Szüzesség elvesztése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát az az igazság, hogy másfél napja írtam ide a problémámmal, de már el is múlt a dolog....

Hali!
Én úgy tudom hogy ezek egy phaetritis nevû betegség tünetei amit anális úton lehet elkapni.Lényege az,hogy a csaj végbelében élõskõdõ férgek terjesztik.Magyarán hasonló ahhoz mintha bélférge lenne a partnerednek,csak ezek még terjesztenek is vmi szarságot.Azt ajánlom minél gyorsabban menj el orvoshoz,majd ad egy kenõcsöt rá,meg tablettát.
keress fel vmi orvost<#nevetes1>

üdv. 2-3 hete volt anális sexem egy csajjal, gumi nélkül...eléggé megijedtem utána, mihelyst hazaértem, azonnal lezuhanyoztam, szinte forró szappanos vízzel át is msotam a farkam.......eddig ok...aztán a hétvégén voltam egy másik csajjal, vele gumival volt, most volt rajtam elõször óvszer...eddig megintcsak ok....nade msot este vettem észre, hogy a farkam ki van pirosodva...piros kis pöttyök mindenfelé...tök meijedtem...mitõl lehet...most, ennyi idõvel az anális sex után jönne elõ a fertõzés? netán az óvszerre vagyis a latexre vagyok allergiás? rá is van írva a dobozra, hogy van aki hajlamos az allergiára, raádásul az enyhe viszketés is a farkamon aztán kezdõdött, miután megvolt a csajl óvszerrel...rögtön másnap viszketett....remélem a gumi miatt van, és newm vmi fertõzés az anál miatt:S

vki segítsen

DaemoonHunter
Nem!
(csak mint esõkabátban napozni)

hy
az ovszer nem rontja valamilyen mértékben az élvezetet? (pl mint kesztyûben kezet mosni)
szerintem a pénisze nem volt meg 😊

bounty..ne ijedj meg..egy nagy reccsenést fogsz hallani amikor átszakad a szûzhártyája, és akkor se pánikolj be amikor artériás vérzéshez hasonló vérspricceloést fogsz tapasztalni..ez természetes 😊 készíts oda egy bödönt, vagy vödröt..és mehet a menet 😊

tunkold szét

ha én azt tudnám húú😄😄

😄dddddddddddddddd

lol semmi különöset nem igényel jól felizgattod és nem dugod mint állat csak óvatosan ennyi.mennyi idõ alatt sikerült megtéríteni?<#idiota>

üdv. a most 18 éves, szûz bnõmmel leszeretnék feküdni, csak az a baj, hogy még nem volt szûz bnõm....szal mire ügyeljek? mármint nagyon fog neki fájni? és vérezni?:S - na meg ha érzem hogy a szûzhûrtya miatt nem megy, akkor lassan csináljam, vagy hirtelen "szakitsam át"?

Match
Ezzel az aláírással nem semmi kérdés 😄

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

EnZsolt
Itt ilyen topik is van? Beszarok 😄

Az 1, 2, 3 az szélességet és hosszúságot jelöl, de inkább a szélességel lehet baj. Volt már, hogy kurva szûk volt a dolog, és nem volt kellemes, pedig nem vagyok nagy méretekkel megáldva. Szóval nem árt megnézni, hogy mekkora az óvszer mérete. És ami fontos, a lejárat dátumát is. Az akció végén, pedig megnézni, hogy tényleg tartott-e a cucc, vagy lehet aggódni. Remélem segítettem 😄

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

ChuckyHUN
Csk kíváncsi vagyoki😊

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

úgy tûnik h ez télleg fontos neked😊😄

ChuckyHUN
Valaki tudna nekem segíteni?
Az óvszerméretek, hogy vannak?
ugye van 1 2 3... ezek mit jelentenek?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

The Protector
TEKKKKKK

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
LOL

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

ChuckyHUN
Remélem jövõre sikerül^^

Peetboy
Errõl inkább írj a Szexualitás.hu fórumába, ott jobban foglalkoznak ezzel. Nagyon sok lány is fórumozik ott õk is majd választ adnak.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

hykao
LOL LOL LOL!!! 😊)) Az attól függ hányszor...<#ravasz1>
hy! Szerintetek 22 évesen egy fiú jó ha masztizik naponta?
Peetboy
Azt hogy érted, hogy nem volt meg? A csaj nem volt meg, vagy a szüzességed? <#vigyor3>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

egyszer dugtam egy csajjal és mire végeztünk már nem volt meg

Mangánüzit nem írok, nem olvasok.

hellosztok
huh ember :S😄😄

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

John Cena
köszönyük😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

LasCar16
szûzqva=Adja alá a lovat, de a rodeóra már nem kiváncsi-.-
definiáltam:SD

#acm

John Cena
nem azért! azért mert kéreti magát és a srác akkor úyg van vele de jó lenne csaj "beajálkozik" azt át basza bocs szûz vagyok kurvázás nuna nélkül😄

Jóh én is értem büdös kurva mert nem tudtad megdugni😄

John Cena
kösz hogy helyeselsz!! én értettem😄😄

nem érted látom.... nem probléma lénygeh hogy sanyix legalább érti 😄

John Cena
de enm tudod értelmezni nem feltétlen úgy érti!!!

Nincs szûzkurva,CSAK NEM SZÛZ LEHET KURVA!Aki meg azt mondja egy szûz lányra hogy kurva azért teszi mert nem tudta megdugni.Ennyit errõl

John Cena
ezért szûzkurva bazd azt akartam mondani

😄.jah persze egy hét után döngetnéd mi?Hát a normélis csaj nem adja magát könnyen

John Cena
azért szûz kurvák mert engedné cska még sem mert nem kapsz meg ki baszik veled PL!

Nem kurvák mert szûzek.A kurva az aki összedug egy disco után vagy egy hét alatt megkapod egy kóláért!

na ez a topik aztán lol 😄 . én a kis szüzkurvákat utálom a legjobban aki kelleti magát meg minden aztán amikor oda kerül a sor akkor jaj bocs nem lehet mer szüz vagyok

TE most milyen szerencsétlenkedésrõl beszélsz?Már rég elmúltam 16.....

laca103
Lehet nem szûz lány is rendes. De ha már én megtartom magamat Valakinek...akkor szerintem nem nagy elvárás HA ezt attól a Valakitõl is elvárom. Ha nem lennék szûz még akkor nemérdekelne, me mi a rákos közöm van hozzá? Alapvetõ, szerintem hogy a két fél nagyon közel azonos értékrenddel rendelkezzen. Ha én úgy gondolom, hogy CSAK egy valakivel, és a másiknak ez pedig egy tökéletesen természetes dolog hogiy akivel már jár 10 perce/napja/hónapja azzal lefekszik...azzal nem tudnám magam jólérezni felhõtlenül.

Szerintem ez a szerencsétlenkedés Kurvanagy fasság...még jó hoyg szerencsétlenkedsz 15-16 évesen a párodról némi sekélyes ismerettel rendelkezve csupán.

Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?

Törölt felhasználó
megtaláltam
Van rá esély hogy találsz.Az már más kérdés hogy megtudod e szerezni...

Liberális duma azért mert élvezetes attól az már jó.Én konzervatív vagyok megvallom és csak rendes lánnyal kezdek megvallom.

Törölt felhasználó
elvesztettem
sz4bolcs
Csak annyit akartam írni, hogy az elején muszáj kicsit szerencsétlenkedni, hogy késõbb olajozottabb legyen.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Én nem rendeset akarok, hanem szüzet, nem is tudom miért....
Én tudom milyen a rendes lány: mindigis szûz csajjal akartam elveszíteni, és amikor elveszítettem akkor jöttem rá hogy szerelembõl a legszebb, két tapasztalatlan ember csak szerenycsétlenkedett volna...és az senkinek nem jó, szerény meglátásom szerint a nõk többsége ezért akar minél elõbb túlesni rajta, és inkább nem tartják meg valaki olyas valakinek aki érdemes rá... (nem magamra célzok, én csak összetöröm a lányok szívét)
Senkkik
szerintem errõl lemondhatnál(!), esély arra hogy összejöjjön igen kicsi... De végülis bármi megtörténhet, ugyhogy nem adnám fel a helyedbe! Egyszer csak találsz egy rendes lányt..