Az Első Csók!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem az elsõhöz.
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
A mai világban ez lassan rekordkísérletnek ér fel, és azt hiszem egy jó ideig nem lesz változás.. <#vigyor2>#vigyor2>
Ez így alakult.
VILLARREAL CF mindörökké!
azóta se beszéltem vele😄
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
sose fogom elfelejteni se a csókot se a lányt...
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
mert a csajom ott fog várni!!!
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit
o_O -,-\'
o_O -,-\'
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Ahogy ajkunk összeért, már dugta is át a nyelvét. Szóval nem volt valami jó az elsõ, de aztán hamar ráéreztem a dolgokra! <#crazya>#crazya>
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Bár ez egy olyan dolog, ami bárhol jó, én meg javíthatatlanul romantikus vagyok. 😄
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
És h már minden körülöttem levõ "gyerek" ezt csinálja :S már egyre jobban fáj
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Kurva ronda azóta nem beszéltem vele.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Lada VFTS
Notebook: Asus F5N AMD Athlon X2 1,9Ghz , 2GB RAM, GeForce 7000M, 250GB HDD || Xbox360

azok voltak a szép idõk 😄
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"