7613
  • Panther
    86900 HUF, AGP-s, mert olyan alaplapom van.
  • Ombika
    Elmeselem neked mibol csinaltak nekem,lehidalsz rajta!!

1 db celuksz tepo az erosebbik fajtbol,gyari valtogomb es 1 femrud +mikrokapcsolo!
    DE en meg ilyen strapabirot es elethu valtot meg soha nem ereztem kezembe mindenzt 10.000 Ft-ert!!! Raadasul en agressziv vagyok ha hibazok gameba plane tesom es eltudod kepzelni mit kapott tolunk de allta a sarat!!!
  • Debilon
    bár én nem vagyok hardcore-bb:DD
    de a tippem: előrébb a fékerőt és/vagy kis gáz fékezésnél, visszakapcsolásnál
  • DJ Bee18
    hardcore-abb szimulátorosoktól kérdezném :), hogy az autóbeállitásoknál mit kell csinálni, ha az autó (pl. AC Cobra) fékezésnél, a fara össze-vissza táncol, nem birom egyenesbe hozni. Amint nem teljesen egyenes kormányállásnál fékezek. De sok ilyen kaliberű autónál ez a problémám (nagyobb sulyú, erős gépek).
  • PeeVee
    hát sufnis kéziváltót én is akarok, sőt van is hozzá már fa, rúd és egy gamepad.. csak az a baj, hogy rohadt kapcsolókat nem találok semelyik boltban!!! AFRANC!!! pedig szeretnék váltót énis!!
  • Ombika
    Microsoft force feedbackes + 10 ert csinaltattam sufni tuningbol kezivaltot anno!! :P
  • PeeVee
    60ért milyen kormányt?:D:D:D
  • Ombika
    Mivel latom nemvagy fiatal! :D
  • Ombika
    Mivel nemvagyok gepfuggo igy nemlatom ertelmet,raadasul eloben jobb ez csak amolyan poenbol lenne ,17 evesen meg vettem kormanyt 60 rugoert de most mar nem ere koltom lovem :D
    Nem szemelykedesnek szantam abszolute mielott vki felreértené!!
  • PeeVee
    ceh... Mennyibe kerül egy olyan kártya?....
  • Panther
    Én anno Németországban járva megvettem, most meg kaptam egyet ajándékba a Geforce 7800-as kártyámhoz is.
  • PeeVee
    hát igen. na de most úgy érzem jól jártam! Tulajdonképp baromi meleg van és ilyenkor úgyse jáccanék sokat... és tegnap találtam egyet 4500ért szal elvileg feladja hétfőn... szal ez jó;)
  • Alexease
    Pedig sokszor megeri merlegelni.
    Ha az ember tudja, hogy rendszeresen hasznalna es hosszu ideig, akkor megeri a 8000-et. Ha nem, akkor sajos marad tobb honapos varakozas - egy eve jelent meg! - es utana trukkozes a StarForce-szal.

Persze, mindenkinek lehetnek elvei, de ha jobban belegondolunk, ez olyan helyzet, amivel az ember inkabb sajat magat szivatja meg;)
  • PeeVee
    pontosan! én ezért vettem kormányt, hogy ne billel toljam az autós játékokat! :P igy jobb, csak még mindig nem találtam magamnak GTLegendset neten, és 8000ret nem adok 1 játékért!
  • Alexease
    Talan ha kormannyal probalnatok meg az autosjatekokat jatszani, meg valami elvezet, hangulat is lenne benn:) Igy sok ertelme nincs, foleg az ilyen szintu autosjateknal.:)
  • Ombika
    Haaat ha megcsuszik billel kurva nehez korrgigalni vagy ha kaparva indulsz el es ugy egyenesbe hozni pedig van a hatam mogott nemi tapasztalat Gran Turismobol is es itt cinkes igaz meg csak fel orat vakeroltam vele!!
  • SiteDisagner
    Egyáltalán nem. Én pl sokszor ugy szoktam gyakorolni Open Practiceba
  • Ombika
    Huhh megzsirabb de igy mar neha iranyithatatlan billenytyuzetrol :P
  • SiteDisagner
    Alapbeállításnál verseny közbe nyomogasd végig F1-től F8-ig.
  • Ombika
    Nah mondom felteszem mar ,miota itt porosodik erre ahhh beleszerettem raadasul 1280/1024 fullon 100 fps-el megy isten minden!!
    Ha billrol jatszom akkor vannak alapbol bekapcsolva segitsegek ,melyek azok ahol ezeket a beallitasokat megtalalom?
  • SiteDisagner
    Áháháháh... nyomultam kicsit Corvettal. Igazából most éreztem át az egészet. Mikor 6-7 ezernél pörgeted valami eszméletlen. El is kezdtem fészkelődni a helyemen. Nagyon jó kis gépezet!!!!!
  • RedRiot
    Hát én sem győzök betelni ezzel a játékkal! A GPL óta vártam valami hasonlót. Nagyon szeretem, hogy minden autó külön egyéniség.

Az én a kedvencem a Renault Alpine. Jó futómű, kiszámítható viselkedés, hatásos fékek, és az ötsebességes váltó elég jól kiaknázza a kis 1.6-os motor képességeit. Ja, és ráadásul állat hangja van. Imádom Spában megkergetni néha. Jobban szeretem mint az erősebb gépeket. Azokon simogatni kell a gázpedált, az Alpine sokkal jobban bírja az állatkodást, ki lehet taposni a belét!

Amit utálok: Lotus Elan. Állítólag az egyik legkezesebb autó a világon, de alattam néha ötvennél is keresztbeáll! A hátsó kerekeknél egy kis negatív kerékdőlés segített a dolgon, de így sem tudtam megszeretni az Elant. Mondello Park + Elan ---- ideggörcs!
  • SitatiS
    Nekem megvan:P,és nem bántam meg,igazad van,drága,de...amennyi élményt nyújt szinte eltörpül,az a 10-12e Ft...
  • PeeVee
    Szóval ha vki el akarja adni a GTLegendsét az írjon privibe és valszeg megegyezünk!
  • PeeVee
    Én vennék GT legendset ha összejönne... Mostmár cask 8000ft de annyit nem akarok adni érte... egyik csávótól 5000lrt vettem volna, de egy csicskafax és nem küldte el...(GP ha ismernétek mondjátok meg neki hogy mennyen haza...) Másik emberke meg nem volt akkor pesten amikor meg volt beszélve, de ő korrekt módon szólt, hogy nem kell várni, közbejött neki vmi... nincs szerencsém ezzel... pedig az ő érdekük is hogy eladják nem???
  • Desert
    nagyon jó game ez a GT Legends egyszer egy kanyar levágást követőena kocsit a játék olyan szépen megszaltózta szándékosan mentem rossz irányba...
    Szal mindenkinek nagyon ajánlom
  • Djemba
    Vedd meg te csak 10000 ft
  • SitatiS
    Vedd meg...
  • Djemba
    GT Legends nincsen crack tudom és valami olyan program hogy ne kelljen lehúzni a meghajtót van pl valami no dvd valami vagy ilyesmi?HELP
  • lac coo
    A GTL alá is bekerülhetnek esetleg az új ISI fejlesztések, elsősorban az esőre gondolok , :))

Nem lenne rossz...
  • Mimoza75
    Hali skacok!

Egy kérésem lenne hozzátok:
    Akinek megvan a játék magyar verziója elküldhetné nekem e-mail-ban a magyarosított(game.dic) fájlját, vagy adhatna egy linket ahonnan letölthetném.

e-mail: [email protected]

Előre is kösz a segítséget.
  • lac coo
    THX !
  • Prézli
    Linkelni nem tudok de itt: www.no-grip.net
    megtalálod.
  • lac coo
    Grand Valley-ra tud valaki linket adni ?
  • TomV
    Nekem nem sikerül elindítani a játékot. Mindent úgy csináltam, ahogy le volt írva, aztán lehúztam a meghajtókat, kiütettem a starforce-t, de nem megy. Csak checkdisk aztán error.
  • Bendo83
    anno hirdettem egy eredeti gt legends-et, ez elkellt ugy hogy törölhető a hozzászólásom
  • lac coo
    Készíts egy TG2001 . DYN filet de nulla bytos legyen és tedd be a játék főkönyvtárába. Mondjuk nálam csak új telepítésre és a patch előtt működött csak....
  • copass
    gamecopyworld.com, vmelyik trainer működik ez úgy tuti!
  • DesolateOne
    Hali!!

van 1 trainer a játékhoz goatsgtl.exe, ez szart sem ér, valamint egy savegame ami szintén használhatatlan!
    szeretném ha nem kéne minden autót megnyerni ez valami úrületes baromság h egy szimulátorban nem próbálhatjuk ki az összes gépet!!!

nincs valami trainer ezeken kívül?
    vagy ha valakinek van egy használható savegame je, vegyen már fel msn re pls!
    pls valaki.... !

msn: [email protected]
  • PeeVee
    Nekem is elvileg holnap/holnap után lesz meg a játék! Eddig nascar2003-al próbálkoztam, hogy szokjam a szimulátort, na most majd kiderül mennyire más a GTL...:)

Hmm... hallottam már mástól is, hogy király hangja van! Kiváncsi vok minden kocsiraaa!! :))