Az Első Csók!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"csóknál figyxeljenek a farkukra" .. hallod, ezen szakadtam.. 😄 Mégis hogy? Ez csak úgy jön, vagy áll, vagy nem.. nem kell utcán smárolni, osz'kész.. 😊

VILLARREAL CF mindörökké!

Férfiaknak egy jótanács: a csóknál figyxeljenek a farkukra! Én nem egyszer veszem észre hogy csók közben feláll még az utcán is és álló farokkal nem valami kellemes az utcán lenni , mert kidudorodik a gatyából. de én ezt is leszarom, ha áll had álljon. Bár akis tinik még emiatt is feszengenének.

és ki a f@szt érdekel hogy hogy csinálja ?? akinek nincs gyakorlata nem lesz az elsõben profi , mi még most is több száz csók után is koccantjuk a fogunkat vagy megharapjuk egymás nyelvét. levan szarva baszold. élvezzük és az a lényeg.

"nem tetszettek neked" .... remélem kifogsz egy olyan pasit aki SZÉP , de nem szeret.. megcsókol , megkúr és elhajint mint egy darab rongyot... istenem de fiatal vagy még és ilyen hülyeségeken agyalsz

GyuriX2572
Így utólag visszagondolva nemmindegy milyen volt az elsõ?

Sztem mindenképp úgy kövesd el az elsõt, hogy szerelmes vagy az adott srácba -vagy csajba-! 😄 <- (Nah jó ez kicsit erõs volt, bocsi.. 😊
Ha szereted, tuti emlékezetes lesz.. 😉 És télleg ráérsz még.

Picar77
ráérsz :3

()() (^^)

Én 14 éves vagyok ésmég nem csókolóztam senikivel. Egy-két fiú már próbálkozott de nem nagyon tettszettek nekem. És az elsõ azt szeretném hogy emlékezetes legyen.
nekem nem volt jó az elsõ mert a csaj nem csinálta valami jól

Akkor még megelõzhetlek, én jövõ hónapban leszek 22.. <#nyes>

ne parázz , én 22 évesen csókolóztam elõször...

az elsõ csók nagyon gyenge volt , inkább nevezhetõ hosszas szájra puszinak

utánna 1-2 alkalommal még nem lesz az igazi

majd a 10. próbálkozás után jó kis nyelves csókok lesznek

Az én barátnõmmel már túlvagyunk a 100. csóknál is , na igen. ilyenkor már a fél órás , sõt az 1 órás folyamatos csókolózás sem ritka!!! persze nem ugy kell ezt csinálni mint egy gép , érzelmet kell belevinni és jó lesz.

Ezen valóban ne parázz, meg felkészületlenségen sem.. 😊
Egyszer úgyis jön valaki, aztán eszedbe sem jut ilyesmi, hogy nem vagy kész a dologra.. Engedd, hogy sodorjon az ár.. 😊 De azért figyelj oda, nehogy átejtsenek.. 😉

banok
nem maradtál le semmirõl. Simán ráérsz.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

jackcsabi
15 éves vagyok és még senkivel se csókolóztam, lehet ez gáz, nem tudom.
2 lány már akart járni velem, de úgy éreztem mind a kettönél hogy még nem vagyok felkészülve ilyesmire, meg igazi szerelmet sem éreztem irántuk.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Ez jóó! 😊

ismerõs szitu 😄DD

nekem mindig feláll a zászló ha hozzámér vagy csókolózunk , de inkább odanyomom a testéhez a farkamat hogy érezze hogy felizgultam rá 😄 hidd el hatásos! még jobban a nyakamba mászik a csaj! ráadásul a strand meg külön szitu , direkt testresimulós gatyát fürdõgatyát veszek fel ( nem árt sportos alak...) ott aztán áll a zászló 😄DDD

nekem az elsõ csók 22 évesen volt egy 17 éves lánny. azóta is együtt vagyunk , szóval nem sikerült rosszul 😄

igaz gõzünk nem volt arról hogy kell csókolni , nem lett profi , sõt hosszú se de szép emlék

Fantomlovag
Ez szép történet. 😊

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

Köszönjük Emese! <#buck>
salsoul
Neked a Tartarosz van fenntartva <#crazya>
Én Balatonban csókoloztam elöször,estefelé elszakadva a haveroktól lubickoltunk ölelkeztünk majd elcsattant.Fel is állt a zászló,lehet észrevette lehet nem nemtom.
De iszonyatosan fáztam már és a lány is.Ki kellett menni. 😊
Mindjárt átszerkesztem 😄
Beast Machine
Spártaiak senkit nem dobtak le Taigetoszról, mûvelõdj, mielõtt még önmagad szapulnád.

...vágod?

Próbálkoztam 1ébként változtatni.(nem is egyszer..)..íme az eredmény: 0 <#idiota>
Hát...legalább nem vagyok egyedül...bár ez se vigasztal. Jobb lenne, ha senkinek nem lenne ilyen gondja...
"ebbõl depi lesz így könnyen" ---késõ, már van. De egyelõre még mindig talpra tudok állni. Azt mondom, hogy lehet hogy mi is hibásak vagyunk, amiért így alakult, de (nálam legalábbis) a környezet is rátesz egy lapáttal (vagy inkább kettõvel)...
Kitörés? Csoda kéne hozzá, de mint már mondtam, azok már nincsenek.
Ejj, mi elég sok mindenben hasonlíthatunk, soxor mintha magamat "hallanám".. 😊
De vigyázz, mert ebbõl depi lesz így könnyen, tapasztalat.. amíg van egy kis halvány reménysugár, próbálj kitörni a régi önmagadból, kezdj új életet.. pont én mondom, haha.

chhaya, akkor valószínû követkeõ életemben is gondolatban élem ki perverz vágyaimat..! 😊

chhaya
* De majd a következõ életemben (ha lesz) megfontoltabb-, és észszerûbb döntéseket fogok hozni minden téren.

Következõ életedben azon a szinten folytatod, ahol itt abbahagytad.
El kell kezdeni már most gyakorolni. ^^

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Fantomlovag
Jó dolog az önkritika. 😄

Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)

berlinboy6329
"próbáld ki baszod"

Majd pont ilyen szarságokra baszom el a pénzt...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Túl gyenge vagyok az ilyen küzdelemhez már (a spártaiak a hozzám hasonlókat vágták le a Taigetos-ról <#idiota>)
"de amúgy is, voltál már részeg?" ---igen
"hidd el õ sem, csak tetszel neki" ---ki van zárva
"mi a buli fogalma..."----pl. a szalagavató
toysoldier
<#eljen>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

szánalmas könyörgöm... te hogy beszélsz a buliról? buli lehet olyan is amilyet te gondolsz, meg lehet olyan is, hogy áthívod magadhoz pár legjobb barátod, iszogattok, beszélgettek stb, nem kell feltétlen hányásban fetrengeni. de amúgy is, voltál már részeg? mi a jó abban? próbáld ki baszod.

nem mersz kezdeményezni? menj el barátaiddal, csoporttársaiddal valahova iszogatni, igyál meg pár poharat és fogsz kezdeményezni.

2x voltál buliban? fogalmazd már meg nekem légyszi hogy mi a buli fogalma...

nem akarsz úgy felébredni hogy nem tudod ki fekszik melletted? igyál 2 röviddel kevesebbet és van egy jó éjszakád és tudod ki a csaj.

veled kezdeményeznek de nem érzel semmit és elutasítod? ha egy kicsit is jól néz ki és férfi vagy akkor nem hagyod... még ha nem is szereted, hidd el õ sem, csak tetszel neki...

Csodák pedig már nincsenek. Miért? Nem érdemeljük meg õket. :S
Én már beletörõdtem 😊 Nem is érdekel már...
Minden nap idegösszeroppanás-közeli állapotban jövök haza suliból. <#idiota>
De már megtaláltam a megoldást! Sportlövészet!
(sportból lövök majd emberekre<#idiota>)
"csajozni kezdeni? minek?"

hát azért mert az életemet nem csak az igazival szeretném leélni, hanem más csajokkal is. pl. olyanokkal, akikkel a hétköznapokban jó elmenni szinházba, moziba, közös programot kitalálni, akivel jó a szex, egyszerûen akivel az ember jól érzni magát...

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Jaja...én is 2X voltam buliban...többet se fogok menni 😊
De az igazi nem jön csak úgy... mint egy döglött galamb...hogy állsz, és tátod a szádat, aztán hopp...<#idiota>
nem minden buli ilyen

berlinboy6329
Csajozni kezdeni?Minek?Pokémon az,h gyûjteni kell?Majd jön az Igazi,oszt kész.

ÁM vki meg tudja mondani, mi abban a jó,ha elmész buliba?Mindenki vonaglik,fetreng a hányásába,leissza magát a föld alá.Mi jó van abban?Életemben nem gondoltam még a bulizásra.Amúgy se nekem való.Semmi érdekes nincs ott.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

>>> Aki még fiatal ne csessze el az életét, éljetek, bulizzatok, mellette tanuljatok, hozzatok jó döntéseket, s éljetek pozitívan!!

ezt tanácsolom én is.

Hy!

Én is ilyesmi helyzetben vagyok, mint te meg raulreal, de én most szeretnék elkezdeni csajozni. Viszont nem olyan könnyû, mint én ezt gondoltam. Nevetséges, hogy egyes embereknek regeteg csajszi összejön, nekem meg nem. Nem is értem...pfff...
Egyesek ki tudnak találni csajozós dumákat, de én nem...

Nem tudom, hogy hogyan alakul...

"1-2xer járni akartak velem, de nem tehetek róla, ha a legelején nem érzek semmi "olyat", akkor felejtõs" ---dettó :S
"Mikor meg én akartam valamit, nem mertem kezdeményezni, mert féltem mi lesz akkor, ha mégis összejönnénk." ---én meg kezdeményeztem, csak általában jól p.fára estem :S

Úgyhogy mostanában...ha rám köszöngetnek (vadidegen emberek) egyszerûen már nem érdekel.Slusszpassz...Engem már nem izgat senki 😄 Elvagyok 1magamban 😊
Eddig is elvoltam... (na tessék, már megint nyammogok 😄 )
Valahogy úgy...
Való igaz, tényleg szánalom..
De eddig bármiért küzdöttem -nem csajra gondolok most-, minden kudarcba fulladt, akkor majd pont egy lánnyal jönne össze a dolog?! Ugyan már.. A párkapcsolatokat erõs idegzetû embereknek találták ki.
1-2xer járni akartak velem, de nem tehetek róla, ha a legelején nem érzek semmi "olyat", akkor felejtõs.. Mikor meg én akartam valamit, nem mertem kezdeményezni, mert féltem mi lesz akkor, ha mégis összejönnénk.. <#fejvakaras>
Ez is szánalom tudom.. <#zavart2>

* De majd a következõ életemben (ha lesz) megfontoltabb-, és észszerûbb döntéseket fogok hozni minden téren.

Jótanács az ide tévedõknek:
>>> Aki még fiatal ne csessze el az életét, éljetek, bulizzatok, mellette tanuljatok, hozzatok jó döntéseket, s éljetek pozitívan!!
Pacsi

Ezek szerint te is hasonló cipõben jársz? 😊

Nincs kiút? Hát ha lusta vagy bármit tenni, tényleg nincs😊
Szánalom...
pontosabban #236, #241
#236, #240 Just like me <#idiota>
minusz 2 év; egyetem
<#vigyor2>
Nekem valahogy minden kimaradt az életembõl.. pl. ezek az üvegezõs bulik is. Tulajdonképp nincs saját életem, semmim komoly sincs, amit önerõbõl értem volna el, s büszke lehetnék rá. Az egyetem is merõ punnyadás.. Azért meg nem fogok elmenni bulikba, hogy totál részegre leigyam magam (inkább vedelek magamban), aztán másnap reggel ne tudjam ki fekszik mellettem. pff.
Igazad van, nem a neten kéne éldegélni. De asszem innen már nincs kiút, s ebbe már bele is törõdtem. <#vigyor3>

Ezt pedig meghagyom másoknak --> <#law>

Szerintem próbálj ezen sürgõsen változtatn bevetésre fel ugyanis nem vagy már fiatal. Lehet kicsit nyitotabbnak kellene lenni is nem a virtuális hálón élni mert igy nem sok jó vár rád.