Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mondjuk olyan 10+ misi/fo mint fizettseg felajanlasa lenyegesen meggyorsithatja a dolgot :)
- A tagok a játék élményéért játszanak, és nem teljesítménykényszerből (napi x óra kötelező játék, kötelező megjelenés, kötelező lvl, xp, credit, stb...)?
- A tagok magyarul beszélnek, nem pedig a számomra totál értelmetlen gamer-language ("Húzzad a NPC FTG-jét, mer' akkor kisebb lesz a DPS, és akkor wretew-elni lehet a DGR-t!") dukál, ami teljesen uniformizálja - ezáltal élvezhetetlenné is teszi - az összes játékot?
- Normális közösség, ahol nem mennek el sem nacionalista, sem politikai, sem egymás nyakán taposós "ki a főnök, ha én nem?" irányba?
Vagy csak álmodom? :/
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2017.10.01. 18:20:12
Extra GXP-t adó bolygók: Black Hole, Section X, Oricon, CZ, Yavin és Ziost. +100% xp GXP Boost-al 2250 GXP-t kapsz küldetésenként (!). Ez publikus bug, tudnak róla a fejlesztők, de mivel az utóbbi hetekben nagyon sok patchet elbarmoltak, azért szándékosan bent hagyták a játékban kárpótlásként. Annyit ígértek, hogy 2017.10.10-én érkező 5.5 patchel kiveszik ez az extra GXP-t erről a 6 bolygóról. Viszont látják, hogy nagyon nagy sikere van (régi kihaltt bolygók újra benépesültek és nagyon imádják a játékosok), ezért már most gondolkodnak azon, hogy felülvizsgálják az ügyet és valami új formában visszavezessék az extra GXP-t.
Röviden és tömören: még egy hétig lehet farmolni a bónusz 6 bolygót, nagyon gyorsan lehet szinteni rajtuk a GXP-t. Utána nem tudni mi lesz. Az összes többi Heroic 2-t pedig tetszőlegesen lehet farmolni naponta (Planetary Mission is beadogatja őket minden nap).
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
Utoljára szerkesztette: El Protector, 2017.09.23. 20:36:40
Az XP boostert sem értem, múlt héten még beszámolta a +25%-t az elért cxp-be, most megint nem :(
Utoljára szerkesztette: gunji, 2017.09.23. 11:30:56
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Nico okarr mikor volt épp be volt aktiválva 7 napos refer kód.
De a Vizslánál nem.
Nem tudom bug-e, de régen nem lehetett a meglevő crew skill szintnél magasabb szintű dolgot végezni (pl. 250-es gathering skillel begyűjteni egy grade 7-es kristályt, amihez 400-as skill kellene). Tehát most már ez is működik :)
#56874: Ki tudja ezeknél az ő gumiszabályaikkal :D Viszont tényleg nagyon kevesen vannak szerveren: most az elébb Czerkánál egyedül voltam, múlt szombaton este Tatooinon meg hatan voltunk. :( Remélem csak end-gamelnek a többiek. RE-n milyen a helyzet?
#56875: Plata, Te ilyen mázlis vagy itt is, hogy pluszt ad a bug :D
Utoljára szerkesztette: gunji, 2017.09.22. 23:58:14
A max 18 slotos pref accom ki van bugolva 21 slotosra.<#hehe>#hehe>
Nico okarr Shae Vizla vagy talán Vizsla? nevű companion is megvan,pedig épp nem voltam előfizetős akkoriban.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: El Protector, 2017.09.22. 18:25:19
- szintezés közben most látom csak, hogy az eredeti bolygók heroicjai megint naponta ismételhetők lettek (valaki ki is használja a lehetőséget, amíg nem büntetnek érte?)
- Nar Shaddaa-n a nyári kaszinós event napi küldije továbbra is elérhető és végre is hajtható asztalok híján is. A jutalmat viszont már nem vettem fel, nehogy ban legyen belőle :)
Egyébként laza egy hét volt,nem csináltunk semmit,a balaton mellett volt a tsz,de minden nap esett az eső,így egy hétig a szállásunkon baromkodtunk.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.15. 13:28:19
(ismerek olyan embert errefele, aki 30 evvel kesobb, kozel az 50-hez meg mindig igy oltozik - szamara megrekedt az ido, es az esze is valoszinuleg, de ha ez a dontese, am legyen)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.09.15. 13:06:49
Ha csak nem az hogy majd 30 éve a középiskolába mennyit szívattuk a depeche mode rajongó osztálytársakat.
Mondjuk a david hasselhoff rajongóval is mindig kiszúrtunk.<#buck>#buck>
Kötelező egyenruha volt,aminek a hátuljába bele varrta hogy David,mindig át írtuk neki tollal.<#idiota>#idiota>
De szerintem irtó jó hecc a light side sith,nem véletlenül csináltam 3 inkvizítort.<#hehe>#hehe>
Más volt a sztori úgy is hogy ember karit kezdtem és más hogy sith pureblood,sith pureblood sith sorci light side-on poén.<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.15. 12:49:22
Viszont tartom tovabbra is, hogy light side valaszokkal trollkodni igenis vicces az imperial oldalon, foleg a reakciok es kommentek tekinteteben (sztorit ugyebar nagyon nem befolyasolja)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.09.15. 12:31:06
Utoljára szerkesztette: Alanw, 2017.09.15. 12:26:36
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.09.15. 09:26:31
De Store-ban van fizetős Föderációs klingon faj.Én is kifogtam egyszer egy magyart aki vagy egy órát ugatott velem a magyar cseten amiért fedes klingon karim van,minden szarnak elmondott,én meg még jobban felhúztam,de nem szóltam be neki,csak elmondtam hogy mije van a karimnak,attól meg még jobban be hisztizett végül vagy egy órát ugatott,de én olyan jókat röhögtem.<#vigyor>#vigyor>
Red Eclipse, Imp. side. Tolom a heroicokat, egyszercsak egy magyar rámír és behív guildbe, mondom jól van, eddig úgyis magányosan toltam, megnézzük milyen.Megyünk közösen heroicozni, Én mindig light karit viszek, a válaszaim is lightosak értelem szerint. Emberünk néz hogy mi van, mondom neki poénból, hogy belülről bomlasztom a Birodalmat. Azt mondja, hogy ilyet még véletlenül se mondjak, neki 7 éves kora óta a Birodalom az élete, de megbocsát egy Hail emperor és egy bocsánatkérés után. Mondom arra várhatsz, erre kivág a guildből<#beka2>#beka2>
Nagyon komoly volt.
Itt egy kb. 5 eves regi Q&A-t, amelyben erre rakerdeztek.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.09.04. 20:18:42
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Remélem legközelebb malacot is ad...
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
Ha ilyen refer kód az a 7 napos,az nem jelent semmit,a 70-hez rendes előfizu kell.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.08.08. 21:25:37
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
http://www.swtor.com/community/showthread.php?p=9380248
Igen, sajnos többeknek feltörték már az accát. Ezen csak a telefonos angol support tud segíteni, ahol szükség lesz majd az öt titkos biztonsági kérdésre és válaszra is, amit regisztrációkor adtál meg. Ha kevésbé megy az angol, akkor esetleg az origin és/vagy EA magyar telefonos supportját is ki lehet próbálni (ha még léteznek), hátha tudnak valami jót mondani.
Volna egy nagy gondom és gondoltam esetleg járt már valaki így!
A következő lenne a játékhoz adott e-mail feltörték és elopták!
Megpróbáltam vissza szerezni de nem sikerűlt!
Amikor bejelenkezek a honlapján a játéknak akkor biztonsági kulcsot kér, de mivel az mail-t nem tudom megnézni ez eséjtelen!
Hogyan tudom megváltoztatni a megadott mailt a játékhoz?