Szokatlanul halálos a Marburg vírus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a stressztől rákos leszek? 😮 shit... most ezen fogok stresszelni.
Te sneci
Utoljára szerkesztette: Sippie, 2014.08.10. 13:20:17
Te sneci
Utoljára szerkesztette: Sippie, 2014.08.10. 13:20:17
ez igy van
Jézus nem létezett, a Biblia hazugság!
valami rosszat mondtam? milyen kis érzékenyek vagytok?! 😄
na jó, levezetem nektek: komolyság->stressz->rák->halál.
ezzel szemben a marburg vírus csak pár száz embert ölt meg, de a rák?!...
na jó, levezetem nektek: komolyság->stressz->rák->halál.
ezzel szemben a marburg vírus csak pár száz embert ölt meg, de a rák?!...
gaia... hagyjuk má! a final fantasy nem azt jelenti, hogy véres valóság...
nem kell itt elszállni hülye metafórákba. a föld önmagában szart se számítana, ha nem lenne körülötte ez a bolygórendszer meg a nap, meg akörül annyi világûr ami elég távol tart minket a legközelebbi veszélyforrásoktól.
szeg: már kipróbáltam... ez lett belõle. 😄
ha sajnálom õket, akkor sem lesz kevesebb halott, így legalább én nem érzem magam szarul, neki meg má úgyis mindegy.
nem kell itt elszállni hülye metafórákba. a föld önmagában szart se számítana, ha nem lenne körülötte ez a bolygórendszer meg a nap, meg akörül annyi világûr ami elég távol tart minket a legközelebbi veszélyforrásoktól.
szeg: már kipróbáltam... ez lett belõle. 😄
ha sajnálom õket, akkor sem lesz kevesebb halott, így legalább én nem érzem magam szarul, neki meg má úgyis mindegy.
Még jó, hogy tanulmányokat írogatnak több ezer ember haláláról, ahelyett, hogy tennének valamit ellene.
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Gaia elmélet. 😊 Hm. Na mostmár ezt is tudom. Mindenesetre biztos, hogy nem véletlen, az egyre több igen nagy számú embert elpusztító vírus.
Starcraft + Diablo III - esemve
Az emberiség a legnagyobb víruspopuláció és nem kevéssé ártalmas
Ezt nevezik "Gaia" elméletnek (ha jól írom),lehet benne valami..,igyekszik a bioszféra......
smv mond valamit. Bar abban nem hiszek, hogy a fold mint bolygo eloleny lenne, de ha kivulrol szemlelitek, az ember az egyetlen faj amelyik nem alkalmazkodik a fajok kozotti kenyes egyensulyhoz. Az allatvilagban ha valamelyik faj elszaporodik, akkor a belole taplalkozo ragadozok is elszaporodnak, es visszavetik a populacio letszamat, hogy aztan az o letszamuk is visszaessen az optimalis szintre. De nem kell ehhez ragadozo, jok erre a virusok is. A legtobb halalos jarvany nem veletlenul a legsurubben lakott teruleteken bukkan fel. Szerintem.
Nem, nincs, ez csak mese 😛
talán azért "halálosabb", mert '67-ben marburgban (németország) pusztított, most meg az elmaradott kongóban...
Emléxik még valaki az élõ bolygó elméletre? Ebbõl nem 1 film is készült, miszerint a világon minden egy élõ dolog, így a föld mint bolygó is egy élõlény. És pont, mint az immunrendszerünk, védekezik az õt pusztító férgek, az emberek ellen. Szerintem van benne valami. Vagy nem?
Starcraft + Diablo III - esemve
Én már nem nagyon szoktam leülni és a kapaszkodókat is csak fenntartásokkal fogom meg (inkább a magasan levõ korlátokat preferálom).
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Amúgy jöjjön csak egy ma már megszokott HIV vírus variáns némileg aggresszivebb, meg nagyobb fertõzési képességgel megáldott kiadásban, a hatás ua; nem kell nekünk ilyen egzotikus afrikai izé!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Hát nem kívánom magamnak, hogy ez a virnyák vagy valamelyik rokona felüsse a fejét az itthoni szépen növekvõ hómlesz populációban!!!!
(egyik villamosról le a másik buszra fel csak pár forinttért, és már is 1-2 ezer emberke megfertõzõdött)
Mert akkor a mekiben tényleg a marburger lesz a nyerõ, kb fél évig, amig az olyan mint civilizáció még létezik!!!
Szerencsére ezek a virnyákok viszonylag rövid lappangási idõvel és nagy halálozási aránnyal rendelkeznek ezért Afrikában jól mûködik a karantén.
De csak jusson be egy nagyvárosba (repülõtérrel-vasútállomással) és jöjjön egy 1-2 hetes lappangási idõvel bíró változat, akkor nekünk annyi!
(egyik villamosról le a másik buszra fel csak pár forinttért, és már is 1-2 ezer emberke megfertõzõdött)
Mert akkor a mekiben tényleg a marburger lesz a nyerõ, kb fél évig, amig az olyan mint civilizáció még létezik!!!
Szerencsére ezek a virnyákok viszonylag rövid lappangási idõvel és nagy halálozási aránnyal rendelkeznek ezért Afrikában jól mûködik a karantén.
De csak jusson be egy nagyvárosba (repülõtérrel-vasútállomással) és jöjjön egy 1-2 hetes lappangási idõvel bíró változat, akkor nekünk annyi!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
az alsó képen látható ahogy egy afrikai anyuka kólát lepátol a kisfia szájába <#wink>#wink>
Há há há. <#ejnye1>#ejnye1>
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ