SGmail

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szacsi
St, hol születtél? 😊

:-O http://www.ashes.hu O-:

szacsi
gémél webes felülete pedig jóak...

:-O http://www.ashes.hu O-:

sajna pop3 nélkül nám jó <#szomoru1> pedig úgy megörültem neki 😞
TommyC
jahh, köszke 😊

dixitque deus fiat lux

alph4
Épp az miatt nem birod használni 😄

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

TommyC
Mire jó a POP3?
és tudom az sgmail-en az Outlook Express-t használni?

dixitque deus fiat lux

RelakSfromhome
nem értem ezt a pop3-mas mizériát. Webmélhez szvsz semmi szükség, csak akkor, ha a postafiókhoz csak valami tessék-lássék felület tartozik

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

hmmm...regisztráltam, tetszik az egész, 50 mega csábító...pop3...hát...megszokom hogy nem lesz! 😊

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

TommyC
Jelentem a Firefox-ból:
Minden tökéletesen mûködik...köszönöm az 1üttmûködéseteket...😉)

dixitque deus fiat lux

ivjoe
Sztem ez a cikk elég meggyõzõ ahhoz, hogy ne gondolkodjunk azon, hogy mi van/lesz idén!
TommyC
Ez nekem is volt csak éppen 2 órával tért el...

dixitque deus fiat lux

ivjoe
GMT +1:00 --> 14:39
Akkó mé nem lyó?
TommyC
Lehet h ivjoe mond valamit:2004-ben szinte végig sebezhetõ volt az Explorer
de vajon idén mi van?...

dixitque deus fiat lux

ivjoe
Kijelentkeztem, majd egy idõ múlva be! ÉS:
"Rendszerüzenet
A rendszer azt érzékelte, hogy a Beállításoknál az idõzóna hibásan van beállítva, 1 órával eltér. Kattintson ide a hiba kijavításához, vagy kattintson ide az automatikus idõzóna érzékelés kikapcsolásához." Nem tom, de nálam most 14:38 van!
ivjoe
Az! Ha tudnád...
ivjoe
Idõzóna?
Sadist
"Firefoxot használjanak csak a gyávák! IE az igazi férfiak böngészõje!" <#hehe>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ivjoe
Na azé!
TommyC
Jah lehet hogy a brózer a prob mert csináltam egy új account-ot és ott sem took új levelet komponálni...Megfogadom a tanácsod és irány firefox! 😊

dixitque deus fiat lux

ivjoe
Ne frissítsd! Dobd ki!!! Firefox rúlz!
ivjoe
JA! nálam is mûxik! Az átirányitás viszont nem :CC
TommyC
IExplorer 6.0...
próbáljam meg frissíteni?

dixitque deus fiat lux

TommyC
IExplorer 6.0...
próbáljam meg frissíteni?

dixitque deus fiat lux

St
milyen böngészõ?
St
nekem is jó egyébként, müxik 2 accountommal is
TommyC
és ha megnyitok egy levelet és ott nyomok a válaszra akkor se müxik..

dixitque deus fiat lux

TommyC
akkor én vaok a fkt bárány? 😉
[email protected] (különben)

dixitque deus fiat lux

Devids Pro
Nekem jó, bejön a levélküldés rész ha rákattintok a gombra!
TommyC
jaja😞(
azzal a különbséggel,hogy amíg tölt,nem tünik el a régi oldal..

dixitque deus fiat lux

St
módosítottam a szoftveren, most is?
TommyC
Ha rányomok most(14:03)az új leválre akkor nem jön be semmi, s csak tölti a weblapot a végteleníg...mi a hézag?

dixitque deus fiat lux

misi9
Én is regeltem magam. Nekem naon teccik <#nyes><#nyes>

Sadist
Az RSS-nél az "inbox", "sent items" stbket is lehetne magyarítani 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Szabad tékelni?

St
sebaj 😊
Hm-hm... :-/

nemcsakfeel
Nem.

*hihi ** *

Taranov
Ez mindenhol így van.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Crem
Pont most akartam beírni, hogy mekkora LoL ez a sok lopott icon!😊

De aztán rájöttem, hogy ez nem saját fejlesztés...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

alul kell bepipálni....

nyitott szemmel kell járni... 😮 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

sweech
akkor még várok ;D

akyyy
azt szeretném kérdezni, hogy hol lehet bekapcsolni azt, hogy akinek küldök egy levelet, és fogadta, akor kapjak visszaigazolást?

és az az "Álnév használata" mire jó?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Arch
Nem tudok levelet írni róla, mert nem jön be az oldal. Mármint ráklikk új levél, és neki is kezd az oldalt behozni, de csak a nagy fehérségig jut. ?

St
Elsõ 500 aki használja. Tehát nem elég regisztrálni, "rá is kell szokni". Ezt a belépések gyakoriságából és a levélforgalomból fogjuk megállapítani. Eddig összesen 122 regisztráció érkezett, tegnap este óta.
Big Daddy
Tényleg honnan tudni?

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

St
Tényleg nagyon érdekes, hamarosan mûsorra tûzik a Spektrumon is az errõl készült ismeretterjesztõ mûsort.
cSuwwi
Amúgy akit érdekel, Hivemail alapú a program, meg lehet tudni, mire képes. 😊

shit happens

cSuwwi
"SMTP szerver címe: az Ön internetszolgáltatójának saját SMTP szervere.
Ha ezt nem tudja megállapítani kérdezze meg az internetszolgáltatójának ügyfélszolgálatát."

Kössz, ebbõl a szövegbõl nekem az esett le, hogy nincs.
Érdekes megoldás, hogy alapból nincs, csak ha kitalálom hogy kell, és kérem, akkor esetleg lesz :o

shit happens

Jedit kérd meg hogy magyarázza el a népnek mert igy nem értik meg 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

😞