GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
Ez inkabb driftre valo!!! <#eljen><#eplus2>

Ombika
Igen,akkor az mas amire en gondoltam,DE AZ VMI BRUTAL! 😊)

Hazaerek egybol megnezem! Osszegyulhetnenk mar ossznepi csapatasra igazan! 😊

Nem, te a Ruf videóra gondolsz, ez nem az. (mellesleg az valóban alapmû)
Ebben egy '63-as õs 911-el nyomul a gyerek. Ezek még baromi instabilak voltak, rövidebb volt a tengelytávjuk. Csak 2000-es motorja van, a Shelby Mustang otthagyja, de a többieket igencsak letolja a pályáról.

Ahogy alább is írtam a Spa 1 videóban nyomja a legjobban. Legalábbis szerintem. 😊

Ombika
Ez az mikor sarga vassal nurburgringen csapat? Meloba nemtudom megnezni! 😞

Na, csak megtaláltam a 911 vidiket:

Classic 911

Nem néztem még végig mindet, de a "Q six hours Spa 1"-nek már az elején elkezd keménykedni. 😊

bardocz
Nem nagy,úgyhogy akár most is elkezdheted.Kegyetlen lett.

Amúgy én is erre gondoltam,amit #6456-ban leírtál,hogy másik kimélik a kocsit.
BMW M1? Leszedjük jól majd 7végén.

Historic versenyeken azért az is benne van a pakliban, hogy ezek 30-40 éves klasszikus gépek, anyagilag és idõben is megterhelõbb alkatrészeket szerezni hozzájuk, ezért van aki kímélõsebben hajtja a gépeket.

Persze nem mindenki. Vagy három napja láttam vmi vadállat videóját, ahogy egy régi 911-esbõl a szart is kitapossa Spa-ban. A faszi kötélidegekkel rendelkezik, a 911 segge nem egyszer kezdene önálló életet, de vhogy mindig összeszedi. Most meg nem találom az istennek se' azt a videót. Nem jútúb, csak arra emléxem. 😞

bardocz
rFactorró jut eszembe,kijött a bmw m1-es hozzá,hát valami iszonyat brutális.Öszepisilõs magamalászarós mod lett,kegyetlen a kocsi.
Azért a gyorsulása sem volt eccerû. De valóban nem kímélte a gépet a srác, szigorú volt.

Két új videó a Historic GT & Touring modról:

Historic GT

Így elsõ blikkre élethûbbnek tûnik a kocsik mozgása mint a GTL-ben. Vhol azt írták a készítõk hogy még júniusban kijön...

bardocz
Amúgy szerintem ez a pilótán,és nem a kocsin múlot,nagyon lenyomott mindenkit.
Prézli
Ejnye megelõztél pedig én akartam válaszolni 😄
Na cserébe: Kép

Ford Anglia:
Anglia

Ja, kijött a régóta készülõ Aston Martin a GTL-hez:
Aston DB4 for GTL

Leszedtem de ma már hulla vagyok, csak holnap próbálom ki.

bardocz
Elsõ kocsi a rajtnál a piors jobb oldalt mi?Tisztára úgy néz ki,mint egy trabant😄
Eh, haldoklik a topic? No akkor egy kis Healey csapatás Zolderben. Brutálisan megy a gép, a 3 literes motorral megreggelizi a Cortinákat, Alpine-okat. A végén még egy 911-est is elintéz. Gondolom ez utóbbi vmi 2000 köbcentis õs-911 lehet.

Healey racing, Zolder

A GTL-ben sosem szerettem a Healeyt, de ez a videó kedvet csinált hozzá. 😊

üödv mindenkinek!

A magyar fájlok engem is érdekelnének, ha elküldseni valaki, azt megköszönném.

mél: [email protected]

stingray
Haha véletlen észrevettem hogy a bmw pilótája Anton Chigurh,
kedvenc filmem lett már 5x megnéztem.

Tűz Csucsu !

Skynet723
miért nem vesz inkább 1 autót?

Sziasztok!

Tudna nekem valaki segiteni a magyarositásban?
Ha valaki segitene ez a cimem: [email protected]

Köszi elõre is
Dietrich
<#worship>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

lac coo
Mindent bele a fõkönyvtárba 😊
Aztán ha bent van a decompress. bat is arra duplaklikk és vársz... Ennyi !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Dietrich
leszedtem cracket, hogy ne kelljen használni a lemezt..13 különbözõ fájl volt a rarban. Hogyan tovább? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

lacica
Megvan,köszönöm,én nem olvastam a sorok között<#lama><#lama>voltam.Mégegyszer kötyi!!!

lac coo
Az ..

Gyárilag le vannak kódolva a hangok ,ez fejti vissza õket .

lacica
A decompresst?Most probálom,lehet,hogy az hibádzott akkor?

lacica
Volt update 1.1 utána bemásoltam a csomagot,ami a crackban volt.

lac coo
A bat fil-et leffutatad ami a crack-hez tartotzik ?
Illetve redmí 😉

lacica
Igen 1.1

lac coo
Az új crack-elt cucc ?

lacica
Sziasztok!!!Vmi ötlet,hogy miért nincs autó hang??Külsö zaj,zene minden,csak motor hang no!!<#fejvakaras><#fejvakaras>

Ombika
Hat azert siman lehet hallani a nappaliba alattam, ha csapatok vele normalisan! 😊

Kösz, a videókról is ez jött le. Sokat melóm volt mostanában, megérdemlek egy új kormányt. 😊) Gondolkoztam MOMO-n is, de miután láttam a boltban egy g25-öt, nem tudnék igazán örülni egy MOMOnak. 😊

Még egy videó a modról. A hangok itt is nagyon kemények, és nagyon tetszik ahogy a kocsik mozognak, különösen a Jaguar MkII. Eredeti felvételeken is látható, mennyire billegõs gép volt.

TC65

chalezlopez
Az FFB nem hangos, viszont a H váltó már hangosabb. A pillangókkal is lehet zörögni rendesen. Összességében nem vészes.

Vamos Argentina!

Igen Bardocz, ez így van, de ha jól tudom csak a telepítéshez kell a GTL lemez. A készítõk felhasználták az eredeti GTL autók modelljeit, és ebben a megoldásban egyeztek meg a 10tacle-val copyright okok miatt.

Lehet hogy az rFactort emiatt a mod fogom legalizálni a gépemen. 😊

Meg tényleg jó lenne már egy G25 is... g25 tulajoktól kérdezném hogy mennyire zajos a kormány? Általában akkor versenyzek mikor a zasszony már alszik, de néha délután is. Egy kerregõ, kattogó vmivel meg kitenne az utcára. 😊))

Ombika
<#worship><#eljen><#guluszem1>

bardocz
Nagyon jó mod lesz,én várom már nagyon.És ha jól emlékszem kell hozzá majd eredeti gtl lemez😊
Hallottatok már a Historic GT & Touring modról? rFactorhoz készül, ha minden igaz pár héten belül megjelenik. Nekem úgy tûnik érdemes lesz kipróbálni:

Capri @ Spa

LM72 Porsche

Cobra @ Fuji

A Capri videó alapján jónak tûnik a fizika, de a legjobban a 911 hangja tetszik. 😊

Mayorpapa
sajnos valamiért nem jött át, légyszíves küld el inkább a köv. emil cimre, hátha úgy rendesen eljön: [email protected]. Ja, és köszönöm szépen 😊

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Ombika
Ment itt privi!

Dante73
Ma megjött nekem az útmutató, egy txt formátumú cucc.
Ha gondolod, dobj egy mélcímet, átküldöm!
A küldönek pedig köszönet!

http://www.freetvmaci.info/

Ombika
A Véber Gabinak van egy nagyon jó beállítási útmutatója.

Ezt itt priviben eltudnad kuldeni vagy irjak mail cimet neked ,mert ez 1 kulon anyag es nem weblap?!

chalezlopez
a Game.dic nevû file az a csatolmányban.

Vamos Argentina!

Mayorpapa
köszi, de sajnos nem jött át: hány megának kéne lennie, vagy pontosan mi a newe? amit csatolmányként letöltöttem az biztos nem az 😞

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Köszönöm!

chalezlopez
Igen! Felrakod az alap játékot, majd létrehozol egy üres fájlt a GTL könyvtáron belül ami a TG2001.DYN lesz.
Telepíted az 1.1 patchet. Új profilt kezdesz, és ott az összes pálya és autó.

Vamos Argentina!

Van mód rá, hogy már a kezdetek kezdetén feloldjam az összes játszható autót és pályát? LAN játék miatt kellene.

chalezlopez
Elküldtem.

Vamos Argentina!

Dante73
Deitrich-tõl átért a fájl, és egy gyors próba alapján, hibátlanul magyar lett. Ezúton is; örök hála!

http://www.freetvmaci.info/