GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
Bízom benne, hogy ha végre itthon is megjelenik, akkor a játékról is szó fog esni. Na mindegy a remény hal meg utoljára.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
András fogadd kérlek legmélyebb részvétem
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
A határidõrõl meg csak annyit, hogy te szabtad nem én. Mondtam, hogy nem sürgõs amikor készen leszel vele akkor jöhet.
Reális idõ ez? Mondjuk versenyezni nem akarok, sokan vagytok nálam profibbak csak érdeklõdöm
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Az idõ az meg: <#eljen>#eljen>. Esetleg valami kulisszatitkot tudnál mondani, hogy mit állítottál?
Én most próbálkoztam, prof. szinten, 1:34:003 asszem.
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Marcotol meg külön elnézést szeretnék kérni, mert neki konkrét idöpontot irtam, amit sajnos rajtam kivül állo dolgok miatt nem tudtam tartani, a pofámrol lesül a bör!Elnézést!
Tényleg egy két nap és küldöm az egészet amit megbeszéltünk!Köszi.
1:31-et?? Anyám! <#zavart2>#zavart2><#wilting>#wilting><#fejvakaras>#fejvakaras> Akkor még rá kell gyúrni rendesen!
Ez a szabályzatból egy idézet ismét. Amikor Zsoltyval ezt leírtuk, akkor úgy gondoltuk, hogy lesz a legjobb idõ (jelen esetben András 1.31-es ideje), amelyhez számolunk egy 107%-ot (ami jelen esetben 1.38 körül van). Aki ezen az idõn belül teljesít azok között lesz kisorsolva a három játék. Szóval nem biztos, hogy a leggyorsabb három kapja. Ahhoz egy véletlen kellene vagy az, hogy 107%-on belül csak hárman teljesítsenek, ami lehetetlen, mert sokkal többen vannak már most. Érted?
a nyereményjáték szbaályát megtalálod a formulán és itt is, mert Marco bemásolta.
Most akkor, hogy van ez a nyereményjáték? A 3 leggyorsabb kört futó ember nyeri?
Jelen esetben úgy áll a dolog, hogy november 25-én jelenik meg itthon a játék. Ha ez változik, akkor úgyis csak csúszni fog (remélem nem így lesz). Szóval addig biztosan ráérsz.
"Egy játékostól csak egyetlen visszajátszást fogadunk el."
"Ne törekedj az eredmény minél hamarabbi küldésére, hisz rengeteg idõ van a gyakorlásra."
<#nezze>#nezze><#awink>#awink>
Mondjuk ennek nem örülök, mert a demó nem jött be.
Zsolty vagy Marco! Az úgy megoldható, hogy elküldöm a mostani eredményem, és késõbb esetleg küldök majd egy jobbat?
Jó játékot mindenkinek, remélem mihamarabb sor kerül majd a sorsolásra.
Kaszi46-nak igaza van.
A nyerményjátékot azért indítjuk, hogy népszerûsítsük a GT Legends játékot, nem pedig azért, hogy három srác lecserélje a warez verzióját eredetire.
A fizikai doloban is igaza van, miért ne változhatna a demó óta?
*Posse*T.W.D*
(ez nem egy lfs vs gtl, vs rfactor vs gtr kommnet csupán egy magánvélemény szóval.... szoval tudjátok ezt most miert kellett idebiggyesztenem😊)
*Posse*T.W.D*