7613
  • PeeVee
    kitöröltem a profilom és betettem azt a filet, de nem lett semmi... nincsenek meg autók meg semmi..:S vmi sorrend van?
  • Alexease
    THX!
  • Alexease
    Akkor ne installd!
  • Panther
    Ha új profilt készítesz működik újrainstall nélkül is, tapasztalat.
  • PeeVee
    kösz, asszem újrarakom forma1 után ;) !!(remélem jók lesznek neten is..)
  • Alexease
    Igen. Minden auto, minden palya stb.
  • PeeVee
    Ha ujrarakom, akkor ettől meglesz minden autó?
  • Alexease
    Az elmentes cliens fuggo, nem fog rendesen mukodni. Keszits egynulla byte meretu Tg2001.dyn nevu file-t, es tedd a GTL gyokerebe. De ez valszeg, csak friss install utan mukodik.
  • PeeVee
    Tudna valaki elmentést adni GTL-hez? Meguntam, hogy végig kell vinni ezt a genyót ahhoz, hogy játszak neten normális autóval... PLZ! :)
  • lac coo
    Vannak hibái azért rendesen : állandóan izzik a fék, a hangot nem tudja helyesen lekezelni, stb... de azért jó próbálkozás :))))Reméljük lesznek javítások .
  • lac coo
    Csekk ;)))
  • lac coo

• Ombika
    Mint irtam ujat nem veszek !! :P
  • lac coo
    example for Saleen - Vitaphone Racing Team

1. I copy "Saleen S7R Teams" folder to GameData\Teams\GTC-65\

2. In "04005_GT_SALEEN_S7R.car" file I changed the classes to
    classes="SIM_FULL, SIM_GTC, SIM_GTC65, SIM_FERRARI, SIM_GTCTC65, SIM_HEAVY, SIM_MASH"

3. I duplicate files
    SALEEN_S7R_CPIT.gtr, SALEEN_S7R_OBJ.gtr, SALEEN_S7R_TEX.gtr, SALEEN_S7R_WHEELS.gtr
    and
    04005_CPIT_ULTRA_TEX.gtr, 04005_TEX.gtr, 04005_ULTRA_TEX.gtr
    with .gtl extensions

4. I copy files
    saleensounds.aud
    SALEEN_S7R_2DW.cas
    SALEEN_S7R.cas
    Talent.gtr
    Stex.gtr
    Dunlop_GT.tyr
    Michelin_GT.tyr
    Michelin_GTSET2.tyr
    Pirelli_GT.tyr
    Pirelli_GTSET2.tyr to GTL\GameData\Teams\

5. I copy files
    ExtDriver_M08.lma
    FPDriverRHD_M08.LMA
    FPDriverLHD_M08.LMA to GTL\GameData\Animations\Driver\

6. I copy sound files
    GTR2Demo\GameData\Sounds\*.wav
    and directory GTR2Demo\GameData\Sounds\GTR\*.*
    to GTL\GameData\Sounds\

I hope, that I nothing dont forget...

• PeeVee
    Én Logitech Formula EX-emmel elvok asszem... Próbáltam haverok MOMO-ját és hát... nem érzékeltem túl nagy különbséget a 2 közt(persze van valami..) Szerintem ez egy jó kormány és sok gomb van rajta ami praktikus pl: boxban és útközben is! Ha vki nem akar sokat költeni egy kormányra, sztem vegyen ilyet!
  • Alexease
    Nem azt mondtam, hogy a Microsoft rossz, csak az hogy ha mar ujat veszel, akkor ne azt;) Jo az MS, csak mar evek ota nem gyartjak es nincs hoza semmilyen support. Azert nem 1 evre vesz az ember kormanyt, es nem mindegy milyen (milyen USB-vel megy, mekkora sebessegen, mennyire fogja le az eroforasokat, kihasznalja-e az uj FFB efekteket, DX7-DX9(-DX10), stb.).
  • Ombika
    Mivel 5 eve is FFB microsoftom volt igy meg se fordult a fejem ,hogy e nelkulit vegyek de hogy megcafoljalak nekem mircorsoftal se votl semmi gondom es mi agressziven csapattuk tesommal! :P

De hasznaltan veszek mert ugy olcsobb es csak pillanatnyi fellangolas de mindekepp garisat fogok!!
  • Alexease
    Persze, ez elsosorban a szimeknel szamit, arkadosabb, segitsegekkel teli jatekokban (pl. TRD2-3) nem erzni semmit, mert ott ABS, ASR, TC stb., es ott csak teli gaz, teli fek van;)

A DFP-hez azert irtam, hogy nincs sajat velemenyem, es egyelore tiszta lelkiismerettel nem ajanlom, mert nekem is csak par hete van.
  • Alexease
    A MOMO kormany valoban jo, csak a pedal lehet hibas. Persze, ez valszeg hasznalati mennyisegtol is fugg, de en akit eddig ismertem, annak mind bedoglott:( Erdemes erdeklodni: HF1L, HGTRM, HGTRR, HNR, LFS es egyebb szimulatoros bajnoksagokban.
    Az FFB foleg a szimeseknek kell, mert csak ugy erezni rendesen az autot. Anelkul vezetni is problemas, es az elmeny is csak a toredeke.

Persze, be lehet szerezni kulon pedalt, de ami hasznalhato es erdemes, az 130000 Ft korul van:) Sokaknak van, de ezt mar valoban csak szimeseknek erdemes, es ehez azert penzugyi hatter is kell;)))
  • MaverickSXT
    megneztem a linkedet es a Logitech DFP nek ugyan olyan a pedalja mint a momonak, tavol alljon tolem hogy vitazzak veled de en pedig sok olyat ,szinte az osszes baratom, ismerek akinek momoja van es egyik se panaszkodik ,de ez is olyan hogy mindenki olyat vesz amilyet akar ,van olyan baratom aki el se tudna kepzelni hogy ffb s kormanya legyen neki jo egy sima saitek r220 persze mindenkinek mas tapasztalata van,amugy momorol azt olvastam hogy csak a pedal hajlamos elhalalozni maga a kormany tokeletes ,tehat momo kormany es egy tuti pedal sor na de mar nagyon sok lett az off
  • Alexease
    Most fedeztek fel, hogy SimBin pakolt extra palya reszeket a hivatalos palyak melle, a kozepebe;) Dijon, Nurb stb.;) Allitolag Drift palyak;))

Itt egy leiras Dijon-hoz, hogyan lehet megtalalni: http://forum.rscnet.org/showpost.php?p=3119451&postcount=1
  • Alexease
    Szerintem MOMO Racing-et ne!;) Lehet, hogy vannak kivetelek, de eddig akit ismertem es MOMO-ja van, annak mind bedoglott;)
    25000-ig mar mindent megkapsz;) Ennyiert mar mindenkepp FFB-set vegyel! Hasznaltan ne nagyon, foleg ne Microsoft-ot! A Thrustmaster-ek megbizhatoak, es allitolag az uj Logitech DFP is jo hosszutavon (nekem ez van, de meg csak rovidtavon:D).
  • Ombika
    En most bele is vagnek ujra 1 kormanyba Gt Legends es rFactor miatt, de kizarolag hasznaltan ami garis !!
    Mar tenyleg nemtudom melyiket vegyem,mert vki szerint Racing rossz mas szerint jo,most akkor mit is nezzek max 25-ig!!??
  • MaverickSXT
    Sziasztok a MOMO val kapcsolatos allitast en cafolom ,nekem MOMO RACING om van jo ideje nyuzom is rendessen es meg mindig tokeletes bar a hibakrol mar en is hallottam de nalam szerencsere nem jelentkezett elotte wingmanom volt ott viszont tenyleg elhaltak a pedalok foleg a fek
  • syscoHUN
    Jah latom mert egy halom doglott mod volt ra,de sajna ezvan eljart feleltte az ido.Itt vannak masok,foleg a rFact nyomul ezen a teren igazan.
  • Alexease
    Nincs ertelme mar F1C-re fejleszteni.
  • syscoHUN
    Jah latom,mert ahhoz szinte minden heten jon ki ujabb mod.Lehet hogy ez a regi gammak keszulgeto modjainak is a vege.Gondolok itt a F1C-re.Rengeteg working mod lenne hozza,aminek mostansag se hamva/hire. 8(
  • Alexease
    Mert az rfactor ugyanez a grafika es fizika, csak ujabb, arra egyszerubb modokat gyartani;)
  • syscoHUN
    Ehhez a game-hez miert nem jonnek vajon mod-ok.Annyira nem egy rossz fizikaja van.Kocsik is keves van hozza addonba.Lehet hogy gazos ala mod-ot/kocsit csinalni?
  • PeeVee
    hm... kipróbáltam Mustanggal, hát nem rossz! eléggé csúszkálok vele, de mind1...
  • partotmos
    Biztos a melegtől lehet...
  • Alexease
    "muszaly" Ezt sokan elbaltazzak;)
  • blory
    Daemonal nem indul a jatek muszaly Alcohol?
  • partotmos
    http://homepage.ntlworld.com/martin.southerden/downloads/GH_GTL_Setups.zip
    mondjuk ezek elég kihegyezett setupok... (Greger Huttu-féle cucc, nem egyszerű a pali):)
  • PeeVee
    hm... akkor tényleg jó lenne tudni, hogy lehet behozni őket... én most vettem a játékot, és jáccottam neten is, szal key jó ezek szerint...
  • stingray
    Régen voltak mondjuk 2,3 hónapja aztán elszállt
    a szerverük elvesztek az online - key ek.
    Csatlakozáshoz nem kellett újra regisztrálnom
    azt nem felejtette el, de a mappákat nem nyitja.
    Pedig rengeteg beálltás volt fenn ,és én is rakhattam fel újakat.
    Mi a megoldás ? segítsetek !
  • PeeVee
    hát nekem se jön be online file! én arra gondoltam, hogy nincs :PP
  • stingray
    Azon nyomban megvettem ahogy kijött .
  • Alexease
    Warez vagy Bolti? A warez felejtos...
  • stingray
    Szerintem is ez a legjobb autós játék.
    De volna egy kérdésem ,miért nem tudom megnyitni az online mappákat?
    Tehát tudok csatlakozni a gyakorláshoz vagy az időmérőkhöz csak a
    beállításokat nem tudom letölteni .
    Találtam egy linket ahol a missing online key -t vissza lehetne állítani ,
    lehet hogy az lenne a megoldás ,de valamit elbénázhatok mert nem müxik.
    Vagy honnan szedhetnék setuppokat?