60848
-
ttt1 #57806 Nu lehet megoldódott, de se operába se choremba nem ment. Edge böngésző alól elfogadta és megjött az email is. Köszönöm a segítséget, most elkezdtett vmi 21 gb frissítést letölteni..:)
Utoljára szerkesztette: ttt1, 2020.12.06. 14:34:27 -
Monster076 #57805 Na az jól hangzik, köszi. -
Folyamatosan folytattak, hamarosan (meg most decemberben) jon a kovetkezo resz is az Echoes of Revenge (ket visszatero tarssal)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.12.06. 13:42:18 -
gunji #57803 Nincs véletlenül origin accountod? -
Monster076 #57802 Arról esetleg van valakinek némi infója, hogy a storyline-t valaha fogják még érdemben folytatni, vagy most már csak a cartel market bővítésével foglalkoznak? -
Annyit tudok segiteni, hogy mondd meg mi legyen a felhasznalonev, mi a hasznalni kivant email cimed, csinalok egy regisztraciot, a megadott emailedre megkapod a megerosites levelet es onnantol folytatod, ugyis csak ekkor kell megadni a jelszot, az mar a te dolgod lesz. Hatha igy sikerul... -
gunji #57800 Böngészőben sütiket próbáltad törölni? Nincs vpn-ed véletlenül? Vírusellenőrzővel/tűzfallal minden rendben?
Fura hibák vannak :( Ahogy pl. a játék nekem is csak akkor indul el, ha a windows saját tűzfala be van kapcsolva (nem steames még). Szóval lehet, hogy valami apró dolog lehet, amire az ember nem is gondol. -
Fogalmam sincs mi lehet a gond, ha nem hasznalsz magyar ekezetes betuket, akkor el kellene fogadnia. -
ttt1 #57798 Name invalid or unavailable. Reminder - No special characters, spaces or numbers allowed.Ezt írja... -
Siman elfogadta nekem egy random nevet, kisbetu mind, se szam, se nagybetu. ket email cimet kellett beirnom, a szul.datumot, meg alul beXelni a szokasos "elfogadom" dolgokat es mar kuldte is a validalo emailt.
Itt probalod? https://account.swtor.com/play-for-free -
ttt1 #57796 A legnagyobb baj, hogy semmit nem fogad el. Még azt el tudom képzelni amit írtatok, hogy korábban (de akkor évekkel korábbról beszélünk) már volt felhasználói nevem. Sajnos nem a steam acc neve az mert azt is próbáltam már. Kipróbálhatná más is esetleg. Bármit írok be nem fogadja el. Olyan mintha megszűnt volna a "regisztráció" és nem fogadnak többet. Próbáltam a supportra is írni de oda ugye be kell lépni :)
Utoljára szerkesztette: ttt1, 2020.12.06. 09:18:37 -
Arra figyelj majd, ha sikerult krealnod egy accot, hogy a steames swtor kliens az elso sikeres belepes utan hozzarendeli a steames accodat az swtor accodhoz, vagyis onnantol kezdve masik accounttal nem tudsz belepni steambol, csak ha elotte lekapcsolod rola az swtor.com account menedzsment reszben. -
gunji #57794 Üdv :)
Azt írják erre, lehet, hogy az adott név már foglalt, vagy tiltott szót tartalmaz, illetve ne legyen benne szóköz, ékezetes betű és írásjel, s betűvel kezdődjön. Esetleg a végére tégy egy monogramot, vagy számjegyet, esetleg duplázd meg az egyik betűjét (pl. kutya helyett kuttya). Vagy próbálj ki egy másik böngészőt (Firefox, Chrome, stb), hátha az a baj.
Az accountnév egyébként nem számít, csak belépésnél kell megadni, s az swtor.com-on a fórumban jelenik meg, ha posztolsz oda. -
ttt1 #57793 Én kezdeném a játékot, de accout generlásnál elhasalok. Semilyen felhasználó nevet nem fogad el. mind invalid. Mi arra a megoldás (weben próbáltam új felhasználót csinálni és a steames verziót próbálnám)
Utoljára szerkesztette: ttt1, 2020.12.05. 22:36:06 -
Immortal333 #57792 Sziasztok!
Elnézést, hogy ide írom! Eladó a Star Wars: The Old Republic Physical Authenticator (eredeti védőfóliával), egy SWTOR 2 oldalas egérpad és a játék 3 lemezes, fémdobozos változata. Mindegyik a Collector's Edition része, kifogástalan állapotban. Ha valakit esetleg érdekel, írjon privátban! Köszönöm.
-
gunji #57791 Új ajándék négy speeder ezért a kódért: LivestreamCantina2020
Itten: http://www.swtor.com/redeem-code -
Alanw #57790 Ja,arrol nem is beszélve hogy achivementeket is kapsz... -
pajer_csaba #57789 1., Szerintem rakd újra.
2., Ha már újra rakod, akkor a Steames verziót rakd fel.
3., Nem kell parázni, semmid nem veszik el, még az UI beállítások sem. (Ami azért meglepő, mert amíg a sima EA telepítést használtam, reinstallkor mindig újra be kellett állítani az interface-t.)
4., Bioware - semmi nem javul meg magától. -
gunji #57788 Egyre rosszabb, a hétvégén remekül ment, most csak negyedszerre hajlandó elindulni :( -
gunji #57787 Érdekes, tesztelés alapján bootolás után kikapcsolt (windows-os) tűzfallal megy, ha bekapcsolom-kikapcsolom, akkor már nem. Ugyanakkor windows 7-es kompatibilitási módban - úgy tűnik - rendben üzemel. Holnap próbálkozok, hátha sikerül még némi kajatokent szerezni :) -
gunji #57786 Köszi az ötletet, ezt még nem próbáltam, bár nem tudom, mennyire lehet reális ez az ok, talán a devek szabtak el valamit, ami csak a reinstallal javul meg. Még az eredeti stand-alone telepítőssel játszom (bitraider nélkül), ez a változat 2018 decemberi, előtte bő hat évig az eredeti 2012-ben letöltött telepítéssel :D
A legfurább az, hogy tegnap délután egyszer sikerült belépni, de játszani csak este tudtam volna, akkor meg már nem indult.
S most is kipróbáltam vacsora előtt: kétszer beengedett, harmadjára nem :o -
pajer_csaba #57785 Lehet, hogy újra kell telepíteni. Nekem a nem-Steames verziónál mindig ez volt az egyetlen megoldás. Amióta a Steames verziót használom, semmi baja. -
Ma reggel beléptem (most frissítettem előtte) és ment rendesen. -
pajer_csaba #57783 Nekem megy rendesen. -
gunji #57782 Mindenkinek rendben indul a játéka a tegnapi patch óta? Én beleestem a hibába, hogy nem indul a játék, hiába próbálgatom a fórumon javasoltakat. :( -
gunji #57781 /off Általában értettem, amikor nincs afk és 20x kell végigmenni. Itt szerencsére van, de így is előfordul, hogy egy óra, míg a két accounttal kész az ember.
Ezt meg elkezdtem nem is tudom hány karakterrel... hattal?
Kiváncsi leszek a hétfőre 
-
Plata #57780 Mert nem jól csinálod az eventet.
Én ma is le toltam eventet,romulán karakterrel,Legendary Intel Light Warbird van neki,jelentkeztem eventre,behívott,Romulan Enchanced Battle Cloak be,én meg a konyhába ki,vacsizni,mire végeztem és vissza jöttem az event is majdnem véget ért.
-
gunji #57779 Video hozzá: klikk.
Jó lesz, de inkább hetinek jobb lenne 2-3 havonta ismétlődve. Így három hét alatt kissé besokallhat az ember (mint az /off STO eventjein). A pincérdroidos küldetésnél meg kár, hogy nem írja ki, hány vendégnél járunk.
Szerk: a Rishi-vel kezdődő sztori-küldetést elég egy karakterrel csinálni?

Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.10.24. 17:22:17 -
gunji #57778 Kajafesztivál mától három hétig, de holnap még hegesztenek rajta, biztos odakozmált valami 
Szerk: s gtn-nél az eladási árat háromnullánként vesszővel tagolják, mióta vártam már
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.10.20. 23:18:04 -
Plata #57777 Igen,azokat a küldiket én is láttam 75-ös karival is.
Valami marhaság miatt vissza kellett mennem dromund kaas-ra és ott voltak a küldik. -
Igen, azok megmaradnak és bármikor letolhatóak, akárcsak a bolygó küldik és a bolygós bónuszok. Ezeket még akkor is meg tudod csinálni - ellentétben a class storykkal -, ha tokent használsz vagy eleve kotet-kotfe-onslaught karaktert kreálsz. -
gunji #57775 Igen, azokat, pl. Dromund Kaas-on a Revan-kultusz küldetéseit. - Akkor jó, köszönöm :)
(A kérdés onnan jött, hogy a napokban megjött a kedvem az eddig elhanyagolt classokat gyorsan ledarálni, míg tart az xp event. Dehát az se megy olyan gyorsan ;) -
Mit értesz "közös" class sztori alatt? A lila színnel jelölt bolygó sztorikat? Mert azok bármikor végigjátszhatóak, akár kotet-kotfe-onslaugth után is.
-
gunji #57773 Ha az adott bolygón csak a classhoz tartozó egyedi főtörténetet csinálom meg (pl ezt), utólag a kihagyott (közös) class story még befejezhető (Corellia előtt)? -
5 karim van 306os gearben, abból 2 full set/augment. (tudom másnak még több van), mégis jobban tetszik ha rendesen toljuk le az fp-t minthogy végig bujkáljuk.
Persze, kinek mi tetszik. -
Hát ha neki állsz geart farmolni, akkor a 10. FP után Te is csak arra mész, hogy leüsd a bosst. Ha még ennyit nem öltél bele, keress discordon olyanokat, akik szeretnék nyugisan végig nyomni. Én pld nem vagyok egy hardcore rutinos játékos, de már én is unom a gear farmot, így próbálok minél hamarabb végig menni rajta -
Azért a guild nem így működik Te is tudod. Aki játszani akar és fejlődni, vagy geart farmolni, azokkal discordon,meg lehet előre beszélni. Ha meg randomokkal mész ne csodálkozz, eddig is tele volt noobokkal a játék, most is tele lesz. 4 embert meg még a kis sutyerák guildünkből is össze lehet halászni bármelyik oldalon discordon.
Tisztként meg vagy lőve. Mi is azért vettünk vissza ,mert rengeteg energiát beletoltunk, de mivel nem tudtunk visszajelzést kicsikarni a játékosokból, úgy döntöttünk, hogy minimális energiát tolunk bele. Ugyanott vagyunk, csak mi se húzzuk már fel magunkat rajta. Ha nincs kommunikáció, nincs visszajelzés, te se tudod hova haladj. Sötétben tapogatózol.
Meg egyébként sztem te lennél a legkisebb beleszarás ebbe a tiszta lapba, sztem a mostaniak 90%-a azt se tudja ki vagy. Azon csodálkoznak én miért kettő vagyok, ki volt az egy :D -
Én azt nem szeretem hogy kb minden FP-ben skippelnek mindent.
Én játszani szeretek nem futkározni.
Netán ha még véletlen be is húzol valami skipelendő trasht akkor meg szarrá oltják az embert. -
Plata #57768 Én szeretem,nem szokott izgatni az sem ha sokat bénáznak,vagy elcsesznek valamit,ezért én nem írok rá,vagy nem csesztetem,majd bele jön.
Őszintén szólva egy random insta mókásabb,a nagy raiderek legtöbbször igazi tahók,legtöbb mythic raider egy sxggarcú beképzelt tahó.
Tisztelet a kivételnek,de a hardcore raiderek többsége igazi balfxsz.Mindegy hogy melyik MMO,réges régen 10-15 éve én is toltam rendesen és fix csapattal előre lebeszélve ,satöbbi,de már kiöregedtem és nem is bírom,simán bealszom egy raiden,na és nem viccből írtam,tényleg untatnak,de ugyanakkor simán letolok egy este akár 10+ timewalkingot vagy random instát,az szórakoztat.
Timewalkingon a legnagyobb hecc az hogy ha bejön egy ilyen mythic titán és fogalma sincs mit kell csinálni.Kenheti a hajára a fullos gearjét,mert az ott nem számít semmit sem.
Nincs is annál nagyobb hecc mint amikor egy fullos mythic ramnbó megindul és az első mob úgy pofán veri hogy padlót fog.
kedvencem a Burning crusade timewalking,az rohadt muris,ott egy instában néha akkora tömeg mob trash mob van hogy csak lesel,aki meg nem tudja mi az a timewalking nagy bátran be megy és ránk hozza a fél instát,szerintem az muris.
-
Nem vagyunk egyformák :)
Picit tulreagálod szerintem. Saját magaddal tolsz ki, ha továbbra is folytatod a sztorit magadban, bosszankodsz, stb. és nem felejted el egyből az egészet és lépsz túl rajta. Probléma volt? Volt. Megoldottad? Meg (kivágtad a picsába a srácot). Kész, ennyi, vége a történetnek.
A ragequit, hate whisp, stb. a játékost minősíti. Azért, mert ő hülye, miért legyen neked is rossz? Mert amíg te ezen "puffogsz", ő addig már bőven túllépett és más játékos idegeit tépázza. Mint a fórum vagy komment trollok.
Amúgy én imádom ezeket az idiótákat szivatni, ha megtalálnak akkor visszaírok mindenféle random dolgokat, esetleg randira hívom vagy megdícsérem a házát, a tegnapi meccsről kérdezek, guglizek valami dalszöveget és annak a refrénjét, stb. (Korábban éveken keresztül gyűjtöttem is ezeket az irces időktől kezdve aztán mentek ki webre csomagban, közszemlére téve... de aztán elmúlt az egész egyedisége, manapság már mindenki összefut ilyen faszokkal bármelyik online játékban)
Egyszóval, a pug ilyen. Ahogy rányomsz az OK gombra, azzal vállalod a kockázatot, hogy a történelem ismétli önmagát... :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.10.06. 17:56:07