Karkötõ mánia

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gkeeper
Hol vetted?Én Amerikából rendeltem 1 hónappal ezelõtt.De még nem jött meg.

hi.

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Ezt pedig a futballpályákon eluralkodó rasszizmus miatt hozták létre, olyan nevek, mint Roberto Carlos, vagy Henry. Magyarországi arca a kampánynak Sowunmi.

football without ultras is nothing

Én ilyet hordok. Ez az a már emlegetett sárga LIVESTRONG csuklópánt, melyet a hererákból felépülõ hatszoros Tour-gyõztes Lance Armstrong által létrehozott alapítvány 'ad ki' a Nike segítségével.

football without ultras is nothing

Bandee1987
haveromnak is ilyen van most a kezén

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

ThePartyFace
Ne haragudj, de te itt ilyen moderator-feleseg vagy?<#mf1>

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

PResident Evil
only write

Gladiator
jó, írták a 8asban, mind1, enyim részletesebb.

Gladiator
Eddig 7 milliárd forint jött össze. Amúgy Armstrong is rákos volt, hogy érthetõ legyen a sztori.

Gladiator
A nike az Armstrong karkötõt segített kiadni, ami a biciklis Armstronghoz kapcsolódik. Semmi különös nincs benne, de minden befolyó összeggel a rákosokat támogatják, Armstrong ezzel próbál nekik hitet adni, meg kitartást.
Lehet, hogy már vki írta, de Only Read.

ThePartyFace
A nike-nak tudtommal nincs anti-rassism karkotoje...az ilyenekhez ugy lehet hozzajutni, hogy adakozol. Cserebe kapsz egy muanyag karkotot.
A csuklopant az mas tema...a legtobb trendi ruhaboltban lehet kapni ilyen szarokat:)

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

tigeroo
az nam csuklópánt vagz..?:DDDDDDDDDD
gkeeper
Magyarországon is elkapkodták az összeset.Már szerintem nem is lehet kapni sehol.Egy ideig az Árkádba volt kapható.Asszem 500Ft-ért.

gabber_saviola
mennyé má, LOL :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

ja azt tudom melyik valami 1 Eurót kell adni hogy támogassuk....

__|__ ________(*)________

DanielT
Ez a "hozta létre" kissé más szövegkörnyezetbe illene :)
gkeeper
A sárga színût Lance Armstrong hozta létre annak tiszteletére, hogy felépült egy áttétes daganatból.www.livestrong.org

dzsászt dú it

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

nem,, ez egy szelet pvc henger geciee!!44

http://www.lohere.net - a MagyarChan

kép, vagy ilyesmi pls...
Pyx

ez?

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Én az újregek témanyitó mániájáról hallottam. Az opok felírhatnak rá receptet <#felkialtas><#nezze><#idiota>

http://www.lohere.net - a MagyarChan

votam zárás elõtt
talána valami kép??? infó... stb.?

__|__ ________(*)________

gkeeper
Most úgy látszik ez a divat.Jó ráérzett a Nike mivel foghatná meg a fiatalokat.Jól néznek ki de én nem hordom.Hol lehet ilyet szerezni.(Anti-racism karkötõt)

← ElőzőOldal 4 / 4