7613
-
GPx8 #2653 Nézd meg ITT! -
PeeVee #2652 Hmm jáccanék neten, de nem jó verzió.. melyik a legujabb patch? -
GPx8 #2651 Köszi, azt hiszem beruházok... -
#2650 Mint jatek, mint egy egyseg, vagyis kidolgozottsagban, szolgaltatasban, osszessegeben jobb mint az rFactor. A grafikai engine mar mindkettoben ugynaz, egyedul a fizikaban ujabb az rFactor. De az sok mindentol fugg, vagy megerzi az ember vagy nem;)) ha nem akarsz modolgatni, msolgatni, barkacsolgatni, egy-egy autoval csak ugy autozgatni, online jatszani, ahnem egy nagyon profin osszerakott, kidolgozott, hangulatos, komplett jatekot akarsz, akkor a GTL a nyero;) -
GPx8 #2649 Jobb mint az rFactor v1.070? -
#2648 Talan majd a G25-ot jobban osszerakjak - legalabbis remelem;)) -
#2647 Pedig jo PC-hez, megy rendesen, nagyon sokat azzal toljak:) Egyszeruen csak a Logitech hivatalosan nem tamogatja, gondolom, az elozo eresztesuk - MOMO - problemai miatt:) A konzolosok nem aggodnak, azoknal a jatekoknal eszre sem veszik a kulonbseget;))))) -
PeeVee #2646 Hát én azt szűrtem le, hogy ez nem PC-hez való... ezért is vettem EX-et, mivel ez tuti jó hozzá !! -
#2645 Igen, ez online vasarlos, ugy mint az LFS, netKar stb. -
#2644 Nekem megerte, hogy neked megerie, azt neked kell eldonteni:) Ha szereted a szimulatorokat, ha sokat jatszol veluk, akkor megeri.:) -
#2643 nem úgy gondoltam :P
ugy rémlik h netről kell leszedni, és vmi kódot kell venni az aktiváláshoz -
GPx8 #2642 Szóval, akkor megér 8000 Ft.-ot? -
syscoHUN #2641 A freeware az nem fizetos. -
#2640 A GTL jelenleg az egyik legjobban osszerakott szimulator (osszessegeben, mint fizika, latvany, hangulat stb.). -
GPx8 #2639 Ha jól emlékszem, akkor az egy work-in-progress demo volt. Nem tetszett. -
#2638 Melyik jatek nem fizetos?! -
#2637 OFF: az Rfactor egyébként fizetős, nem?
ON -
#2636 katasztrófa? mert? -
GPx8 #2635 A GTL-nek a demoját néztem annó, az katasztrófa volt...
A teljes verzió jó már? Én most az rFactort-t nézegetem a PCC és a Megan modokkal, az nagyon tetszik. -
#2634 MOMO Force vagy MOMO Racing;)
Persze, azert mindig vannak kivetelek, de akit eddig ismertem a forumba, es MOMO-ja van, mindnenkinek rossz volt a pedalja, es volt akinek 1-2 heten belul:) -
GPx8 #2633 Nekem évek óta MOMO-m van és semmi baja. Igaz, hogy nem napi 8 órát nyúzom... -
#2632 A MOMO pedaljai gyarihibasak, azt nem erdemes! Akkor mar LOGITECH DFP, az is 25000 Ft. http://www.logitech.com
Jonehany embernek eleg regen meg van, es allitolag meg semmi baja (mint muszaki problema). -
PeeVee #2631 LOGITECH momoracing 25000ft ~ állitólag megéri:P
LOGITECH formula force ex 15000ft ~ nekem ilyen van sztem jó(sok gomba van rajta!!), na de biztos van csomó.... -
#2630 De hogy vegyek meg 150.000 dollaros autot ha 15.000 van! :P
Mennyi most 1 ertelmes kormany amugy? -
#2629 Kormany nelkul szerintem a jatekelmeny jelentos resze elveszik. Ha tervezel mostanaban kormanyt venni, akkor sztem inkabb a jatek folytatasaval is varj. Ha meg nem tervezted, ugyis mindegy. (en vartam annakidejen 1.5 honapot NFS:U2-vel, mig megjott a kormanyom, es nem bantam meg)
Egyebkent penzt "gyujtogetni" nagyon nem kell, ez nem olyanfajta játék... amilyen autot hasznalnod kell, azt vagy megkapod ajandekba, vagy meg is tudod venni siman. -
#2628 Nincs nem is lesz!! :P
Kormany nelkul erdemes elkezdenem penz gyujtogetni es jobb autokat vennem vagy haggyam a faxba? :P
-
ladislaoca #2627 Crack van már a játékhoz? -
PeeVee #2626 óó már nem para... csak szarul álllítottam be :S
Huh elég furcsa!! Remélem belejövök ;) -
#2625 Ezzel anno én is szívtam, de már nem tom, hogy oldottam meg :)))))) -
PeeVee #2624 Hi! Megjött GTLegends!! Csak 1 baj van... nem működik a forcefeedback... Pedig beállítottam mindent... Volt már másnak is ilyen? Vagy csak vak vok?:S -
#2623 átirom 0-ra, elmentem, játékban mégse működik, pedig kikapcsoltam minden sgitséget. Sőt, játék után megnézem a PLR fájlt, és visszaváltozott 1-re. Nem értem :) -
#2622 Ha jól emlékszem a .PLR fáljlban van egy ilyen opció:
Autopit="1"
Ezt írd át nullára. -
PeeVee #2621 én remélem holnap tudok válaszolni rá!:) holnap remélem megérkezik a gtlegends remélhetőleg... -
#2620 hali -
#2619 köszi
Más:
Hogy is lehet azt megoldani, hogy boxbehajtásnál, ne vegye át az irányitást a sámitógép, hanem én vezethessek ott is?? -
#2618 A kemény rúgók jobb kezelhetőséget, vagy a jobb kezelhetőség érzetét keltik az emberben, mivel ilyenkor jobban reagál az autó a kormánymozdulatokra. Viszont kevésbé tapad. Egy kanyargós pályán nem jutna eszembe kemény rúgózást alkalmazni.
Alulkormányzottság: Csökkenteni elöl a stabilizátor rúd értékét, hátul növelni (persze ezt hátsókerekes autóknál csak módjával, mert megforoghat kanyarban), a slow bump-ot és a slow reboundot csökkenteni, mert az autó súlyáthelyeződése gyorsabb lesz a kanyarokban. -
#2617 köszi jó, pont forditva gondolkoztam, azt hittem ha a hátulja csúszik, hátulra kell a fékerő :))
egyébként ha a rúgókat keményitem, jobban fog fordulni? (lehet hülye kérdés). És alulkormányzottságra mi lehet megoldás? -
PeeVee #2616 hmm hát akkor marad az itthoni verzio... ha szerzek valaha kapcsolókat :S Ja és ha összejönne, megpróbálom strapabíróra ;) -
#2615 Meg ennyi hogy 1 lemezzel alul megvolt erositve,hogy birja a csapkodast!!
Nemhinnem hisz ez vagy 5-6 eve volt ,azota mar amerikai autok tuningolasaval foglalkoznak semmire sincs idejuk!! -
PeeVee #2614 hm... csinál még olyanokat akivel csináltattad?:DD szeretnék én is... csak valahogy nem jön össze... találtam neten egy oldalt, ott vannak képek róla, szóval elvet tudom, csak hát össze kéne úgy rakni, hogy jó legyen.. ;)