Szüzesség elvesztése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ám írásaiból az derül ki, hogy sem örömet, sem tetszést, sem elégedettséget nem okoz önnek az (az életmód) amit ûz.
És ezen ponton jönnek a problémák...
A szar racionalizálása... önmaga elõtt... hogy ne is olyan rossz, sõt kellemesen meleg, milyen szar másoknak nélküle...
Minden embernek olyan a szerelmi, szexuális élete amilyen õ saját maga - ugye mert a szerelemi és szexuális élete saját magából származik, épül fel. És minden virág addig virágzik míg gondozzák, ha negyven évig akkor addig, ha tovább akkor tovább...
Mint mindenben, itt is a határ a csillagos ég, vagyis inkább a saját gondolkodásunk, mert az általában elõbb lekorlátoz, mint a csillagos ég.
Az ön gondolkodása pedig egy fekete lyuk.
Talán mert be van tojva szexualitástól... és ezért épít maga köré blokád hegyeket... és ezért kovácsol erényt a szarból...
Az ember élete attól függõen lesz értékes, izgalmas, egyedi stb, hogy saját maga milyen tartalmakkal tölti még.
Ez a tartalommal való megtöltés az ember fantáziájától függ, mely saját magán túl sosem lát, viszont azzal amije van el tud indulni, létre tud hozni, és így hozzá tud tenni, amit a következõ körben már felhasználhat és így tovább... és így gazdagodván a végtelenségig.
Ebbõl látszik, hogy minél gazdagabb egy ember élete most, annál gazdagabb lesz holnap, és minél gazdagabb holnap, annál gazdagabb utána és így tovább... és ez igaz a szerelmi, szexuális életre is.
És ha most ezen nézõpontból vesszük önt szemügyre akkor, valóban, ön egy egyéniség, de nem szó pozitív értelmében hanem a negatívban. És nem kell aggódnia, nem olyan mint a közönséges unalmas szexelõ átlagemberek hanem annál sokkal rosszabb, mert a föléjük emelkedés helyett, csak alájuk süllyednie sikeredett.
Ön bekötött szemekkel akar képekkel foglalkozni, bedugott fülekkel hangokkal, bedugott orral illatokkal, fantázia nélkül a fantázia dolgaival és így tovább...
Nem csoda, hogy így ilyen katasztrofális eredményekre jut...
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Én eddig az életben a legtöbb pofont és övön aluli ütést a nõktõl kaptam , mégis tisztelem õket.
A macsó stílust és mentalitást pedig nagyon visszataszítónak tartom.
De ez egy off-topic téma, amiért a "jobb" fórumokról villámgyorsan kivágják az embert.
Hogy pedig ne legyünk teljesen off-topic, annyit még hozzátennék, hogy éppen a szexuális frusztráció, valamint az, hogy egy bizonyos életkor elérése után már az embernek semmi keresnivalója sincs a nõknél, az egyik fõ oka annak, hogy az ember sokszor inkább szeretne meghalni, mint egy teljesen értelmetlen és meddõ életet élni.
Egyébként is úgy gondolom, hogy inkább szeretnék szûzen meghalni, mint egy közönséges és unalmas átlagember módjára szexelni.
Egyébként olyan irreális problémákkal harcol amit önmaga teremt önmagának.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Gyakran szoktam róla is fantáziálni, de mivel az illetõ hölgy sem szûz már, általában úgy szoktam érezni, hogy számára sem jelentene már semmi különlegeset, izgalmasat vagy érdekeset egy (újabb) férfi.
Talán általános iskolába keresgélhet lánykákat😄
Mindazonáltal azt hiszi, hogy 20-22 év korkülönbséggel lelkileg egy platformon tudna lenni egy inkább még gyereknek nevezhetõ nõvel? És azt, hogy õ nem fogja önt szánalmas undorító bolondnak nézni, arra apellálva, hogy sík hülyék lesznek ezt észrevenni?
Fõleg mikor még ön sem hiszi el saját magáról, hogy nem egy szánalmas undorító bolond...
A szüzességben nincsen semmi ciki akár mennyi éves is legyen az ember ha azért szûz mert nem találta meg a megfelelõ lelki társat.
Ám az ön esetében ez nem így van.
És nem is a szüzesség önmagában az undorító és szánalmas önben, hanem az a rögeszmés bolondéri amit szüzesség körül mûvel.
És figyelje meg magát:
az egyik oldalon szerelmet akar, míg a másikon tûzzel vassal tiltakozik ellene
Oldja meg ezt a kérdést önmagában, és miután már megoldotta, utána jöhet az a kérdés, hogy hogyan tovább negyven évesen....
Nyilván való, hogy egy szar ember nem fog kelleni senkinek.
Így ha ebbe a kategóriába tartozónak érzi magát, akkor álljon neki és rakja rendbe magát.
A világ legmagasabb épülete is az elsõ téglával kezdõdik, és nem 184. emelettel...
Szóval téglánként kell építkezni türelemmel, és odafigyeléssel, és elszántsággal.
Az ön elsõ téglája pedig, hogy rendbe, szerelemre késszé teszi magát.
Mert ha nem akkor hiába jõ a szerelem...
Így az ember a szüzesség gondolatától ismét csak eljut a halál gondolatáig. A 40. életév betöltése után, amikor az embernek már semmi esélye sincs a szerelemre, tulajdonképpen mi értelme lehetne még az életnek ? Szerintem valószínûleg semmi.
Az viszont igaz, hogy ha nõ lennék én sem elégednék meg egy minimál szinten tengõdõ férfival.
A férfinak aktívnak, tevékenynek, alkotónak, a saját elképzeléseit megvalósítónak, az életben biztosan állónak, gerincesnek, elõre tekintõnek kell lennie.
És ha ebbõl a környezet és/vagy társadalom semmit nem ad meg neki készen, akkor neki kell mindezeket megteremtenie.
Elvégre egy párkapcsolatban férfi és nõ van, s nem pedig anya és kicsi fia...
A minimálbér pedig egy dolog, nem a pénz ítél meg egy embert, de annyiban van igazság, hogy amellett elég nehéz mozogni.
A szüzességed meg ne vedd kincsnek, nem vagy más, jobb, több attól, hogy tartogatod. Nem lesz az ember más, miután elveszíti. Utána nyílnak csak még igazán ki ajtók elõtted, amíg nem próbálod, nem is tudod, hogy mennyi érdekességet rejt a szex.
\"...a lelked apró darabjai lassan helyreállnák, és a zavaros idők, azok az esztendők amik így elvesztek lassan kezdenek elmosódni.\"
Vajon egy 40 éves férfinak lenne-e úgymond erkölcsi joga mondjuk egy 18 -20 év körüli lánynál próbálkozni ?
A kérdés pusztán elméleti jellegû, mivel a minimálbér körüli havi jövedelem mellett az embernek esélye sincs a nõknél, sem a 20 , sem a 40 év körüli korosztálynál.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Az ön fantazmája súlyosabb, mint az elsõ pillanatban hittem.
Ön, kedves cs istván, én ezt akkor is megmondom, ha megharagszik, ön rögeszmés. Talán nem rögeszmésebb, mint azok, akikre jelen pillanatban gondolok, és akiknek neve eszembe jut, de rögeszmés, legalábbis annyira, mint azok. Én az ön helyében nem a szüzességem õrizgetésével foglalkoznék, hanem azon igyekeznék, hogy ettõl a rögeszmétõl megszabaduljak...
A szüzesség elvesztése olyan , mint a halál, utána az ember egy teljesen más világba lép át : az unalmas és lagymatag átlagpasik világába.
Tudjuk, hogy ki értelmében bizonytalan, az kerülget és igazol és...
És ezzel csak saját magát buktatja le...
(Tudom , hogy az interneten tegezõdni szokás, de én még ebben sem szeretném követni a társadalmi többséget).
A szüzesség elvesztése után is kifogyhatalan a lehetõségek tárháza új adására és kapására.
Míg ellenben a szüzesség elvesztése után már tulajdonképpen semmi újat nem adhatunk és kaphatunk.
Egyébként én meg azt nem tudodm elképzelni, hogy hogyan lesz attól az ember izgalmas egyéniség, hogy még szûz.
Nem látok semmiféle korrelációt a szûzek és az izgalmas egyéniségek között.
Éppen az a baj, hogy nem tudom elképzelni azt, hogy a szüzesség elvesztésén ( vagyis az élet csúcspontján) túljutott ember hogyan maradhat egy izgalmas egyéniség.
2. fél a szexualitástõl, nõktõl... gátlásai vannak...
3. a szüzesség a perverziója...
A szûsz emberekbõl is van egy rakás közönséges és unalmas ember, és a nem szûzekbõl pedig izgalmas egyéniségek. Így biztosan nem a szûzektõl lesz valaki izgalmas egyéniség.
A lényeg az, hogy az ember egészséges módon kézben tudja tartani a szexualitását és ne a szexualitása tartsa õt kézben, rettegésben.
Én mindig arra vágytam , hogy egyszer találkozhassak egy olyan nõvel, akiben éppen az kelt majd izgalmat, ha egy férfi még szûz.
Tudom , hogy ezért az átlagemberek kiröhögnek, de én egészen jól viselem azt , ha utálnak és gúnyolnak az emberek.
Vagy ez egy túl magas gondolatmenet ?
1 : kamuzik
2 : olyan ronda és buta , hogy senkinek sem kell
3 : vallásos
4 : látens homoszexuális vagy aszexuális
5 : esetleg lehet valami egyéb , jó oka rá