340
Nektek mien volt és hol történt meg?
-
#219 Egy panelház kapujában... búcsúzáskor puszi puszi, de a szájára adtam, ő meg visszacsókolt. Bájos, sötét hajú kiscica volt. Arra emlékszem még, hogy meg is szédültem, de jól esett. Útban hazafele felhívtam egy fülkéből egy lányismerősöm, mert valakinek el kellett mondani... -
Pooley #218 Nem élveztem, mert a lány erőszakos volt.
Ahogy ajkunk összeért, már dugta is át a nyelvét. Szóval nem volt valami jó az első, de aztán hamar ráéreztem a dolgokra! -
Ben C #217 húzd ki a dugót a falból. -
kretyás #216 na EZ baj -
#215 Nemtudom. Én jobban szeretem a kissé intimebb környezetet. A házibulikon lehet ismerkedni, de ammondó vagyok, jobb egy csandes kis szoba, gyertyafényel, a csókolózásra.
Bár ez egy olyan dolog, ami bárhol jó, én meg javíthatatlanul romantikus vagyok. :D -
szedRick #214 a csókolózásra szerintem a legjobb alkalom egy jó, JÓ házibuli, az a legjobb. Ja és legyen sok pia nő és nagy valószínűséggel azzal is fog történni valami aki nem számított rá :D -
#213 Férfiak kezdeményeznek általában. A nők sokkal gyávábbak. ;) -
#212 csak nem fogomm fel h miért? hisz nem vagyok bányarém :) igaz buli huligán, brad pitt sem. -
#211 Én még soha nem csokóltam meg egy lányt sem, és persze még puszit sem adtam egynek sem ez igaz fordítva is !!!! egyszersem !!!
És h már minden körülöttem levő "gyerek" ezt csinálja :S már egyre jobban fáj
-
#210 Hát ez se ma vót.. :) -
#209 20 éves múltam, és még nem csókoltam meg senkit. -
#208 Részegen[ő is én is]lesmárolt a csaj elköszönés 3puszi a 2dik balra ment vna de a csaj elkapott és középre rakta.
Kurva ronda azóta nem beszéltem vele. -
zotya90 #207 Nekem 13 évesen volt kb az első igazi csókom, nem kell tőle félni, szerintem adja magát:) de szép emlék...:) -
#206 "mert nem tudom annyira nagyon kinyújtani a nyelvem!"
Annyira ne is akard szerintem. :) -
#205 Még igazából nem csókolóztam senkivel és úgy néz ki össze fog jönni a dolog, és egy kicsit parázok,mert nem tudom annyira nagyon kinyújtani a nyelvem! Számít ez valamit? Vagy inkább a technika a számít? -
sztike10 #204 BOOGIE és az első csók!
-
Ben C #203 jó rég :O
azok voltak a szép idők :D -
#202 jaja -
#201 mák -
Fiffy #200 Hát nekem egy kosárpályán volt az első 13 évesen,ennek már 2 éve. Miután 2 évig "jártunk" megtörtént az első a sok puszi és fini ölelések után, isteni volt. Még mindig együtt vagyunk és imádjuk egymást. -
donoki #199 rendicsek :ASD -
#198 rendben!:) -
BaBBa #197 Oké,nem vettem magamra! Én nem olyan vagyok...Még csak meg se fordult a fejemben! -
#196 ittvagyok -
Bájital #195 valoaki...itt...élsz??? -
#194 értem -
Bájital #193 Szia.Igen, furán írhattam,én semmilyen helyzetre nem gondoltam,csupán csak az idegességedre reagáltam,ezáltam az enyémre. -
donoki #192 akinek nem inge, ne vegye magára... -
#191 hm,nem nagyon értem :| -
Bájital #190 jövök utánad...fő a nyugalom...én is mindig azt mutatom kifelé...csak,ha tök ideg vagyok...vagy köhécselek...vagy beremeg a hangom...vagy beremeg a kezem...de kellő önuralommal...meg egy idő elteltével íly tényezőket is tudom befolyásolni...íly dolgok sem látszódnak rajtam... -
#189 egyébként lehet hogy tévedek és ő nem olyan,tehát nem magadra venni BaBBa.én csak véleményt mondtam,felettéb ideges állapotomban :\ -
#188 nembaj,nekem nagyon mindegy csak már ebből így nem csak smár lesz,ilyenekből alakul ki aza mostani trendi 13 éves kis ribanc,aki már mindenkivel összevissza kefél,az ilyenektől kajak elkap a hényingerm wáááh,gyűlölöm az ilyeneket,faszom kivan már rohatt ribancok... -
donoki #187 de ovi :C -
#186 Mér baj a 13? -
#185 "ovi" xD
"13 pont jó" hm :| -
donoki #184 hja , csak az éppen nem nevezhető csóknak, az csak ilyen szájra puszi...
ott mindenki kiprobálja sztem csaak nem ugyanaz, sztem! -
#183 Mért? Én oviban kezdtem csókolózni, de 13 az pont jó. -
donoki #182 hmm? -
#181 hm :| -
BaBBa #180 13 éves vagyok!