Az Első Csók!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem is emlékszem az elsõre ez hülyeség. Talán palackozás vagy fogadás volt. Hagyjuk már😄
Fantomlovag
Én speciel nem értek egyet...

Én nem az elsõhöz.

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

Narxis
lol

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Én 22 leszek lassan, és semmi puszi-nyali-fali.. <#crazya>
A mai világban ez lassan rekordkísérletnek ér fel, és azt hiszem egy jó ideig nem lesz változás.. <#vigyor2>
Ez így alakult.

VILLARREAL CF mindörökké!

mindenki az elsõhöz vonzódik a legjobban és az hiányzik a legjobban 😊
somdav95
Úgymond "második". Az elsõ barátnõm nem hanyagoltam az elsõ csók után <#vigyor>

somdav95
Nekem áprilisba volt az elsõ ( 13 évesen, és még mostis annyi vagyok..) egy 15 éves csajjal, 1 hónapra rá szakítottunk... A második egy 14 éves csajjal volt vagy három hete, de az elég hisztis egy csaj volt , ezért szakítottam vele olyan két hete.

olvastam az elõttem szólókat és van benne igazság h a tábori szerelmek nem tartanak soká...huu én most 14 vagyok srác, és idén nyáron volt amikor még 13 vtam akkor történt meg az elsõ...BALATONON egy budapesti helyes 15 éves csajjal...gyönyörû volt...kísértem el aztán akkor mondtam neki h légyjó lekaptam átkaroltam neki toltam gyengéden símogatva a kerítésnek és mintha már nem az lett vna az elsõ ugy csináltam ...jo volt...azóta már több csajjal is volt...de az elsõ mindig a legjobb...és a második...õt sosem felejtem el...õket...
Scottt
Elméész a csbe,piszok rusnya volt.Aztán hazafele még beleestem 1 tóba,szóval izgalmas estém volt.

azóta se beszéltem vele😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

5 éve a suliban ellógtam a fizika óráról és a csajjal végigdumáltuk azt a 45 percet. Mikor búcsúzkodtunk a 3. puszit a szájára adtam, utánna a csaj magára rántott és hát cupp...
toysoldier
Dunaparton ültünk és ott...nagyon jó volt 😊
sose fogom elfelejteni se a csókot se a lányt...

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

89
Pázzeg....sííírok a röhögéstõl <#buck><#zavart1><#idiota>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

chhaya
so romantisch...

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

JethroHUN
Meleg vagy? Végül is te dolgod, varrasd be a szádat x'D

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

nem baj nyugi én se csináltam még😄 sõt nem nagyon vágyok rá mert eleve utálom a puszi-nyalit😄

mustang93
nálam az elsõ csok az a vasutállomáson lesz!!!!

mert a csajom ott fog várni!!!

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit

Xreactor
Nekem az alsó ajkamat is harapdálta..mondjuk lágyan..szoval inkább kellemes volt mint kellemetlen :-D

o_O -,-\'

Xreactor
Velem 16évesen történt meg..egy lánnyal második randin..letámadott, jó volt :-D Aztán az hogy csak 3napot jártunk már nem volt olyan jó..de egy kavarásnak elment a dolog.., de inkább nem részletezem a történetet..😛

o_O -,-\'

mustang93
én még nem csókóloztam de ha így folytatom minél hamarabb,hiszen akármilyen csajjal megismerkedem az elsõ szava az hogy "Kívánlak boy" és ezt imádom a csajnál.

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit

http://www.youtube.com/watch?v=NFOiGsEIP30

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Deer
Egy panelház kapujában... búcsúzáskor puszi puszi, de a szájára adtam, õ meg visszacsókolt. Bájos, sötét hajú kiscica volt. Arra emlékszem még, hogy meg is szédültem, de jól esett. Útban hazafele felhívtam egy fülkébõl egy lányismerõsöm, mert valakinek el kellett mondani...

Nem élveztem, mert a lány erõszakos volt.<#vigyor>
Ahogy ajkunk összeért, már dugta is át a nyelvét. Szóval nem volt valami jó az elsõ, de aztán hamar ráéreztem a dolgokra! <#crazya>

húzd ki a dugót a falból.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

na EZ baj

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Fantomlovag
Nemtudom. Én jobban szeretem a kissé intimebb környezetet. A házibulikon lehet ismerkedni, de ammondó vagyok, jobb egy csandes kis szoba, gyertyafényel, a csókolózásra.

Bár ez egy olyan dolog, ami bárhol jó, én meg javíthatatlanul romantikus vagyok. 😄

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

a csókolózásra szerintem a legjobb alkalom egy jó, JÓ házibuli, az a legjobb. Ja és legyen sok pia nõ és nagy valószínûséggel azzal is fog történni valami aki nem számított rá 😄
takraj
Férfiak kezdeményeznek általában. A nõk sokkal gyávábbak. 😉

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

JethroHUN
csak nem fogomm fel h miért? hisz nem vagyok bányarém 😊 igaz buli huligán, brad pitt sem.

JethroHUN
Én még soha nem csokóltam meg egy lányt sem, és persze még puszit sem adtam egynek sem ez igaz fordítva is !!!! egyszersem !!!
És h már minden körülöttem levõ "gyerek" ezt csinálja :S már egyre jobban fáj

Molnibalage
Hát ez se ma vót.. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Beast Machine
20 éves múltam, és még nem csókoltam meg senkit.

...vágod?

Scottt
Részegen<õ is én is>lesmárolt a csaj elköszönés 3puszi a 2dik balra ment vna de a csaj elkapott és középre rakta.

Kurva ronda azóta nem beszéltem vele.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Nekem 13 évesen volt kb az elsõ igazi csókom, nem kell tõle félni, szerintem adja magát😊 de szép emlék...😊

Lada VFTS

Mr Hyde
"mert nem tudom annyira nagyon kinyújtani a nyelvem!"

Annyira ne is akard szerintem. 😊

grande2006
Még igazából nem csókolóztam senkivel és úgy néz ki össze fog jönni a dolog, és egy kicsit parázok,mert nem tudom annyira nagyon kinyújtani a nyelvem! Számít ez valamit? Vagy inkább a technika a számít?

Notebook: Asus F5N AMD Athlon X2 1,9Ghz , 2GB RAM, GeForce 7000M, 250GB HDD || Xbox360

BOOGIE és az elsõ csók!

jó rég 😮
azok voltak a szép idõk 😄

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

SNAKE01
jaja

boyscout
mák

nincsojanom

Hát nekem egy kosárpályán volt az elsõ 13 évesen,ennek már 2 éve. Miután 2 évig "jártunk" megtörtént az elsõ a sok puszi és fini ölelések után, isteni volt. Még mindig együtt vagyunk és imádjuk egymást. <#szeret>
rendicsek :ASD

SNAKE01
rendben!😊

Oké,nem vettem magamra! Én nem olyan vagyok...Még csak meg se fordult a fejemben!<#lookaround><#finom>
SNAKE01
ittvagyok

valoaki...itt...élsz???

SNAKE01
értem

Szia.Igen, furán írhattam,én semmilyen helyzetre nem gondoltam,csupán csak az idegességedre reagáltam,ezáltam az enyémre.

akinek nem inge, ne vegye magára...

SNAKE01
hm,nem nagyon értem :|

jövök utánad...fõ a nyugalom...én is mindig azt mutatom kifelé...csak,ha tök ideg vagyok...vagy köhécselek...vagy beremeg a hangom...vagy beremeg a kezem...de kellõ önuralommal...meg egy idõ elteltével íly tényezõket is tudom befolyásolni...íly dolgok sem látszódnak rajtam...