340
Nektek mien volt és hol történt meg?
  • raulreal
    "de amúgy is, voltál már részeg?" ---igen
    "hidd el ő sem, csak tetszel neki" ---ki van zárva
    "mi a buli fogalma..."----pl. a szalagavató
  • toysoldier
  • Narusco
    szánalmas könyörgöm... te hogy beszélsz a buliról? buli lehet olyan is amilyet te gondolsz, meg lehet olyan is, hogy áthívod magadhoz pár legjobb barátod, iszogattok, beszélgettek stb, nem kell feltétlen hányásban fetrengeni. de amúgy is, voltál már részeg? mi a jó abban? próbáld ki baszod.

nem mersz kezdeményezni? menj el barátaiddal, csoporttársaiddal valahova iszogatni, igyál meg pár poharat és fogsz kezdeményezni.

2x voltál buliban? fogalmazd már meg nekem légyszi hogy mi a buli fogalma...

nem akarsz úgy felébredni hogy nem tudod ki fekszik melletted? igyál 2 röviddel kevesebbet és van egy jó éjszakád és tudod ki a csaj.

veled kezdeményeznek de nem érzel semmit és elutasítod? ha egy kicsit is jól néz ki és férfi vagy akkor nem hagyod... még ha nem is szereted, hidd el ő sem, csak tetszel neki...
  • raulreal
    Csodák pedig már nincsenek. Miért? Nem érdemeljük meg őket. :S
  • raulreal
    Én már beletörődtem :) Nem is érdekel már...
    Minden nap idegösszeroppanás-közeli állapotban jövök haza suliból.
    De már megtaláltam a megoldást! Sportlövészet!
    (sportból lövök majd emberekre)
  • Orionk
    "csajozni kezdeni? minek?"

hát azért mert az életemet nem csak az igazival szeretném leélni, hanem más csajokkal is. pl. olyanokkal, akikkel a hétköznapokban jó elmenni szinházba, moziba, közös programot kitalálni, akivel jó a szex, egyszerűen akivel az ember jól érzni magát...
  • raulreal
    Jaja...én is 2X voltam buliban...többet se fogok menni :)
    De az igazi nem jön csak úgy... mint egy döglött galamb...hogy állsz, és tátod a szádat, aztán hopp...
  • Orionk
    nem minden buli ilyen
  • berlinboy6329
    Csajozni kezdeni?Minek?Pokémon az,h gyűjteni kell?Majd jön az Igazi,oszt kész.

ÁM vki meg tudja mondani, mi abban a jó,ha elmész buliba?Mindenki vonaglik,fetreng a hányásába,leissza magát a föld alá.Mi jó van abban?Életemben nem gondoltam még a bulizásra.Amúgy se nekem való.Semmi érdekes nincs ott.
  • Orionk
    >>> Aki még fiatal ne csessze el az életét, éljetek, bulizzatok, mellette tanuljatok, hozzatok jó döntéseket, s éljetek pozitívan!!

ezt tanácsolom én is.
  • Orionk
    Hy!

Én is ilyesmi helyzetben vagyok, mint te meg raulreal, de én most szeretnék elkezdeni csajozni. Viszont nem olyan könnyű, mint én ezt gondoltam. Nevetséges, hogy egyes embereknek regeteg csajszi összejön, nekem meg nem. Nem is értem...pfff...
    Egyesek ki tudnak találni csajozós dumákat, de én nem...

Nem tudom, hogy hogyan alakul...
  • raulreal
    "1-2xer járni akartak velem, de nem tehetek róla, ha a legelején nem érzek semmi "olyat", akkor felejtős" ---dettó :S
    "Mikor meg én akartam valamit, nem mertem kezdeményezni, mert féltem mi lesz akkor, ha mégis összejönnénk." ---én meg kezdeményeztem, csak általában jól p.fára estem :S

Úgyhogy mostanában...ha rám köszöngetnek (vadidegen emberek) egyszerűen már nem érdekel.Slusszpassz...Engem már nem izgat senki :D Elvagyok 1magamban :)
    Eddig is elvoltam... (na tessék, már megint nyammogok :D )
  • raulreal
    Valahogy úgy...
  • Feck
    Való igaz, tényleg szánalom..
    De eddig bármiért küzdöttem -nem csajra gondolok most-, minden kudarcba fulladt, akkor majd pont egy lánnyal jönne össze a dolog?! Ugyan már.. A párkapcsolatokat erős idegzetű embereknek találták ki.
    1-2xer járni akartak velem, de nem tehetek róla, ha a legelején nem érzek semmi "olyat", akkor felejtős.. Mikor meg én akartam valamit, nem mertem kezdeményezni, mert féltem mi lesz akkor, ha mégis összejönnénk..
    Ez is szánalom tudom..

* De majd a következő életemben (ha lesz) megfontoltabb-, és észszerűbb döntéseket fogok hozni minden téren.

Jótanács az ide tévedőknek:
    >>> Aki még fiatal ne csessze el az életét, éljetek, bulizzatok, mellette tanuljatok, hozzatok jó döntéseket, s éljetek pozitívan!!
    Pacsi
  • Feck
    Ezek szerint te is hasonló cipőben jársz? :)
  • JuzoGB
    Nincs kiút? Hát ha lusta vagy bármit tenni, tényleg nincs:)
    Szánalom...
  • raulreal
    pontosabban #236, #241
  • raulreal
    #236, #240 Just like me
    minusz 2 év; egyetem
  • Feck
    Nekem valahogy minden kimaradt az életemből.. pl. ezek az üvegezős bulik is. Tulajdonképp nincs saját életem, semmim komoly sincs, amit önerőből értem volna el, s büszke lehetnék rá. Az egyetem is merő punnyadás.. Azért meg nem fogok elmenni bulikba, hogy totál részegre leigyam magam (inkább vedelek magamban), aztán másnap reggel ne tudjam ki fekszik mellettem. pff.
    Igazad van, nem a neten kéne éldegélni. De asszem innen már nincs kiút, s ebbe már bele is törődtem.

Ezt pedig meghagyom másoknak -->
  • Szélrózsa
    Szerintem próbálj ezen sürgősen változtatn bevetésre fel ugyanis nem vagy már fiatal. Lehet kicsit nyitotabbnak kellene lenni is nem a virtuális hálón élni mert igy nem sok jó vár rád.
  • Szélrózsa
    Nem is emlékszem az elsőre ez hülyeség. Talán palackozás vagy fogadás volt. Hagyjuk már:D
  • Fantomlovag
    Én speciel nem értek egyet...

Én nem az elsőhöz.
  • Narxis
    lol
  • Feck
    Én 22 leszek lassan, és semmi puszi-nyali-fali..
    A mai világban ez lassan rekordkísérletnek ér fel, és azt hiszem egy jó ideig nem lesz változás..
    Ez így alakult.
  • Herti1
    mindenki az elsőhöz vonzódik a legjobban és az hiányzik a legjobban :)
  • somdav95
    Úgymond "második". Az első barátnőm nem hanyagoltam az első csók után
  • somdav95
    Nekem áprilisba volt az első ( 13 évesen, és még mostis annyi vagyok..) egy 15 éves csajjal, 1 hónapra rá szakítottunk... A második egy 14 éves csajjal volt vagy három hete, de az elég hisztis egy csaj volt , ezért szakítottam vele olyan két hete.
  • Herti1
    olvastam az előttem szólókat és van benne igazság h a tábori szerelmek nem tartanak soká...huu én most 14 vagyok srác, és idén nyáron volt amikor még 13 vtam akkor történt meg az első...BALATONON egy budapesti helyes 15 éves csajjal...gyönyörű volt...kísértem el aztán akkor mondtam neki h légyjó lekaptam átkaroltam neki toltam gyengéden símogatva a kerítésnek és mintha már nem az lett vna az első ugy csináltam ...jo volt...azóta már több csajjal is volt...de az első mindig a legjobb...és a második...őt sosem felejtem el...őket...
  • Scottt
    Elméész a csbe,piszok rusnya volt.Aztán hazafele még beleestem 1 tóba,szóval izgalmas estém volt.

azóta se beszéltem vele:D
  • geristar
    5 éve a suliban ellógtam a fizika óráról és a csajjal végigdumáltuk azt a 45 percet. Mikor búcsúzkodtunk a 3. puszit a szájára adtam, utánna a csaj magára rántott és hát cupp...
  • toysoldier
    Dunaparton ültünk és ott...nagyon jó volt :)
    sose fogom elfelejteni se a csókot se a lányt...
  • 89
    Pázzeg....sííírok a röhögéstől
  • chhaya #227
    so romantisch...
  • JethroHUN
    Meleg vagy? Végül is te dolgod, varrasd be a szádat x'D
  • campy
    nem baj nyugi én se csináltam még:D sőt nem nagyon vágyok rá mert eleve utálom a puszi-nyalit:D
  • mustang93
    nálam az első csok az a vasutállomáson lesz!!!!

mert a csajom ott fog várni!!!
  • Xreactor
    Nekem az alsó ajkamat is harapdálta..mondjuk lágyan..szoval inkább kellemes volt mint kellemetlen :-D
  • Xreactor
    Velem 16évesen történt meg..egy lánnyal második randin..letámadott, jó volt :-D Aztán az hogy csak 3napot jártunk már nem volt olyan jó..de egy kavarásnak elment a dolog.., de inkább nem részletezem a történetet..:P
  • mustang93
    én még nem csókóloztam de ha így folytatom minél hamarabb,hiszen akármilyen csajjal megismerkedem az első szava az hogy "Kívánlak boy" és ezt imádom a csajnál.
  • Orionk
    http://www.youtube.com/watch?v=NFOiGsEIP30