GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért próbálkoztam valamicskét. Az utolsó kocsival a listából 1:34 akárhányat mentem.
*Posse*T.W.D*
ez az egész kb. olyan lenne mintha azon hõbölögnél hogy miert nem vehtsz részt a lottósorsoláson hamis szelvénnyel😄D
a másik meg hogy a demo és a teljes játék között igenis lehetnek különbségek. fizikában menetteljesítményben stb stb. nem emlékszel gtr ben 1.3 as peccs után hogyan változott a fizika? na akkor enm elképzelhetõ egy demo és teljes játék közti különbség???
ha ezekután sem érted mire akartam kijukadni inkább mellõzd pls a reagálást a kommentemre!
*Posse*T.W.D*
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
*Posse*T.W.D*
De hogy ne tituláljatok csalónak, leszedem a demót és azzal megyek majd. Majd össze hasonlítom a teljesítményt.
A demóban egyébként egy Chevrolette Corvette, Jaguar E-Type és egy Lotus Elan választható.
FORMULA.HU GT LEGENDS DEMÓ BAJNOKSÁG
A Formula.hu internetes portál és a SeVeN M Kft. Kiadóvállalat egy közös játékot hirdet az autó szimulátorok kedvelõinek számára. A játékban a legjobbak között három darab eredeti GT Legends-et sorsolunk ki. Hogy szûkítsük a kört, bevezetjük az F1-ben már nem használatos 107%-os szabályt. Azaz a legjobb idõeredményt beküldõ teljesítményén túl azok vesznek részt a sorsolásban, akik ezen idõeredmény 107%-án belül tudnak teljesíteni. Érdemes tehát sokáig gyakorolni, a lehetõ legjobb eredményt elérni és csak ez után "postázni" azt.
Ha részt akarsz venni a bajnokságban a következõket kell tenned:
1. Amennyiben ezt még nem tetted meg, töltsd le a GT Legends demó verzióját a hivatalos honlapról, (http://www.gt-legends.com/demo_en.php) avagy a PC Guru 2005/11-es számának DVD mellékletérõl.
2. Állítsd be a Replay menüben, hogy a program elmentse a legjobb kört. (Record Best Lap)
3. Gyakorolj a Dijon-Prenois GP (3,886 km) elnevezésû pályán bármelyik elérhetõ autóval.
4. A GTLDemo\ReplayData könyvtárból küld el nekünk a leggyorsabb köröd visszajátszását (*.Vcr fájl).
5. Várj az eredményhirdetésre és reménykedj, hogy Te ott vagy a legjobbak között!
Fontos tudnivalók:
1. Egy játékostól csak egyetlen visszajátszást fogadunk el.
2. A fájlok könnyebb feldolgozása miatt az alábbi elnevezési sémát kell követni: vezeteknev_keresztnev_perc_masodperc_ezredmasodperc.Vcr. A fájlnévbe ne használj ékezeteket. Példa: szabo_janos_1_48_654.Vcr.
3. Bármelyik nehézségi fokozat választható.
4. Az elért eredményeket e-mailben várjuk a [email protected] címre. Ebben fel kell tüntetni a Nevedet is. (ha csak becenévvel szeretnél játszani, akkor azt írd oda).
A beküldési határidõ:
A GT Legends Magyarországi megjelenésével egy napon - elõreláthatólag November eleje (vagy vége). (Ne törekedj az eredmény minél hamarabbi küldésére, hisz rengeteg idõ van a gyakorlásra.)
Addig is sok sikert és minél jobb idõeredményt kívánunk mindenkinek.
András! Melyik kocsival és milyen fokozatba mented ott a legjobb kört?
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
a strat.bat nem tûnik el
telepítés után nem kért újraindítást azért csináltam
Ha valaki tud segítsen elõre köszi.
Nem tudom mi lehet a GTR simán megy.
Nekem eredeti van, ezzel nincs gond szerencsére.
Nekem no crack-es.Vmiért nem akar menni.A felt....ssel lehet a probléma?
Én is nyomom a játékot természetesen. Professzionálison próbálkozom, de már majdnem megbántam :-) Természetesen csak a gyõzelem elfogadható, de már volt, hogy majdnem földhöz vágtam a kormányt. Van ami nem akar menni. Például a Corvette-vel a rövidített Hockenheim pálya nekem egyáltalán nem fekszik.
Volt egy kis problémám a játékkal. Én úgy játszom, hogy volt pl, hogy verseny közben hagyom abba, avagy egy új pálya kezdetén. Ilyenkor egy mentés gombot nyomok és majd visszalépek. Azt hiszem egy ilyen után vásároltam egy új autót és ez után kiléptem. Természetesen a betöültés után az új autó elveszett, hisz azt nem mentettem, de úgy vettem észre, hogy a pénzt viszont levonta. se pénz se autó. Volt már valakinek ilyen tapasztalata?
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
Talán szerver ellenõrzés van, vagy valami hasonló.
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
Tök jó a játék, nagyon tetszik, de van egy kis gond.
Gond:akad a menü és a bejátszások is. Ge force 6600Gt-m van gyári driverrel és frissen telepített rendszerrel. Felmentem az nVidia hivatalos oldalára és letöltöttem a legújjabb drivert. Az újj driverrel nem akadt a menü és a bejátszások sem, de a játék teljesen pikszeles volt és isszonyatossan szaggatott. Tudnátok segíteni abban hogy melyik nVidia-driverrel lehet jól futtatni 6600Gt-n a játékot?