Harry Potter 4 játék

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

genRob
Sziasztok!

Kérdésem lenne:-) 3 tancsis questem van. (21 diákot már össezkapartam fentre de ezekkel nem boldogulok) Szóval Piton lent áll és nem enged be, a botanika kertben vmi házit kell befejeznem illetve az új tanárnõ osztályában van két gyerek azok nem engednek tovább.Ja meg még egy, a gargoyle-okat is meg kell találnom! Vki tudna segíteni?

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

De azokon a szarokon nem tudok átmenni.
campy a 4ikben nincsen myrtil mosdója sztem a prefektusi fürdõrõl beszélsz...és neked is azt tudom mondani amit az elõbb is leírtam: arra a pályára késõbb még többször vixakell menned...
asszem a 4-ben elakadtam a Myrtle mosdója vagy csatorna ppályán Nem lehet továbbmenni mer a híd nem forr össze!!! am az 5 rész sztem jobb na csáó

A 4. játék magyarosítása technika hiba miatt szünetel (gamehunter)

Ebben ajátékban szerintem lehetetlen elakadni afõssálon, ugyanis az elvégzendõ feladatot több helyrõl is megtudható! (Tekergõk térképe(tab)/Hermione és Ron). Különben Fredet és Georgot kell megkeresni (5. emelet) ,majd utána õket irányítod egy ideig...

azzal ne foglalkozz majd késõõb visszakell menned arra a pályára...
Az elsõ két torlasz fából van.Olyan mint egy kapu.
Harry hát most nem sokat mondtál ugyanis azon a pályán elég sok akadály van...daniel a herbivicust majd gyógynövénytanon kell megtanulnod.Egyébként akik a HP5 magyarítására várnak azoknak csalódást kell okozzak.: Mivel a játék magyarul jelent meg senki nem fogja külön lefordítani azoknak akik nem vették meg az eredetit...én megvettem 😛
én most vagyok az erdõs pályán és ott vagyok hogy a pálya végén van egy növény melyen valahogy fel kéne menni egy párkányra, ahol a pajzs van. tudom, hogy herbivicussal kell a novényre varázsolni, de azt a bûbájt melyik pályán kell megtanulni?
Talán a 3. vagy a 4. pályán.Azokat a hülye növényeket kell elrepíteni a Carpe Retractummal.Pajzsokat kell összeszedni.Van két torlasz amin nem tudok átjutni.
Harry09 hol akadtál el?
Megakadtam egy pályán.Ez a pálya a Tiltott Rengetegben játszódik ahol asszem a Magyar Menydörgõvel találkozol.Amúgy nem tudtok vmi oldalt ahonnan le lehetne tölteni a HP 4 magyarosítását? (ingyen)
Bence! Flitwick a másodikon van a könyvtár elõtt... a listát meg a Szükség Szobájában tudod megnézni...Viszont nekem is lenne egy kérdésem...: mocsárra változtattam a courtyardokat elrontottam az órát és a kihangosítókat, tüzijátékot raktam a bagolyházba, de most nem tom mit kell csinálni...
A Harry Potter 4 játék magyarításának mi lett a sorsa??

Végigtúrtam minden honlapot meg DC-s hubot érte de nem találom sehol.... 😞

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

de a kérdésem a fõnix rendjére vonatkozik!
Hy all!
2 kérdésem lenne!
Az elsõ: hol találom flitwick tanárt?
A második: hol tom emgnézni a ds listát?
elõre is köszönöm a válaszolat!
valaki tudja honan lehet letölteni az 5 részt szinkronosan?
(ingyen)<#help><#help> aki segit anak<#worship>
a Boltban😞.

mama2
Az 5. részbe, vagy a 4.-be? Az 5. be a menûnél vagy játék közben a options ban a video menûben, a 4.-nél meg nem tom mer PSP-n van meg. Az én kérdésemre tudsz válaszólni?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Nem tod hol lehet állitani a grafikán?

mama2
Tom nem ide tartozik, de megtudjátok nekem mondani hogy a Harry 5 játékot magyar szinkronnal hol lehet letölteni? Kösz.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Ja és nem tudjátok hol lehet a grafikán állitani?

Hy ki tudja honnan lehet letölteni PlayStation 2-re ??

Csillag, itta segítség!A Fürdõben végig mész egyenesen, és akkor meglátod a pajzsot, igaz!?Na, akkor tovább kell menned egyenesen,a sziklafal mentén!Otta kerek részen elmész balra, kinyirsz mindent, amit eléd rak(tûz szalamandra)!Amikor az út végére érsz,akkor a bal felsõ sarokhoz menj oda és tartsd lenyomva a "c"-t!Ekkor jönnek a többiek segíteni és a tojás a fürdõben landol!Innen már csak spuri vissza, de mindent visszarak, a dögöktõl kezdve, a gõzköpõkig mindent!Remélem segítettem!<#wave>
Õ a 4.-rõl beszél...

//5. game//

Csillag: Ott jársz, hogy nem enged be Bimba a terembe, mert kér tõled egy esszét, vagy már tovább?

Nekem az lenne a problémám, hogy mikor gyûjteni kell a DS tagokat, akkor Hannah esetében mit kell csinálni, mert valami titkos....-ról beszél, de nem tudom mit tegyek.
Meg Deannek hol vannak a cuccai?
hello. Ha valaki tud, kérem segítsen!!!
A Prefektusi fürdõhöz megvan mind a három pajzs de ne nem tudok tovább jutni a Herbology-ra. És a tojást se tudom, hogy kapom meg. Kell még egy pajzs? Mert már csak olyan találtam, amihez kell a növényes bûbáj.De azt meg csak a Herbology-n tudom megtanulni!!!
Légyszi segítsetek!!!!!
Köszi! csillag.
állítólag dobták az összes eddigi tartalmat, és újra alkották a világát...

manutdzoli
Remélem hasonló lesz mint a 3.-ik rész!Kíváncsi vagyok a magyar szinkronra!

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

remélem nem olyan undorítoan rossz, mint az elõzõ

tomas10
igen és egy hét múlva jelenik mey

p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya

LPKENJI
lesz a 5-ben magyar szinkron????

tomas10
hát ja de most a legújabbat várom magyar szimkronnal bizos nagyon állat lesz

manutdzoli
a 3.-ik része ezerszer jobb volt mi ez!

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

sziasztok!
telepítéskor kiirja hogy speech.big fájl hibás van vmi ötletetek rá hogy mit csináljak?
e-mail:[email protected]
köszi
tomas10
én tudok egyet de különféle torrent oldalakról le lehet tölteni

SrAta
csõtök v.ki írjon 1 linket hogy honnan lehet leszedni a játékhoz a crackot vagy pls dobja át e-mailba
Mail címem: [email protected]
THX

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Nekem lenne egy kérdésem...
Ebben a játékban lehet állítani a Controlst?És ha lehet akkor hogyan lehet?
nincs még kész hozzá a magyarosítás?
Üdvözletem.
Mint másoknak is itt elõttem, nekem is a speech.big fájllal akadt problémám. Nekem is azt írta ki, hogy a fájl sérült. De láttam, hogy itt sikeresen segítettetek már másoknak egy crackkel.
Próbáltam magamtól is ráakadni, de ez nem sikerült. Esetleg meg tudnátok osztani velem is? Szeretnék már játszani vele, de a telepítés közben mindig kiírja, hogy a speech.big fájl sérült. Vagy a cracket, vagy a megoldást ha valaki e-mailben el tudná valaki küldeni, azt megköszönném.
[email protected]
Elõre is köszönöm a segítséget.
hát...nem is játszottam mostanában XD
cseri001
nem is 😊 <#wave>
hogy haladsz? <#email>

Úristen hód, fújd már ki!!!

meghaltatok, látom😄
na megvan az a pajzs, ami a herbology-n van. de egy még mindig kell...:S<#confused><#falbav><#shakehead>
már mindent végigjártam. a fürdõsben biztos nincs. a herbology-n az az egy, és a többin sincs, azt hiszem, hanem a második próbát kéne úgy megcsinálni.. de arra képtelen vagyok. csak ezüstöt értem el.
de van, csak nem szoktam nagyon. ugyanis fogalmam sincs honnan szerezzek még pajzsot
cseri001
már nincs is idõd játszani, ugye? szegény...

Úristen hód, fújd már ki!!!

és zeneiskolába is megyek már, mert meggyógyultam^^
de, ma már van😄