181
A népszerű Nike karkötők
-
#61 melyik színűt? -
#60 en most a heten vettem ezt a kepes sportos karkotot::)))) -
#59 ha szereznék akkor lenne rá igén 350 ft-ert? azert lenne ennyi, mert kulfoldrol jonne.. ha igen akkor dobjatok egy mailt hogy mennyi kellene.. -
#58 Végülis lehet kapni valahol Budapesten, ha igen hol, melyiket és mennyiért? -
#53 Van sokféle és jó dolog ez a véleményem és hordom én is na bumm! -
skristof #49 kötözködős hangulatom volt -
#48 Nemszámit .. -
skristof #47 igen, pontos j-vel.. muszáJ -
#46 Ilyen LIVESTRONG-os karkötöm nekem is van néhány. Bár aki bringázik.. Annak MUSZÁLY .. -
#45 Figyu, ezt is csinál egy csomó sportszergyártó cég, de nem hiszem, hogy üzletben kapható.
Skristofnak igaza van, ezt úgy hívják, hogy gyűrűvédő... -
#44 Erről egy jó közeli kép kellene,nagyon kellene egy ilyen! -
skristof #43 szerintem ezt ő maga csináltatta, h a jegygyűrűjét ne kelljen levennie meccseken... -
#42 Ami az ujján van Alexnek olyat hol tudok beszerezni?Lehet egyáltalán kapni?
Itt van pár kép:
-
skristof #41 megkérdeztem, azt mondta h tud szerezni...
de még nem hozott :S -
#40 ok -
vadaszg #39 kinai piac ? -
#38 tudsz 5db-ot szerezni? -
neménvoltam #37 a poén hogy már ilyeneket is lehet kapni piacon, haver hozott 50db-t... :D -
#36 ok kösz -
skristof #35 rendben, akkor utánakérdezek, és majd értesítelek -
#34 állom azt is -
skristof #33 StandUpSpeakUp-osat már nem forgalmaznak, de utánakérdezek
Livestrong-osat lehet, hogy tudok még szerezni, de csak ha állod a postaköltséget is -
#32 Nem tudtok eladni nekem STAND UP SPEAK UP vagy LIVESTRONG karkötőt két karkötőt ha valakinek van meg venném 3600ft-ért!!?? És ha valaki tud akkor az segítsen hogy hol lehet rendelni karkötőt??!! -
#31 ad1 egyszer elég postolni
ad2 olvass vissza
ad3 [magánvélemény] rendelj a netről -
#30 Nem Tudjátok hol lehet venni vagy kapni Livestrongos karkötőt meg Standupspeakupos karkötőt vagy honlap címet ahol lehet rendelni és a Westernben hol van az a bolt??????!!! -
#29 Nem tudtok olyan honlap címet vagy helyett aho lehet rendelni vagy venni Livestrong karkötőt és Standupspeakup dubla karkötőt és a westerndbe hol van az a bolt?! -
#28 Nagyobb nike-márkaboltokban. nekem a westendből van, 500 ft -
skristof #27 ilyet honnan tudnék szerezni? -
skristof #26 Tudtommal Magyarországra nem is küldenek. Persze próbálkozni szabad. Nekem ugy hozták be Amerikából. És igaz, amit lentebb írt valaki, hogy lehetett kapni anno Pesten.
De tény, hogy nagyon hamar elfogyott. Egyik ismerősöm sem Bécsben, sem Hollandiában nem kapott...
Nekem 800 ft-ért adták, biztos rátették a maguk hasznát... -
skristof #25 -
#24 Hol vetted?Én Amerikából rendeltem 1 hónappal ezelőtt.De még nem jött meg. -
Ben C #23 hi. -
skristof #22 Ezt pedig a futballpályákon eluralkodó rasszizmus miatt hozták létre, olyan nevek, mint Roberto Carlos, vagy Henry. Magyarországi arca a kampánynak Sowunmi. -
skristof #21
Én ilyet hordok. Ez az a már emlegetett sárga LIVESTRONG csuklópánt, melyet a hererákból felépülő hatszoros Tour-győztes Lance Armstrong által létrehozott alapítvány 'ad ki' a Nike segítségével. -
#20 haveromnak is ilyen van most a kezén -
#19 Ne haragudj, de te itt ilyen moderator-feleseg vagy? -
#18 only write -
#17 jó, írták a 8asban, mind1, enyim részletesebb. -
#16 Eddig 7 milliárd forint jött össze. Amúgy Armstrong is rákos volt, hogy érthető legyen a sztori. -
#15 A nike az Armstrong karkötőt segített kiadni, ami a biciklis Armstronghoz kapcsolódik. Semmi különös nincs benne, de minden befolyó összeggel a rákosokat támogatják, Armstrong ezzel próbál nekik hitet adni, meg kitartást.
Lehet, hogy már vki írta, de Only Read.