Szüzesség elvesztése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Reaver - „Ne úgy indulj az életnek - mint oly sok ember, akik tévednek - mert nem úgy döntenek, ahogy éreznek!”
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Tudod ha meg tudlak úgy szrezni, hogy kapcsoaltban vagy, akkor magamnak bizonyítok. Kivéve ha teljesen érett, magabiztos vagy. Akkor a fene sem fog veled kikezdeni mókából, sõt (lásd alább).
Tudod kitõl félnek az emberek? Nemtõl függetlenül persze. A magabiztos emberektõl. Legyen az facér vagy kapcsoaltban lévõ. Magabiztos embertõl csak magabiztos ember nem fél. Tudom lerágot csont, de érdekes módon a lerágott csontok érvényesülnek.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
A szüzesség és az azzal járó lelki szenvedés egy romantikus és érdekes egyéniséggé teszi az embert. És amitõl sokszor a halálnál is jobban félek az az, hogy a szüzesség elvesztésével ez az egyéniségem is elveszne.
- Reaver - „Ne úgy indulj az életnek - mint oly sok ember, akik tévednek - mert nem úgy döntenek, ahogy éreznek!”
Nah ezt megaszontam 😄
Szóval, nagyon fájhat a hiánya.
Ellenkezõ esetben (ez a ritkább), ha mondjuk hosszabb távra tervezek, akkor érdekel belülrõl is, sõt; akkor szinte majdnem mindegy, hogy néz ki a csaj.
Egyébként én is szûz vagyok, még nem mondtam... bár volt már 1, azaz egy darab barátnõm, aki nem volt egy világszépe, de miután szakítottunk, rohadtul hiányzott, és próbáltam vele békülni, de nem sok sikerrel... szóval, még egy csúnyácska lányt is nagyon lehet szeretni, és nagyon hiányozhat a hiánya...
Kifejezetten "rühellem" a komolytalan poénkodást és ökörködést.
A bulizós lányokat, nõket sem igazán kedvelem.
Szellemileg nem vagyok velük egy hullámhosszon.
Iszonyatos és elmondhatatlan az a frusztráció, amit az ilyen jelenetek hatására az ember érez. Az ember szinte beleõrül a vágyba , hogy együtt lehessen egy ilyen nõvel, ugyanakkor pedig halálosan retteg a szüzesség elvesztésének már a puszta gondolatától is.
Talán az volna a legjobb, ha valaki feltalálna egy olyan emlékezet-manipulálási módszert vagy vegyi anyagot, amelynek segítségével az ember totálisan elfelejthetné hogy valaha is együtt volt egy nõvel és továbbra is szûznek érezhetné magát.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Ismét az járt az eszemben , hogy csak egy telefonhívásba és tíz - húsz ezer forintomba kerülne a szüzesség elvesztése.
Csak úgy tudtam megszabadulni ettõl a nagyon rossz érzéstõl, hogy néhány óra leforgása alatt kb hatszor vagy hétszer is maszturbálnom kellett.
Húsz évvel ezelõtt még napi egy vagy nulla is elég volt.
De ha szûz lenne ( mint ahogy nem az ) , akkor azért szívesen megismerkednék vele.
Más kérdés, hogy egy ilyen hölgy havi egy milliárdos jövedelem alatt nem áll szóba az emberrel.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Ha választani lehetne, akkor én maradnék a playmate mellett, és utána bepróbálkoznék a szeplõsnél, hátha 😊
Egy playmate pedig még akkor sem érdekelne, ha fizetnének érte.
Ott egy srác berakott két képet, egyet egy playmate-szintû csajról, és egyet egy vörös, szeplõs csajról. Õ pontosan ugyanezt állította, mint te, hogy neki a vörös, szeplõs jobban tetszik.
Erre jöttem én, és azt mondtam, hogy igen, megdugnám a kis vöröset is, de inkább a playmate-et, mert valóban így van. Ugye, Te nem hazudsz magadnak?
"Nem mindenkinek ugyanaz a szép."
Valóban nem, de egy 3/10-es és egy 9/10-es csaj közül szerintem egyértelmûen mindketten ugyanazt választanánk (most csak kizárólag szexrõl beszélek!).
Szerintem egy "kicsit" álomvilágban élsz.
Thrash \'Till Death
Sohasem használtam a "szép" kifejezést.
Nem mindenkinek ugyanaz a szép.
A magam részérõl egyáltalán nem szoktam például vonzónak találni azokat a nõket, akiket a közvélemény szépnek tart ( fotómodellek, filmsztárok, playmate-ek ).
Nekem pl a legjobban a szeplõs és vörös hajú nõk tetszenek, az átlagos szépségideáltól eltérõ arcvonásokkal.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Tényleg ritka, de annyira nem, mint Retsu feltételezi (:
Egyébként a három lány közül egyik valóban kicsit csúnyácska, a többi kettõ - ha nem is szépségkirálynõk, de nem is rondák.