60848
  • Probatbicol
    Valamelyik questért kaptam 3 órás xp buff itemet, az aktív volt, és kínomban megcsináltam valami jó hosszú instát, ahol úton a Coruscantra megtámadnak és a végén egy sith-et is le kell győzni, ott jött az xp rendesen. Úgyhogy én ezt még a gyakorló karddal csináltam meg és még segítőm sem volt, még szerencse hogy hivatalból rendeltek ki mellém egyet :)
  • Plata
    Mi a szösz még van valami xp buff vagy csak simán ilyen jól jön az xp?
    Mostanában nem küldiztem,csak repkedtem egy kicsit.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.26. 21:06:30
  • Probatbicol
    Ó, köszönöm szépen, esküszöm azt hittem hogy mindenhol jártam már, de ez az egy lift pont kimaradt. Közben már a Coruscanton is voltam és léptem vagy 4 szintet úgyhogy 15-ösként folytatom amit 11-esként hagytam félbe.
  • PiszkosFred
    A flottan van egy "Tython / Ord Mantel departures" nevu hely (lifttel megy le oda), ott van ket szallitohajo, ami elvisz Tythonra vagy Ord Mantelre (Trooper es a Tolvaj kezd ott).
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.07.26. 18:22:54
  • Probatbicol
    Sziasztok ! Láma kérdés következik. Jedi lovagként a kezdő küldetéseket csináltam a Tython-on, amikor kíváncsiságból kipróbáltam az emergency fleet pass-t, ami fel is vitt a flottához. Viszont itt teljesen elvesztem, nem találok rá módot hogy visszakerüljek a kezdő bolygóra, holott a következő story questem még ott van. Hajóm még nincs. Van ennek valami módja, vagy végleg elcsesztem valamit? Köszi
  • pajer_csaba
    Köszi. Nem kellett végül semmit machinálnom, az interfacek is maradtak ugyanazok. Mondjuk az is igaz, hogy végignéztem a Gyűrűk Ura bővítettet, mire felrakta. Viszont a játék jobban fut, mint előtte, kevesebb a lagg és gyorsabban tölt be fleetre is. Kíváncsi leszek, hogy StaParse-al mi lesz a helyzet.
  • PiszkosFred
    Az origines interfacet es egyeb menteseket itt megtalalod, ezekbol csinalj backupot es majd ha jatszol a steames verzioval (belepsz, modositasz vmit az UI-n, kilepsz a kliensbol), akkor visszamasolva megmarad minden.

X:\Users\(userneved)\AppData\Local\SWTOR\swtor\settings\GUIProfiles
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.07.26. 00:17:51
  • PiszkosFred
    Pontosabban csak azt javasoltam(!), hogy par perces install utan (amikor a file es konyvtarszerkezetet a steam kialakitotta) masold ra regi kliens azonos konyvtarszerkezetet, igy mivel a ket kliensnek vannak azonos adatfilejai, ezek a tobb gigasak, ezeket lehet egy integrity checkkel el lehet fogadtatni. Nyilvan a szuz install a legjobb, -biztosabb es -stabilabb megoldas.
  • pajer_csaba
    Időközben elkezdtem telepíteni a steamest, úgyhogy dátum alapján uninstalláltam a régit, majd folytattam a steames telepítését. Amilyen szerencsém van, legfeljebb összeomlik az egész. Mondjuk már így is teli a tököm az EA-val...
  • Plata
    Vagyis én uninstalláltam,de Fred azt mondta nem kell,csak átmásolod steam könyvtárba.
  • pajer_csaba
    Rendben, köszönöm.
  • Plata
    Igen és igen.
  • pajer_csaba
    Sziasztok.

Kérdés: mielőtt steamből telepítem, kell uninstallálni a régi játékot?

Illetve, az új steames verzióban megint újra be kell állítani az interface-t a játékban, mint minden friss telepítésnél?
  • gunji
    Jah, úgy értettem, hogy összesen lett 44G. :)
    Az meg normális ilyenkor, hogy több hely szabadul fel, mint a fájlok összmérete.
  • Plata
    Persze,elfér,nem sok minden van a gépemen.Majdnem 400 giga hely volt még.
    Csak amikor nyomtam uninstallt a 19 gigás file-ra nem 19 giga hely szabadult fel hanem 44.
  • gunji
    És el fog férni? Nekem 47,5 gigát foglal a játék.
  • Plata
    Nyomtam egy uninstall-t az originesre.
    Mire közölte hogy nem tudja törölni meg hogy két old republic is van fent a gépen.
    Megkerestem a programok közt és tényleg,van egy bioware swtor mappa és egy ea swtor mappa.
    Elsőre töröltem a 19 gigás file-t mire mind a kettő eltűnt és lett 44 giga szabad helyem.
    És amilyen pechem van az SW Tor telóm le merült.
    Most tölthetem fel hogy be tudjak logolni.Mindig elfelejtem feltölteni.
    Egyébként STO-ban volt lehetőség az accot összekötni steam-el nem rég új kliens letöltése nélkül.Igaz egyeseknek ettől lehalt a játék.
    Jah,nem akarok szemétkedni,de steames verzió egyenletesen tölti a játékot,originessel még a patch leszedése is szívás volt mert folyton megszakadt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.22. 11:35:10
  • PiszkosFred
    Ugyanaz a játék, ugyanaz a játéktér, de a két kliens két különböző drm, így újra le kell tölteni.

Én úgy csinálnám, hogy elkezdeném a steames verziót letölteni, hagynék neki pár száz megát leszedni, aztán stop, steam bezár, a régi swtor launcheres verzió filejait rámásolnám a steames mappa megfelelő helyére, steam indít majd egy integrity checket nyomnék rá, és így valószínűleg csak 1-2 giga lenne, amit le kell szedni, a többit elfogadná már letöltöttnek.

Jó pár játéknál már bejött, legutóbb a Borderlands 3-mat költöztettem át Epicről Steamre, amikor egy évre rá megérkezett végre steamre és ott is megvettem.
  • Plata
    Szent makréla,újra letölteni a játékot?
    Azt hittem van valami egyszerűbb módja hogy tudjam párosítani hozzá.
  • PiszkosFred
    Újra töltsd le a kliens, de ezúttal a steamből. Ennyi. Bejelentkezni ugyanazzal a login/pass kombóval fogsz majd, így ott folytatod, ahogy abbahagytad.
  • Plata
    Srácok a játék végre steamen is elérhető.
    Nekem eddig is steamről futott,mert a játékban másképp nem tudtam képeket csinálni.
    De hogyan tudnám összekötni az accom steam-el,mert még mindig azt írja ki hogy nem steames játék vagy mod.
  • Plata
    Őszintén szólva szerintem az alap sztori az valami eszement jó,a két kieg hutt és a revan sem rossz,de az utána levők már nem jönnek be,csöppet sem.Az alap sztorit végigvinni most már nagyon kevés időbe telik és elég gyorsan le lehet tudni.Irtózatosan jön az xp,még preferedként is baromi gyors a fejlődés.
  • gunji
    Igen és még mindig baromira élvezem, ennyi év után is.
    Csak azt sajnálom, hogy olyan méregdrágák a cuccok. Az új karakteremnek kéne gear, megtetszett az ancient force-imbued blade, igaz, nem annyira sw-s, de tecc, csak hát 3800 cc vagy ~200 milla kredit. Persze a BW tudja, hogy így is viszik-e, mint a cukrot, vagy csak féláron.
    Azt se értem, hogy most hogy elindult a fogatversenyes hét is és van négy-féle heti event (fogat, gree, rakghoul, bounty), lehetne heti váltás nyár végéig.
    Dehát evvan. Végül is a sztorival elvan az ember
  • PiszkosFred
    En is igy emlekszem, akkor ezek szerint megvaltozott teljesen.
  • Vrungel76
    Sub vagyok és a tizenvalahányas szintű új smuggler karimmal Ord Mantellen kaptam a heroic küldikért lila színű Locked Supply Crate-eket. Ez régebben biztos, hogy nem így volt, akkor egy heroic az adott szintnek megfelelő kék cuccokat dobált.
  • Plata
    Gondolom van előfizetésed.
    Én emlékszem rá hogy amikor csak prefered voltam és kezdtem kiskarit akkor kitolt velem és nagy szintű ládát kaptam.
    Vagy pref voltam vagy sub.Mivel elég sok CC-t vettem meg elköltöttem a játékra.
  • gunji
    Új lvl56-os karakterrel (Tarist fejeztem be vele) csak normál boxot kaptam a coruscanti és tarisi heroic-ok után.
    Az a láda nekem is csak lvl60 felett esett másik karaktereken.
  • PiszkosFred
    Egy ideje nem jatszottam, de regen csak akkor kaptal account boundos "odessen" ladat, ha 60 szint felett csinaltad a h2-h4-et, az alatti szinten kek szintednek megfelelo geart tartalmazo ladat kaptal (rendre ugyanazzal a tartalommal), de azt is csak talan subkent, prefkent es f2pkent volt valami limitje ennek is.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.07.15. 19:48:05
  • Plata
    Az szerintem régen is úgy volt.
    Ha jól emlékszem már a huttok idején is ilyen volt.
  • Vrungel76
    Azért az tök jó, hogy még a kezdő bolygók heroic küldetéseiért is olyan láda a reward, amit majd csak a KOTFE IX. után az Odessenen lehet beváltani. Vagy úgy vannak vele, hogy egyelőre elégedjek meg az XP-vel és a manival?
    Utoljára szerkesztette: Vrungel76, 2020.07.15. 15:33:59
  • gunji
    Viszont úgy tűnik, sikerült megoldani a Taris bónuszban Mola Haxtor bugját. Hány év után is? Hét?
  • gunji
    Már a nagy számok törvénye alapján is várható volt, hogy kifogom Tarison a Catalyst bugját (get infected by a rakghoul). Próbáltam normál rakghoult, többféle silver rakghoult, gold rakghoult, companionnal és anélkül, úgy, ahogy korábban még működött, egyedül pucéran nem próbáltam, de csak addig jutottam, hogy kb hússzor legyilkolásztak, fertőzés nélkül. :(
  • gunji
    Szeretnék csatlakozni én is egy videóval, ha már Star Wars. Isten éltessen: klikk
  • Plata
    Köszönöm.
  • mulli1986
    Háá, tényleg! Boldog szülinapot! :)
  • Plata
    Köszi.Én észre sem vettem volna ha nem mondod.

Az a poén hogy az nap van a szülinapom amikor SW nap van.
    De az nem poén hogy jóval öregebb vagyok nála.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.04. 14:46:03
  • PiszkosFred
    Isten éltessen! (most láttam, hogy kis ikon jelzi újabban?)
  • Plata
    Igen,de még is keveredtem vele olyan szituációba ahol két dark side válasz volt és egy light side,ott volt a csúnya és a jó jel.
    A jót választottam,de nem komálta,megszakítottam a dumát újra kezdtem a rosszat választottam,de azt még jobban nem komálta.
  • mulli1986
    Pedig vette alapvetően pozitív compi. Én akit egyből kivágtam, mert nem bírta a pozitív fejleményeket az ügynöknél Kaliyo volt. Kiborított.
  • Plata
    Vette volt velem általában,de nem mindig vette az adást.