Harry Potter 4 játék

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sry, az 5 van meg nem a 4

elég kihalt ez a topic.
leszedtem a magyar verziót, de már rögtön az elején gond van.
a dementorok ellen, a pálcát elõ tudom venni de varázsolni azt már nem:S
valaki nem tudja megoldást?

A gamestar csinálta a magyaritást, de a teszt közben hibák léptek fel, ezért a projektet bezárták. Ezt már vagy 1000X leírtuk!!!!!!!!!!

DeO
?
mésik topik is van lamikám..

Néma gyereknek az anyja se látja a fátol az erdőt!

Hp 5 telepítõ kódja:
2H4U-4WBJ-9JBV-UAWL-2KR5
DeO
😄

LPKENJI
mert az 5 magyar szinkronos és a 4 meg nem...és az a IVnek a topikja...😄

Kongy
a játék magyar szinkronos. akkor miért kell magyarítás?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DeO
magyaritasok portalon néztem, de azt irják , hogy most csinálják, amikor már lassan 2 éves a jaték..

A magyarítás nincs fenn valahol ?

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

DeO
ez adinanak szólt 😊

DeO
várd meg, míg nekifutnak a falnak, utána meg izombol Ebublio-val meg Aqa Eructoval nyomasd rá és elposszan.

DeO
szevasztok
Shevsenko: Vannak ilyen kis virággubók,a hósszû növényen felfele a pajszhoz, azokra herbivicus spellel kell rávarázsolni, és kinyílnak a levelek, így fel tudsz menni.

shevsenko7
a Forbidden Forest cimü pályán mit kell csinálni a fégén látok 1 pajzsot de nem érem el!!!!!!a szakadék után

Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért

cia

harry potter 5-nek a telepítõkódját valaki le tudja írni.
shevsenko7
hello all...

én ott akadtam el amikor megyek vmi erdöben és kb a végén van egy szakadék és 1 fatörzs asszem ott átkell menni és jön a sárkány és elmegy...na ezt jó elmagyaráztam lol 😄 szval gondolom tudjátok...<#banplz><#banplz><#nemtudom><#confused><#conf><#help>

Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért

Sziasztok!Valaki végigvitte már sikeresen a játékot!?Én sajna elakadtam azoknál a dögöknél a labirintusban<#falbav>...valaki nem tudna kisegíteni egy olyan mentéssel,aminél legalább már egyszer ki van csinálva az a két állat(feltéve,ha ehhez a pályához is olyan shield wizard-okat vagy miket kell gyûjteni...a lényeg,hogy a Voldemort-os részt szeretném aktiválni)...please!!!Valaki!!!KÖSZI!!!<#help>
tomas10
én ott hogy füstölgõ gombáktól nem lehet tovább jutni

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

Valaki tud linket ahonnan no cd crackot lehet letölteni
skyli991
Nem találom az 5. fórumát így ide írok 😊

Nem lehetne AA-t valahogy bekapcsolni? És 3,33-mas celeronnal 512mb rammal és 7600 gt-vel miért szaggat néha, amikor nincs is szép grafikája? Tomb Raider Anniversarynak sokkal szebb és nem akad maxon 😛

A Herbology páján.... (paff<#pardon1>)
jetcoke
én már ilyesmire nem emlékszem : D bocsesz

omfg...

hello, hol kell megtanulni azt a növényes bûbûjt
hllo!
hol lehet, megtanulni azt növény növeszti bûbájt?
LPKENJI
de van, több 1000 hsz-szel...

Sziasztok az 5-ik rõl még nincs forum?
a Lunás izé az ötbe van
öm... Ez a negyedik rész topikja.
Most ott tartok,hogy a Luna Lovegood-nak meg kell találni a cuccait.
Azokat merre találom?

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

asszem 3 percen belül. segítene valaki?? :S
tudjátok hány perc alatt lehet az elsõ trimágustusát aranyra megcsinálni?
Sziasztok! Cseri! Megcsináltam😛 Nem a tavasat, hanem a Prefektusos izén találtam még egyet😛 Már a Voldemortnál tartok, és ott nemtudom mit kell csinálni, amikor már van a Priori Incantatem, és már legyõztem vele a csontvázakat, és Tom Denem sírja ott röpköd, és mindig lecsap rám. Akkor mindig meghalok. Mit kell csinálni azzal a kaszással?
Ha így Van irány az ötödik emelet, Ahol beszélj a Weasly ikrekkel...
Most õket irányítod, és a Pironíciót kell használnod (Incendio)

Ezeket már megcsináltam.
Megvolt a csata Malfoy-ékkal,megjelent pár név azokat a küldiket megcsináltam.Most nincs egy név sem a tekergõk térképén és Hermione és Ron is azt mondja,hogy nézzem meg a tekergõk térképét de azon nincs egy név sem.

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Hagrid háza, asszem? mászkálj egy kicsit a kastélyban , és beindul a fõszál, de most nem jut eszembe, úgy emlékszem borsot kell törni Umbridge orra alá.. Hagrid háza-> csata a Fõinspektori különitménnyel-> megjelenik a Tekergõk térképén egy pár név... De komolyan, mért nem beszéltek Hermionéval, és Ronnal? Õk mindig hasznos dolgot mondanak...( Ha angol kapcsoljátok be a feliratot...)

LPKENJI
nincs mit

Most olyan problémával kerültem szembe,hogy Umbridge felfedezte a szükség szobáját,minden feladatot elvégeztem ami a tekergõk térképen volt semmilyen feladatot nem mutat.De mondják a társaim,hogy a tekergõ térképén keressem meg a többieket.
Nem értem most5 mi van.Elvileg nincs is feleûadat.
Hova kell menni hogy folytatódják a fõ szál?

Köszi megtaláltam a könyvet.
<#worship><#wave>

megvan a lány a köpköves de nem fent van hanem közvetlen mellette...
LPKENJI
asszem a nagyterembe nézz be!😄

Flitwick rámbíz egy feledatot(írjak esszét) de sehol sem találom a könyvet.
Nem tudja valaki merre keressem?Könyvtárban tuti nincs,valaki kikölcsönözte de nem tudni ki.

nekem nincsen sehol ez a lány...
A mardekár bajnokától jobbra fent van egy Griffendéles lány. Õ a Roxfort bajnoka, sokkal keménnyebb az eddigi bajnokoknál, én még nem nyertem ellen. De különben mindhárom fajtából kell egyet-egyet nyerni ellene...

nekem azt monjátok meg h hol van a negyedik köpkõ bajnok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!plíííízzzz
Milyen hosszú a játék? <#lookaround><#lookaround>Fontos lenne.De nagyon <#vigyor5>

Villámláskor ne fürödj!!! Ne fürgyé\'le!!!

Törölt felhasználó
csá mindenkinek...
vna vkinek végigjátszása mert én nem tudtam még egyszer sem végigvinni...
és ha már egyszer elkezdtem akkor 100%-ra szeretném csinálni...
Ha vki tud segítsen
különben szerintem nem nehéz, egy 20 óra játékidõ mindössze

Magyarul játszod?
Piton:Könyvtár/tiltott rész Bal oldalon hátulról az 1. v. 2. polc->dolgozat->beszélj pitonnal(megnyílik a Bájitaltan (kiválót kell szerezned))
Bimba profeszzor: Nevillel beszélni a Szükség szobájában->Griffendéles fiúk hálóterme->Az ajtó melletti ágynál nyomj entert->dolgozat-> beszélj Bimbával (megnyílik a gyógynövénytan (kiválót kell szerezned))
Umbrige: Ginny a toronyban megkér, hogy segíts neki->Griffendéles fiúk hálóterme-> Harry ládája (ablak jobb oldalán lévõ ágy jobb oldala, asszem...)->láthatatlan vagy-> menny be az SVK terembe-> törj össze egy vázát(kattints rá), és rohanj a lépcsõig (gyorsan megjavítják , úgyhogy igyekezz)-> be az ajtón(itt még nem tudsz semmit csinálni) menny be a hátsó szobába és kattints az üvegre->Griffendéles fiúk hálóterme-> Harry ládája-> beszélj Ginnyvel
Gorgók:
1.Svk terem felé mennõ körlépcsõnél, ahol lemegy a második emelet felé.
2.A bejárat felöli udvaron balra ki a Viaduktra
3.A negyedik emeleten van egy kis lépcsõ a festménynél, ott fel és balra van egy kis erkély, annak a végében
4.A kövezett udvaron, a leomlott lépcsõt megjavítva, a el teljesen a végéig az erkélynek
5. az Átváltoztatástan udvaron

genRob
Hopp ez nem az a fórum :-)
Bocsi :-D

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.