GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hazaerek egybol megnezem! Osszegyulhetnenk mar ossznepi csapatasra igazan! 😊
Ebben egy '63-as õs 911-el nyomul a gyerek. Ezek még baromi instabilak voltak, rövidebb volt a tengelytávjuk. Csak 2000-es motorja van, a Shelby Mustang otthagyja, de a többieket igencsak letolja a pályáról.
Ahogy alább is írtam a Spa 1 videóban nyomja a legjobban. Legalábbis szerintem. 😊
Classic 911
Nem néztem még végig mindet, de a "Q six hours Spa 1"-nek már az elején elkezd keménykedni. 😊
Amúgy én is erre gondoltam,amit #6456-ban leírtál,hogy másik kimélik a kocsit.
Persze nem mindenki. Vagy három napja láttam vmi vadállat videóját, ahogy egy régi 911-esbõl a szart is kitapossa Spa-ban. A faszi kötélidegekkel rendelkezik, a 911 segge nem egyszer kezdene önálló életet, de vhogy mindig összeszedi. Most meg nem találom az istennek se' azt a videót. Nem jútúb, csak arra emléxem. 😞
Historic GT
Így elsõ blikkre élethûbbnek tûnik a kocsik mozgása mint a GTL-ben. Vhol azt írták a készítõk hogy még júniusban kijön...
Na cserébe: Kép
Anglia
Ja, kijött a régóta készülõ Aston Martin a GTL-hez:
Aston DB4 for GTL
Leszedtem de ma már hulla vagyok, csak holnap próbálom ki.
Healey racing, Zolder
A GTL-ben sosem szerettem a Healeyt, de ez a videó kedvet csinált hozzá. 😊
A magyar fájlok engem is érdekelnének, ha elküldseni valaki, azt megköszönném.
mél: [email protected]
kedvenc filmem lett már 5x megnéztem.
Tűz Csucsu !
Tudna nekem valaki segiteni a magyarositásban?
Ha valaki segitene ez a cimem: [email protected]
Köszi elõre is
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Aztán ha bent van a decompress. bat is arra duplaklikk és vársz... Ennyi !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Gyárilag le vannak kódolva a hangok ,ez fejti vissza õket .
Illetve redmí 😉
Még egy videó a modról. A hangok itt is nagyon kemények, és nagyon tetszik ahogy a kocsik mozognak, különösen a Jaguar MkII. Eredeti felvételeken is látható, mennyire billegõs gép volt.
TC65
Vamos Argentina!
Lehet hogy az rFactort emiatt a mod fogom legalizálni a gépemen. 😊
Meg tényleg jó lenne már egy G25 is... g25 tulajoktól kérdezném hogy mennyire zajos a kormány? Általában akkor versenyzek mikor a zasszony már alszik, de néha délután is. Egy kerregõ, kattogó vmivel meg kitenne az utcára. 😊))
Capri @ Spa
LM72 Porsche
Cobra @ Fuji
A Capri videó alapján jónak tûnik a fizika, de a legjobban a 911 hangja tetszik. 😊
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Ha gondolod, dobj egy mélcímet, átküldöm!
A küldönek pedig köszönet!
http://www.freetvmaci.info/
Ezt itt priviben eltudnad kuldeni vagy irjak mail cimet neked ,mert ez 1 kulon anyag es nem weblap?!
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Telepíted az 1.1 patchet. Új profilt kezdesz, és ott az összes pálya és autó.
Vamos Argentina!