Harry Potter 4 játék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérdésem lenne:-) 3 tancsis questem van. (21 diákot már össezkapartam fentre de ezekkel nem boldogulok) Szóval Piton lent áll és nem enged be, a botanika kertben vmi házit kell befejeznem illetve az új tanárnõ osztályában van két gyerek azok nem engednek tovább.Ja meg még egy, a gargoyle-okat is meg kell találnom! Vki tudna segíteni?
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Végigtúrtam minden honlapot meg DC-s hubot érte de nem találom sehol.... 😞
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
2 kérdésem lenne!
Az elsõ: hol találom flitwick tanárt?
A második: hol tom emgnézni a ds listát?
elõre is köszönöm a válaszolat!
(ingyen)<#help>#help><#help>#help> aki segit anak<#worship>#worship>
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Csillag: Ott jársz, hogy nem enged be Bimba a terembe, mert kér tõled egy esszét, vagy már tovább?
Nekem az lenne a problémám, hogy mikor gyûjteni kell a DS tagokat, akkor Hannah esetében mit kell csinálni, mert valami titkos....-ról beszél, de nem tudom mit tegyek.
Meg Deannek hol vannak a cuccai?
A Prefektusi fürdõhöz megvan mind a három pajzs de ne nem tudok tovább jutni a Herbology-ra. És a tojást se tudom, hogy kapom meg. Kell még egy pajzs? Mert már csak olyan találtam, amihez kell a növényes bûbáj.De azt meg csak a Herbology-n tudom megtanulni!!!
Légyszi segítsetek!!!!!
Köszi! csillag.
Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/
telepítéskor kiirja hogy speech.big fájl hibás van vmi ötletetek rá hogy mit csináljak?
e-mail:[email protected]
köszi
Mail címem: [email protected]
THX
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Ebben a játékban lehet állítani a Controlst?És ha lehet akkor hogyan lehet?
Mint másoknak is itt elõttem, nekem is a speech.big fájllal akadt problémám. Nekem is azt írta ki, hogy a fájl sérült. De láttam, hogy itt sikeresen segítettetek már másoknak egy crackkel.
Próbáltam magamtól is ráakadni, de ez nem sikerült. Esetleg meg tudnátok osztani velem is? Szeretnék már játszani vele, de a telepítés közben mindig kiírja, hogy a speech.big fájl sérült. Vagy a cracket, vagy a megoldást ha valaki e-mailben el tudná valaki küldeni, azt megköszönném.
[email protected]
Elõre is köszönöm a segítséget.