7613
  • bardocz
    Lehet én is jönnék,attól függ mikor.Jah és még nem tudom használni az összes kocsit,mert nem jutottam el addig a játékban így újrakezdve.
  • Ombika
    Akkor eddig 2en vagyunk vicc! :(
  • SuperCharger
    10tacle (kiadó) lehúzta a rolót, és becsukták a lobby szervereket. Aztán asszem SimBin (fejlesztõ) megsegítette õket szerver téren, és most már õk üzemeltetik. Vagy valami ilyesmi.

De hamachi-nak mindegy, van-e lobbi, vagy nincs.
  • Ombika
    Benne vagyok, barmikor jo a heten hetkoznap csak ne tul keson!! Kb en is 1 eve csatlakoztam fel utoljara! De volt vmi server lekapcsolas ezzel most mi a helyzet?
  • SuperCharger
    Nincs kedvetek öeszeállni valami kis "móka"-versenyre, amilyeneket régen szoktunk rendezni? Nekem hiányoznak, meg a GTL is, már több, mint egy éve nem játszottam vele.
    Aki benne lenne, annak mikor lenne jó az idõ? Nekem gyakorlatilag hétköznap akármikor.
  • Ombika
    En mar nem is emlekszem milyen regen multiztam vele!! PEdig annyira jo, de se ido se energiam mar ! Jolenne mar inkabb eloben gyaknom! :)
  • bardocz
    Néha ha rálépek kuplungra az segít,de tényleg nagyon durva:D És most ezt a játékot már csak így fogom játszani szerintem:P
  • Ombika
    Jah mert ha nem ,akkor olyat blokkol,h satu keresztbe csuszol, aztan isten se fogja meg! :)
  • bardocz
    Elővettem újra a játékot,de most már H-váltó+kuplunggal játszom,fú bazz,mekkora gázfröccsöket kell adni visszaváltásnál:D Viszont félprofin a gépet majdnem elt udom verni,vagyis minivel sikerült,a Cortinával meg a Shelby ellen kikapok folyton.
  • N o N a m e
    de már 2 napja ilyen...
  • SuperCharger
    Mert torrent rendszerben megy, és nincs aki feltöltsön. Talán késõbb felmegy, ahogy többen kezdik el lehúzni-feltölteni.
  • N o N a m e
    Valaki tudja miért tölti ilyen lassan az altbierbude-rol a fájlokat? Csak 2-5 kb/s-al tölt :(
  • Kishawer
    Lehet hogy valaki használja a serialodat! Nem lepődnék meg! Én amikor megvettem, nem volt benne a online kulcs a tokban! Kicseréltettem, az már jó volt! A haveromnak meg kettő volt benne!
  • BigRoy
    kipróbáltam nemrég...és láss csodás, most működik xD
    hát én behalok, el nem tudom képzelni h most meg mért megy...
  • BigRoy
    persze, ugy csináltam, de nem az hanem h előző nap még gond nélkül jáccottam, másnap meg már nem ment. kise vettem a lemezt.
  • blackcalibra
    Én is ezzel szívtam meg, még a vevőszolgálathoz is telefonáltam.
    Aztán meg a netes játék(amiért lényegében vettem) nem akart működni, nesze neked eredeti verzió. Ráadásul akkor még nem is picipénzé vettem.
  • pointer4
    Jó kódot írsz be ? A Lemezen levőt, ne a tokban.
  • BigRoy
    kipróbáltam, hát még most se akar működni.
  • BigRoy
    xp van a gépen. (benne van a korban :D)
    ha ezt felrakom akkor elméletileg jolenne?
  • pointer4
    Star Force driver szokik lenni, XP/Vista?
  • BigRoy
    üdv, az a kérdésem lenne, hogy amikor elinditamám a gtl-t akkor a szokásos csekkelés után azt irja ki h insert the GT legends disc into another drive then press retry.
    kipróbáltam 3 meghajtóban is, az egyik külső volt, ott is ez jött ki.
    ujra installáltam, szintén ez.
    szal az lenne a kérdésem h ilyenkor mi lehet a hiba?
    esetleg vmi megoldás lenne rá?
    előre is köszönöm
  • Hecker007
    vga driver szokott ilyesmit csinálni, próbáld felrakni a kártyádhoz való legújabb drivert
  • Debilon
    driver? esetleg... nemhiszem hogy bármilyen codec-nek ehhez köze lenne:)
  • streeter
    Csak ki szedtem a dvd olvasót :D Elindult végre a játék menü még jó de megyek a pályára és ez van:

És szaggat is.
    Pedig nem gyenge a gép futnia kellene rendesen. Kell még valami kodek vagy driver vagy directx?
  • streeter
  • krissz000
    Nézétek meg sok erdekes cucc van rajta href.hu/x/898k
  • streeter
    Sikerült túl jutni az előző problémákon. Szoknom kell még a vistat :) Rendszergazda ként futtattam az exe-t akkor már minden oké volt már serialt is beadtam csak a cd-vel problémázik még. Az SFNightmare-nak működnie kellene vistan is? mert én hiába nyomogatom nem történik semmi. Régebben disable node stb...gombok lenyomása tán várni kellett pár mp-t amíg tölött de most nincs ilyen és nem is tilt le semmit :( Frissítettem a star forcet is próbáltam a cd letiltását de úgy se ment. Kihúzni meg nem igazán tudom, mert laptopról próbálkozom.
  • streeter
    AMikor indítom csak errort ír nem kezd el tölteni semmit.
  • pointer4
    De elindítani próbáltad ? Mert akkor telepít alapból. Esetleg előtte még patchot is rá.
  • streeter
    Újratelepítettem, de nem kér újraindítást. Újraindítottam én próbáltam telepíteni a frissítést de megint csak azt írja hogy nem talál programot amit frissíthetne. Felraktam a patchet is de az se segített. Nem akar nekem összejönni vistan ez a játék
  • streeter
    Na majd kipróbálom, újra rakom a játékot, mert azóza próbálkoztam mással s lehet az volt a baja.
  • Hecker007
    mikor felraktad a játékot utána elindítottad? mert akkor bedob egy kis ablakot hogy újra indítod-e a gépet itt nyomni kell egy igen gép újraindul és utána lehet is frissíteni
    én így csináltam régebben és ment
  • streeter
    Ezt megtaláltam és le is szedtem de ha futtatnám azt írja ki nincs program amit frissítsen.
  • Hecker007
    sfupdate és ez a hivatalos oldal
  • streeter
    Helo!

Vistan akarom futtani a GTL keresgéletm visszább ezzel kapcsolatban megvan már minden de nincs valakinek egy StarForce installja vistához? Végignéztem vagy 20oldalt de sehol se sikerült találni. Ha valakinek van elküldené nekem e-mailbe erre a címre: [email protected]
    Előre is köszi
  • Dietrich
    Nekem majd 1 éve ezt irták xp-hez:

"Az elsõ egy python script interpreter (ebben van írva a letöltõ script). A második egy kis kiegészítés Windows-hoz, hogy duplakattal gyorsan egyszerűen python scripteket indíthass. Mindkettõt telepítsd fel.

Ha ez a kettõ felment, akkor csak csomagold ki valahova a Download Script zip tartlmát, ebben vannak a tulajdonképpeni download scriptek. Duplakatt a megfelelõ nyelvü szkriptre, altbierbude_en.pyw az angol nyelvű. A letöltés megkezdése elõtt kérni fog egy download ticketet, ezt meg megtalálod a www.altbierbude.de-en (miután bejelentkeztél a regisztrált felhasználóneveddel), a bal oldalon, a navigációs sávon, majdnem legalul, egy jó naggyal kiírt négyjegyű szám. Ezt beütöd neki, és elkezd letölteni."
  • bardocz
    Azt kell,és az leszed mindent szépen.
  • blackc
    no azthiszem ezt a python izéket kell leszedegetni, majd elbabrálok vele...
  • blackc
    áhá akkor itt lesz a gond. pakkot kell szereznem :)
    azt néztem tegnap is, hogy ottvan 200 pálya, de egyesével mindet letölteni nem igen jön be... pakkot nem találok. tudnátok segiteni? :)
    találtam valami downloadscriptet, autoupdate forumon, az jó mindenre? (auto mint automata vagy automobil update? :) )
    és Vistan is müködik? (már alapból GTL el is megkellett szenvedni hogy futásra bírjam vistan... :S )
    odáig eljutottam hogy regisztráltam.
    a legjobb az lenne ha lenne egy gyönyörű párszázmegás fileban az egész, de ahogy látom ez itt nem igy van :)

---

neilszab: sajnos két utóbbi program nincs meg, és ezzel is csak ritkán tudok játszani év közben :( meg azokhoz megint izomPC kell hogy élvezhető legyen és neten is biztonságos...
    Amúgy kiszámoltam 103,3% ot értem el az elsőhöz képest (csak Mustangot nézve), úgyhogy egy verseny 107% os szabályába beférnék :)

---

tegnap toltam Cortinával Imolában, a marha meg sokkal gyorsabb volt, ami nem baj, de mindig megvárt, aztán ott lihegett a torkomban, hogy egyik kanyarban felboritson... ez miért volt neki jó? és utána még ő sértődött meg, hogy mert én egyedül szeretek autózni... háát...
  • neilszab
    Szia!

Nyílt futam nem nagyon lesz már, ez egy kivétles akciónk volt.
    Futamokat egész évben heti/két heti rendszerességgel rendezünk, előre fixált versenynaptárunk van nyár elejéig. Emellett nagyon erős GRT2 és RACE07 bajnokságunk is van (no meg GPL), hasonlóan profi és színvonalas szervezésben.

Bármelyik futamunkon bárki résztvehet, aki szervertag és elfogadja a .szabályainkat