7613
  • SuperCharger
    Ha nincs meg a szerver pályája, akkor randomra kiír egy olyan pályanevet, ami megvan. Le van frissítve az altbier pakkod?
  • blackc
    Hali!
    egy gyors kérdés: albier en megy monza gp, megvan minden pálya, mégis azt irja csatlakozás helyett hogy track not installed. mit kell tenni hogy albieren játszhassak?
    gamers re be tudok lépni imolára, de ott most nincs senki...

Amúgy köszönöm szépen a lehetőséget a hotlaprace en, sajnos január elejétől már nem tudtam részt venni, de jó volt kipróbálni magam hogy mire jutok egy ismeretlen játékkal 1 hét alatt. Várom a következő nyílt versenyt :)

Üdv!
  • norbi56
    Vannak a játékhozz add-on autók?BMW M3 E30-ra gondoltam:P
  • neilszab
    Hivatalosan is kíírásra került a Nyílt Funrace alkalom:

HGTLM FunRace Donington

3 versenyt rendezünk 3 autóval, a pálya Donington GP. A részvétel ingyenes, azonban regisztráció szükséges, különben nem tudok csatlakozni a szerverhez.

Részletek itt: követelmények

Utána folytatódik a bajnokság.

GTR-Masters.hu
  • Onager
    Sziasztok!

Én most szereztem meg a teljes GTL-t, eddig egy damóval játszogattam, és nagyon megtetszett. Most feltelepítettem, és megy is, meg is nyertem az első futamomat a Mini kupában Pro fokozatban, de az Anderstorp pályát nem tudja betölteni, mindig kilép. Mit lehet tenni ellene? Ugyanúgy kilép az Anderstorp North és Southnál is.
  • Kishawer
  • pointer4
    jól szoltál...
  • bardocz
    Ha aCortinával csúszkálsz,akkor szerinted mit csinálnál egy izmosabb autóval?:D
    Azért van így megcsinálva a játék,hogy beletanulj a szimulátorozásba.
  • Willenbrock
    Jó már megy.Már csak be kell gyakorolnom mert gyakran csúszok ki.Cortinával kezdem mert a mini nem nagyon tetszik.
  • Willenbrock
    felinstalláltam a játékot-eredetit-de nem indul.Azt írja nincs benn a lemez de benn van.Újra berakom slattyog kicsit,lomhán pörget egyet rajta aztán leáll a dvd olvasó.Vajon az olvasóval van gond vagy a E5200-as duplamagos procit nem bírja?Filmet lehet nézni vele,installál is,más játékot ha lomhán is de elindít.LG olvasóm van.Mi lehet a gond?
  • Willenbrock
    Meglehet oldani azt hogy a karrier elején ne olyan kis "porbafingókkal"kelljen kezdeni mint a mini hanem olyan géppel amilyen nekem is tetszik?Ha igen hogyan?Amúgy tetszik a játék csak nem szeretnék sokáig ilyen minikkel meg cortinákkal nyomulni,inkább valami szebb és izmosabb kocsival.
  • bardocz
    Altbierbude is elégjó:-)
  • Kishawer
    Szia! Ezen kívül gyere a 2 gamers szerverre. Ott elég normális emberek játszanak! Esténként jókat szoktunk zúzni: Oda elég a Cortina!
  • neilszab
    Szia!

Gyere csak nyugodtan, mert ilyen akciónk több nem lesz mostanában, lesz online verseny is. Puplic szervereken nem nagyon érdems próbálkozni, túl sok a barom. Regisztrálj be a fórumunkba Gtr-Masters és segítünk megoldani, hogy tudod feloldani a kocsikat. Meg sok vezetési beállítási tanácsot is kaphatsz tőlünk,a mire csak hónapok alat jössz rá magadtól.
  • DarkCruiser
    Sziasztok!
    Új vagyok a GT Lengends aszfaltján, most kaptam karácsonyra -végre- és sikerült belőni kormányt is. Elsőre egy platina kupa jött össze az első minis versenyen, úgyhogy már vettem is egy gyönyörű barna Cortinát :)
    Régebben GTR el játszottam törve (kipróbálásként, de eredetiben -GTL GTR- eddig nem voltak meg, viszont úgy gondolom hogy megérik a pénzüket ezért ittvannak eredetiben. (Még csak GTL t tolom, egyelőre úgyérzem kitart egy jódarabig, utána GTR :) )
    Ha itt osztom meg veletek új élményeim azzal ugye nem követek el nagy hibát :)
    SG sajna 24órás korláttal enged regisztrálni, szal ez nem használt nickem, blackc néven versenyzem és 24 óra mulva itt is blackc néven fogok jelentkezni.
    Hogy tudjatok hova tenni stílusban: véleményem: kormány nélkül szartseér egy autósjáték; és csak is kizárólag a legprofibb nehézségi szinten játszok mindennel, segítségek nélkül. (automata kupplung azér on; sajna még mindig egy wingman formulaforce al játszok, kicsit kezd kikopni, de nagyon jo kis kormány :) )
    Főleg online versenyzés érdekel, egyelőre befizetni viszont nem akarok kupákba. Látom van ez a ingyen gyorsasági dolog (GTR masters), sajnos még nem elérhetőek a megfelelő autók, meg nem is fogok tudni egész nap csak játszani hogy elérjem, így ebből egyelőre kimaradok. Viszont kérdezném, szokott lenni nyíltnap vagy ilyesmi?
    No ha elolvastátok köszönöm a figyelmet, viszlát a pályán, üdv!:
    BlackC
  • neilszab
    Sziasztok!

December 26.-án hivatalosan is megkezdődött az ingyenes és nyílt GT Legends Funrace és Hotlap verseny!
    A versenyt a Hungarian GTL Masters bajnokság csapata szervezi a GTR-Master.hu keretein belül.

A verseny Január 8.-áig tart (csütörtök), a verseny végét egy nagyobb szabású FunRace estel ünnepeljük. (de funrace-ek közben is lesznek majd)

Pálya: Donington Park GP
    Autók:
    TC - 65: Ford Mustang egy kis drift
    GTC - 65: Ferrari 275 TTB/C
    GTC - 76: Porsche 911

A Hotlap verseny újonc győztesei (kategóriánként) kis ajándékkal csatlakozhatnak a bajnokságunkba, de mindenki más is szeretettel várunk utána! ..meg közben is!

Részletek és pontos kiírás itt:
    GTR-Masters.hu

kedvcsinálónak az egyik legutóbbi futamunk (Vágatlan, nem szerkesztett videó, mert annyi minden történt...)
    Watkins Glen - HGTLM4

Szabi
  • Kishawer
    Ez a Joni Jormu gyerek nem egyszerű!! Mostanában nagyon gyors lett! van hogy elver 3 mp-el!! nem értem!!! hol lehet a hiba:) turbó van az autójában?:)
  • yoda 73
    Nagyon coool ez a kép :-)))))
    már rájöttem azért nem taliztunk mert csak éjfél körül tudtam játszani egy két versenyt, sajna addig dolgoztam.
  • Kishawer
    Próbáld meg a gyári beállításokat! Csak meg kell szokni!
  • Csabesz6
    Sziasztok!
    Ma megvettem a játékot, gondoltam meglepem magam karácsony alkalmából.
    A kongifom kb a közepes videó beállításokhoz elég, 0 ellenféllel:)
    De nem zavar, lehet jókat autókázni így is.
    Egy bajom van:nekem túl idegesnek tűnik a kormányzás.Egy Logitech Rumplepad 2-vel játszok (tudom kormánnyal az igazi, de ez még mindig jobb mint a bill.)Ezeket próbáltam:
    -holtjáték állítása
    -kormány érzékenység állítása
    Hiába csökkentem őket, nem jó.Bezzeg ha növelem, akkor még gyilkosabb.Mondjuk én a LFS-heh vagyok hozzászokva, ott tökéletes a kormányzás(szerintem)
    Köszi előre is
    Kellemes ünnepeket!
    Jah és gyönyörű ez a GTV:) Imádom őket.
  • Kishawer
    Boldog Karácsonyt Minden Kedves Játékosnak!!!

• Kishawer
    ok! és köszi
  • neilszab
    A Hotlap verseny a szerverünkön fog zajlani, várhatóan január 8.-ikáig és akkor tartunk egy kis Funrace party estet. Persze funracek közbe is lesznek.

A kocsik (minden kategóriából 1): Ford Mustang, Ferrari 275, Porsche 911.

A dolog majd 25.-én, vagy 26.-án indul, és majd rakunk fel setup-okat, replay-eket és egy kis útmutatót is a honlapunkra, hogy senki ne legyen elveszve. Szóljatok a többieknek is, kell egy kis reklám!
  • Kishawer
    Milyen autók indulnak? sajna én csak az alfával tudok hasítani:(
  • Kishawer
    :)))) Akkor ritkán játszol a 2 gamers-en! én ma is voltam:P Nyomtuk vagy hárman magyarok! ajjajj:P
  • yoda 73
    huu ez nagyon érdekelne... egyik kedvenc pályám. [email protected]

kishawer : mi van veled régen versenyeztünk " ajjjaaajjjjj " ezen még mindig tudok nevetni :))))
  • neilszab
    Ingyenes, nyílt Hotlap versenyt rendezünk a szerverünkön..hamarosan!

A nyertesek (3 kategória) kis jutalommal beszálhatnak a bajnokságunkba, de bárkit mást is szívesen látunk utána! A részletek még kidolgozás alatt, de a pálya már tuti: Donington Park GP

további információk pár nap múlva!

addig is: [email protected]
    GTR-MAsters.hu
  • yoda 73
    akkor meg főleg nagyon tetszett...
    beszállnék hozzátok :)
  • neilszab
    Nem volt engedélyezve, segítségek nélkül játszunk
  • yoda 73
    huuu nascar-os korszakomban imádtam ezt a pályát. Izgalams kis verseny lehetett, az főleg tetsztett,hogy ennyire figyelt mindenki a másikra. Kicsit elment a kedvem a 2gamers szervertől mert mostanában egy két arc azt hiszi hogy a flatout2vel játszik. na mindegy
    az autók nem nagyon csúszkáltak a kigyorsításokkor. a kipörgésgátló engedélyezve volt?
  • neilszab
    Hugarian GTL Masters!!!!

Ez a bajnokság legutóbbi futamáról készült videó:
    HGTLM4 - Watkins Glen

A videó közel nem olyan ütős, mint lehetne, mert annyi minden történt a futamon, hogy senki nem vállaltba, hogy készít róla egy összefoglalót, ez csak egy vágatlan add-hoc felvétel, nem tudom mennyit add vissza az eseményekből.

A versenyről: elég annyi, hogy 15-20 perc után is 4-5 en autóztunk egymástól szinte centikre, annyira szoros volt a meccs. És egy darab kilökés, vagy lezúzás sem volt a futamon.

Honlap és Replay
  • Amcir
    bocs csak érdekel gtl milyen ligát tudtok ajánlamani?
  • Ombika
    Az nem melo, hanem "pihenes", marmint a vezetes! :)
  • Kishawer
    én sem panaszkodom meló ügyben, tegnap 800 km-t vezettem (meló), de azért kell egy kis szórakozás is időnként
  • Ombika
    Mivel iszonyat mennyisegu jatek jelenik meg mind ps3 es pc-re , igy alig jut idom barmire is a melo mellett! :(
  • Kishawer
    na mi van? nem játszik senki mostanában?
  • Kishawer
    akár most?:) én ott leszek!
  • KoS
    Hat ezt sajnos sose tudom elore... ha van 1-2 oram, akkor nyomok egy kicsit...
    Egyebkent a heten necces, de szolni fogok ha osszejon!
    Addig is nyugodtan nyomasd ha van idod!
  • Ombika
    Okes. mikor csapatunk 1et?! :)
  • KoS
    Siman inditasz on-line jatekot, es a listaban megtalalod (felul talalhato, a pontos nevet nem tudom fejbol, de altalaban csak ezen a szerveren meg az altbierbude-n - ha jol irom - szoktak tobben lenni).