Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De attol fuggetlenul mar mentem Blood huntot, Manaant, Battle of Illumot, stb. is. Nem szamit a random flashpoint sztorija a karaktered tortenete szempontjabol, maximum inkabb erdekes, hogy Outlanderkent szolitanak 20-as szinten Benikoek, amikor meg a valosagban a masodik tarsad sincs meg mondjuk, nem hogy outlander legyel 😄
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.11.19. 12:37:46
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Ez alapjan igen, de a legjobb az, ha megnezed az achievementet (achievement - events - general - game updates fulecske), hogy megkaptad e! Ha igen, nincs tobb teendo. Ha nem, akkor van 😊

Flashpointból elegem lett.Vagy lelépett valaki az elején esetleg közben,vagy összevesztek és azért léptek le.
Sith sorcival jelentkeztem dps-nek,behívott mint híler,oszt mi a nénikémet csináljak?
Nem tudom kereskedéssel kapcsolatosan lehet-e ide írni, de a Darth Malgus szerón lenne egy trade kérés: Lenne egy ilyenem: Unstable Peacemaker’s Lightsaber egy ilyenért Defiant Vented Lightsaber cserébe. SWTOR Reddit Trade + egy trade oldal ha valakit érdekel. Nem is tudtam, hogy van ilyen, most találtam.
Köszi
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2017.11.18. 23:43:36
3 kari felhúzva lvl 70-ig az eddigi kettő mellé (úgy égettem az xp-boostereket, mint KisGrófó a 20ezreseket...), + a companion-küldi + levezető raid-ezés a social-pontokért + most húzok egy juggernaut-ot, hogy legalább a lvl 50-ig eljusson, mindeközben a Legacy is ki lett maxolva. És még családi programokr ais maradt időm, így a béke is megmaradt. <#vigyor5>#vigyor5>
(Mondjuk még így is maradt 2 db 50-es karim, velük szerintem a kövi alkalommal fogok foglalkozni - ami sejtésem szerint az SW: VIII premierje környékén lesz.)
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.14. 20:12:34
Csütörtök délig még XP event van, érdemes kihasználni <#eljen>#eljen>.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2017.11.14. 20:13:50
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.11.13. 22:08:39
#57038: Köszi a kódot!

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.11.11. 11:23:17
Ó, és még egy dolog, amivel tutira el lehet b@szni az egészet: ha továbbra is ezt a nyomorult PC-t viszik bele a történetbe. Azaz kötelező feka karakter, akinek egyetlen vonása, hogy feka; kötelező meleg karakter, akinek egyetlen vonása, hogy meleg. Kötelező gyermek-barát tartalom egy idegesítő, gender-semleges cukiság formájában; az Erő-misztikum lebutítása a midikloriánok és Coelho-idézetek szintjére.
Tudom hogy kicsit off,de ahhoz mit szóltok hogy Star Wars 9 után a dízni még legalább 1 de lehet hogy 3 triológiát tervez?
A következő triológiát valószínűleg Rian Johnson rendezi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.11.10. 07:08:52
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.11.09. 22:44:13
Én bevallom fed oldalon is inkább a disruptort választom,hogy miért nem tudom,kivéve a romulán hajók azokon plazma van.Nincs is annál szebb amikor Flambard-on plasma quad dorombol.
De van nekem egy nagyon nagy szerelmem,az a neve Galaxy,rajta phaser van,mert úgy autentikus.Phaser beamek két omni beam és egy quantum bugtorpedóval,valamiért nekem Star trek-et a galaxy jelenti.Kezdő STO játékosként megláttam a Soreban a Galaxy dread-et és azt mondtam kell,nagyon drága de kell,aztán le beszéltek róla mert hogy rossz,így egy ideig nem vettem meg,aztán klingonokkal olyan sok pénzt kerestem hogy már bármit megvehettem,így megvettem az összes Galaxy-t,söt az összes store hajót.<#hehe>#hehe>
De a nagy szerelem ma is a Galaxy,de már a T6 Dread fleet variáns,természetesen store-s galaxy interiorral.<#szeret>#szeret>

Épp most mentem a kolóniára megnézni hogyan halad az építkezés.
:
Wuhú, nem is tudom, mikor voltak a flottán 170-en 😄
A piacot viszont megszívtam rendesen: a hétvégén banthát akartam venni, 3-4 millióért volt fenn. Gondoltam, drága még, majd az összevonás után biztos lejjebb megy. Hát nem: 10-15 millióért árulják :o
Akinek több szerveren volt karaktere, mindenképpen nézze meg a legacy bankját, nem hiányzik-e onnan valami (mert sokan panaszkodtak erre).
#57022:
/OFF Hát az elég bukó lenne, ráment a craftra majd' az összes pénzem. Röhej azért, hogy egy kimaxolt crtdx4 phaser beam nem megy el 30m felett. Elsősorban én is magamnak gyártottam, csak jó lenne, ha a ráköltött pénz visszajönne valamiből, vagy jönne be egyáltalán valami.
Craftnál a tripla stattal nincs baj, nekem általában 1:50 arányban jön crtdx3 és dmgx3, plusz kb. 1:100 egy jó pen stat esélye. Na meg egy csomó crtd-dmg vegyes, amit elvileg sokan szeretnek, de nem vesznek 😊
A mázli inkább az upgrade-hez kell, hogy jó statot kapjon pluszba, azt nehéz jól eltalálni.
Legutóbb sikerült crtdx4-es fézer kézifegyvereket gyártani elég olcsón, annak nagyon örültem (tudom, hogy nem annyira jók, de egy FED-es RP karinak pont megfelel 😊
#57024: Milyen küldit kell menni? Egy normál Esseles is jó? Csoportosan is lehet menni, vagy mindenképpen szétpakolja azt a Group Finder? (Bocs, de ezt általában hanyagolni szoktam, hasonló megfontolásból, hogy ne vágjam szét mások játékát.) Esetleg hétvégén más magyarokkal össze lehetne jönni e célból.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2017.11.09. 18:42:19
Viszont most már 26 karim lehet szerverenként.Párat ki is töröltem,mert azokkal úgysem játszottam,csak kíváncsiságból csináltam őket régen.
Három red eclipse karimat kellett át neveznem.
Mondjuk a gorup-finderes küldivel csúnyán befürödtem (Ami még nem lenne akkora gáz, ha nem mások játékát vágtam volna haza vele... :-( ). Valaki letudná írni, hogy hogyan müxik? Kb onnan, hogy rákattintok a kis fülre a mini-map szélén... Köszönet!

Amit aztán meg is sütögetek.

Craftolt vagy lobis fegyóknál nagy mák kell a tripla stathoz,de ezeken alapból az van.
Igaz néha nekem is volt mákom,főleg olyankor amikor olyna hajóra csináltam fegyót amin nem is számít a fegyver.Flambardra ctrdx4 plasma fegyót sikerült buherálni,Vestára meg crtdx4 fézer turretet.Pedig ezeken a fegyver pont nem számít.:
WoW-ban jó móka a pecázás.
Bár most nem pecázom hanem füvet szedegetek.

Jah druida karival játszom épp,az meg alakváltó,épp madár formában repkedek és keresem a gazokat,a mellettem látható madár meg a testőröm.Aki szintén druida.
Azért fura volt látni reggel kilenc körül ennyi embert a két flottán száz feletti létszámmal, az utóbbi időben ekkorra 3-8 fő volt a jellemző. Cucc - úgy nézem - nem tűnt el semmi, a levelek is megvannak. Chaten volt olyan, akinek a legacy bankját nullázták le. Ezt a redditen is írták, elképzelhető, hogy az eddig több szerveren azonos nevű legacyval rendelkezők (közül) járhattak így.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.11.09. 08:12:19
Amúgy epic hunglish name az SWTOR-ban amivel eddig találkoztam az a "Basszamegakutya" volt. 😄
De én voltam a hülye,nem Bronzebard szerverre mentem,hanem arathorra kiskarizni.
Ahogy azt varni lehetett 😄
Ezen parázok kicsit.
Egyébként épp most láttam egy Jedi-t,csak egy másik univerzumban,épp szörföztem a flotta kolónián amikor felvillant egy Jedi neve.
Tudnám mit keres Star trek-ben Jedi.<#hehe>#hehe>
De egyébként most az update-el mindegyik limitet megduplázzák (azaz f2p ezentúl 4, pref. 12, sub 24).