Harry Potter 4 játék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
leszedtem a magyar verziót, de már rögtön az elején gond van.
a dementorok ellen, a pálcát elõ tudom venni de varázsolni azt már nem:S
valaki nem tudja megoldást?
2H4U-4WBJ-9JBV-UAWL-2KR5
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Néma gyereknek az anyja se látja a fátol az erdőt!
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
Shevsenko: Vannak ilyen kis virággubók,a hósszû növényen felfele a pajszhoz, azokra herbivicus spellel kell rávarázsolni, és kinyílnak a levelek, így fel tudsz menni.
Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért
én ott akadtam el amikor megyek vmi erdöben és kb a végén van egy szakadék és 1 fatörzs asszem ott átkell menni és jön a sárkány és elmegy...na ezt jó elmagyaráztam lol 😄 szval gondolom tudjátok...<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#nemtudom>#nemtudom><#confused>#confused><#conf>#conf><#help>#help>
Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
Nem lehetne AA-t valahogy bekapcsolni? És 3,33-mas celeronnal 512mb rammal és 7600 gt-vel miért szaggat néha, amikor nincs is szép grafikája? Tomb Raider Anniversarynak sokkal szebb és nem akad maxon 😛
hol lehet, megtanulni azt növény növeszti bûbájt?
Azokat merre találom?
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Most õket irányítod, és a Pironíciót kell használnod (Incendio)
Megvolt a csata Malfoy-ékkal,megjelent pár név azokat a küldiket megcsináltam.Most nincs egy név sem a tekergõk térképén és Hermione és Ron is azt mondja,hogy nézzem meg a tekergõk térképét de azon nincs egy név sem.
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Nem értem most5 mi van.Elvileg nincs is feleûadat.
Hova kell menni hogy folytatódják a fõ szál?
<#worship>#worship><#wave>#wave>
Nem tudja valaki merre keressem?Könyvtárban tuti nincs,valaki kikölcsönözte de nem tudni ki.
Villámláskor ne fürödj!!! Ne fürgyé\'le!!!
vna vkinek végigjátszása mert én nem tudtam még egyszer sem végigvinni...
és ha már egyszer elkezdtem akkor 100%-ra szeretném csinálni...
Ha vki tud segítsen
Piton:Könyvtár/tiltott rész Bal oldalon hátulról az 1. v. 2. polc->dolgozat->beszélj pitonnal(megnyílik a Bájitaltan (kiválót kell szerezned))
Bimba profeszzor: Nevillel beszélni a Szükség szobájában->Griffendéles fiúk hálóterme->Az ajtó melletti ágynál nyomj entert->dolgozat-> beszélj Bimbával (megnyílik a gyógynövénytan (kiválót kell szerezned))
Umbrige: Ginny a toronyban megkér, hogy segíts neki->Griffendéles fiúk hálóterme-> Harry ládája (ablak jobb oldalán lévõ ágy jobb oldala, asszem...)->láthatatlan vagy-> menny be az SVK terembe-> törj össze egy vázát(kattints rá), és rohanj a lépcsõig (gyorsan megjavítják , úgyhogy igyekezz)-> be az ajtón(itt még nem tudsz semmit csinálni) menny be a hátsó szobába és kattints az üvegre->Griffendéles fiúk hálóterme-> Harry ládája-> beszélj Ginnyvel
Gorgók:
1.Svk terem felé mennõ körlépcsõnél, ahol lemegy a második emelet felé.
2.A bejárat felöli udvaron balra ki a Viaduktra
3.A negyedik emeleten van egy kis lépcsõ a festménynél, ott fel és balra van egy kis erkély, annak a végében
4.A kövezett udvaron, a leomlott lépcsõt megjavítva, a el teljesen a végéig az erkélynek
5. az Átváltoztatástan udvaron