181
A népszerű Nike karkötők
-
McCartman #141 Sziasztok! a one karkötőnél a one felirat kifelé domborodik vagy 'befelé'? -
#140 engem érdekelne Stand up & Speak Up-os karkötő. Ha vki tud szerezni eredetit, vagy éppen 10-es csomagot rendel szóljon! -
jfeher #139 Az L-es kb. 6,5 cm átmérőjű, szóval teljesen átlagos méret!
Ha vkit komolyan érdekel a karkötő, akkor keressen meg a [email protected] címen, mert a fórumot sokkal ritkábban nézem!! -
#138 Engem is nagyon érdelne, mennyi lenne? -
McCartman #137 small illetve large size
mi a különbség? meik mien hosszu? -
Adryera #136 Engem is érdekelne, mennyiért adod? -
#135 mennyiért adod őket? -
jfeher #134 Sziasztok!
Friss szállítmány érkezett ONE-os karkötőkből!! (-:
Úh, akit érdekel, szóljon! -
McCartman #133 érdelne egy one os karkötő. talan egy livestrongos is ha lenne. ha vki ilyen 10 dbosat rendelt es nekem is tudna egyet eladni az szoljon . -
skristof #132 milyen olyat? livestrong?
lion's sport, nike boltok -
#131 nike boltban bazzzz -
#130 vki nem tudná hol tudnék olyan nike karkötőt venni?
vagy esetleg netren lehet-e rendelni... -
skristof #129 olvasni is tudsz? #96? -
siviki #128 Hali! Senki sem tud segíteni nekem? One-s karkötőt keresek! -
Adryera #127 Sziasztok! Piros/fekete karkötőt keresek. Hogyan juthatnék hozzá, tudtok segiteni? Köszi Adrienn -
siviki #126 Hali!
Engem is érdekelne a One-s karkötő, de nagyon! Tudna valaki segíteni? (Majdnem) minden megoldás érdekel! -
skristof #125 jah, bocs (:
biztos a mellrákós nőket.. amugy passzolom -
#124 Nem arra gondolta, hanem külföldi színésznőn láttam!
Kalifornia és környéke! -
skristof #123 rózsaszín meg lila az nem ilyen megasztáros geciség? mert az marha £o£... meg mostmár női újságmelléklet is volt asszem.. sajnos ez már nem nevetséges, hanem katasztrófális. -
#122 Oké!Köszike!
És valaiknek nincs véletlenül eladó(one-ra gondolok)? -
#121 csak mesélem mert már elkelt baráti körben :) -
#120 Ja!És azt nem tudjátok, hogy a rózsaszín az mit támogat?
Láttam egy színésznőn, és nagyon érdekelne! -
#119 És ebből a 10-ből adsz is el, vagy csak úgy újságolod? -
skristof #118 ehh, ugylátszik előtte bejárta a világot. biztos nem tudták merre van Magyarország -
#117 na amikor már végképp letettem arról hogy megjön ma becsengetett a postás :) megjött a one karkötő.a csomag már a végét járta jó pár helyen kiszakadt.még a svéd posta matricája is rajta van :) a többi olvashatatlan de tele van pecsételve.de a lényeg hogy megjött :) 10 db és nagyon szép a kidolgozása meg az anyaga.a one felirat mintha le lenne lakkozva csillog.ilyet még egyiken se láttam. -
kaos #116 engem érdekelne a one-os -
kaos #115 engem érdekelne a one-os és a livestrong!! -
Fleur boszi #114 nemtod valaki egy képet mutatni egy forma1-es karkötőről? azt megköszönném; erre a címre küldd ha küldöd:[email protected] -
#113 minimum egy bant megérdemel -
#112 HELLO!
REAL MADRID FAN OLDAL!!
NÉZZÉTEK MEG! -
#111 még várok kicsit mert az oldalukon azt írják hogy túl vannak terhelve de minden rendelést teljesítenek 4-6héten belül.ezt még nem lépték túl szóval még várok. -
#110 irj nekik egy mailt hogy nem jott mge a cucc, valszeg ujrakikuldik neked (amennyiben tenyleg nem erkezett meg a cucc meghatarozott idon belul) -
#109 hát nem azért...csak azért örültem volna ha megjön... :( -
#108 Rá se ránts, hiszen jó ügyet támogattál, ez a lényeg. Úgysem a nyerészkedés miatt rendelted, nemigaz? -
#107 ha megadták volna...
órákig böngésztem az UPS oldalát is meg a ONE oldalát is de egyiken sincs semmi.az UPSnek pontosan meg kell adni a track numbert szal még megkeresni se tudom a ONE meg nem adta meg a számot... -
#106 ha van vmi szam amivel hivatkozni lehet a szallitmanyra (track number) akkor azzal a neten tudod kovetni a cuccot -
#105 TOTAL: $19.95 mindennel eggyütt.ez 10db.
az eredeti usa oldalról rendeltem ahol UPS szállít.nem lehetett választani semmit hogy hajóval vagy repülővel jöjjön szal szerintem hajóval küldik -
#104 ez attol fugg hogy hol vetted meg milyen futar szolgalattal jon, altalaban nekem amerikabol 10nap alatt szoktak megerkezni a cuccok, de a vamon sokat ulhet a cucc (mert genyak a magyar vamosok) -
#103 Miért is szomorú?
Az jó, ha a szegények támogatása a divat. -
#102 és mennyibe lesz neked egy karkötő minden költséggel együtt?