GT Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval hogy lehet menteni?
Más ha nyomom a játékot és ki kell lépnem a versenyek között a játékból, akkor ha újra inítom a játékot miért kell az egész bajnokságot elõrõl kezdeni (ja igaz ez is a mentás témakör...)? Biztos vak lehetek, de nem találom a folytatás lehetõségét.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Valóban a helyfoglalásnál már ne mcsak a karakter szám a lényeg. A többjátékossal szinonímái meg túl idegenek lennének azt hiszem ide, picit öngólt rúgtam? 😉 Egyébként tényleg nehéz sok esetben a menû honosítás és elõ fordulnak hasonló dilemák, amikor nincs jó választás, csak elfogadható... 😊
A Patchek ügyében meg bízakodom én is.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
De van 4-5 auto amit nem lehet megvenni, csak megnyerni (pl. Ferrari 275, Ford GT40, Porsche 904 stb.).
De mindig erdemes varni a vetellel - bar eladni ugyanannyiert lehet oket - es erdemes megnezni a kovetkezo "szezon" valaszthato autoit vagy autojat, mert azokat altalaban az eloztte levo futamok vegen szokta megadni nyeremenykent (meg ha meg is vehetok).
Az lenne a kérdésem, hogy csak azok az autók vannak benne, amit meg tudok venni, vagy vannak rejtett autók is?
Mert azt írja, hogy 3 van meg a 95 bõl, és nem lehet annyit megvenni
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Esetleg a karakterlimit nem EXE, illetve DLL tulajdonságból adódik, hanem pl hely korlát? Akkor viszont csak a max. karakter szám a limit kevesebb meg lehet, s nagyon szép a magyar színoníma szókincs... 😊
Mégegyszer nem leszólni akarom a munkát (mi több meg is veszem), de szerintem a játékot, de szvsz. jogos volt Geri15 kifogása...
Sajnos még nem kapható itthon. Majd valamikor november vége felé.
A köv kérdésem lenne itthon lehet e már kapni , és ha igen akkor hol ?
Kettõ: Nem vagyok hülye, tudom mit jelentenek azok a szavak. Azonban egy magyarítás során elég sok kompromisszumot kell kötni az adott karakterszámok miatt. Ez van.
Három: a PC Guru vs GS vitába nem szállnék be, ízlések és pofonok. Én a Gurut kapom, mint író, a GS-t meg veszem, mint olvasó. Különbséget tegyen az, akinek az a fontos és ráér ilyenekre. Én inkább élvezettel olvasom mindkettõt és nem vitatkozok rajta.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Multiplayer - Többjátékos
Replayek - Visszajátszások
Ja és GameStar rulz ^.^ Oda egy ex-PC-Gurus írt, Dauby. Egyébként én is PC-Gurus voltam (mármint az volt a kedvenc lapom) amíg normális volt.. nem is tudom ki volt az utolsó épeszû fõszerkesztõje :|
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
mer jövö héten megveszem aztán nemnagyon szeretem nézni a cvancogást😊
!Forza Ferrari!

Most fogyott el a ti4200-ban a szufla,25 ótó eccerre!😞
De ha abbol a kettobol kell valasztani, akkor nem tudom, BMW-m meg nincs (nem vettem meg)😊))
- csak SP2-on megy
- kellett az uj FSCURE (link lejebb) az nForce-os alaplaphoz es a 64 bites procihoz
- uj Alcohol 120%, DaemonTools totalis uninstall es registry pucolas
- nem lehet a DVD ugyanazon a csatornan ahol a vinyo van (nem is volt😄)
Igy ket klikkelessel, lehuzas nelkul megy rendesen😉