GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem vettem kötekedésnek. 😉

jakewyler
jah tegyetek képeket!

jakewyler
Milyenek azok a bónusz autók?pl:ferrari,shely stb...Nekem még nincsenek meg!

3P
Egy kédés! Írtátok, hogy lehet menteni a bajnokságban. Ezt hogy lehet megtenni? Nem szokásom menteni mert csökkenti az izgalmakat, de az imént úgy jártam, hogy vezettem a versenyt, ki sem csúsztam soha, üttközni sem ütköztem, erre az utolsó körben kizártak, s ugrott minden. Pech... 😊
Szóval hogy lehet menteni?
Más ha nyomom a játékot és ki kell lépnem a versenyek között a játékból, akkor ha újra inítom a játékot miért kell az egész bajnokságot elõrõl kezdeni (ja igaz ez is a mentás témakör...)? Biztos vak lehetek, de nem találom a folytatás lehetõségét.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

3P
Opsz! Nem kötekedésnek szántam, bocsi, ha úgy érezted!
Valóban a helyfoglalásnál már ne mcsak a karakter szám a lényeg. A többjátékossal szinonímái meg túl idegenek lennének azt hiszem ide, picit öngólt rúgtam? 😉 Egyébként tényleg nehéz sok esetben a menû honosítás és elõ fordulnak hasonló dilemák, amikor nincs jó választás, csak elfogadható... 😊
A Patchek ügyében meg bízakodom én is.

Csak egyszerûen kritikának vettem, nem pedig negatív kritikának. Egyébként a negatív kritikát is bírom, ha normálisan van leírva és meg van alapozva. Képes vagyok elismerni hibáimat. Remélem tetszeni fog a Guru, ha majd belenézel.

Az említett példánál a karakterszám valóban ugyanannyi, ezt nem is számoltam mielõtt beírtam a hozzászólásomat. Azonban a betûtípus miatt mégis kilógott a szó, ezért döntöttünk a Multiplayer mellett. Egyébként a 10Tacle valóban adott is egy kitet a fordításhoz, szóval fullos hivatalos miegymás lesz. A pacthekrõl egyenlõre nem tudok mit mondani. Remélhetõleg ezeknek is lesz lokalizált verziója. Amúgy mit írnál a Többjátékos helyett szinonimaként, ami ki is fér? 😉

jakewyler
ezzel én is így vaok!

Duddits
Fúú baszki emberek! Ma kipróbáltam, és eszméltlen milyen király! <#taps> Megyek is játszok tovább.

MikX
THX.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Alexease
A 95 auto az az osszes benne talalhato. Abban benne van az osszes csapat, tipus, festes stb. Tejesen kulonbozo auto kb. 25 lehet benne. Van egy-ket tipus amibol 2 valtozat is van, minimalis kaszni elteressel es/vagy motorteljesitmeny alapjan.
De van 4-5 auto amit nem lehet megvenni, csak megnyerni (pl. Ferrari 275, Ford GT40, Porsche 904 stb.).

De mindig erdemes varni a vetellel - bar eladni ugyanannyiert lehet oket - es erdemes megnezni a kovetkezo "szezon" valaszthato autoit vagy autojat, mert azokat altalaban az eloztte levo futamok vegen szokta megadni nyeremenykent (meg ha meg is vehetok).
MikX
hali!
Az lenne a kérdésem, hogy csak azok az autók vannak benne, amit meg tudok venni, vagy vannak rejtett autók is?
Mert azt írja, hogy 3 van meg a 95 bõl, és nem lehet annyit megvenni

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

geri15
Remélem nem vetted negatív kritikaként, csak hozzászóltam mint az egyszeri júzer 😊 Egyébként nem tudom most milyen a PC Guru, de olyan 1 éve, amikor az utolsó számot vettem meg belõle (elõtte 4 évig rendszeres elõfizetõje voltam!) akkor már nem volt az igazi. Na majd most megnézek egyet, hátha.

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

3P
Csak még egy apróság! A karakterlimit többnyire akkor fordul elõ, ha EXE, vagy DLL állományban van a szöveg. Ha itt így van, akkor kezdek megijedni, mivel, vagy magyarított patch kell, vagy ha fel megy a lokalizált változatra az US/UK patch, akkor vagy teljesen angol lesz (jobbik eset), vagy picit keveredett lesz a nyelv, sajnos volt már ilyenre tapasztalat. Ha meg kifejezetten lokalizált verzióju patch-et enged magára húzni, akkor meg picit attól tartok, hogy vagy nem jelenik meg hozzá sohasem patch, vagy csak nagyon sokára, ez meg ugye azt vonja magára, hogy a netes játék ugrott a verzió szám eltérés végett, valamint a bosszantó bogarak (ha ugyan lesznek) sem tûnnek el. Persze ez sem biztos, hogy jelen esetben is így lenne, de volt már erre is hazai példa sajnos és ez általában, illetve szinte biztosan nem a honosítást készítõk hibája.
Esetleg a karakterlimit nem EXE, illetve DLL tulajdonságból adódik, hanem pl hely korlát? Akkor viszont csak a max. karakter szám a limit kevesebb meg lehet, s nagyon szép a magyar színoníma szókincs... 😊

3P
Írod, hogy a fordítás karakterszám limites. Hivatalos fordítás esetén ez számomra meglepõ, hiszen a fejlesztõ ebben segíthet(ne), s ha jók az ismereteim, ez nem is volt eddig korlát hivatalos lokalizáció esetén (lehet, hogy tévedek). Ellenben a Multiplayer és a Többjátékos szavak 11-11 karakteresek, tehát picit értetlenül állok a karakterlimites "kifogás" elõtt (sõt se Õ, se Û betü nincs benne, ami szintén sok esetben probléma 1-1 honosítás esetén)... <#wow3>
Mégegyszer nem leszólni akarom a munkát (mi több meg is veszem), de szerintem a játékot, de szvsz. jogos volt Geri15 kifogása...

Szia!

Sajnos még nem kapható itthon. Majd valamikor november vége felé.

Szisztok
A köv kérdésem lenne itthon lehet e már kapni , és ha igen akkor hol ?

Egy: köszönöm a kritikát.
Kettõ: Nem vagyok hülye, tudom mit jelentenek azok a szavak. Azonban egy magyarítás során elég sok kompromisszumot kell kötni az adott karakterszámok miatt. Ez van.
Három: a PC Guru vs GS vitába nem szállnék be, ízlések és pofonok. Én a Gurut kapom, mint író, a GS-t meg veszem, mint olvasó. Különbséget tegyen az, akinek az a fontos és ráér ilyenekre. Én inkább élvezettel olvasom mindkettõt és nem vitatkozok rajta.

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Igen😉
jakewyler
Vkinek megvan már vmilyek luxus autó?pl:mercedes stb...

geri15
Ha már a magyarságnál tartunk:
Multiplayer - Többjátékos
Replayek - Visszajátszások

Ja és GameStar rulz ^.^ Oda egy ex-PC-Gurus írt, Dauby. Egyébként én is PC-Gurus voltam (mármint az volt a kedvenc lapom) amíg normális volt.. nem is tudom ki volt az utolsó épeszû fõszerkesztõje :|

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Az érdeklõdõknek javaslom megtekinteni a most megjelent PC Gurut. Zsoltyval írtunk egy kis cikket a GT Legendsrõl. 😉

jakewyler
Én nem nagyon tok enni a corvettal<#buck><#vigyor2><#schmoll2>

KraZ
A piros csillagos stingray corvette.

MAN T.G.A.

jakewyler
nektek melyik a kedvenc járgányotok?nekem a porche-k!

Ez nem a német verzió magyarítása, hanem a hamarosan megjelenõ magyar GT Legends...

oneal1
a német verzióhoz van már magyarítás??
mer jövö héten megveszem aztán nemnagyon szeretem nézni a cvancogást😊

!Forza Ferrari!

Ahhoz, hogy ezeket elérd a játékon belül a multiplayer internet részénél regisztrálnod kell magad és megadnod a hivatalos online kulcsodat (itt fognak elvérezni a warezesek) és máris láthatod a szervereket a lobby-ban. Képeken mindez:

jakewyler
És ezeket a szervereket hol tom elérni?

Már két hónapja vannak szerverek, igaz akkor még bétával toltuk. 😉

jakewyler
Jah tod már vki multiplayerezni?Van má vmilyen szerver?

jakewyler
Olvass vissza!

Zetorg
egyáltalán nincs "áttörve" 😊

Alexease
Szerintem meg ne kezd el a warezt! 5-6 hozzaszolassal elott eott van nehany tipp, meg azt sem olvasta el...
jakewyler
szerintem csak nem tod elindítani!<#fejvakaras><#nyes><#idiota>

Gyovai
köszz a segitséget

Alexease
Ha mar ezt ennyire nem vagod, akkor inkabb felejtsd el, mert SF3-as, akkor azt ugy sem fogod tudni elinditani.
Gyovai
mármint valami cd kulcs nem igazán vágpm

Alexease
"áttörve" ?! <#idiota><#zavart2><#zavart1><#wilting>
Gyovai
Helo valaki nemtudná kölcsönadni nekem ezt a játékot letöltöttem de szarul volt áttörve. please

Alexease
3,4 vagy options.
jakewyler
Nekem belsõ nézetbe nem mûködik a mûszer fal!mit kell beállítani?

copass
Megkaptam a mustangot!<#taps> Istenem milyen hangja van![#worship
Most fogyott el a ti4200-ban a szufla,25 ótó eccerre!😞

jakewyler
A bmw-vel mentem 1kört hááát elég nehézkes a irányitás!A porche 911-t +tökéletesen tudtam irányítani!!Szóval porche párti vaok!<#nyes><#smile><#email>

Alexease
Ha teheted, akkor Panterat vegyel (vagy mar megkaptad), a legjobb auto abban a szezonban! Bar lehet hogy nem annyira hires, vagy szep mint a Porsche vagy a BMW, de eredmenyesen versenyezni szerintem a legjobb (gyors, konnyen kezelheto).

De ha abbol a kettobol kell valasztani, akkor nem tudom, BMW-m meg nincs (nem vettem meg)😊))
Alexease
Nalam ez volt a megoldas:
- csak SP2-on megy
- kellett az uj FSCURE (link lejebb) az nForce-os alaplaphoz es a 64 bites procihoz
- uj Alcohol 120%, DaemonTools totalis uninstall es registry pucolas
- nem lehet a DVD ugyanazon a csatornan ahol a vinyo van (nem is volt😄)

Igy ket klikkelessel, lehuzas nelkul megy rendesen😉
Rohamsisak
Szerintetek melyiket érdemesebb venni : BMW CSL-t vagy Porsche 911-et, melyik jobb és miért?

jakewyler
Húzd ki a meghajtókat,nekem is csak így indult el!!!

Nekem sem ment ha letiltottam, lekellett húznom a dvd-t igy már müxik...