SGmail

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

még nem tom😊
majd kiderül v beborul...😊

Duddits
Áll az alkú? <#nyes>

Pyx
a gengbeng nem "családi video" 😄

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Laalee
én 1 csatolmányban szeretném elküldeni a családi videóinkat 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Pyx
10megánál nem szoktak többet adni, warezolás elkerülése végett

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

St
ki az illetékes? ez nem alku 😊
továbbítottam az illetékesnek, mire azt a választ kaptam, hogy jó oké, de ha lehetne inkább 30megás legyen...

én jobban nem szeretnék már belefolyni az "alkudozásba😊", szal mit mondhatok neki? mikor lesz, mennyi lesz? kinek lesz, hogy lesz?

ha ezekre akérdásekre választ kapok tovább már nem folytatom a közvetítést😊

St
50mbyteos csatolmány? hát akkora biztos nem lesz, max 20 megás
ezt most hogy? személyszerint ha valaki szól, annak változtatjátok, vagy ha sokan reklamálnak hogy nagyobb kéne, akkor megnövelitek mindenkinek?

amúgy nekem most azt mondták 50Mb-os kéne...

Sil78
-- nem a gmail reklámfóruma --
moderátor

These are my friends, see how they glisten...

St
annyira állítjuk amennyire igény van
a csatolható max fileméret fog változni, vagy marad ennyi?
nekem ez is elég, de valakinek kevés, és csak a regisztrálás után derül ki, hogy az elefántnak egérfarka van<#miaz>

szal valami biztatót ezügyben?!

Cicero
Ez tök jó! Asszem leregelem magam, és ide fogom átirányítani a leveleimet! Az MSN-en 5 mb tárhely van csak! <#levele> Kár hogy Outlook-on nem fog menni... <#eljen><#eljen><#eljen> Nagyon tetszik!

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

PResident Evil
röviden: regeltem, írtam, müxik, tetszik !

Duddits
Hát jó lenne ha megjönne. <#nyes>

Törölt felhasználó
És ? <#wow3>
Duddits
Vagyis nem jött meg.

Duddits
regisztráltam egy helyre magamat és kellett volna, hogy küldjenek mailt. De nem küldtek... <#nemtudom>

TommyC
Sztem ST elment lazulni...

dixitque deus fiat lux

RelakSfromhome
A szerintem nem a helyes válasz.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

mikike
kérdés:
azt írja:
"POP3 hozzáférések
Áttölthetjük a máshol lévõ leveleinket az Webmail rendszerébe, és persze fordítva.
"
ez elvileg azt jelenti, hogy át tudom küldeni a leveleimet másik (POP3-as, pl. freemail) címre?
mer a leírásában azt lehet olvasni, de szerintem nem
vagy igen?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Match
ha nem használja akkor törlõdik mint mondta ST...
törölni meg azért utálok mert amit kitörlök az nem lesz meg....
és basszam meg szeretem ha valamit keresek azt megtalálom és nem kell a fejemet fogni mert kitöröltem hogy legyen hely.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

ThePartyFace
Egy eszrevetel:
A felpattano javascriptes figyelmezteto ablakok angol nyelven szolnak a kedves userekhez...
Ezt is Magyarositani kene, nem?

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

TommyC
nekem se...nem vok olyan fontos ember;D

dixitque deus fiat lux

de mi az hogy utálsz törölni ? egy katt az egész !
én még itt az sg-n is kitörlöm a priviket miután elolvastam...

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

ezis butás, mert ami ingyen van az általában kell az embereknek.... aztán meg kb 20%-uk használja utána...

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Match
speciell énutálok leveleket törölni....tehát n ekem elég jó a gmail...és már igy is 30 mega el van belõle használva...és nem vinnyog állandóan mint a frímél

Match
jah igaz....akkor csak mint ajánlatot kéne felajáénlani....és ott kattinthat oda hogy kéri meg oda is hogy nem....én pl nem kérném...

ja, mondjuk ezt én sem értem, mindenki gizdul a Gmailre, mert 1 meg 2 G tárhelyet adnak.... pedig nekem még sosem ment a tárhelyemen a helyfoglalás 2-5 megabájt fölé.... :o

TommyC
De van sok tárhely..legalábbis a régimnél (webmail.mschumacher.com)csak 25Mb volt.
És még az sem kevés.Vagy tévedek?Manapság nem jarok sok oldolnal,de az utobbi idõben megnõhetett a szolgáltatott tárhely máshol...

dixitque deus fiat lux

TommyC
Hát nekem a két év még nincs meg,de a kiszorítottaknak remélem igen... különben már az én nevemre már megcsináltam.

St:hányan regeltek eddig az sgmail-en?

dixitque deus fiat lux

de minek ?

Nem igaz hogy csak én tudom megérteni hogy sztem ez a mail a fórumozók kb 30%ának fog kelleni. A többinek azért nem, mert vagy nem aktív, vagy nem törzs-sg-s vagy mert jó neki a másik emailje.

Felesleges regeket pedig butaság gyártani.

Match
mondjukl ha minden fórumozó kapna egy emilcimet akkor szerintem a szerver megdöglene 1 percen belül....
mondjuk az ötlet jó, pl ugy hogy minden legalább 2 éve regisztrált aktiv forumozo kap a nevéhez egy cimet.

Egyébként majd várd meg mit mond... Néha be lehet puhítani ha jó az ötlet...

TommyC
Jah, már tuti nem lesz...sajna.

dixitque deus fiat lux

SQJ erre azt mondaná hogy prioritásos reg azét nem lesz mert rablógazdálkodás van, a nagyhal megeszi a kishalat, stbstb, plusz ha a rendszerurak ugy akarták volna hogy legyen prioritásos reg akkkor már lenne prioritásos reg !43325

TommyC
na pont ezt akartam mondani...;DD

dixitque deus fiat lux

mondd neki hogy örülnél ha lenne prioritásos reg az sgmailnél 😄

TommyC
Szerintm is ugy lenne fair ha a regeltek felhasználhatnák szabadon a mail névrendszerét.Mármint aki elõbb lefoglalta a mailnél és Itt nem azt használja,de az Itt azt használó szeretné az itteni nick-jét a mailnél használni de foglalt akkor a betolakodót tessék kipaterolni...

dixitque deus fiat lux

TommyC
ST: Mon6ok egy icipici hibát ha nem zavar?Tényleg kis hiba de az...

dixitque deus fiat lux

Sadist
Beindult az SGMail maffia <#hehe>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ivjoe
St, az átirányítás nem mûxik. Vagy csk nálam nem?
Punker
lol azt hittem csak az enyém nyúlták le de ezek szerint te is "népszerû" vagy 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mikike
"Sajnálattal közöljük, hogy az [email protected] már foglalt egy másik felhasználó által. Kérem lépjen vissza, és próbáljon meg egy eltérõ nevet megadni."

😄DDDDDDDDDDDDDD

na megnézem erre mit mond St 😄DDD

mikike
öe
nem-e lehetne-e, hogy aki már regisztrálva van6volt az SG-n az a nickneve mellé automatikusan kapná a postafiókot?
és nem is törlõdne azért?

RelakSfromhome
Tudom, épp azért mondom!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Kandurex
wehehe, mintha még soha nem hallott volna az off topic fogalomról 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Gondolom titkos kérdés, mint olyan... 😄DD

St
ez hogy tartozik ide?