Szüzesség elvesztése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Reaver - „Ne úgy indulj az életnek - mint oly sok ember, akik tévednek - mert nem úgy döntenek, ahogy éreznek!”
- Reaver - „Ne úgy indulj az életnek - mint oly sok ember, akik tévednek - mert nem úgy döntenek, ahogy éreznek!”
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
- "20 éves szép szûz lány"
Ez neked reális?
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
(És 40 éves korom ellenére még én sem voltam sohasem nõvel)
(De nem vallási vagy "erkölcsi" okok miatt)
Thrash \'Till Death
Bulikba pedig tizen- és huszonéves koromban sem szerettem járni.
Két dologban reménykedek:
- vagy néhány éven belül meghalok és akkor minden problémám megoldódik
- vagy pedig ( 0.000001 százaléknyi eséllyel) úgy 43 - 45 évesen esetleg valahol találok egy 20 év körüli, intelligens , igényes és még szûz nõt.
(Bár humoros megmondóemberekbõl azért a jelen fórumon sincs hiány)
A pszichológushoz vagy pszichiáterhez fordulásnak nem látom túl sok értelmét. Egy boldog, nyugodt és kiegyensúlyozott életet élõ orvos, aki tökéletesen betagozódott a polgári-fogyasztói társadalomba, nem hinném hogy érdemben hozzá tudna szólni egy nonkonform ember problémáihoz.
Mi már egy másik fórumról ismerjük egymást. Egy ideje már ott sem jelentkeztél (ha nem gond, én továbbra is tegezlek).
Nem tudom, hol vagy most, vagy mit csinálsz, de ha pszichodokinál jársz, beszámolhatnál a tapasztalataidról.
üdv,
Reaver
Nekem legalábbis az volt.Sztem mindenkinek.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Kérem kapcsolja ki!
Nem is tudom elképzelni azt, hogy ha az ember túl van az elsõn, utána hogyan lehetne még komoly izgalmakat találni a szexben.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Mert nem vagy normális.<#gonosz1>#gonosz1>
Majd ha hasonló cipõben jársz akkor majd megtudod milyen.Van akinek kvára tettszene a szitu.Nekem nagyon nem jön be.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
te sem vagy normális<#idiota>#idiota>
Mellesleg ha vkivel összeismerkedsz egy szórakozóhelyen.Max fizetsz neki vmit.biztos van 2000Ft-od egy-két italra.És ha becsíptek akkor mehet is a neszenyuszi.Nem fog a pénztárcádban turkálni vagy hasonló!
Csak az a gond, hogy sokszor annál jobban izgatja az embert egy szexuális gondolat, minél jobban fél tõle.
Így például sokszor nem tudok megszabadulni attól a gondolattól, hogy felkeressek egy pénzért szexuális szolgáltatásokat nyújtó hölgyet, vagy hogy elmenjek egy swinger klubba. ( Szerencsére elég kevés pénzem van az ilyenekhez).
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Az életkorom miatt egyedül már nem nagyon merek odamenni egy nálam fiatalabb nõhöz, pedig még mindig nem adtam fel a reményt, hogy mondjuk úgy kb 45 évesen esetleg jó volna megismerkedni egy 20 év körüli lánnyal. (Bár ez már erõsen "science-fiction" kategória).
Lehet hogy éppen ez az egyik alapvetõ probléma. A szellemileg igényesebb ember nem feltétlenül szeretne olyanná válni és úgy viselkedni, mint minden kispöcs. Inkább valami különlegesebb, az átlagostól eltérõ szeretne lenni.