GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2600xt 256mb 😊

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Dj Tommy
Lehet én vagyok a béna, de én a laptop biosába nem találtam ilyen beállítást 😮 ,nézztem hátha az Ati driverben van-e de ott sem találtam :S
Amúgy én próbáltam már új drivert felrakni, de azzal meg nem volt jó a müködés :'(

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

SuperCharger
Azt írják, jó pár ATi kártyánál az segített, hogy BIOS-ban bekapcsoltak az AGP Fast Write-ot. Próbáld ki. Ha be van kapcsolva, esetleg kapcsold ki. Meg mindenképpen tegyél fel valami legújabb chipset drivert.

Kishawer
Szerintem menjünk a székházuk elé tüntetni! Én majd viszem a Monjonlee transzparenst, Te meg a tojást intézd légyszi!😊))

Si vis pacem, para bellum.

Dj Tommy
De várj, mert én elõbb írtam, hogy 9550-n elindult gond nélkül nekem, akkor meg nem értem mi a baja most meg 9600/9700-en, írok egy emailt készítõknek, hátha tudják a helyes választ 😉

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Kishawer
aham! köszi! akkor aszem az ati kartya kuka! eleget szenvedtem vele!
kispesten lakom, ha valaki szeretne gubizni😛

Dj Tommy
Szerintem itt az Ati kártya támogatással lesz a baj, de te annyiból, jobb helyzetben vagy, hogy sima Ati kártáyd van, nem Mobility 😉
Nekem simán feltelepül a játék, meg el is indul, csak amikor a menübe rákattintok valamire akkor fagy be :'(
Az Xfire az nem tûzfal, hanem a támogatott játékokhoz szerver keresõ röviden.

Debilon:
Nekem milyen videokarid van?

Kishawer
Hát elképzelhetõ hogy a géppel van valami gond!
Mi az a xfire (tûzfal)?

nem lehet hogy a gépeddel van valami ami nem tetszik neki?

nekem pl. semmi bajom a másolásvédelemmel, meg amúgy az egésszel..
eredeti a gtl-em..

xfire nem fut véletlenül a háttérben?

Kishawer
Nekem is ati 256-os kártyám van, és szintén ez a problémám! Egy régi driverrel mûködik, ( csak óránként fagy le). Ha frissítem a drivert akkor el sem indul! Megvettem hát az eredeti játékot, na az már telepítés után kiakasztja a gépem! Gratula a Simbim-nek, nagyon debasz a másolás védelme! Le a kalappal!

Dj Tommy
Igen fel van patchelve 😉
Szerintem azzal a videokarival mennie kéne, én kipróbáltam már 3 féle Ati drivert, de mindegyikkel megjelenitési gondok votak utánna, és mindig visszakellett rakni az Omega driver-t, más játék megy vele, de nem tudom a Gt Legends-nek mi a baja 😞((

SuperCharger
Ez egy elég gyakori probléma, de már nem emlékszem, mi szokott segíteni. Fel van patchelve?

Dj Tommy
Nekem olyan gondom van, hogy ha elinditom a játékot, és rá kattintok egy menüpontra befagy a játék.
Laptop konfigja:
P4 2.8Ghz, 768mb ram, Ati mobility 9600/9700 Series.
Én a videókártya driverre gyanakszom, hogy az miatt fagy be, mert egy P4 1.8, 256mb, Ati 9550-es konfigon, ment a játék normálisan 😉

SuperCharger
És még így is tök jól néz ki.

Misi az ezredes
de low grafikán megy :S

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Kishawer
köszi már sikerült megoldanom!!! itt a bizonyíték!😊)

SuperCharger
Próbáld meg újra beregisztrálni. Én be tudtam, mikor elfelejtettem az online user/pass-omat.

Misi az ezredes
Hacker*

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Misi az ezredes
Bocsi elárultam hecker mivoltom 😄

Kishawer
tehát Te járkáltál a gépemben😊) nem szép dolog😛

Kishawer
semmi sem kizárt, de ez nem valószinû😊

Misi az ezredes
Bocsi ha nagyon kell vissza adom 😊

bardocz
Valószínû a cd kulccsal próbálkozol😊
Kishawer
Sziasztok! nincs valakinek 5lete, mitõl lehet az, hogy nem fogadja el az online kulcsomat? simán játszottam vele, most meg azt írja ki, hogy foglalt a széria szám! Én nem adtam ki senkinek! betörtek a gépembe a mocskok?😊

Shevchenko
Valaki megtudná mondani hogy állítsam be a Logitech Rumblepad 2 gamepad-omat,hogy ne hirtelen kormányozzon a figura?

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Megoldódott.

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Nemtudjátok véletlenül miért nincs motor hang,pedig 100%-on van?Köszi

FORZA MILAN!!!

Nem tudok megoldast a problemadra, de miert nem jatszol tovabb a warezos verzioval? Ha csak az on-line kod miatt vetted meg az eredetit, akkor azt hasznalhatod a warezossal is, es legalabb nem zug a DVD-ROM-od sem 😊

bardocz
Köszi!
SuperCharger
Szedd le innen.

bardocz
Eh,tökjó,hogy gtl hivatalos oldaláról már nem elérhetõ a starforce fix,és nem találom sehol sem...
Dj Tommy
Hello!

Nekem olyan kérdésem lenen, hogy ma megvettem eredetibe a játékot, eddig a w*rezos verzióval játszottam, és szeretném, most az eddigi mentésem használni az eredeti verzióval, én olvastam valahol, hogy ha más cd kulcsot használó játék mentését akarjuk használni, akkor a mentés 0-zodik, ilyenkor mi a tehendõ?
Elõre is köszi a segítséget!

bardocz
Majd holnap megkeresem,hivatalos oldalról a link nem mûködik...Ma meg már nincsen kedvem ezzel szórakozni.
Prézli
A starforce csinálja, a starforce fix kell neked, az orvosolja ezt.
(Hivatalos honlap)

bardocz
Most meg fogta magát,és újraindult a gép :@
bardocz
Nem találom sajna,és nem értem miért csinálja ezt.
bardocz
De régen ilyet nem csinált:S Felraktam és ment.Alaplapom amúgy egy ASUS K8N,de amd 2600+ van benne.
Prézli
Csak nem AMD alaplapod van?
Ha mégis akkor ha még mûködik a gép, és nem formázta le önmagát, akkor nagyon szerencsés vagy. A hivatalos honlapon van vmi patch erre ha jól emlékszem.

bardocz
Vá,nem hiszem el,felraktam újra a játékot,berakom a cd-t,szépen leellenõrzi,és erre lefagy,amikor elkezdene tölteni,fekete képernyõ,és nem mûködik semmi:@ Mi lehet a gondja?
Köszi! 😊

bardocz
RedRiot,boldog szülinapot!
Köszi,ezt megpróbálom.<#eljen>

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

Pukkandur
Ok, köszi

Dietrich
továbbá Tesco, MM, Auchan stb.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Pukkandur
Sziasztok,
Lehet valahol kapni GTL-t? Mert az Rfactorom eredeti de ez még nem volt az. A Historic módot pedig szívesen kipróbálnám...

ha van xfire-d, akkor a "games" résznél katt a GTLegends-re és "disable xfire ingame"

nekem is volt ilyen gondom eredetivel...plusz a gtr2-m és még egy játék nem emlékszem, szintúgy kiakadt..

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Csõ Srácok! Valaki tudna nekem segíten abban,hogy amikor a gém (most nincs fennt a gépen) belép a menübe akkor azonnal lefagy. Mi lehet a gond? A gépemnek elméletileg bírnia kéne.

Cooler Master Centurion, Gigabyte EP35 DS3, Gigabyte NVIDIA GeForce 9600 GT 512 MB, Intel Core2 Duo E7300 2.66 GHz, CSX 2048 MB DDR2 1066Mhz, Corsair VX450, WD 500 GB, Logitch Driving Force Pro

bardocz
Szerintem hamarabb próbáltam mint te x) Istenkirály mod,mindenkinek kötelezõ,M1 ehhez képest nem nagy szám😄
Uraim, kötelezõ letöltenivaló:
Historic Touring Cars mod for rFactor

Bardocz: ha a BMW M1 mod tetszett, akkor ehhez nem tudom mit szólsz majd. 😄 Sokkal "élõbbek" az autók mint a GTL-ben. Tényleg olyan jó a fizika, mint ahogy a videókon látszott.