7613
  • GPx8
    Nézd meg ITT!
  • PeeVee
    Hmm jáccanék neten, de nem jó verzió.. melyik a legujabb patch?
  • GPx8
    Köszi, azt hiszem beruházok...
  • Alexease
    Mint jatek, mint egy egyseg, vagyis kidolgozottsagban, szolgaltatasban, osszessegeben jobb mint az rFactor. A grafikai engine mar mindkettoben ugynaz, egyedul a fizikaban ujabb az rFactor. De az sok mindentol fugg, vagy megerzi az ember vagy nem;)) ha nem akarsz modolgatni, msolgatni, barkacsolgatni, egy-egy autoval csak ugy autozgatni, online jatszani, ahnem egy nagyon profin osszerakott, kidolgozott, hangulatos, komplett jatekot akarsz, akkor a GTL a nyero;)
  • GPx8
    Jobb mint az rFactor v1.070?
  • Alexease
    Talan majd a G25-ot jobban osszerakjak - legalabbis remelem;))
  • Alexease
    Pedig jo PC-hez, megy rendesen, nagyon sokat azzal toljak:) Egyszeruen csak a Logitech hivatalosan nem tamogatja, gondolom, az elozo eresztesuk - MOMO - problemai miatt:) A konzolosok nem aggodnak, azoknal a jatekoknal eszre sem veszik a kulonbseget;)))))
  • PeeVee
    Hát én azt szűrtem le, hogy ez nem PC-hez való... ezért is vettem EX-et, mivel ez tuti jó hozzá !!
  • Alexease
    Igen, ez online vasarlos, ugy mint az LFS, netKar stb.
  • Alexease
    Nekem megerte, hogy neked megerie, azt neked kell eldonteni:) Ha szereted a szimulatorokat, ha sokat jatszol veluk, akkor megeri.:)
  • csm
    nem úgy gondoltam :P
    ugy rémlik h netről kell leszedni, és vmi kódot kell venni az aktiváláshoz
  • GPx8
    Szóval, akkor megér 8000 Ft.-ot?
  • syscoHUN
    A freeware az nem fizetos.
  • Alexease
    A GTL jelenleg az egyik legjobban osszerakott szimulator (osszessegeben, mint fizika, latvany, hangulat stb.).
  • GPx8
    Ha jól emlékszem, akkor az egy work-in-progress demo volt. Nem tetszett.
  • Alexease
    Melyik jatek nem fizetos?!
  • csm
    OFF: az Rfactor egyébként fizetős, nem?
    ON
  • DJ Bee18
    katasztrófa? mert?
  • GPx8
    A GTL-nek a demoját néztem annó, az katasztrófa volt...
    A teljes verzió jó már? Én most az rFactort-t nézegetem a PCC és a Megan modokkal, az nagyon tetszik.
  • Alexease
    MOMO Force vagy MOMO Racing;)
    Persze, azert mindig vannak kivetelek, de akit eddig ismertem a forumba, es MOMO-ja van, mindnenkinek rossz volt a pedalja, es volt akinek 1-2 heten belul:)
  • GPx8
    Nekem évek óta MOMO-m van és semmi baja. Igaz, hogy nem napi 8 órát nyúzom...
  • Alexease
    A MOMO pedaljai gyarihibasak, azt nem erdemes! Akkor mar LOGITECH DFP, az is 25000 Ft. http://www.logitech.com
    Jonehany embernek eleg regen meg van, es allitolag meg semmi baja (mint muszaki problema).
  • PeeVee
    LOGITECH momoracing 25000ft ~ állitólag megéri:P
    LOGITECH formula force ex 15000ft ~ nekem ilyen van sztem jó(sok gomba van rajta!!), na de biztos van csomó....
  • Ombika
    De hogy vegyek meg 150.000 dollaros autot ha 15.000 van! :P
    Mennyi most 1 ertelmes kormany amugy?
  • SuperCharger
    Kormany nelkul szerintem a jatekelmeny jelentos resze elveszik. Ha tervezel mostanaban kormanyt venni, akkor sztem inkabb a jatek folytatasaval is varj. Ha meg nem tervezted, ugyis mindegy. (en vartam annakidejen 1.5 honapot NFS:U2-vel, mig megjott a kormanyom, es nem bantam meg)

Egyebkent penzt "gyujtogetni" nagyon nem kell, ez nem olyanfajta játék... amilyen autot hasznalnod kell, azt vagy megkapod ajandekba, vagy meg is tudod venni siman.
  • Ombika
    Nincs nem is lesz!! :P

Kormany nelkul erdemes elkezdenem penz gyujtogetni es jobb autokat vennem vagy haggyam a faxba? :P
  • ladislaoca
    Crack van már a játékhoz?
  • PeeVee
    óó már nem para... csak szarul álllítottam be :S
    Huh elég furcsa!! Remélem belejövök ;)
  • lac coo
    Ezzel anno én is szívtam, de már nem tom, hogy oldottam meg :))))))
  • PeeVee
    Hi! Megjött GTLegends!! Csak 1 baj van... nem működik a forcefeedback... Pedig beállítottam mindent... Volt már másnak is ilyen? Vagy csak vak vok?:S
  • DJ Bee18
    átirom 0-ra, elmentem, játékban mégse működik, pedig kikapcsoltam minden sgitséget. Sőt, játék után megnézem a PLR fájlt, és visszaváltozott 1-re. Nem értem :)
  • Panther
    Ha jól emlékszem a .PLR fáljlban van egy ilyen opció:

Autopit="1"

Ezt írd át nullára.
  • PeeVee
    én remélem holnap tudok válaszolni rá!:) holnap remélem megérkezik a gtlegends remélhetőleg...
  • DJ Bee18
    hali
  • DJ Bee18
    köszi
    Más:

Hogy is lehet azt megoldani, hogy boxbehajtásnál, ne vegye át az irányitást a sámitógép, hanem én vezethessek ott is??
  • Panther
    A kemény rúgók jobb kezelhetőséget, vagy a jobb kezelhetőség érzetét keltik az emberben, mivel ilyenkor jobban reagál az autó a kormánymozdulatokra. Viszont kevésbé tapad. Egy kanyargós pályán nem jutna eszembe kemény rúgózást alkalmazni.

Alulkormányzottság: Csökkenteni elöl a stabilizátor rúd értékét, hátul növelni (persze ezt hátsókerekes autóknál csak módjával, mert megforoghat kanyarban), a slow bump-ot és a slow reboundot csökkenteni, mert az autó súlyáthelyeződése gyorsabb lesz a kanyarokban.
  • DJ Bee18
    köszi jó, pont forditva gondolkoztam, azt hittem ha a hátulja csúszik, hátulra kell a fékerő :))

egyébként ha a rúgókat keményitem, jobban fog fordulni? (lehet hülye kérdés). És alulkormányzottságra mi lehet megoldás?
  • PeeVee
    hmm hát akkor marad az itthoni verzio... ha szerzek valaha kapcsolókat :S Ja és ha összejönne, megpróbálom strapabíróra ;)
  • Ombika
    Meg ennyi hogy 1 lemezzel alul megvolt erositve,hogy birja a csapkodast!!

Nemhinnem hisz ez vagy 5-6 eve volt ,azota mar amerikai autok tuningolasaval foglalkoznak semmire sincs idejuk!!
  • PeeVee
    hm... csinál még olyanokat akivel csináltattad?:DD szeretnék én is... csak valahogy nem jön össze... találtam neten egy oldalt, ott vannak képek róla, szóval elvet tudom, csak hát össze kéne úgy rakni, hogy jó legyen.. ;)