oratol eloben a Chievo-Roma
Avanti Roma!
Doninak is sokat köszönhetünk.
Avanti Roma!
Avanti Roma!
Avanti Roma!
Nem sokon múlott, a végén nagyon bekezdett a Lazio, de a lényeg a 3 pont és a presztízs, hogy ismét a Roma nyerte a nagy rangadót.
Avanti Roma!
Aquillanival mi van, serult?
Mit jósoltok a Lazio elleni meccsre?
Vasárnap este adja a Sport2!
Avanti Roma!
Én még nem tértem teljesen magamhoz tegnap óta. Most megbizonyosodtam róla, hogy a Roma az a csapat, ami meghálálja a szurkolást.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Nem nagyon tetszik nekem a közvetítésük, az elemzések sem.
A TV6-on Urbányival és Hajdú B.-vel elég jó közvetítéseket hoznak össze, csak a stúdióbeszélgetés hiányzik. (Meg sok a reklám.)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
mellesleg szép volt ez a 3-1-es cselsea elleni gyõzelem. Csak kár h nem adta az m1 😞
bezzeg a real-juvét adni fogja. a tegnapi meccs ért annyit h legalább 2 magyar adó közvetítse😄
Ezzel szemben szerintem Spalletti a lehetõ legjobb edzõ, nem csodálkoznék, ha úgy kapkodtak volna utána nyáron, mint Mourinho és Capello után.
Örülnünk kell, hogy itt van, és meg kell becsülni, szerintem.
Tegnap egyébként a 3. gól után egy nagyon ritka pillanatot kapott el a kamera: Spalletti mosolygott 😊
Roma per sempre!
„A Hoffenheimnek nincsenek határai, célunk a Bajnokok Ligájában való indulás. Szeretnénk megszerezni Alberto Aquilanit a Romától, hogy jövõre legyõzhessük a Juventust a sorozatban, és rövidesen meg is teszem az ajánlatomat a római klub felé. Egyébként nem én vagyok a német Abramovics, sõt õ és én teljesen különbözünk egymástól” – nyilatkozta a Tuttosportnak a Hoffenhiem elsõ embere.
Mindenesetre ha a német „kiscsapatnak” sikerülne megszereznie Aquilanit, az a Juventus számára már önmagában felérne egy vereséggel, hiszen a „zebrák” – kis túlzással – egész nyáron azon dolgoztak, hogy a válogatott középpályást Torinóba csábítsák.
Ha most nem lennék szabadségon, akkor ott ültem volna a Chelsea-Roma meccsen. Amúgy nem lehetett jó meccs, az összefoglalót elnézve.
Az Inter ellen a végeredmény ellenére szerintem nem játszott olyan rosszul a csapat. Voltak igazi romas támadások, meg nagy helyzetek, csak épp kimaradtak. Míg az Internek 2 gólja is kapufáról ment be.
Viszont én vasárnap megyek az Udinese-Romára. Remélem Francesco is játszik.