Szüzesség elvesztése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nemrég nyitottam egy új csatornát, ahol terveim szerint játékokat fogok bemutatni és játszni. Szeretnék kicsit komolyabb lenni, mint egy átlagos Let's player és esetenként hasznos infóval is szolgálni a nézõimnek, nem csak sikoltozással és vinnyogással. 😊
A csatornám neve WAvGamer (http://www.youtube.com/user/WAvGamer/videos?view=0&flow=grid ) örülnék, ha tudtok építõ jellegû kritikával szolgálni! 😊
Egyelõre csak három videó van fent (1 Awesomenauts és 2 Chivalry), de tervezek új(újabb) játékok bemutatását is.
Ha idõtök és kedvetek engedi, nézzetek be!
Máté
(Tudom ennél offabb már nem is lehetnék. Elnézést kérek azoktól, akiknek ez böki a szemét.)
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Abszolút ajánlom is mindenkinek, mert sosem lehetünk elég tájékozottak és sokat segített nekem is, azonnal tudtuk mi a teendõ, végigjártam a procedúrát és végül a történtek után 3-4 órával már bennem volt a gyógyszer és nem lett gond.. Így az tuti, hogy az elsõ alkalmat biztos nem felejtem el..
😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
hiányolok egy témához kapcsolódó rendes topikot 😛
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
És igen, mindenkinek olyan az élete, amilyenné teszi.
De azért az a story amikor elment István nõkhöz, és csak hozzájuk ért, de nem sexelt velük, azért az aggasztó. <#vigyor>#vigyor>
A normális ember alatt felnõtt,mentálisan egy bizonyos szintre fejlett embert értenek aki kultúrálódása során megismerte és be is tatja/tiszteletben tartja az általános közösségi normákat,értékeket.Valamint munkájával vagy szakértelmével hozzájárul a társadalom általános jólétéhez,vagy a tudományos fejlõdéshez.Szerintem kb. így lehet összefoglalni a normális ember lényegét.
Ha valaki ilyen attól még nem kell unalmasnak sem lennie,tõle függ hogyan él a szabadidejében.
Nálam mérhetetlenül nagyobb embereket is minden bizonnyal lepszichopatázott volna koruk társadalma , ha már akkoriban is ismert és divatos lett volna ez a kifejezés.
Tulajdonképpen milyen is egy nem-pszichopata , normális ember élete ?
Tartok tõle , hogy giccses , lagymatag és unalmas.
(Lsd. a tv reklámok , szappanoperák és amerikai filmek által elénk tárt normalitást.)
40 éves kor felett kezdõdik meg az ember 2. életszakasza mondhatni azt, hogy a férfiaknál az egyik harmadvirágzás legalább is én annak tekintem...az ember középkorúvá és éretté válik, de semmiképpen sem kellene a halállal törõdni 40 év körül...van még ideje a sikerekre, ha megõrzi egészségét...Tudja mit azt mondom, felesleges bárminemû tanács evvel a szüzesség téma kérdésével kapcsolatban, koncentráljon arra esetleg, hogy miként töltse munka után a szabadidejét, ha más nem megy...Még, ha nehéz is a meló, keveset fizetnek akkor is valamit kezdeni kell, spórolni mondjuk egy utazásra bármi ami hasznos(ki tudja utazás közben tetszik majd megtalálni a párját, esetleg olyan nõt, akinek nem lenne ellenére, hogy szûz, létezik ilyen is elvileg
Egyébként is , mivel már elmúltam 40 éves, sokkal inkább a halálban kell gondolkodnom. Elvileg amúgy is sokkal kevésbé félek a haláltól, mint a szüzesség elvesztésétõl. De azért egy okos vörös hajú lány tényleg nagyon jó lenne.
A férfiakkal szemben viszont már sokkal kevésbé vagyok békés hajlamú.
Viszont nagyon gyáva vagyok, így legfeljebb csak fantáziálni tudok arról, hogy a legszívesebben mit csinálnék néhány primitív és gonosz macsó férfival. De ez már megint off-topic , amiért jobb helyekrõl villámgyorsan kihajítják az embert.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
annyit hozzátennék, hogy mindenki olyan, amilyennek "beállítja" önmagát...Mindenesetre hiszek abban, hogy valamely külsõ hatás, körülmény,környezete simán befolyásolhatja az ember tudatát, életének további szakaszát...Az, hogy elképzeléseink mennyit változnak szintén saját magunktól függ, de magamról én tudom, hogy nem sokat változtam gyerekkorom óta jellemileg na ez milyen?😊
Annyi mindenrõl lehet beszélni témán belül. Csak rajta!
A személyiség lényegesen komplexebb annál, mint sem néhány hozzászólás, és egy cikk alapján laikusként valós képet alakíthatnánk ki bárkirõl is.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
A nõk általában erre képtelenek, õk megeszik, hogy nyuszi van a kalapban.
István, az öngyilkosság nem megoldás.
Van kinek van szeme a látásra, és van kinek nincs.
A szép kívül belül egyformán szép.
A giccs kívül belül egyformán giccs.
A szemfényvesztés kívül belül egyformán szemfényvesztés.
Az utolsó hármat sokan nem tudják megkülönböztetni.
Akarattal mindkettõn lehet alakítani,külsõn is,belsõn is.
a recept mint mindig most is ugyan az:
az embernek fel kell nõnie és össze kell szednie magát
az ocsmányosodás az elmében kezdõdik...
akiben élet van, abból az élet fog sugározni
akiben ocsmányság van, abból az ocsmánység fog sugározni
mindegy hány éves az ember
A kriminológusok tudják: a nemi erõszak elkövetését gyakran, a sorozatgyilkosságokat szinte mindig intenzív fantáziálás elõzi meg. Ezeknek az álmoknak fontos szereplõi a szex és az erõszak, ám a fõszerepet egyértelmûen a hatalom játssza. A mértéktelenül maszturbáló, magányos "ragadozó" gyengének, jelentéktelenek érzi magát, amin csak úgy változtathat, ha élet és halál urává válik. "A sorozatos nemi erõszakot elkövetõ, illetve a sorozatgyilkos személyiség kialakulásának hátterében egyetlen kulcsfontosságú tényezõ rajzolódik ki: a fantáziálás. Fantáziaképei sokkal erõteljesebbek, sokkal fontosabbak, mint való élet"
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Sokszor szoktam gondolkodni az öngyilkosságon is , de ennek a gondolatmenetnek a folytatása már kimerítené az off-topic irrelevancia azonnali kitiltással járó fõbenjáró bûnét.
Így csak annyit jegyeznék meg, hogy a Love.hu nevû internetes felületet megnéztem már egy-két alkalommal, de totálisan kiábrándító volt számomra az ott tapasztalható óvodás infantilizmus és poénkodás.
De a blog is jó ötlet lehet, ha érdekes dolgok vannak benne, több ezren olvassák, lehet akadna jelentkezõ is. <#smile>#smile>
Vannak társkeresõ oldalak, pl. a freelove.hu-n blogot is lehet írni. Ott írhatsz magadról, és a "furcsaságaidról", bár szvsz nem túl sok értelme lenne.
Esetleg valamilyen chat oldal, pl. chat.hu
Itt gyakorlatilag tényleg 0 esélye van annak, hogy egy hozzád hasonló beállítottságú nõt találsz.