SGmail
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
majd kiderül v beborul...😊
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
én jobban nem szeretnék már belefolyni az "alkudozásba😊", szal mit mondhatok neki? mikor lesz, mennyi lesz? kinek lesz, hogy lesz?
ha ezekre akérdásekre választ kapok tovább már nem folytatom a közvetítést😊
amúgy nekem most azt mondták 50Mb-os kéne...
nekem ez is elég, de valakinek kevés, és csak a regisztrálás után derül ki, hogy az elefántnak egérfarka van<#miaz>#miaz>
szal valami biztatót ezügyben?!
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
azt írja:
"POP3 hozzáférések
Áttölthetjük a máshol lévõ leveleinket az Webmail rendszerébe, és persze fordítva.
"
ez elvileg azt jelenti, hogy át tudom küldeni a leveleimet másik (POP3-as, pl. freemail) címre?
mer a leírásában azt lehet olvasni, de szerintem nem
vagy igen?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
törölni meg azért utálok mert amit kitörlök az nem lesz meg....
és basszam meg szeretem ha valamit keresek azt megtalálom és nem kell a fejemet fogni mert kitöröltem hogy legyen hely.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
A felpattano javascriptes figyelmezteto ablakok angol nyelven szolnak a kedves userekhez...
Ezt is Magyarositani kene, nem?
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
én még itt az sg-n is kitörlöm a priviket miután elolvastam...
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
És még az sem kevés.Vagy tévedek?Manapság nem jarok sok oldolnal,de az utobbi idõben megnõhetett a szolgáltatott tárhely máshol...
dixitque deus fiat lux
St:hányan regeltek eddig az sgmail-en?
dixitque deus fiat lux
Nem igaz hogy csak én tudom megérteni hogy sztem ez a mail a fórumozók kb 30%ának fog kelleni. A többinek azért nem, mert vagy nem aktív, vagy nem törzs-sg-s vagy mert jó neki a másik emailje.
Felesleges regeket pedig butaság gyártani.
mondjuk az ötlet jó, pl ugy hogy minden legalább 2 éve regisztrált aktiv forumozo kap a nevéhez egy cimet.
dixitque deus fiat lux
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
na megnézem erre mit mond St 😄DDD
nem-e lehetne-e, hogy aki már regisztrálva van6volt az SG-n az a nickneve mellé automatikusan kapná a postafiókot?
és nem is törlõdne azért?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯