Szüzesség elvesztése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tippmix945
aha

tippmix945
8 évesen dugtam elõször csajt

JuHaSz JoCi
seggbe megy a kuki nem? a másik lukból jön ki a gyerek meg a tampon?

tippmix945
dikk

The Protector
LOOOL

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

jajmár..idevág...egy ilyen csatorna nyitása mindig késlelteti az elvesztését..😊
igen baj, miért nem a játékosok fórumába linkeled az ilyesmit?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Üdv mindenkinek!

Nemrég nyitottam egy új csatornát, ahol terveim szerint játékokat fogok bemutatni és játszni. Szeretnék kicsit komolyabb lenni, mint egy átlagos Let's player és esetenként hasznos infóval is szolgálni a nézõimnek, nem csak sikoltozással és vinnyogással. 😊
A csatornám neve WAvGamer (http://www.youtube.com/user/WAvGamer/videos?view=0&flow=grid ) örülnék, ha tudtok építõ jellegû kritikával szolgálni! 😊
Egyelõre csak három videó van fent (1 Awesomenauts és 2 Chivalry), de tervezek új(újabb) játékok bemutatását is.
Ha idõtök és kedvetek engedi, nézzetek be!

Máté
(Tudom ennél offabb már nem is lehetnék. Elnézést kérek azoktól, akiknek ez böki a szemét.)
The Protector
balfasz.reklám.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Tavaly kb. ilyenkor vesztettem el a "virágom" 😊Visszatekintve, iszonyatosan felvilágosultnak hittük magunkat, de inkább teljesen felelõtlenek voltunk. Az elsõ együttlétem sajnos nem úgy sült el, ahogy szerettem volna, nem illett volna egy romantikus filmbe.. egyrészt így visszatekintve már, korai volt, másrészt baj is történt, mert nem használtunk óvszert, elég nagy hévvel vetettük be magunkat a dolgokba.. Sírva hívtam fel nõvéremet, mert sejtettem hogy ebbõl nagy bajok lehetnek. Azt mondta ha netközelben vagyunk, akkor a legjobb és leggyorsabb, ha megkeressük ezt az oldalt: http://www.facebook.com/neesspanikba
Abszolút ajánlom is mindenkinek, mert sosem lehetünk elég tájékozottak és sokat segített nekem is, azonnal tudtuk mi a teendõ, végigjártam a procedúrát és végül a történtek után 3-4 órával már bennem volt a gyógyszer és nem lett gond.. Így az tuti, hogy az elsõ alkalmat biztos nem felejtem el..
Én még szûz vagyok, egyszerûen nem érdekem lefektetni valakit, csak hogy elveszítsem. Inkább addig keresek, ameddig egy megfelelõ lányt találok.

nyilván mind erre vágyunk...

István a legnagyobb jóindulattal mondom , holnap rúgj be, és menj el kurvázni.Szõke természetes nagymellû nyamíí 😊 10-15 rugódba benne lesz de még ha fizu elõtt 2-3 napig nem eszel akkor is megéri.
😄
"Ismerem" õt, csak nem az sg-rõl. Érdekes ember.

hmm cs istván egyedi eset volt, õ a 40 éves szûz teljes életnagyságban. Nem tudom mi lehet vele. Igen kemény szavakat kellett itt lenyelnie...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

hmmm ennyire nincsenek itt szûz emberek? 😊
hiányolok egy témához kapcsolódó rendes topikot 😛

Peetboy
Ez cs istvánnak ment.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Peetboy
Szerintem az az unalmas ember, aki az életébõl kihagyja a jó dolgokat, pl. csajozás. De István attól érzi magát különlegesnek, nem unalmasnak, hogy szüz még. Szokták mondani, az az unalmas ember aki semmit sem tesz, hogy jobb legyen neki.
És igen, mindenkinek olyan az élete, amilyenné teszi.
De azért az a story amikor elment István nõkhöz, és csak hozzájuk ért, de nem sexelt velük, azért az aggasztó. <#vigyor>

Willenbrock
Az élete mindenkinek olyan amilyenné teszi,meg amit a külsõ tényezõk engednek neki(lehetõségek).Attól hogy valaki normális még nem biztos hogy néz szappanoperákat-sõt.
A normális ember alatt felnõtt,mentálisan egy bizonyos szintre fejlett embert értenek aki kultúrálódása során megismerte és be is tatja/tiszteletben tartja az általános közösségi normákat,értékeket.Valamint munkájával vagy szakértelmével hozzájárul a társadalom általános jólétéhez,vagy a tudományos fejlõdéshez.Szerintem kb. így lehet összefoglalni a normális ember lényegét.
Ha valaki ilyen attól még nem kell unalmasnak sem lennie,tõle függ hogyan él a szabadidejében.

Nem is olyan nagy baj az , ha valakit pszichopatának neveznek.

Nálam mérhetetlenül nagyobb embereket is minden bizonnyal lepszichopatázott volna koruk társadalma , ha már akkoriban is ismert és divatos lett volna ez a kifejezés.

Tulajdonképpen milyen is egy nem-pszichopata , normális ember élete ?

Tartok tõle , hogy giccses , lagymatag és unalmas.

(Lsd. a tv reklámok , szappanoperák és amerikai filmek által elénk tárt normalitást.)
Mégegy dolog: a saját érdekében mondom, hogy ide nem érdemes írni, mert, ha meg is kapja az elméleti tanácsokat ahhoz még el kell jutni a gyakorlatig...nos abban az ember személyesen hogy tudna segíteni?😊 netalán tartani a lécet? áhh kizárt dolog...másszempontból úgy vettem észre, hogy a segítségkérései és a túlõszintesége ahhoz vezetett, hogy mindenki szépen elkönyvelte sorozatgyilkosnak illetve baleknak...Ne törõdjön senkivel mostantól csak saját magával, fõ a türelem...Mást nem tudok mondani én végeztem, sok sikert önnek az életben István!

Kedves István:

40 éves kor felett kezdõdik meg az ember 2. életszakasza mondhatni azt, hogy a férfiaknál az egyik harmadvirágzás legalább is én annak tekintem...az ember középkorúvá és éretté válik, de semmiképpen sem kellene a halállal törõdni 40 év körül...van még ideje a sikerekre, ha megõrzi egészségét...Tudja mit azt mondom, felesleges bárminemû tanács evvel a szüzesség téma kérdésével kapcsolatban, koncentráljon arra esetleg, hogy miként töltse munka után a szabadidejét, ha más nem megy...Még, ha nehéz is a meló, keveset fizetnek akkor is valamit kezdeni kell, spórolni mondjuk egy utazásra bármi ami hasznos(ki tudja utazás közben tetszik majd megtalálni a párját, esetleg olyan nõt, akinek nem lenne ellenére, hogy szûz, létezik ilyen is elvileg )..Mindenesetre én már azt mondom lényegében, ha már nem sikerült elveszítenie a szüzességét és nem érzi képesnek magát erre a továbbiakban hagyja a francba nem éri meg ezért idegeskedni...ellenben a Fórumon feleslegesek a siránkozásai, ha nem tud mit kezdeni magával...

Azért még ne temesd el magad. Sokan kötnek új kapcsolatokat 40 felett is, bár igaz, õk már túl vannak 1-2 váláson.

Pszichopata vagy! Nem lennek meglepve, ha ennek a tortenetnek csunya vege lenne!

Valóban nagyon jó volna megismerkedni egy okos és intelligens , szeplõs, vörös hajú lánnyal ; azonban az internet nem alkalmas a a férfiak és a nõk közötti direkt , közvetlen ismerkedésre.

Egyébként is , mivel már elmúltam 40 éves, sokkal inkább a halálban kell gondolkodnom. Elvileg amúgy is sokkal kevésbé félek a haláltól, mint a szüzesség elvesztésétõl. De azért egy okos vörös hajú lány tényleg nagyon jó lenne.
Sohasem tudnék bántani egy nõt.

A férfiakkal szemben viszont már sokkal kevésbé vagyok békés hajlamú.

Viszont nagyon gyáva vagyok, így legfeljebb csak fantáziálni tudok arról, hogy a legszívesebben mit csinálnék néhány primitív és gonosz macsó férfival. De ez már megint off-topic , amiért jobb helyekrõl villámgyorsan kihajítják az embert.
erieskrisz
Ajjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjj istván még mindig szüz a baszus ez nem mehet igy tovább vörös 15 éves szüz lány jelentkezését várjuk aki istvánt megtoszná baszus a szeplöket majdnem kihagytam <#nemtudom><#wilting>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

érdekes beszélgetések folytak itt megintcsak elkanyarodtatok a témától😄

annyit hozzátennék, hogy mindenki olyan, amilyennek "beállítja" önmagát...Mindenesetre hiszek abban, hogy valamely külsõ hatás, körülmény,környezete simán befolyásolhatja az ember tudatát, életének további szakaszát...Az, hogy elképzeléseink mennyit változnak szintén saját magunktól függ, de magamról én tudom, hogy nem sokat változtam gyerekkorom óta jellemileg na ez milyen?😊

Peetboy
Az mindegy, itt is lehet úgyanúgy. Persze ez inkább egy Game fórum.

salsoul
Mondtam. Van kinek van szeme a látásra, és van kinek nincs.
Jah de ott az egész fórum a témának van szentelve..

Peetboy
Pedig ez a topik errõl szól, miért ne lehetne kibeszélni. Vannak más fórumok is, ugyanebben a témában ott mégis szoktak mesélni hogy történt, stb.

szerintem ezt itt senki nem akarja kibeszélni de rajta mutass példát XD

Peetboy
Most a személyiségrõl beszéltek, ahelyett, inkább a témához szólnátok hozzá. Ki hogyan veszitette el? Milyen élmény volt? Milyen volt szüz csajjal?
Annyi mindenrõl lehet beszélni témán belül. Csak rajta!

Valóban nem releváns.

A személyiség lényegesen komplexebb annál, mint sem néhány hozzászólás, és egy cikk alapján laikusként valós képet alakíthatnánk ki bárkirõl is.

Nem lehet látni hogy ki milyen valójában. 1 dolog a külcsín, megint másik a belbecs. Igaz, úgy sem lehet következtetni hogy aki szép az biztos hülye vagy fordítva, meg ezer jellemzõ felsorolhatunk még. De ez nem változtat azon, hogy nem láthatunk bele senkibe, még ha sokszor elhisszük akkor sem így van. Hogy sajnos vagy szerencsére, azt mindenki eldöntheti, meg ugye erre is igaz hogy helyzete válogatja.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Ezt azért inkább ne bolygassuk itt! Igaz, hogy nem tudni kiben mi lakozik, de az ilyen megjegyzések nem hinném hogy elõrevinnék az ügyet(még ha poénból vannak akkor se), szal azért... Nehogy már mi alakítsuk olyanná a lelkiállapotát h tényleg azzá váljon.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Elég könnyû különbséget tenni szép ember és szép ember között.
A nõk általában erre képtelenek, õk megeszik, hogy nyuszi van a kalapban.

István, az öngyilkosság nem megoldás.

salsoul
Mondtam. Nem mindenki tud különbséget tenni. A rendõrnõ sem tudott.
Van kinek van szeme a látásra, és van kinek nincs.
Willenbrock
Ezzel kapcsolatban eszembe jutott egy vicces mondás is ami István kapcsán is aktuális lehet:"40 éves korára mindenki olyan külsõt kap amilyet megérdemel."😄

Willenbrock
Szemfényvesztés külsõre értve-ilyet nemigen láttam.Szépséget a nõ,jóképûséget férfi nem tud hazudni.Vagy az vagy nem-függetlenül mi van a lelkében.Erre mostanában élõ példát tapasztaltam:egy rablógyilkosság ügyében tanúként hallgatták meg egy családtagomat és saját fülével hallotta amint még egy nõi rendõr is pozitívan nyilatkozott a gyanusított külsejével kapcsolatban.(ki sem nézni belõle,milyen sármos stb.)Mert az illetõ 30 körüli jóképû,jó testalkatú ember akit a nõk vonzónak tartanak.Amit elkövetett az pedig a legocsmányabb embertelenségek közé tartozik.Ennyit a külsõ-belsõ összhangjáról.De a nõk közt is vannak szép szélhámosok akik igyekeznek lehúzni a rászedhetõ embereket.A lélek sugárzása hatással van a külsõre,de nem határozza meg azt.A gének és a hormonok határozzák meg alapvetõen.A belsõ csak fokozhatja a ragyogást,vagy tompíthatja a rútságot.

salsoul
A csúnya kívül belül egyformán csúnya.
A szép kívül belül egyformán szép.
A giccs kívül belül egyformán giccs.
A szemfényvesztés kívül belül egyformán szemfényvesztés.

Az utolsó hármat sokan nem tudják megkülönböztetni.
Willenbrock
Az ocsmányságra magammal kapcsolatban csupán a külsõre gondolok.Nem hiszem hogy igaz hogy ami kinn az van benn,mert van sok jóravaló értelmes ember akik mégsincsenek jó külsõvel megáldva és fordítva.Elõfordul ugyan hogy egy ember csúnya külseje ellenére is szimpatikus éppen azért mert annyi pozitív vonás van a jellemében,de szerintem ha csúnya az csúnya marad bármilyen "sugárzó" is,a szép meg akkor is szép ha belülrõl üres.
Akarattal mindkettõn lehet alakítani,külsõn is,belsõn is.

salsoul
csúcs!

a recept mint mindig most is ugyan az:

az embernek fel kell nõnie és össze kell szednie magát

az ocsmányosodás az elmében kezdõdik...
akiben élet van, abból az élet fog sugározni
akiben ocsmányság van, abból az ocsmánység fog sugározni
mindegy hány éves az ember
Willenbrock
Én már 30 évesen ocsmánynak látom magam,de ez ellen valamit lehet tenni:futni kell és konditerembe járni hogy legalább a testalkata sportos és izmos legyen az emberenek,tavasszal én is ezt akarom csinálni.(ebben az idõben csak bent döglök a lakásban:/)Valamennyit tud az ember változtatani a külsején ha akar.

Willenbrock
Pl. úgy lehet segíteni ha valakinek van egy vörös hajú szeplõs 20 körüli szûz húga akkor felajánlja Istvánnak a nagy eseményre,vagy olvassa a topikot pont egy ilyen csaj és privit fog neki írni hogy megismerhesse.Ilyesmiben reménykedsz István?Mert erre felesleges várni,biztos vagyok benne hogy soha az életben nem fog megtörténni,hacsak nem vagy egy Brad Pitt.

cs istvan Írásait olvasva, egy eljövendõ sorozatgyilkos képe rajzolódik ki elõttem.

A kriminológusok tudják: a nemi erõszak elkövetését gyakran, a sorozatgyilkosságokat szinte mindig intenzív fantáziálás elõzi meg. Ezeknek az álmoknak fontos szereplõi a szex és az erõszak, ám a fõszerepet egyértelmûen a hatalom játssza. A mértéktelenül maszturbáló, magányos "ragadozó" gyengének, jelentéktelenek érzi magát, amin csak úgy változtathat, ha élet és halál urává válik. "A sorozatos nemi erõszakot elkövetõ, illetve a sorozatgyilkos személyiség kialakulásának hátterében egyetlen kulcsfontosságú tényezõ rajzolódik ki: a fantáziálás. Fantáziaképei sokkal erõteljesebbek, sokkal fontosabbak, mint való élet"

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

40 éves kor felett az ember sokszor már annyira visszataszítónak látja magát, hogy egyedül csak a halálban vagy valamilyen genetikai csodában látja a megoldást.

Sokszor szoktam gondolkodni az öngyilkosságon is , de ennek a gondolatmenetnek a folytatása már kimerítené az off-topic irrelevancia azonnali kitiltással járó fõbenjáró bûnét.

Így csak annyit jegyeznék meg, hogy a Love.hu nevû internetes felületet megnéztem már egy-két alkalommal, de totálisan kiábrándító volt számomra az ott tapasztalható óvodás infantilizmus és poénkodás.
Peetboy
Én is inkább a Társkeresõ oldalakat javaslom. Pl. Páratlan.hu, Randihely.hu, Love.hu, Párom.hu, stb...
De a blog is jó ötlet lehet, ha érdekes dolgok vannak benne, több ezren olvassák, lehet akadna jelentkezõ is. <#smile>

Egyébként ha már mindenképp neten keresztül akarsz megismerni egy nõt, akkor nem ebben a topikban kellene.
Vannak társkeresõ oldalak, pl. a freelove.hu-n blogot is lehet írni. Ott írhatsz magadról, és a "furcsaságaidról", bár szvsz nem túl sok értelme lenne.
Esetleg valamilyen chat oldal, pl. chat.hu
Itt gyakorlatilag tényleg 0 esélye van annak, hogy egy hozzád hasonló beállítottságú nõt találsz.