Meghalt II. János Pál pápa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
archkoven siralmas vagy te bunko
Rettenetes nehéz kereszt a pápáé. Hogy az életben nélkülöznie kell egy s mást, az hagyján. De hogy a halálban is nélkülöznie kell az emberi halálhoz szükséges minimális intimitást, az felfoghatatlan. Úgy halni meg, mint egy kísérleti állat, a mikroszkópok alatt.
Nincs igaza? De. Nem a stílussal van a baj, hanem azzal amirõl kénytelen kritikusan írni. Nézted a fotókat? Ott várakozik az összes tv / rádiós hiéna mikor hal már meg, annyival hamarabb kapnak egy hírt, ami nekik pénz. Szted ezeket mind érdekli ki is az a pápa? A nevét se hiszem hogy tudják, csak pénzt látnak a halálában. És akkor az a bunkóság hogy van egy újságíró aki le meri írni?
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Örülök, hogy a honlapom is sokaknak tetszik, sokat dolgoztam vele😊)
Akkor a véleményem:
Számomra a pápa pont olyan ember mint az összes többi. Természetesen én is sajnálom õt is mint embert, de nem sajnálom jobban mint egy csöndben, hozzátartozók nélkül meghalt idõs embert. Ha egy 84 éves ember halálán ennyire sajnálkoztok, miért nem hallom a hangotokat mikor fiatalok, gyermekek halnak meg nap, mint nap. Talán a hívek élete kevesebbet ér mint a vezetõjüké?? Bár mennyire is sajnálatos, de egyszer mindegyikõnk meg fog halni, én is, te is, mindenki. Ez az élet rendje, születünk, majd meghalunk. Egy 84 éves ember halálában nincsen semmi rendkívüli, ez elkerülhetetlen. Egy gyermek halálát ezerszer nagyobb katasztrófának érzem mint egy idõs emberét.
Sok itt az álszent okostojás itt a fórumon. Úgy érzi, hogy ezzel a "hûde nagyon vallásos vagyok" szereppel menõbbnek fog tûnni mások elõtt.
Az imából sajnos nem élünk meg. Pedig milyen egyszerû is lenne...
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
A legtöbben pontosan amiatt szomorúak, mert mostantól egy ilyen emberrel kevesebb van ebben a "szép új" világban.
Ja és a himmnuszos hozzászólásodról jut eszembe: tényleg nem volt teljesen igazam, a vallások hiányával nem lenne teljes a konfliktusok csökkenése, még mellé a nemzeteket is el kéne törölni 😊
A végtisztességet meg kell neki adni, de most gondoljatok bele.
88 évet élt asszem. Ez szép kor. Körbeutazta az egész világot, olyan ételeket ett amirõl álmodni se tudnánk meg rengeteg élményben volt része.
Szép életet élt, én ezért nem sajnálom, hogy meghalt. Természetesen nem kívántam a halálát ne értsetek vissza, csak nem mondom, azt, hogy szegény pápa meghalt.
Azoknak a halálukat kell sajnálni, akik pl. 10 évesen autóbalesetben meghalnak.
Vagy pl. van egy 30 éves nõ van 2 kisgyereke és pl. rákban meghal. Az ilyeneknek sajnálom a halálukat. Tehát akik nem tudtak rendes életet élni. Vagy inkább teljes életet élni.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Az SZDSZ egy náci párt.
Az SZDSZ egy náci párt.
Az SZDSZ egy náci párt.
A beszólások többsége (95%-a) szerencsére megadja neki a végtisztességet, ugyanúgy ahogy az 1 milliárd hívõ keresztény ember a világon, s ugyanúgy ahogy más vallások vezetõi is megteszik ezt a napokban.
u.i: archkoven-el nem kell foglalkozni, õ az 5%-ba tartozik, ilyen beteg emberek minden társadalomban vannak. Az ilyenek ha hatalomközelbe kerülnek, ezek robbantják ki a háborúkat, gyûlölködnek, és mérgezik a közéletet. Inkább segíteni kell nekik: gumiszoba, egy két buksisímogatás, és odafigyelés, vagy oda nem figyelés. Jelen esetben a gyógyír szerintem az oda-nem figyelés, esetleg gumiszoba.
Az SZDSZ egy náci párt.
IGEN! Pontosan! A sötét oldal hihetetlen perspektívákat kínál! Csatlakozzon Ön is! 😊
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
Ennek pont az ellenkezõje igaz. Egész Európában itt, Magyarországon maradtak a legtöbben.
Á, a sátán nem támadja közvetlenül az egyházat. Okosabb annál. Ehelyett inkább materialista propagandát hirdet, mint a szignómban is írom.
Millió pápa, asshole??
Ha meghal egy híres ember, akit ráadásul sokan szerettek, és tiszteltek, akkor egyértelmû, hogy ezt fogod látni, hallgatni, olvasni egy darabig. Ha nem tetszik ne nézd, ne hallgasd, kapcsolj át másik csatornára, vagy nem kapcsold be a tv-t, rádiót, de pláne ne írogass egy olyan fórumra, ami téged nem érdekel, ráadásul bunkó ember módjára.
Én nem vagyok vallásos, nem feltétlenül értettem mindig egyet a pápa nézeteivel (abortusz, lemondás, stb.), de nem teszek különbséget jó ember és jó ember halála között. Nyugodjon békében.
A Tóta W. félék abban tévednek nagyot, hogy azt hiszik, ezekrõl a kérdésekrõl az egyházak tagjai és követõi is úgy vélekednek mint õ, pedig pont nem...A katolikusoknál éppen akkor lenne óriási nagy felháborodás, ha ezekben a kérdésekben másképp (vagyis liberális elveket követne) az egyházfõ.
Javítson ki vki ha tévedek...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Egyvalamire lettem ezzel kapcsolatosan figyelmes: fikázzák a katolicizmust, hogy képtelen modernizálni önmagát, merev, ósdi (egynemûek házassága pl.), viszont a kereszténységnél sokkal ortodoxabb, merevebb vallást mint pl. a zsidó, vagy az iszlám, sosem éri kritika. Pedig ez utóbbiak szintén nem engedik pl. az egynemûek házasságát...
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Egy olyan emberrõl beszélünk akikre emberek tíz, vagy inkább százmilliói felnéznek, tisztelnek. A pápát lehet nem tisztelni, de azt a sokmillió ember érzéseit aki felnéz a pápára illene tiszteletben tartani.
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Nyugodjon Békében.
Személy szerint nem vagyok egy vallásos emberke, de ahogy néztem és halgattam a tetteit, megérdemli hogy tisztelettel beszéljenek róla, mégha ez egy-két embernek rettent nehezére is esik.
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
bár mostanában divat ilyen okosakat mondani egyházak és Isten ellen.
Különben ez a hsz.-od bizonyítja, hogy gõzöd sincsen arról ami ellen dumálsz...
de még ha értenéd is, legalább kegyeletbõl, végtisztességbõl illene normálisan beszélni. Vagy neked jól esne ha rólad beszélnének így? Még attól eltekintve is, hogy 100X kisebb porszem vagy ebben az életben, mint II. János Pál.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Ja és még annyit: sajnos már fiatalon volt alkalmam végignézni egy-két idõs ember halál elõtti éveit, szenvedéseit (pl. a saját nagyszüleim esetében) és hidd el: ezt a dolgot derûvel és tartással, sõt kötelességtudattal ami a pápának volt végigcsinálni bizony nem kis dolog. A szenvedések és fájdalmak hatására sok ember szinte kifordul önmagából.