181
A népszerű Nike karkötők
  • McCartman
    Sziasztok! a one karkötőnél a one felirat kifelé domborodik vagy 'befelé'?
  • zolee90
    engem érdekelne Stand up & Speak Up-os karkötő. Ha vki tud szerezni eredetit, vagy éppen 10-es csomagot rendel szóljon!
  • jfeher
    Az L-es kb. 6,5 cm átmérőjű, szóval teljesen átlagos méret!
    Ha vkit komolyan érdekel a karkötő, akkor keressen meg a [email protected] címen, mert a fórumot sokkal ritkábban nézem!!
  • zacky
    Engem is nagyon érdelne, mennyi lenne?
  • McCartman
    small illetve large size
    mi a különbség? meik mien hosszu?
  • Adryera
    Engem is érdekelne, mennyiért adod?
  • Pepinho
    mennyiért adod őket?
  • jfeher
    Sziasztok!

Friss szállítmány érkezett ONE-os karkötőkből!! (-:
    Úh, akit érdekel, szóljon!
  • McCartman
    érdelne egy one os karkötő. talan egy livestrongos is ha lenne. ha vki ilyen 10 dbosat rendelt es nekem is tudna egyet eladni az szoljon .
  • skristof
    milyen olyat? livestrong?

lion's sport, nike boltok
  • DONGUBA
    nike boltban bazzzz
  • Sheva
    vki nem tudná hol tudnék olyan nike karkötőt venni?
    vagy esetleg netren lehet-e rendelni...
  • skristof
    olvasni is tudsz? #96?
  • siviki
    Hali! Senki sem tud segíteni nekem? One-s karkötőt keresek!
  • Adryera
    Sziasztok! Piros/fekete karkötőt keresek. Hogyan juthatnék hozzá, tudtok segiteni? Köszi Adrienn
  • siviki
    Hali!
    Engem is érdekelne a One-s karkötő, de nagyon! Tudna valaki segíteni? (Majdnem) minden megoldás érdekel!
  • skristof
    jah, bocs (:

biztos a mellrákós nőket.. amugy passzolom
  • zacky
    Nem arra gondolta, hanem külföldi színésznőn láttam!
    Kalifornia és környéke!
  • skristof
    rózsaszín meg lila az nem ilyen megasztáros geciség? mert az marha £o£... meg mostmár női újságmelléklet is volt asszem.. sajnos ez már nem nevetséges, hanem katasztrófális.
  • zacky
    Oké!Köszike!
    És valaiknek nincs véletlenül eladó(one-ra gondolok)?
  • bobka
    csak mesélem mert már elkelt baráti körben :)
  • zacky
    Ja!És azt nem tudjátok, hogy a rózsaszín az mit támogat?
    Láttam egy színésznőn, és nagyon érdekelne!
  • zacky
    És ebből a 10-ből adsz is el, vagy csak úgy újságolod?
  • skristof
    ehh, ugylátszik előtte bejárta a világot. biztos nem tudták merre van Magyarország
  • bobka
    na amikor már végképp letettem arról hogy megjön ma becsengetett a postás :) megjött a one karkötő.a csomag már a végét járta jó pár helyen kiszakadt.még a svéd posta matricája is rajta van :) a többi olvashatatlan de tele van pecsételve.de a lényeg hogy megjött :) 10 db és nagyon szép a kidolgozása meg az anyaga.a one felirat mintha le lenne lakkozva csillog.ilyet még egyiken se láttam.
  • kaos
    engem érdekelne a one-os
  • kaos
    engem érdekelne a one-os és a livestrong!!
  • Fleur boszi
    nemtod valaki egy képet mutatni egy forma1-es karkötőről? azt megköszönném; erre a címre küldd ha küldöd:[email protected]
  • bobka
    minimum egy bant megérdemel
  • dankaa
    HELLO!
    REAL MADRID FAN OLDAL!!
    NÉZZÉTEK MEG!
  • bobka
    még várok kicsit mert az oldalukon azt írják hogy túl vannak terhelve de minden rendelést teljesítenek 4-6héten belül.ezt még nem lépték túl szóval még várok.
  • Iori
    irj nekik egy mailt hogy nem jott mge a cucc, valszeg ujrakikuldik neked (amennyiben tenyleg nem erkezett meg a cucc meghatarozott idon belul)
  • bobka
    hát nem azért...csak azért örültem volna ha megjön... :(
  • Ramore
    Rá se ránts, hiszen jó ügyet támogattál, ez a lényeg. Úgysem a nyerészkedés miatt rendelted, nemigaz?
  • bobka
    ha megadták volna...
    órákig böngésztem az UPS oldalát is meg a ONE oldalát is de egyiken sincs semmi.az UPSnek pontosan meg kell adni a track numbert szal még megkeresni se tudom a ONE meg nem adta meg a számot...
  • Iori
    ha van vmi szam amivel hivatkozni lehet a szallitmanyra (track number) akkor azzal a neten tudod kovetni a cuccot
  • bobka
    TOTAL: $19.95 mindennel eggyütt.ez 10db.
    az eredeti usa oldalról rendeltem ahol UPS szállít.nem lehetett választani semmit hogy hajóval vagy repülővel jöjjön szal szerintem hajóval küldik
  • Iori
    ez attol fugg hogy hol vetted meg milyen futar szolgalattal jon, altalaban nekem amerikabol 10nap alatt szoktak megerkezni a cuccok, de a vamon sokat ulhet a cucc (mert genyak a magyar vamosok)
  • Thomsen
    Miért is szomorú?
    Az jó, ha a szegények támogatása a divat.
  • Ramore
    és mennyibe lesz neked egy karkötő minden költséggel együtt?