340
Nektek mien volt és hol történt meg?
  • Deer
    Egy panelház kapujában... búcsúzáskor puszi puszi, de a szájára adtam, ő meg visszacsókolt. Bájos, sötét hajú kiscica volt. Arra emlékszem még, hogy meg is szédültem, de jól esett. Útban hazafele felhívtam egy fülkéből egy lányismerősöm, mert valakinek el kellett mondani...
  • Pooley
    Nem élveztem, mert a lány erőszakos volt.
    Ahogy ajkunk összeért, már dugta is át a nyelvét. Szóval nem volt valami jó az első, de aztán hamar ráéreztem a dolgokra!
  • Ben C
    húzd ki a dugót a falból.
  • kretyás
    na EZ baj
  • Fantomlovag
    Nemtudom. Én jobban szeretem a kissé intimebb környezetet. A házibulikon lehet ismerkedni, de ammondó vagyok, jobb egy csandes kis szoba, gyertyafényel, a csókolózásra.

Bár ez egy olyan dolog, ami bárhol jó, én meg javíthatatlanul romantikus vagyok. :D
  • szedRick
    a csókolózásra szerintem a legjobb alkalom egy jó, JÓ házibuli, az a legjobb. Ja és legyen sok pia nő és nagy valószínűséggel azzal is fog történni valami aki nem számított rá :D
  • takraj
    Férfiak kezdeményeznek általában. A nők sokkal gyávábbak. ;)
  • JethroHUN
    csak nem fogomm fel h miért? hisz nem vagyok bányarém :) igaz buli huligán, brad pitt sem.
  • JethroHUN
    Én még soha nem csokóltam meg egy lányt sem, és persze még puszit sem adtam egynek sem ez igaz fordítva is !!!! egyszersem !!!
    És h már minden körülöttem levő "gyerek" ezt csinálja :S már egyre jobban fáj
  • Molnibalage
    Hát ez se ma vót.. :)
  • Beast Machine
    20 éves múltam, és még nem csókoltam meg senkit.
  • Scottt
    Részegen[ő is én is]lesmárolt a csaj elköszönés 3puszi a 2dik balra ment vna de a csaj elkapott és középre rakta.

Kurva ronda azóta nem beszéltem vele.
  • zotya90
    Nekem 13 évesen volt kb az első igazi csókom, nem kell tőle félni, szerintem adja magát:) de szép emlék...:)
  • Mr Hyde
    "mert nem tudom annyira nagyon kinyújtani a nyelvem!"

Annyira ne is akard szerintem. :)
  • grande2006
    Még igazából nem csókolóztam senkivel és úgy néz ki össze fog jönni a dolog, és egy kicsit parázok,mert nem tudom annyira nagyon kinyújtani a nyelvem! Számít ez valamit? Vagy inkább a technika a számít?
  • sztike10
    BOOGIE és az első csók!

• Ben C
    jó rég :O
    azok voltak a szép idők :D
  • SNAKE01
    jaja
  • boyscout
    mák
  • Fiffy
    Hát nekem egy kosárpályán volt az első 13 évesen,ennek már 2 éve. Miután 2 évig "jártunk" megtörtént az első a sok puszi és fini ölelések után, isteni volt. Még mindig együtt vagyunk és imádjuk egymást.
  • donoki
    rendicsek :ASD
  • SNAKE01
    rendben!:)
  • BaBBa
    Oké,nem vettem magamra! Én nem olyan vagyok...Még csak meg se fordult a fejemben!
  • SNAKE01
    ittvagyok
  • Bájital
    valoaki...itt...élsz???
  • SNAKE01
    értem
  • Bájital
    Szia.Igen, furán írhattam,én semmilyen helyzetre nem gondoltam,csupán csak az idegességedre reagáltam,ezáltam az enyémre.
  • donoki
    akinek nem inge, ne vegye magára...
  • SNAKE01
    hm,nem nagyon értem :|
  • Bájital
    jövök utánad...fő a nyugalom...én is mindig azt mutatom kifelé...csak,ha tök ideg vagyok...vagy köhécselek...vagy beremeg a hangom...vagy beremeg a kezem...de kellő önuralommal...meg egy idő elteltével íly tényezőket is tudom befolyásolni...íly dolgok sem látszódnak rajtam...
  • SNAKE01
    egyébként lehet hogy tévedek és ő nem olyan,tehát nem magadra venni BaBBa.én csak véleményt mondtam,felettéb ideges állapotomban :\
  • SNAKE01
    nembaj,nekem nagyon mindegy csak már ebből így nem csak smár lesz,ilyenekből alakul ki aza mostani trendi 13 éves kis ribanc,aki már mindenkivel összevissza kefél,az ilyenektől kajak elkap a hényingerm wáááh,gyűlölöm az ilyeneket,faszom kivan már rohatt ribancok...
  • donoki
    de ovi :C
  • piros mogyi
    Mér baj a 13?
  • SNAKE01
    "ovi" xD
    "13 pont jó" hm :|
  • donoki
    hja , csak az éppen nem nevezhető csóknak, az csak ilyen szájra puszi...
    ott mindenki kiprobálja sztem csaak nem ugyanaz, sztem!
  • piros mogyi
    Mért? Én oviban kezdtem csókolózni, de 13 az pont jó.
  • donoki
    hmm?
  • SNAKE01
    hm :|
  • BaBBa
    13 éves vagyok!