181
A népszerű Nike karkötők
  • bobka
    mennyi idő alatt jött meg a ONE?mert én is vettem 10db junius 27én de még nem jött meg.remélem nem veszett el mert a számla is megjött
  • Ramore
    kár, hogy a pénz java nem a támogatásra szorulókhoz fog eljutni, hanem az ügyeskedők zsebeibe
  • WizarDTommy
    one-os meg i will-es karkotoket usa-bol, livestrongot angliából.
  • Joey_The_Man
    HOnnan rendelted ? hogy ennyi a pk..
  • Iori
    ahogy mondod
  • WizarDTommy
    szoval csa :)
    Van eredeti ONE-os karkötőm: ebből 3db.. ára: 1300ft, bár ennyiért úgysem érdekel senkit, csak én is ennyiért vettem mert postaköltésg rohadt sok volt.
    Viszont van 5db eredeti Livestrong karkötő: 500ft
    és 1db "I WILL" karkötő ennek is rohadt sok volt a postaköltsége úgyhogy 1300ft.
    (www.lifebracelets.com)

gondoltam leírom bár nem sok jelentkező lesz rájuk :D
  • skristof
    diszgászting...

sok f@sszopó pénzéhes z****
  • Iori
    andy roddick foundation wristband aka no compromism made to support poor children (ezisdivatlesz egy fel ev mulva) :

• Joey_The_Man
    Most jut eszembe.. ha eredeti, akkor megveszed 1$ ért és utána eladod 750ért.. akkor végülis támogatod amit kell.. ( Csak jól átbasznak... ha megveszed 2xannyiért.. )
  • Joey_The_Man
    Vajon ha innen veszek 750 ért akkor azzal támogatok valakit is a haszonélvezőn kívül? :) /nem vicces/

• Davidus
    "Bár aki bringázik.. Annak MUSZÁLY"

miért?:P
  • Iori
    mert rajon a vam meg erre is, szanalmas
  • Ramore
    az is gáz, ha a világon mindenhol 1$ az ára, akkor nálunk miért kérnek többet érte?
  • Sheva
    hát jah sajna
  • BADE
    Ha lehetne kapni,mindenki az eredetit venné,csakhát,hogy az országban pár helyen kapható az elég gáz
  • BADE
    épp most akartamn írni,hogy elég sok a "selejt",a Balaton parton pl. 100félét láttam
  • Ramore
    te meg olvasgass figyelmesebben, írtam, hogy fogalmam sincsen róla, hogy a zöld-narancsnak mi a története.
  • Iori
    csak kiegeszitettem
  • csum666
    hm.. nem támogat semmit hm.. akkor nézzél szépen utána....
  • Ramore
    Miről beszélsz? Én pontosan azt írtam, amit te.
  • Sheva
    hát jah nem tom miért nem lehet megvenni az eredetit
  • Iori
    hehe

livestrongosbol is van fake, szal a vilag megse olyan szep mint ahogyan gondolod :) sajna eleg sok fake termekkel lehet talalkozni (a livestrong store honlapjan van is egy resz ahol leirja hogyan lehet megkulonboztetni a faket meg az igazit, szomoru hogy ilyenekbol is csinalnak hamisitvanyt :( )
  • Ramore
    A zöld és a narancs típust más okból nem is lehet felvenni, mint a divat, hiszen tudtommal nem támogat semmít sem. Az lehet, hogy a Livestrong-osat sokan a divat miatt hordják, de ez sem olyan nagy probléma, hiszem azzal, hogy az illető megvette, már támogatta az alapítványt és ez a lényeg. A rossz az, aki a kínai piacon veszi meg a gagyit divatból!
  • Sheva
    na vettem egy zöld színűt (289ft)
    LOVEPOWER
  • Sheva
    ok thx
  • skristof
    én is ezt utálom, h több mint az emberek fele csak divatból hordja, és tény h csak a srága az eredeti, mivel: Wear Yellow, Live Strong! hirdeti a szlogen. sajna van egy csomó ilyen kamu kina szar, meg rengeteg van, ami más szinű és mindenféle hülyeség van ráírva. mondjuk azok között is van jó, csak azt utálom, amikor felvesz egy kezére 4-5öt, és látszik rajta h nemtudja miért hordja, csak azért mert a többin is ilyen van. én még akkor vettem, mikor itthon nem lehetett kapni, legalábbis én nem jutottam hozzá, ígyhát sokadik ismerősön keresztül jutottam hozzá egyhez, Amerikábol behozva. persze rátették a meguk kis hasznát, mert hozzám már 800ft-ért jutott el.

ez a ONE is érdekelne, illetve a ManUtd-s Shareholders-esek által kibocsátott, csak azt meg Angliában lehet csak kapni, igaz, most a neten 0 font, 2 fontért elhoznál ide, de egyik ismerősömnek sincs VISA kártyája :S
  • Iori
    livestrongos karkotobol csak sarga van es a vilagmindenpontjan elvileg 1 dollarnak megfelelo helyi penzert kell eladni, a tobbi szin mind kamu

most jelent meg egy uj fajta, ONE feliratu karkoto (aids es szegenyseg elleni tamogatas) par honap mulva tuti hogy ez lesz a divat :D
    amugy elegge szomoru hogy sok ember divatbol vesz ilyeneket :(

ONE ORG
  • skristof
    nagyon csunya de te tudod :)

amugy pár száz forintnál ne adj érte többet
  • Sheva
    jah
    zöldet szeretnék
  • Ramore
    Neked tetszik a zöld, illetve narancs színű karkötő?
  • Sheva
    mennyi kerül kb?
  • Sheva
    oksi akkor fogok venni :)
  • Ramore
    Én a rákos alapítvány támoogatása miatt vettem egypár Livestrong karkötőt, a magyar kivitelről semmit sem tudok, de igazság szerint nem is tetszik a színe egyiknek sem (narancs, zöld).

Szerintem nem fogsz beégni, hiszen elég sokan kérhették már elötted is, az újságárus tudni fogja, hogy mi kell neked. :)
  • Sheva
    thx :)
    és mi a pontos neve ennek a karkötőnek mert nem akarok égni az újságárus előtt :P
  • Ramore
    a. Humanic
    b. Match
    c. Újságárus
  • Sheva
    na hol lehet venni ilyen karkötőt? (olyan képessportos akármit :D)
  • Ramore
    Hármat találhatsz:

a. Adidas
    b. Puma
    c. Nike
  • DONGUBA
    hol?
  • Ramore
    A westendben 300Ft a LIVESTRONG karkötő.
  • DONGUBA
    narancs de van zold is