Meghalt II. János Pál pápa
← ElőzőOldal 5 / 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt hiszem akar vallasosak vagyunk akar nem (vagy megvan a velemenyunk az egesz vallas dologrol) azt nem vitathatjuk, hogy II. Janos Pal jo ember volt, es jot tett az emberisegert.
Ezert megerdemli, hogy tisztelettel beszeljunk rola.
Nyugodjon bekeben.
Ezert megerdemli, hogy tisztelettel beszeljunk rola.
Nyugodjon bekeben.
Nagyon sajnálom. Nyugodjék békében.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Igen, és miért?
Fejtsd ki! Érdekelne.
Fejtsd ki! Érdekelne.
Nyugodjék békében. jó ember volt.
archkoven te siralmas vagy...
Nem vagyok vallásos és, hagy ne mondjak semmit a vallásról, de Õt mint EMBERT nagyon tiszteltem!
Csak egy dolog: Megbocsátott a merénylõjének a börtönben!!! Én kb a belét tapostam volna ki. Ennyi a különbség közte és köztem...
R.I.P.
Csak egy dolog: Megbocsátott a merénylõjének a börtönben!!! Én kb a belét tapostam volna ki. Ennyi a különbség közte és köztem...
R.I.P.
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
Nyugodjon Békében
Igazából nem tudunk róla semmit, de attól még nyugodhat békében, hacsak nem hisz a reinkarnációban ...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Jó ember volt. Nyugodjék békében.
Nyugodjon békében. Megérdemli.
Ekkora ömlengést már régen hallottam egy ember halálával kapcsolatban. Nincs ebben semmi rendkívüli, születünk majd meghalunk. Megtették ezt már János Pál elõtt is pár millióan.
"Kiemelte ugyanakkor, hogy a pápa ezzel is tanúságot akart tenni az ember méltósága mellett: nem menekült el a szenvedés elõl még önként siettetett halálba sem és nem szégyellte azt." -ez egy igazi hõstett volt. Sokan halnak meg szenvedések közepette, de nagyon ritkán jutna valakinek eszébe emiatt hõsöknek tartani õket.
Most nem fejtem ki a vallásról vallott nézeteimet, mert hátha járnak ide fanatikus hívõk is, még istenkáromlásnak vennék és az inkvizíció elé vetnének.
"Kiemelte ugyanakkor, hogy a pápa ezzel is tanúságot akart tenni az ember méltósága mellett: nem menekült el a szenvedés elõl még önként siettetett halálba sem és nem szégyellte azt." -ez egy igazi hõstett volt. Sokan halnak meg szenvedések közepette, de nagyon ritkán jutna valakinek eszébe emiatt hõsöknek tartani õket.
Most nem fejtem ki a vallásról vallott nézeteimet, mert hátha járnak ide fanatikus hívõk is, még istenkáromlásnak vennék és az inkvizíció elé vetnének.
← ElőzőOldal 5 / 5