Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Közben sikerült megtudni, hogy ez állítható: a minimap melletti dark/light side ikonos aligment toggle-nek nevezett elemen.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Amúgy némileg csalódott vagyok, hogy egy-két hét CXP farmolás alatt nem tűnt fel, hogy üres fénykarddal harcolok, vagy csak ott épp ennyire könnyű lenne a játék? <#confused>#confused>
Másodsorban azért vagyok itt, hogy hosszú és unalmas litániát írjak magamról és arról, hogy mi vitt engem az SWTOR-hoz, aztán miért pártoltam el tőle, aztán vissza hozzá és ezt még legalább 5x, 6x az elmúlt 5 évben.
Elsősorban pedig azért vagyok itt, hogy tudna-e valaki ajánlani valami kis helyet valamelyik magyar klánban, egy régi, ámde megkeseredett és tékozló SW fan számára, akit a disney évekre megutáltatott a franchise-al, viszont aki vissza szeretne térni a gyökereihez, mégpedig azért, mert az SWTOR még a régi szép időket és a már nemlétező irányvonalat képviseli az IGAZI STAR WARS-ot illetően?
Akkor jöjjön most a litánia (kérdés a szöveg legalján): Én ’90-ben születtem és már gyerekkorom óta hithű SW rajongó vagyok (ill. voltam a disney korszakig). Annó majdnem mindegyik régi SW játékkal játszottam, sok régi SW könyvem, műanyag játékom, legóm, képregényem stb-m volt, ami egy igazi rajongóhoz hozzátartozik. Rajongtam a Star Wars-ért (főleg a KOTOR pozitív hatásainak köszönhetően), betéve tudtam szinte az egész univerzumot.
Aztán jött a disney és hazavágta az egészet. Annyira meggyűlöltem az egész SW-t emiatt, hogy (hiába a két évtizednyi rajongás) elpártoltam az egésztől. Azóta átpártoltam a Gyűrűk Urához.
Viszont az utóbbi időkben fellángolt bennem a nosztalgia és a „régi szép idők”. Jó volna megint elmélyülni az univerzumban és emlékezni még a tetves disney-féle mocsok előtti korszakra.
Ezért az volna a kérdésem, hogy tudna valaki ajánlani egy aránylag jó, megbízható és normális magyar klánt, akikkel lehetőségem volna multiban nyomatni?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Az előbbi linkelt kép forrása a játék fóruma, bocs, hogy lemaradt.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2017.12.14. 12:25:20
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Állítólag próbálják lenyomozni a pénzek útját, de most hetekkel később meg már minek?
Illetve ha jól tudom a cartel marketes +41 statos kristályokhoz sem kell külön hozzáférés, de valaki javítson ki, ha tévedek.
Ha viszont mégis megvennéd az authorizationt, javaslom accountos verziót szerezz be, azt elég 1x megvenni, míg a sima csak az adott karakterre szól.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Van ilyen vacak emlékeim szerint.
Am, azt tudja valaki, hogy aritfact equipment authorization-ra hogy a fenébe tudnék szert tenni, preferedként? Sok esetben baromi jól jönne a lila cucc (pl, normális item-ratinggel csak artifact kristályok bírnak...), ráadásul fp-kben is sokszor dob jó geareket a gép jutalomként. Csak b*szhatom, ha nem tudom őket használni. :-(
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2017.12.10. 02:27:44
Az elme az önmaga saját helye és önmagában alkothat Mennyet Pokolból, Poklot Mennyből.
Utoljára szerkesztette: Drubowski, 2017.12.08. 14:20:31
Az elme az önmaga saját helye és önmagában alkothat Mennyet Pokolból, Poklot Mennyből.
Negyedjére futok neki ennek a kommentnek két napon belül, talán most sikerülni fog! 😄
Köszönöm a hasznos infókat! Megfogadván Shion tanácsát, "begyávultam", és csodák csodájára, most már túl is élem a csatákat. 😄 Am, jól sejtem, hogy pref-ként esélytelen feltornászni a gear-t 246-248 szintrekre? :o
Ugyanakkor szokásos törvényszerűség: egy probléma megoldása után három másik jön... Találkozott már valaki azzal a felettébb bosszantó esettel, hogy belépve az fp-ba, eltűnik minden interface-modul (képességek, minimap, chat-ablak), egy-két gyorsbillenytű ugyan működik, de semmi más? Nekem mostanság 4 alkalommal is behozta ezt. Semmi más nem segít, csak ha kilépek az fp-ből, akkor visszajön minden, viszont nem tudom újra használni a group-findert. Képzelem, hogy szerethetnek a többiek ezért, mert még csak megírni sem tudom nekik mi a baj... :-(
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.12.07. 17:42:33
- új játékosként 70-en kezdesz ismerkedni (ne adj isten Hard) Flashpointokkal. Nem csak, hogy bénázik a szerencsétlen, de még a többieket is szívatja.
Én mindig szólok a fp elején ha nem ismerem az adott fpt, eddig még nem volt belőle gondom, általában elmondják ha van valami különösebb taktika. Ami engem zavar hogy olyan fpba is berak a rendszer, amit a jelenlegi cuccaimmal esélytelen végigtolni, itt most konkrétan Copero-ra gondolok, eddig max az első bossig jutottunk, de persze napjában többször berak oda...
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.12.07. 13:27:06
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
Pedig a játék nem lett letörölve,meg frissítve is van,eddig nem volt gondom vele.
Tölteni meg nem tölt semmit,kb egy óra várakozás után is 0.0%
Juggernaut: kétféleképpen termelhetsz nagyon nagy aggrót.
- Dps-ként te kezded a csatát, jó gearben vagy és az első pillanattól kezdve tolod, ami a csövön kifér. Ilyenkor elég nehezen szedi vissza a tank rólad, pláne ha nem rutinos a tank. Én tankként ilyenkor vagy csak a legerősebb mobot tankolom, a többit leveri a dps úgyis pár másodperc alatt, vagy eleve AoE taunt+Saber Reflect kombinációval indítok.
- Tank ágon vagy, csak nem tauntolsz. Nos ez esetben is termelsz sok aggrót, mert a Taunt "csak" rádfordítja a mobot 5 másodpercre, azonban sok más sebző skilled "moderate-high amount of threat" generál. Egy jó tank sok esetben taunt nélkül is meg tudja tartani az aggrót ezen skillekkel, szóval ha tank skill fán vagy, nagyon óvatosan bánj ezekkel.
Ha dps-ként mindig rajtad vannak a mobok, a csata elején próbálj 2-3 másodpercet hagyni a tanknak, hogy összeszedje a mobokat, ne rögtön csúcs dps-el kezd, pláne ne AoE-val. Csak akkor legyen csúcs a dps-ed, ha könnyű mobokat húztok be, ami tényleg 2-3 mp alatt meghal. Ha nem hallnak meg, akkor rádmásznak és az neked fog fájni nagyon. A másik megoldás, hogy azt a mobot kezded el ütni az elején, amit eleve a tank üt. A harmadik (vész)megoldás, hogy te is használod a Juggernaut védekező (sebzéscsökkentő) skilljeit.
Ha tank skill fán vagy, akkor legyél tank, ne próbálj dps-elni, mert tank ágon nagyon gyenge a dps. Én tankkal (245+) 3,5k körül tolok, míg dps-el 7k felett.
Amúgy ez az állandó könyörgés a skip-ért a fp-kban, rohadt idegesítő. Jó, gondolom, sokaknak az idő pénz, meg már 20x megcsinálták, de nekem speciel mindig mondanak érdekes dolgokat ezek az árvezetők. Az állandó rohanás meg ugyanez. Kishijján mindenki meghal egy nagyobb csapat enemyn, még épp a hp-t töltjük fel, de legalább egy valaki már 500 m-el előrébb harcba kezd. Mi a f*sznak? :-(
Na, de hogy ne csak nyavajogjak: tegnap olyat láttam, hogy nem hittem el. Dps jedi guardian kb egyedül leverte az egész hammer-stationt, mi többiek igazából csak végigkísértük, mert dolgunk nem nagyon volt. Hogy ez mitől van, azt nem tudom, de vicces volt.
Ahogy azt se értem, hogy miért van átok a nagydarab sith juggernautomon... Állandóan észreveszik, lassu mint a csiga, alg sebez (lvl 60, modokkal), és akkor is őt támadja az összes enemy, ha nincs is tankban, sőt, külön van tankunk is (a taunt opciót is eldugtam jó messzire, hhogy nehogy véletlenül rányomjak...). És ez így elég gáz. Tegnap a false emperor közben 11(!) alkalommal haltam meg. Előtte pár órával, jedi shadowwal 4xer is végig mentem ugyan ezen, gond nélkül...
- akinek már sok karaktere van, nem kell sok-sok órát bíbelődnie, hogy az újabb karaktert 70-re felhúzza,
- ha most kezdted a játékot és haverjaid már rég 70-esek, akkor gyorsan felérsz a szintjükre és tudsz velük játszani
Hátránya a token-nek:
- nem tanulsz meg játszani az adott karakterrel.
- új játékosként 70-en kezdesz ismerkedni (ne adj isten Hard) Flashpointokkal. Nem csak, hogy bénázik a szerencsétlen, de még a többieket is szívatja.
Minap voltam én is Hard Fp-n, 3-ik bossnál elakadtunk (Depths of Maanan), 3 wipe után a gyenge (és szájkaratés) dps lelépett. Jött helyette egy másik játékos és 10 perc alatt végeztünk a maradék zónával és 2 boss-al.
Solo és Veterán Fp-ket inkább szólózom, amit csak tudok, nem szenvedek random játékosokkal. Ha Hard Fp-re fáj a fogam (achievement), akkor guilden belül szedek össze pár játékost, akikkel teamspeak-en lehet beszélgetni közben, akár segíteni nekik, ha még ismertelen az adott zóna, vagy karakter.
Egyszóval azzal, hogy fűfa (teljesen új játékos is) megveheti a Level Boost Token-t, csak fizessen érte CC-t, így a régi játékosokkal csesznek ki a fejlesztők 😞
A piac viszont most nagyon elszállt, tuningra gyűjtenék, a hét elején még 20-25 millióért volt, most meg 65 felett jár. Így reménytelen :/
Amúgy a light side tokenekből mi jót érdemes venni Light I szinten?