Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyebkent az megvan, hogy igazak a pletykak es lesz KOTOR film? 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez nagyon tetszett ott nekem és szerintem ez is valami hasonlót jelent majd, bár gondolom néhány extra csavart még beletesznek. Kíváncsian várom a részleteket, aztán meglátjuk.
De még megszokásból felszoktam nézni.
Jah és megszokásból a Gs is jár még.
Egy szekrény tele van vagy 20 évnyi GS magazinnal.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.15. 18:53:30
Kicsit spoileresen annyit mondhatok, hogy jelenleg is van ilyen opció, hogy repként a birodalmat támogatod vagy fordítva. Gondolom ezt fejlesztik egy kicsit tovább.
De nagyon nagyon sok éve volt már.
Kíváncsi vagyok az új kiegre.
Vajon majd 60-as karival is lehet tolni?
Remélem nem kell hozzá le tolni a Revan utáni kiegeket,vajon hogy fog működni az árulás,ha a Sith sorcimmal elárulom a birodalmat akkor republic kari lesz?
Vagy tovább is birodalmi,akit mindenhol megdobálnak majd rohadt gyümölcsel?<#buck>#buck>
A sith sorcim a legnagyobbik úgy is jó kislány.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Twi'lek trooperem van.
Revan utáni kiegek nagyon nem jöttek be.
Ha az őszi kieg jó lesz akkor visszanézek.
S végre jön új játszható faj, a nautolan: https://twitter.com/SWTOR/status/1117233227750682624
Utoljára szerkesztette: CrashBoostZoom, 2019.03.20. 12:55:50
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Most preferedben tolom és észrevettem, hogy a modok, hiltek, enchancementek csak zöldben kaphatók és igen legyengített verziókban. Pld most kezdtem új karit és a kezdőbolygón erősebb kék hiltet kaptam lvl8-on, mint amit zöldben tudok most veni a fleeten lvl10-en. Ez most az előfizu hiánya miatt van, vagy tényleg ennyire le lett butítva a modollása cuccoknak?
Congratulations!
You have successfully redeemed the following code:
REVANSFATE
You are now registered for the following items:
SWTOR - Revan Returns Expansions
Lehet kicsit láma a kérdésem, mikor változott meg ez a játék? Minden belépésnél kell igényelni egy egyszeri kódot? Igaz kicsit régen játszottam vele, 2015ben idő hiányában abba hagytam, de nem véglegesen. Most ujra szeretnék játszani vele, de picit szünetelek, ki dob szerver kapcsolattal, szeretnék belépni, és mindig kéri az 1 szeri kódot. Erre van valami ellenszer, vagy ez most már ilyen?
"We're looking into why they code isn't working. I'll get back to the thread with updates."
Szoval jol csinaltad, csak a kod nem mukodik egyelore, kesobb erdemes majd probalkozni vele. Nov2-ig van ido.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.10.19. 17:46:02
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.10.19. 16:25:44