Szüzesség elvesztése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Vannak bizonyos mazochisztikus hajlamaim , ezért egyáltalán nem zavar , ha gúnyolnak.
A szüzesség is azért nagyon fontos számomra, mert a vele járó lelki szenvedéseket egy nagyon izgalmas és romantikus dolognak tartom.
Csak az a gond, hogy a szexuális frusztráció és a szüzesség elvesztésétõl való rettegés idõnként annyira rossz és félelmetes érzéssé válik, amit már nagyon nehezen lehet ép ésszel elviselni.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Sajnos nem tudom , mit jelent az "alreg" kifejezés, de úgy tûnik, ismételten meg kell vallanom azt, hogy csak egy gimnáziumi érettségim van , semmi több.
Az ebbõl következõ minimálbéres jövedelem is az egyik olyan tényezõ, ami 99 százalékos bizonyosággal kizárja számomra a nõkkel való megismerkedés lehetõségét.
Engem 20évesen hajt a vadászösztön.Nem vagyok az egyéjszakás kúrások híve de néha belefér(t).Inkább szeretek komoly kapcsolatra gyúrni.
Nekem a szüzesség elvesztéssel csak annyi feltételem volt1.szerelmes legyek2.szeressem a ccsajt3járásból legyen az elsõ nemi aktus4szép legyen a csaj(bár ez addja magát h ronda lánnyal nem leszek)
És hála istennek mind a 4 kritérium bejött így tökéletesen kezdtem a felnõttéválást(18múltam pár nappal) és a férfiváérést.Szal minden összejött.
Most is sikerem van a csajoknál csak nehéz nekem megfelelni.Nekem nem elég h jól nézzen ki,max akkor ha rámjön a kangörcs és muszáj a fizikai szükségleteimet kielégíteni.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Biztos megváltozna a dologról a véleménye ha SZERETKEZNE egy nõvel)pláne akkor jó ha szereti a nõt és ez visszafelé is igaz).Azért emeltem ki a szeretkezés szót mert nem ugyanaz a kettõ.A szeretkezésben van érzelem a baszásban meg csak fizikai kielégülés és ha mondjuk dugna egy prostituáltal akkor ugyanazt érné el mint maszturbáláskor csak máshogy történt a dolog.Biztos h a dugás lesújtaná mert elvesztette és egy ringyónak adta az õ általa egyetlen kincsként tartott szüzességet ami neki sokat jelentett a kurvának meg csak egy kuncsaft volt.
Ezért István javaslom h keress magadnak egy hölgyet aki tettszik,csíped és össze is jönnél vele.És majd ha kialakul minden add oda neki a szüzességed h nála legyen és jó kezekben.Így nem csak magadnak okozol örömöt hanem a hölgynek is!És tisztelni és szeretni fog mert neki odaadtad egyetlen kincsedet.
Én így látom.VAnnak itt nálam gondolkodásban is érettebb fórumozók.Én 20éves vagyok és 18 múltam 3 nappal mikor elvesztettem a szüzességemet.Életem egyik meghatározó élménye volt.A szeretkezés,az élmény,az egészséges félelem(bevallom picit féltem elötte,de az vesse rám az elsõ követ aki nem).Nagyon jó volt.
Kérem kapcsolja ki!
Van amikor 5-10 perc után újra kell, és minél többször megtette az ember egy nap, annál nagyobb kínlódás újra megcsinálni.
Szerencsére az ötödik, hatodik után már tényleg nem kell annyira.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én éppen most néztem meg egy ilyen videót , ahol egy úgymond "just over 18" lány szerepelt , mégpedig harisnyanadrágban.
Kellemes izgalom és motiváció helyett teljesen a padlón vagyok tõle és nem érzek mást, csak végtelen keserûséget és frusztrációt.
A háziorvos szerint ez csak egy alaptalan legenda. Maximum nyugtatóként használták 30 - 40 évvel ezelõtt.
Mindenesetre kértem egy beutalót a pszichiátriai ambulanciára.
Néhány hónappal ezelõtt egyébként e-mailben érdeklõdtem a Magyar Szexológiai Társaságnál, hogy Békés vagy Csongrád megyében van-e szexuális problémákkal foglalkozó szakrendelés. A válasz az volt, hogy nincs.
Esetleg mégis tudna valaki ilyen szakemberrõl Délkelet-Magyarországon ?
(Például Szegeden).
Most már csakazértis meg fogom kérdezni, lehet -e valamilyen gyógyszerrel vagy vegyszerrel mérsékelni a szexuális vágyakat.
Én mekkse néztem, nem akarok a puncitól parázni😄DDDD
Your suffers will be legendary even in hell!
Holnap megbeszéljük! Páááá
Tehát konkrétan valóban semmit.......
Amúgy meg egy barátnõ/szexpartner sokat javítana a helyzeten.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Ezért nem kérdeztem meg tõle, hogy mi mindent tanult, tud...
De most, hogy erre nem válaszolsz, kiderült, hogy ember vagy.
De azért õt is nyaggathatnád, lenne miért<#hawaii>#hawaii>
GONDOLOD!!!!!!!
Kasztrálás<#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1>
Viszont most eszembe jutott egy konkrét orvosi kérdés : Lehet-e a szexuális vágyakat valamilyen gyógyszerrel mérsékelni ? Ha pl valaki a szexuális vágyak miatt sokszor nem tud semmi másra sem odafigyelni és állandó stresszben van és naponta akár ötször- hatszor is kénytelen maszturbálni, az kérhet-e valamilyen orvosi segítséget a szexuális vágyak mérséklése céljából ?
<#falbav>#falbav>
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)