582
SGmail BÉTA fórum. Részletek az #1 hozzászólásban.
www.sgmail.hu
Szabályok
1.) Postafiók mérete: 100 MByte
2.) @sgmail.hu domain regisztrálható, @sg.hu csak később
3.) Csak webmailen keresztül megy, POP3 elérés egyelőre nem lesz
4.) Ha nem használod a postafiókot, 90 nap múlva törlődik
-
#262 Leírnád részletesen, hogy hogyan? Mert ehhez még nem nagyon értek. -
#261 Átirányítod a freemailt! Webes felületen kell! -
#260 Hogyan tudom megoldani, hogy a freemail-es levelek az sgmail-re menjenek? Addig eljutottam, hogy pop3, de nemtom a beérkező levelek (pop3), és a kimenő levelek (SMTP) szervercímét. Aki otthon van ebben a témában, tudna 1 kis helpet adni? -
#259 A hang is regisztrálta imho magát ! -
#258 NEM! (Mert #256) -
#257 Láttam...sz*rrá röhögtem magam:D -
#256 Mi kellene SG-nek topikot már teleszemetelte. -
#255 Ez nem chat, géza! -
cs #254 najó nem itt... -
cs #253 kéredezhetek? -
#252 pedig naggyon pofásan néz ki a felület ... kényemes is :D -
#251 "Hanyas vagy???" :DDD -
Hurrá!...fejlődünk... -
#249 najó, a v1.5-ösök is használhatják, de a v2.0-ásoknak már nem ajánlott :) -
#248 [Nem gondolta volna, hogy St-nek igaza lesz a 99%-kal kapcsolatban...] -
#247 hmm... ezek szerint v1.0-ás felhasználó vagyok?...
-
#246 [nemhisz] -
#245 100 mega, és free?
Én sem láttam még ilyet, de teljes mértékben támogatom az ötletet! És én is az St által említett 99%-ba tartozom, megmondom őszintén. -
#244 jaja, azon már túlvagyok. valami szofveres limitáció van a dologban. -
Chief #243 Lehet hogy hülyeséget írok, de a szerver rendessen be van állítva?
Gondolok itt arra hogy windows alatt lehet lehet állítani a php.ini-ben a file uploads méretét. Linuxra telepített php-vel sosem találkoztam, de gondolom valahogy ott is lehet konfigolni...
-
#242 -
#241 Most mostam hajat! Btw, megértem az álláspontodat, viszont az az 1% se olyan kevés, ráadásul nem is akar(unk) teljesíthetetlent... -
#240 A szolgáltatás nem neked, meg a zsíroshajú ultraprofi informatikusoknak készül, hanem azoknak v1.0-ás felhasználóknak akik 15 megás freemailen vagy 7 megás prímpostán sínylődnek és fogalmuk sincs mi az a pop3. Ők 99%, aki meg gmailra veri a nyálát 1%. Az előbbi tömeg a gmailről életében nem hallott. Úgyhogy pls. ezen megfontolásokból a gmailt többet itt ne reklámozza senki, mert nem arról szól a fórum. Köszi. -
#239 Ez az! Nem tom, hogy ezt miért kellett, hogy gmail így, meg úgy! -
#238 A fekete Volga már megy is a házatok elé :) -
#237 hmm, kezd érdekes lenni :)))
Fogadható levélméret is 20 mega ? Ill. későbbiekben lesz POP elérés ? -
#236 Nem akarom lelombozni a lelkesedést, de (!) ha kell gmail meghívó akkor http://isnoop.net/gmail/ .. ugye ez 2 giga .. ugye ez pop3/TLS-el és SMTP szintúgy TLS-el [biztonságos .. gyors.. mi kell még?]
SGmél igazából semmi olyan extrát nem nyújt sajna ami miatt megérné eggyátalán megfontolni :C
Visszaolvastam és láttam néhány hozzászólás gmélezés miatt törlődött/moderálva lett , de ha már fórum , legalább a tényeket lehessen közölni. -
#235 freemail-ről se tudom küldeni meg enternet-ről se, maj dmég holnap próbálom, most rohanok mini SG talira :) -
#234 küldd el pls nekem azt az exe-t rendes levélben, hadd teszteljem vele -
#233 2 megás exe-t próbálok küldeni de 5 perce levél küldését ír ki :( -
#232 Ja oké,mert egyébként naon kira! -
#231 az a mailbox hibája -
#230 mikor? -
#229 Én nem tudok mailboxra küldeni.Nekem kiírja hogy elment,de oda nem jön meg. -
tehen_m #228 Mivan? -
#227 ez akkor lesz érdekes, ha indítjuk az 1g-s tárhelyeket. -
#226 hát a 20 megás csatolmány vlmi miatt nem megy, és megjavítani sem tudom igazán, írtam a fejlesztőnek, mit reagál rá. -
#225 hmm, és nem is érdekel az ez irányú vita
St, azt lehet tudni, hogy ki van az első 100 -ba? -
#224 Igaz, hozzáférést... [mindannyian tisztába vagyunk a hazai internet viszonyokkal, és nem fogom megbecsülni a szart] -
#223 megnézem a feltöltést