7613
-
#6653 Az hol is van? Meg kattogok az rFactor gtlagends modjan, allitolag buntet! :) -
KoS #6652 Ha van egy kis idom, akkor nyomom on-line a 2 gamers szerveren, ott mindig vannak este annyian, hogy elvezetes legyen. -
#6651 Én GTL-t már nem,ellenben most volt GP'79-es bajnokság,rFactor,8. lettem,kipotyogtak előlem az emberek:) -
#6650 Nah nyojatok meg, nembirtam es osszeraktam megjobb gpet ,mint volt! Fuggo vagyok! :( -
#6649 aham! köszönöm -
#6648 Nem lehet, nem tudom. Vagy talán azért, hogy lásd, milyen fajta gumi van rajta. -
#6647 Üdv! Valaki elárulná, hogy hogyan lehet az autó beállításnál gumit választani? Vagy ha nem lehet, akkor miért van ott a menüben lehetőségként? -
#6646 Windows-t nem raktad újra alatta? -
#6645 vannak! ezt így akartam! bocsi -
#6644 Ennek a játéknak sajna vanak érdekességei! Nekem például nem indul el a gyári lemez, csak a nem túl gyári verzióval tudok játszani! -
kensesboy #6643 Hello!
Az lenne a problémám hogy hiába töltöttem vissza a mentéseket nem jo a game.Mondjuk közben frissitettem is a 1.1 re... talán azért?
Meg eddig magyar volt s most angol lett....van ötlet??? -
KoS #6642 Jatszottam vele, nem rossz, csak sok b@rom jatszok on-line, akik abban elvezkednek, hogy rajtnal minel tobb embernek nekimenjenek, ami ugye automatikus diszkvalifikalas annak is, akit meglokott. Ezert is hagytam abba, na meg azert, mert inkabb GTL-lel jatszok, ha van egy kis szabadidom. -
KoS #6641 En is szoktam ott nyomulni, eleg jo arcok vannak. Szerencsere vannak gyengebbek is, igy talalok magamnak ellenfelet :) -
#6640 Van már egy ideje. Különálló játékként, illetve modba is átlett rakva szinte minden alá.
Nekem mondjuk nem jött be annyira mint pl a Capri alapból :D -
#6639 Ezt valaki látta már, vagy csak nekem nagyon új? mert lepetéztem tőle!
Bmw m3 -
#6638 Nekem csak az a gondom, hogy csütörtökönként vannak a meccsek, ami nekem munka miatt nem nagyon megoldható:( -
Toya #6637 Ez jó, csak a linkben már a 8080-as port felesleges. -
neilszab #6636 Hát akkor mondjátok meg nekik, hogy:
VAN MAGYAR BAJNOKSÁG!! :)
Jól szervezett, profi, állandó magas létszám, handicap renszer (bárki labdába rúghat, ha gyakorol)
Íme -
#6635 :) -
#6634 Lehet megprobalkozok laptoprol ! :) -
#6633 A 2 Gamers szerveren szoktunk játszani! időnként elég sok magyar nyomul esténként! (nem kis sikerrel):) -
#6632 Vannak mar ujra serverek? -
#6631 kemény volt a ma esti menet! gratula:P -
#6630 Ma végre ki tudtam próbálni neten a GTL-t :D
Igaz bénán mentem, de majd belejövök ;)
Én arra lennék kiváncsi, ki milyen nick néven játszik?
Én Dj Tommy - ként vagyok a Magyar "szobában", de játék közben: Tommy néven játszok.
-
#6629 -
yoda 73 #6628 :-) ez tetszett ! -
neilszab #6627 Jaa, hát én meg azt hittem, hogy velem versenyeztél. CSodálkoztam is a 'kishaver' megszólításon...nem mintha kifogásom lenne ellene! :D -
yoda 73 #6626 Győrnől=Győrből -
yoda 73 #6625 Berecz Albert szakaszvezető jelentkezem Győrnől Uram ! Mikor őfelsége a király seregében szolgáltam ez volt a rangom:-)). Regisztrálva még nem vagyok Nálatok de 7fön küldöm a csekket, mert nagyon szeretnék Veletek játszani. Kishawerral tényleg a 2gamers szerveren játszunk. Nagyon szeretek ott, mert eszméletlen normális arcok vannak, csak az egy bajom, hogy 5 körösek a versenyek... -
yoda 73 #6624 most jöttem meg nyaralásból, 7végén beugrom pár versenyre... -
#6623 Helló! Remélem én is hogy találkozunk:)) Mostanában nem látlak a 2 gamers szerveren! -
neilszab #6622 Azonosítsa magát Uram! :)
A skineket nem mi készítettük, bőven elég meló volt összeválogatni és letesztelni a pályákat, kocsikat, festéseket... -
yoda 73 #6621 Huu ez engem is érdekelne. Már le is töltöttem a forumról a 2 kiegészitést. A coca-cola -s alfa gta nagyon tetszik grat érte.
szia kishawer. Már párszor versenyeztünk egymás ellen.. remélem talizunk itt is. -
#6620 értem! és köszönöm -
#6619 Nem tudom.De lfs-hez kell egy dds plugin(nvidia oldaláról),és dds fájlt kell megnyitni.De azt tudom,hogy lfs-t lényegesen könyebb skinezni,mint gtl-t . -
#6618 köszi! annyit még elárulnál, hogy melyik fájlt tudom a photoshoppal szerkeszteni? -
neilszab #6617 Hungarian GTL Masters fórum -
neilszab #6616 Bárkinek kérdése van a bajnoksággal kapcsolatban bátran tegye fel a fórumunkban...vagy ide is benézek majd néha.
A szervezésen elég sokat dolgozunk, hogy mindenki fülig érő szájjal tolhassa csütörtök esténként!! -
#6615 Photoshop. -
#6614 vagy ez nem ilyen egyszerű?