Az Első Csók!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SNAKE01
egyébként lehet hogy tévedek és õ nem olyan,tehát nem magadra venni BaBBa.én csak véleményt mondtam,felettéb ideges állapotomban :\

SNAKE01
nembaj,nekem nagyon mindegy csak már ebbõl így nem csak smár lesz,ilyenekbõl alakul ki aza mostani trendi 13 éves kis ribanc,aki már mindenkivel összevissza kefél,az ilyenektõl kajak elkap a hényingerm wáááh,gyûlölöm az ilyeneket,faszom kivan már rohatt ribancok...<#gonosz3>

de ovi :C

piros mogyi
Mér baj a 13?

Ne etesd a trollt!

SNAKE01
"ovi" xD
"13 pont jó" hm :|

hja , csak az éppen nem nevezhetõ csóknak, az csak ilyen szájra puszi...
ott mindenki kiprobálja sztem csaak nem ugyanaz, sztem!

piros mogyi
Mért? Én oviban kezdtem csókolózni, de 13 az pont jó.

Ne etesd a trollt!

hmm?

SNAKE01
hm :|

13 éves vagyok!<#finom><#heureka>
piros mogyi
Én is csak veled örülni tudok!<#papakacsint>

Ne etesd a trollt!

gratuálok 😛
te hány éves vagy?

IMÁÁÁDOM A BARÁTOMAT!!!<#love11><#szeret>
Nekem...tegnap volt és nagyon jó, 1/3-ig kidugott nyelvvel és jó nyálasan!<#wink><#law><#love11><#finom>
hja..nem olyan nagy dolog...nem tudtam nem visszautasitani :S

nem õ volt :S

sz4bolcs
hmmm 😊) Egészségedre! Õ volt a kiszemelt csaj?
látod nem nagy dolog

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

hát...tegnap elég viccesen történt ez az elsõ csók :SS
Egyik régi ismerõsöm behivott az egyik osztályba üvegezni..aztán egy csajra esett a sor...aztán aki elõtte volt asszondta "pusziljon" meg valakit...
Erre meg engem elkapott aztán lesmárolt :$
hát elég vicces volt :S

😄DDD

sz4bolcs
Basszus, amilyen userbarod van, majdnem azt mondtam, hogy gyere baby, megmutatom, aztán kaptam észbe. 😄😄😄

Bébi,engedd el magad,csak meg tart a párod,ha nem legalább együtt zuhantok...vagy szárnyra kaptok...válassz...egyik sem rossz...

ha tudtok valami jó tanácsot adni, akkor plz [=

+fav 😄

😊
nekem is kb ... 😄
de azóta nemis <#rolleyes><#miaz><#szomoru1>
de most össze jön valami^^
*készülõdöben* 😛

Neogan
Nem ebben álmodoztak a fiúk Kim Basingerrõl? Erre emlékszem. Meg hogy mindenki mindenkivel járt 😛

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Dynamic
Nesztek Elsõ Csók:

Emlékszik még valaki erre a sorozatra?Anette hangjától hetekig rémálom gyötört.
piros mogyi

Tudok képet beszúrni. Gondoltam ide is teszek valamit.

Ne etesd a trollt!

piros mogyi
Mitõl lettetek ilyen csudajól tájékozottak? Mit tudtok még aranykáim? Osszátok meg velem is, de csak velem. Várom a levélkéket.

Ne etesd a trollt!

sz4bolcs
Kata. 😄

piros mogyi
I dont no. Can you help me a little bit?<#wink>

Ne etesd a trollt!

nem 😊
találgass csak 😄DD

piros mogyi
Piroskának?

Ne etesd a trollt!

öh...másnap megbeszéltük, h ez ne jelentsen semmit (folytatásról szó sem volt), 2 hétre rá összejöttem a jelenlegi barátnõmmel (ennek már 2 éve o_O ), szal nem kellett bánkódnom sokáig.
Jelenleg asszem Dániában tanul.

sz4bolcs
igen

Ez nekem?

sz4bolcs
Azóta mi van vele? 😊

Úgy hívták, mint téged :]

piros mogyi
Milyen rámenõsek a mai csajok. Ettõl nekem se marad idõm meglepõdni.

Ne etesd a trollt!

2 éve volt, 15 voltam ;] Egy 19 éves csajszit támogattam aznap este (minden hátsó szándék nélkül!!!), akit jól ismertem. Jó kis tablettás bort ihatott, mert eléggé becsiccsentett 😊 Nekem, mint tizedikes kisfiúnak, már haza kellett mennem. 'Kikísérlek...' - mondta (egy kocsmafélében voltunk). Aztán a falhoz szorított és megtörtént az elsõ (borízû) csók- nekem még meglepõdni se volt idõm -.-

péder
okés😊

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

piros mogyi
Jó akkor tegezlek. Köszi a puszit. <#vigyor2>

Ne etesd a trollt!

péder
ha 36 évesen öregnek számítok, akkor ez van
tegezzél nyugodtan<#gonosz1><#vigyor><#hehe><#puszi>

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

piros mogyi
De öreg lehetsz, ha jártál ilyen helyen. Legközelebb csókolommal köszönök.<#wave><#smile>

Ne etesd a trollt!

péder
sajnos már nem emlékszem pontosan, de mintha építõtáborban lett volna 14 évesen

piros mogyi
Nagy igazságokat tudsz. 😊

Ne etesd a trollt!

a tábortûz lángja sem ég örökké! ;-))

piros mogyi
Tábori szerelmek nem tartanak soká.

Ne etesd a trollt!

fu hát nyári táborban :o

BUDA > miskolc.

Sceleton
Elsõ csók.<#wink> 11 éves koromban volt. Egyik osztálytárs"nõnk" születésnapi buliján. 7 - 8 lehettünk. Ez június végén, július elején... volt. Buli végeztével a elkezdtünk haza szállingózni. Mikor közöltem, hogy ideje haza mennem, s jól éreztem magam, akkor a házigazda kikísért. Búcsúzásnál a három pusziközül már elsõ félre csúszott. Nyelves volt. Bocsánatott kért. De csak most volt bátorsága. <#wink> A szívás az volt, hogy másnap költöztek el valahova vidékre. Soha többé nem láttam...

Est Sularus oth Mithas!

jah, azt nem is mondtam: akkor még kezdõ voltam (meg a csaj is), de mivel ez volt az elsõ, jó volt. mai szemmel már csak mosolygok rajta 😊

There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don`t!