1021
Cheif kérésének eleget téve!
-
#659 Ja,én azért tanácsoltam régebben hogy vagy szórakozóhelyen próbáljon egy bevállalós csajt találni,vagy keressen egy kurvát mert más esélye már nemnagyon marad. -
Rundstedt17 #658 A gond az hogy nem is kapcsolatra vágyik hanem inkább egy dugásra meg az életet élvezetére,amit így 40 éven túl már kicsit elkésve teszi.... -
Rundstedt17 #657 Na és?nem kell senkihez sem igazodni:D -
#656 amúgy én is későn veszettem el aránylag a haverokhoz képest, a nagy szerelemmel 21 évesen. -
#655 Az aztán nagyon jó, ha mindketten tapasztalatlanok vagytok. Tudod, szokták mondani az élet több területén is, hogy legalább egy ember legyen ott aki ért hozzá. -
Rundstedt17 #654 Csakhogy már nem abban a korban vagy hogy az izgalmakat keressd,ráadásul te magad mondtad minimálbéred van.Magyarán se fiatalságod,se külsőd,se önbizalmad,se vagyonod,abszolút semmi amit vonzónak találhatna egy fiatal lány -
cs istvan #653 Mert egy szűz nő nagyságrendekkel izgalmasabb.
(És 40 éves korom ellenére még én sem voltam sohasem nővel)
(De nem vallási vagy "erkölcsi" okok miatt) -
Rundstedt17 #652 Na vajon?Azért mert pedofil,vannak hozzá hasonlóan még bőven.Bár a szűz dolgot én sem értem,azaz mégiscsak az olyanokra jellemző elvárás akiknek semmi kapcsolatuk és tapasztalatuk nem volt még. -
#651 Csak azt nem értem, hogy miért húsz éves szűz nő kell neki. Tiszta hülyeség. -
Rundstedt17 #650 Szerintem már maga az a része is mission impossible hogy 20 éves szép és szűz:D....nah mondjuk úgy 0,1% -
#649 A meghalást biztos nem gondolod komolyan azért.Nekem sincs most nőm,remélem egyszer megtalálom az igazit,de ha nem akkor leszek agglegény-olyanok is élnek.Nekem ez nem olyan nagy teher (most még legalábbis nem érzem úgy) van néhány dolog az életben ami érdekel a nőkön kívül is(azért nem mondok le róluk természetesen,csak nem nyomulok annyira rájuk,már nem vagyok én sem abban a pörgős korban).20 éves csajt becserkészni,aki szép is meg szűz is,hát szerintem ez csak úgy lehet ha jóképű fiatalosan kinéző ember vagy.Aztán még akkor is ott lenne a környezet ellenállása 20 év különbség elég sok azért.Igazi halálvágy súlyos depresszióban alakul ki amúgy,az pedig már olyan pszichiátriai betegség ami ha nem kezelik akadálya lehet egy párkapcsolatnak,így ki is alakul egy ördögi kör.Ezért ha tényleg van halálvágyad akkor szerintem a depresszió okozza az egész problémát és előbb azt kéne legyűrni. -
#648 -
cs istvan #647 Nem szeretnék prostituálthoz menni ( bár semmi úgynevezett "erkölcsi" kifogásom nincs ellenük).
Bulikba pedig tizen- és huszonéves koromban sem szerettem járni.
Két dologban reménykedek:
- vagy néhány éven belül meghalok és akkor minden problémám megoldódik
- vagy pedig ( 0.000001 százaléknyi eséllyel) úgy 43 - 45 évesen esetleg valahol találok egy 20 év körüli, intelligens , igényes és még szűz nőt. -
cs istvan #646 Azon a bizonyos másik fórumon túlzottan laza és vidám volt a légkör, ami nagyon távol áll az alaptermészetemtől.
(Bár humoros megmondóemberekből azért a jelen fórumon sincs hiány)
A pszichológushoz vagy pszichiáterhez fordulásnak nem látom túl sok értelmét. Egy boldog, nyugodt és kiegyensúlyozott életet élő orvos, aki tökéletesen betagozódott a polgári-fogyasztói társadalomba, nem hinném hogy érdemben hozzá tudna szólni egy nonkonform ember problémáihoz. -
#645 Hogy határoztál,meglátogatsz egy olyan "bűnös" nőt?Bulikba járni 40 körül már necces lenne.Amúgy én sem találtam meg sajnos az igazit pedig 29 múltam,rá kéne már nekem is hajtanom mert a határon állok úgy érzem. -
RVR #644 Üdv István!
Mi már egy másik fórumról ismerjük egymást. Egy ideje már ott sem jelentkeztél (ha nem gond, én továbbra is tegezlek).
Nem tudom, hol vagy most, vagy mit csinálsz, de ha pszichodokinál jársz, beszámolhatnál a tapasztalataidról.
üdv,
Reaver -
#643 Szerintem cs istvan kurvára meg fogja bánni hogy kihagyja élete egyik legmeghatározóbb élményét.
Nekem legalábbis az volt.Sztem mindenkinek. -
#642 Hát ember gondolhatod hogy én sem bányarémre gondoltam de cs istván már nem nagyon teheti meg hogy válogasson me lassan 100 éves lesz mire eldönti hogy mit akar -
cucma #641 addig elmélkedik erről, míg tártalanná nem válik a téma. igen ez az impotencia -
#640 Ez olyan mint a kajálás.Hogy vagy azzal a kajával amit szeretsz?Nem mondod rá azt hogy inkább nem eszek belőle mert ennél finomabbat utána úgysem fogok enni.Jóízűen megeszed aztán ha később is éhes leszel megint ugyanolyan étvággyal fogsz enni. -
#639 Az igaz lehet hogy ha kudarcélménnyel zárul az első próbálkozás akkor azt megbánhatja.Ennek elkerülése érdekében fontos hogy csak olyan csajjal próbálkozzon az ember akit vonzónak tart,tehát válogatni kell de szerencsére van miből.Ezt azért mondom mert néhányan azt szokták mondani hogy elsőre mindegy milyen nővel fekszik össze az ember.Én ezt sosem gondoltam így,sose volt mindegy mert egy nekem közömbös külsejű csaj nem lehetne izgató hatású és akkor bukik a mutatvány.Ezért sosem értettem hogy tudnak néhányan ronda csajokkal lefeküdni ha ló nincs jó a szamár is alapon. -
cs istvan #638 Az első komolyabb szexuális élmény ( "dugás" stb.) az élet csúcspontja, egy egyszeri és megismételhetetlen dolog. Éppen ezért nem mindegy , hogy mikor ( hány éves korban) és kivel csinálja az ember.
Nem is tudom elképzelni azt, hogy ha az ember túl van az elsőn, utána hogyan lehetne még komoly izgalmakat találni a szexben. -
#637 Elözö hsz-em cs jánosnak a #631 hsz ére irtam -
#636 Sokkal jobb lenne szűzen meghalni, mint olyan körülmények között átesni az első nemi aktuson, amit utána megbánnék.Ember egy dugást nem lehet megbánni.Hacsak nincs barátnöd vagy feleséged és rájönn hogy megcsaltad.Nah azt megbánod de egy sima dugást legyen az 1 vagy 10000 nem bánod meg szerintem -
Rundstedt17 #635 "Nekem nagyon nem jön be."
Mert nem vagy normális. -
#634 Én nem szeretek élősködni.Utálom az ilyet.Volt hogy kaptam bnőmtől évfordulóra ajándékot kb 30ezer ft értékben.Nekem majdnem ráment az összes pillanatnyilag spórolt pénzem hogy viszonozzam.
Majd ha hasonló cipőben jársz akkor majd megtudod milyen.Van akinek kvára tettszene a szitu.Nekem nagyon nem jön be. -
Rundstedt17 #633 "Az viszont más tény hogy engem kurvára zavar ha a bnőm gazdag vagy kurvagazdag."
te sem vagy normális -
#632 De miért kötsz mindent az anyagi helyzetedhez?Én sem vagyok egy gazdag gyerek de az igaz szerelem nem kerül pénzbe.Az viszont más tény hogy engem kurvára zavar ha a bnőm gazdag vagy kurvagazdag.
Mellesleg ha vkivel összeismerkedsz egy szórakozóhelyen.Max fizetsz neki vmit.biztos van 2000Ft-od egy-két italra.És ha becsíptek akkor mehet is a neszenyuszi.Nem fog a pénztárcádban turkálni vagy hasonló! -
cs istvan #631 Sokkal jobb lenne szűzen meghalni, mint olyan körülmények között átesni az első nemi aktuson, amit utána megbánnék.
Csak az a gond, hogy sokszor annál jobban izgatja az embert egy szexuális gondolat, minél jobban fél tőle.
Így például sokszor nem tudok megszabadulni attól a gondolattól, hogy felkeressek egy pénzért szexuális szolgáltatásokat nyújtó hölgyet, vagy hogy elmenjek egy swinger klubba. ( Szerencsére elég kevés pénzem van az ilyenekhez).
-
#630 Miét nem vársz egyébként 90 éves korodi tuti sikered lenne a 20 éves lányoknál.Ember elmész diszkoba jol berugsz azt felszedsz valami nöt tök mind1 hogy néz ki.Jol megkurod már ha mered és más lessz a hozzáálásod a dolgokhoz szerintem.Én is féltem az elsönél aki azt mondja hogy nem az kamuzik de egyszer muszály lessz tulesni rajta.Vagy szüzen akarsz meghalni?? -
#629 Mivel az első az tuti hogy az átlagostol eltérő lessz igy tök mind1 hogy kit dugsz meg már boccs a nyers fogalmazásért -
#628 Sok sikert hozzá. De miért kell neked 20 év körüli lány? Mert az is szüz legyen és te majd bevezeted a gyönyörökre? Vagy csak mert azok tetszenek? -
cs istvan #627 Mostanában sokat szoktam gondolkodni azon, hogy ha valami csoda folytán úgy 3-4 év múlva a jelenleginél több pénzem lenne és némiképpen csökkenne a szüzesség elvesztésétől való félelmem, akkor esetleg jó ötlet lehetne-e az, hogy nyilvános fórumokon keresnék olyan férfiakat, akik segítenének nekem a nőkkel ismerkedni.( Akár némi anyagi ellenszolgáltatás fejében is).
Az életkorom miatt egyedül már nem nagyon merek odamenni egy nálam fiatalabb nőhöz, pedig még mindig nem adtam fel a reményt, hogy mondjuk úgy kb 45 évesen esetleg jó volna megismerkedni egy 20 év körüli lánnyal. (Bár ez már erősen "science-fiction" kategória). -
#626 Hát a pszichopaták vagy a sorozatgyilkosok is különlegesek,nem átlagemberek.Ezzel csak azt akarom mondani hogy nem minden különlegsségére kell büszkének lennie az embernek,nem minden erény ami eltér a megszokottól.Egy természetes ösztön elnyomása egészségtelen állapot aminek valami biológiai vagy pszichikai oka van.(hacsak nem pap az ember,de szerintem azok is töcskölnek csak az nem nyilvános)Sportolóknak szokták néha még ajánlni hogy ideiglenesen tartóztassák meg magukat de nem azért mert az erény hanem rövid távon növeli a sportteljesítményt.Az ösztön hosszútávú elnyomása mindenképpen valamilyen önértékelési zavarral vagy hamis énképpel jár együtt,én is elég későn mertem közelíteni a csajok felé és még ma sem vagyok olyan oldott velük szemben ahogy kéne,de azzal tisztában vagyok hogy erre sehogy sem szabad büszkének lennem-sőt! -
Retsu #625 Először akkor értelmezzuk csak hogy ki mit tart átlagosnak. Nem mondom, hogy be kell hodolni a világrendnek, persze hogy nem! Jo ha vannak egyéniségek benne. De 1 bizonyos ponton túl már az beteges, ha valaki csakazértse akr ezt vagy azt kiprobálni. A kulönlegességet tekintve pedig megnyugtathatlak, hogy már most az vagy! Lehet, hogy itt az ideje "átlagosnak" lenni? -
#624 kezdetnek legyen inkább önmaga -
cs istvan #623 "Minden kis pöcsnek azon jár az esze a mai világban hogy kit fektessen meg."
Lehet hogy éppen ez az egyik alapvető probléma. A szellemileg igényesebb ember nem feltétlenül szeretne olyanná válni és úgy viselkedni, mint minden kispöcs. Inkább valami különlegesebb, az átlagostól eltérő szeretne lenni. -
#622 Főleg ebben a szexuálcentrikus mai világban.Minden csak erről szól szinte.Engem ez egy kicsit felbosszant és aggaszt. -
#621 Miért fél valaki a szüzesége elvesztésétöl ezt nem értem.Minden kis pöcsnek azon jár az esze a mai világban hogy kit fektessen meg. -
#620 Ajánlom a figyelmedbe-tanulságos!: Cikk