340
Nektek mien volt és hol történt meg?
-
Feck #300 Persze, vannak emberek, akik értékelnek, de csak vígasztalásból magasztalnak ám, így nem is veszem komolyan őket.. :D Biztos én állítottam túl magasra a mércét annó (6-7 éve), és azóta is ettől "szenvedek", elérhetetlen lányok tetszenek, és mivel nagyon tetszenek, nem is meek a közelükbe, mert nem reális célként tekintek rájuk .. :) -
PJohn #298 Onnantól hogy "Viszont ha nem vagy nyitott" inkább Feck hozzászólására válasz... az utolsó bekezdés pedig már mindenkinek... :D -
PJohn #297 Ja, egyet értek...
Viszont ha nem vagy nyitott, akkor lehetsz akármilyen természetfeletti tulajdonságokkal megáldva sem tudnak mit kezdeni veled... Régebben én is a görcsösen tetessük valakinek magunkat fajta voltam de közben nem nyitottam, nem is jött össze semmi, aztán (ahogy Feck is mondta), belefáradtam, viszont nyitottabb lettem, és magamat adtam... össze is jött szinte rögtön... Erre mondom h nem kell keresni a bajt, megtalál maga is...:D Persze ez eddig csak egy alkalom volt, remélhetőleg lesz több is... :D
Amúgy érdemes lehet a nyitottságot úgy felfogni, hogy barátkozol a lányokkal, onnantól kezdve minden lánnyal csak jól sülhet el a dolog, mert egy lány barát jó dolog, ha meg össze is jöttök, az még jobb... :D -
Ronny #296 micsoda megfigyelés:D -
#295 senki sem 0 alapból, csak meg kell találni, hogy miben vagy kimagasló, érdekes, lehet nehéz, én is keresem, de szerintem meg lehet találni, aztán bízni kell benne, hogy más is érdekesnek tartja ezt :D -
Feck #294 Meg fárasztó is az egész.. Én nem adhatom magam, mert alapból 0 vagyok, és muszáj játszani kicsit, hogy ne érezzen meg az ember semmit, mert a valóság nem biztos. hogy annyira bejönne neki.. Én "gyakoroltam" ezt egy olyasvalakin, aki tetszett, csak pokoli fárasztó, és végül arra jutottam, nem ér ennyit az egész, megdöglök nő nélkül inkább.. :D
Vannak jobb dolgok is az életben. -
PJohn #293 igaz... de nagyon könnyű elcseszni az egészet azzal, hogy nem magadat adod, hanem produkálod magad, h jobbfejnek látszódj... Ez szerintem nagyon gyakran visszafelé sül el... De igen, igazad van, érdekesnek kell lenni... Nyílván fel kell kelteni az érdeklődést valamivel. Csak az a lényeg h ne jőjjön túl az ember a célon... :-) -
Feck #292 Ez jó! :)
Amúgy télleg nyitottnak kell lenni, igaz. De ez önmagában mit sem ér, ha nem vagy izgalmas és humoros személyiség.. A csajoknak ez kell, mert ha unalmas vagy, sokra mész a nyitottsággal.. összetett dolog ez, és épp ezért nem is csoda, hogy szétstresszelik sokan magukat e-miatt.. :) -
PJohn #291 pontosabban 13 nappal fiatalabb... de nem az a lényeg... :D -
PJohn #290 14 évesen... Egy téli este az utcai lámpák sejtelmesen romantikus fényénél... Egy kapualjban... Igen, egy pillanatra én is mintha megszédültem volna... 4 és fél hónapig voltam együtt a csajjal... (O is 14 volt, egész pontosan 13 nappal idosebb nálam)
Csak hogy leromboljam a romantikus idilli hangulatot: az elsonél kurva stresszelt voltam, mert a csajnak wc-znie kellett, és ment volna már, ráadásul a tudtomra adta, hogy hamarosan jön haza az anyja, és addigra szeretne felmenni, tehát egész pontosan úgy történt a dolog, hogy 10 percig egymás szájától fél centire voltunk, majd mögémpillantva meglátta az anyja kocsiját elmenni, és lekapott... Én sem felejtem el egy darabig... Ma már jót röhögök rajta (fél éve volt), hogy 10 percig csak néztem ki a fejembol. :D Dehát mi mást csináljon az ember, mikor nem tudja mit kell, mint várja hogy a szemben lévo ember aki tapasztaltabb, megtegye amit kell?:D Mégha szánalmas hozzáállás is, nálam muködött... :D
Ja, aki azon problémázik, hogy elkezdene csajozni, vagy hogy jajjmégmindignem... Egyszeru: nem kell keresni a bajt, nyitottnak kell lenni mindenki felé, és ha sodródsz az eseményekkel minden eljön aminek jönnie kell... Talán még válogathatsz is... :D -
Feck #289 "csóknál figyxeljenek a farkukra" .. hallod, ezen szakadtam.. :D Mégis hogy? Ez csak úgy jön, vagy áll, vagy nem.. nem kell utcán smárolni, osz'kész.. :) -
huntofa #288 Férfiaknak egy jótanács: a csóknál figyxeljenek a farkukra! Én nem egyszer veszem észre hogy csók közben feláll még az utcán is és álló farokkal nem valami kellemes az utcán lenni , mert kidudorodik a gatyából. de én ezt is leszarom, ha áll had álljon. Bár akis tinik még emiatt is feszengenének. -
huntofa #287 és ki a f@szt érdekel hogy hogy csinálja ?? akinek nincs gyakorlata nem lesz az elsőben profi , mi még most is több száz csók után is koccantjuk a fogunkat vagy megharapjuk egymás nyelvét. levan szarva baszold. élvezzük és az a lényeg. -
huntofa #286 "nem tetszettek neked" .... remélem kifogsz egy olyan pasit aki SZÉP , de nem szeret.. megcsókol , megkúr és elhajint mint egy darab rongyot... istenem de fiatal vagy még és ilyen hülyeségeken agyalsz -
#285 Így utólag visszagondolva nemmindegy milyen volt az első? -
Feck #284 Sztem mindenképp úgy kövesd el az elsőt, hogy szerelmes vagy az adott srácba -vagy csajba-! :D <- (Nah jó ez kicsit erős volt, bocsi.. :)
Ha szereted, tuti emlékezetes lesz.. ;) És télleg ráérsz még. -
#283 ráérsz :3 -
watergirl #282 Én 14 éves vagyok ésmég nem csókolóztam senikivel. Egy-két fiú már próbálkozott de nem nagyon tettszettek nekem. És az első azt szeretném hogy emlékezetes legyen. -
Fatulipan #281 nekem nem volt jó az első mert a csaj nem csinálta valami jól -
Feck #280 Akkor még megelőzhetlek, én jövő hónapban leszek 22.. -
huntofa #279 ne parázz , én 22 évesen csókolóztam először...
az első csók nagyon gyenge volt , inkább nevezhető hosszas szájra puszinak
utánna 1-2 alkalommal még nem lesz az igazi
majd a 10. próbálkozás után jó kis nyelves csókok lesznek
Az én barátnőmmel már túlvagyunk a 100. csóknál is , na igen. ilyenkor már a fél órás , sőt az 1 órás folyamatos csókolózás sem ritka!!! persze nem ugy kell ezt csinálni mint egy gép , érzelmet kell belevinni és jó lesz. -
Feck #278 Ezen valóban ne parázz, meg felkészületlenségen sem.. :)
Egyszer úgyis jön valaki, aztán eszedbe sem jut ilyesmi, hogy nem vagy kész a dologra.. Engedd, hogy sodorjon az ár.. :) De azért figyelj oda, nehogy átejtsenek.. ;) -
#277 nem maradtál le semmiről. Simán ráérsz. -
#276 15 éves vagyok és még senkivel se csókolóztam, lehet ez gáz, nem tudom.
2 lány már akart járni velem, de úgy éreztem mind a kettönél hogy még nem vagyok felkészülve ilyesmire, meg igazi szerelmet sem éreztem irántuk. -
Feck #275 Ez jóó! :) -
huntofa #274 ismerős szitu :DDD
nekem mindig feláll a zászló ha hozzámér vagy csókolózunk , de inkább odanyomom a testéhez a farkamat hogy érezze hogy felizgultam rá :D hidd el hatásos! még jobban a nyakamba mászik a csaj! ráadásul a strand meg külön szitu , direkt testresimulós gatyát fürdőgatyát veszek fel ( nem árt sportos alak...) ott aztán áll a zászló :DDDD -
huntofa #273 nekem az első csók 22 évesen volt egy 17 éves lánny. azóta is együtt vagyunk , szóval nem sikerült rosszul :D
igaz gőzünk nem volt arról hogy kell csókolni , nem lett profi , sőt hosszú se de szép emlék -
#272 Ez szép történet. :) -
raulreal #271 Köszönjük Emese! -
#270 Neked a Tartarosz van fenntartva -
megalodon #269 Én Balatonban csókoloztam elöször,estefelé elszakadva a haveroktól lubickoltunk ölelkeztünk majd elcsattant.Fel is állt a zászló,lehet észrevette lehet nem nemtom.
De iszonyatosan fáztam már és a lány is.Ki kellett menni. :) -
raulreal #268 Mindjárt átszerkesztem :D -
#267 Spártaiak senkit nem dobtak le Taigetoszról, művelődj, mielőtt még önmagad szapulnád. -
raulreal #266 Próbálkoztam 1ébként változtatni.(nem is egyszer..)..íme az eredmény: 0 -
raulreal #265 Hát...legalább nem vagyok egyedül...bár ez se vigasztal. Jobb lenne, ha senkinek nem lenne ilyen gondja...
"ebből depi lesz így könnyen" ---késő, már van. De egyelőre még mindig talpra tudok állni. Azt mondom, hogy lehet hogy mi is hibásak vagyunk, amiért így alakult, de (nálam legalábbis) a környezet is rátesz egy lapáttal (vagy inkább kettővel)...
Kitörés? Csoda kéne hozzá, de mint már mondtam, azok már nincsenek. -
Feck #264 Ejj, mi elég sok mindenben hasonlíthatunk, soxor mintha magamat "hallanám".. :)
De vigyázz, mert ebből depi lesz így könnyen, tapasztalat.. amíg van egy kis halvány reménysugár, próbálj kitörni a régi önmagadból, kezdj új életet.. pont én mondom, haha.
chhaya, akkor valószínű követkeő életemben is gondolatban élem ki perverz vágyaimat..! :) -
#263 * De majd a következő életemben (ha lesz) megfontoltabb-, és észszerűbb döntéseket fogok hozni minden téren.
Következő életedben azon a szinten folytatod, ahol itt abbahagytad.
El kell kezdeni már most gyakorolni. ^^
-
#262 Jó dolog az önkritika. :D -
#261 "próbáld ki baszod"
Majd pont ilyen szarságokra baszom el a pénzt... -
raulreal #260 Túl gyenge vagyok az ilyen küzdelemhez már (a spártaiak a hozzám hasonlókat vágták le a Taigetos-ról )