Szüzesség elvesztése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én úgy tudom hogy ezek egy phaetritis nevû betegség tünetei amit anális úton lehet elkapni.Lényege az,hogy a csaj végbelében élõskõdõ férgek terjesztik.Magyarán hasonló ahhoz mintha bélférge lenne a partnerednek,csak ezek még terjesztenek is vmi szarságot.Azt ajánlom minél gyorsabban menj el orvoshoz,majd ad egy kenõcsöt rá,meg tablettát.
vki segítsen
az ovszer nem rontja valamilyen mértékben az élvezetet? (pl mint kesztyûben kezet mosni)
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Az 1, 2, 3 az szélességet és hosszúságot jelöl, de inkább a szélességel lehet baj. Volt már, hogy kurva szûk volt a dolog, és nem volt kellemes, pedig nem vagyok nagy méretekkel megáldva. Szóval nem árt megnézni, hogy mekkora az óvszer mérete. És ami fontos, a lejárat dátumát is. Az akció végén, pedig megnézni, hogy tényleg tartott-e a cucc, vagy lehet aggódni. Remélem segítettem 😄
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Az óvszerméretek, hogy vannak?
ugye van 1 2 3... ezek mit jelentenek?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Mangánüzit nem írok, nem olvasok.
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Szerintem ez a szerencsétlenkedés Kurvanagy fasság...még jó hoyg szerencsétlenkedsz 15-16 évesen a párodról némi sekélyes ismerettel rendelkezve csupán.
Ki a rákot érdekel a gép konfigurációm?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Én tudom milyen a rendes lány: mindigis szûz csajjal akartam elveszíteni, és amikor elveszítettem akkor jöttem rá hogy szerelembõl a legszebb, két tapasztalatlan ember csak szerenycsétlenkedett volna...és az senkinek nem jó, szerény meglátásom szerint a nõk többsége ezért akar minél elõbb túlesni rajta, és inkább nem tartják meg valaki olyas valakinek aki érdemes rá... (nem magamra célzok, én csak összetöröm a lányok szívét)