582
SGmail BÉTA fórum. Részletek az #1 hozzászólásban.
www.sgmail.hu
Szabályok
1.) Postafiók mérete: 100 MByte
2.) @sgmail.hu domain regisztrálható, @sg.hu csak később
3.) Csak webmailen keresztül megy, POP3 elérés egyelőre nem lesz
4.) Ha nem használod a postafiókot, 90 nap múlva törlődik
-
#302 nem kap -
#301 Büntit neki! -
#300 Ték. -
#299 Nagyon lehet..:) -
#298 hmm, utánanézek, de sztem ez valami freemailes hülyeség -
#297 Itt van:
"Feladó: Mail Delivery System ([email protected])
This message was created automatically by mail delivery software (Exim).
A message that you sent could not be delivered to one or more of its
recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:
[email protected]
SMTP error from remote mailer after end of data:
host fmx2.freemail.hu [195.228.242.222]: 554 envelope address too long for qq (#5.1.3)
------ This is a copy of the message, including all the headers. ------
Return-path: <[email protected]>
Received: from localhost ([127.0.0.1] helo=www.sgmail.hu)
by s4.mediacenter.hu with asmtp (Exim 3.35 #1 (Debian))
id 1DZU0Z-0006tS-00
for <[email protected]>; Sat, 21 May 2005 15:27:15 +0200
Reply-To: <[email protected]>
From: "Lőrincz Tamás" <[email protected]>
MIME-Version: 1.0
X-Mailer: SGMail
X-Mailer-Version: 1.3.1
Date: Sat, 21 May 2005 15:27:15 +0200
X-Priority: 3
X-Originating-IP: 82.79.101.169
Content-Type: multipart/alternative;
boundary="==Multipart_Boundary_x66e318a07bb62e7922006cdcdfd0bb95x"
Subject: nos
To: [email protected]
Message-ID: <fe9be04465915be8221d51628a52a2a4@localhost> "
-
#296 Mutassam? -
#295 passz, nem látok a rendszernaplóban visszautasított levelet, illetve látok egyet, de azt nem te küldted és ott el lett rontva az email cím -
#294 Hi,
ma nem tudtam freemaileseknek emailt küldeni a [email protected]ól.Most próbáltam ezekre a címekre először innen email-t küldeni, de a mailer deamon visszaküldte ide. Fontos, hogy az email cím amire küldtem az létezik!Ugyanis az egyik az enyém volt a másik az ismerősömé, de egyikhez sem érkezett meg. Ezután felmentem az én freemailes címemhez és onnan átküldtem a barátoméra és még nem kaptam visszajelzést hogy nem müködne...
Ilyenkor mi van? -
#293 Mért ne? :) -
rolika #292 az sg-n magázódni? :)
_egyébként_ igazad van -
#291 Örülnél neki, hogy nem olyan parasztok mint a Tmobil, mindenhol tegeznek.. a vodafone is szia hogy vagy? szöveggel jön.. -
#290 direkt nem reklámoztam a mail címemet, de már van egy rakat spamem :D -
#289 Jó lenne ha lehetne választani! :D
Cső Alph@
Mi a pálya Alph@ tesó :D -
rolika #288 tetszik, de miért magázódik a felület?
tisztelt rolika...
a hideg kiráz tőle :-D -
#287 miféle dizájn ? már most is cép nattyon :) -
#286 majd meglátogatod 80 naponként ... -
#285 Mikó' lesz @sg.hu domén? Az maga lenne a mennyország! :D -
#284 jól megy.. -
#283 Egy potenciális bug: nekem a válasz mindenkinek opciónál is csak a feladónak akar küldeni. -
#282 [támogat] -
#281 Kösz, már jó. -
#280 a reklám fölé kellene egy vonalat húzni szvsz, mondjuk így
#279 18 órakkor minden nap egy hírlevél megy ki erről a szerverről, ezért 18 óra környékén 5-10 percig néha nem lehet levelet küldeni. a webmail hamarosan új, önálló szervert kap, és akkor már nem lesz ez sem gond. -
#278 Help pls. Szabályosan megírt, megcímzett levél küldésénél:
„Rendszerüzenet[close]
Hiba történt: Hiba lépett fel a levél elküldése közben, ezért a továbbítás sajnos nem sikerült.”
-
#277 Pont ezt akartam tudni, mert attól féltem, h mivel nem látogatom közvetlenül, nehogy megszűnjön. De akkor már le van tudva erről is a gond. Köcce :) -
#276 Átállítottam 20-ra -
#275 Ezért mondtam, hogy irányítsd át, ugyanis az átirányított freemail fiókok NEM törlődnek automatikusan! -
#274 azt nem lehet hogy egy levelet tovább küldeni ne csak 10, hanem 20-nak lehessen? -
#273 Köszi szépen, így már teljes a siker.
Hogyha én mostantól nem fogom látogatni a freemailt, meg fog szűnni 3 hónapon belül? -
#272 beállítások -> pop3 hozzáférések -> új pop3 postafiók -> név: freemail cím: [email protected] [értelem szerűen a te címed] -> szerver címe: freemail.hu port 110 felhasználó név: akarki [megint a te logginneved értelem szerűen ;]] -> smtp szervert hagyd üresen mert freemail nem ad olyat, pl. gmail ad, tehát ha esetleg van gmél címed akkor ide beírhatnád, de SGMél nem támogatja a TLS-t ahogy látom na mind1, folytatást nyomsz -> fiók neve: [email protected] -> befejezés .. ennyi.
Ezután minden belépésnél csekkolja majd a pop3 fiókodat a sgmél .. -
#271 lehet hogy cookie-ket nem kezeli jól a böngésződ .. FireFox 1.0.3-al alap beállítással megy.. -
#270 Most megnéztem, már megy. Egy észrevétel: rengetegszer kidob a bejelentkező ablakhoz, pl.levél továbbítésakor, címlista frissítésekor stb. -
#269 mit tapasztalsz? miért nem megy? -
#268 Nálam jó! -
#267 Hogyhogy nem megy? -
#266 Elküldöd őket oda! -
#265 Létezik hogy nem megy az SGmail? -
#264 Még 1 kérdés, aztán nem is fárasztalak tovább. Azt meg lehet valahogy oldani, hogy a már meglévő levelek is "átkerüljenek" az SGMail címemre? -
#263 VEttem észre. Tehát bejelentkezel a webes felületen, majd bal oldalt ott van, hogy szűrők. Itt van az átirányítás. Beállítod, hogy csak továbbítson és beírod a címet. Ennyi!