Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Twi'lek trooperem van.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Revan utáni kiegek nagyon nem jöttek be.
Ha az őszi kieg jó lesz akkor visszanézek.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
S végre jön új játszható faj, a nautolan: https://twitter.com/SWTOR/status/1117233227750682624
Utoljára szerkesztette: CrashBoostZoom, 2019.03.20. 12:55:50
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Most preferedben tolom és észrevettem, hogy a modok, hiltek, enchancementek csak zöldben kaphatók és igen legyengített verziókban. Pld most kezdtem új karit és a kezdőbolygón erősebb kék hiltet kaptam lvl8-on, mint amit zöldben tudok most veni a fleeten lvl10-en. Ez most az előfizu hiánya miatt van, vagy tényleg ennyire le lett butítva a modollása cuccoknak?
Congratulations!
You have successfully redeemed the following code:
REVANSFATE
You are now registered for the following items:
SWTOR - Revan Returns Expansions
Lehet kicsit láma a kérdésem, mikor változott meg ez a játék? Minden belépésnél kell igényelni egy egyszeri kódot? Igaz kicsit régen játszottam vele, 2015ben idő hiányában abba hagytam, de nem véglegesen. Most ujra szeretnék játszani vele, de picit szünetelek, ki dob szerver kapcsolattal, szeretnék belépni, és mindig kéri az 1 szeri kódot. Erre van valami ellenszer, vagy ez most már ilyen?
"We're looking into why they code isn't working. I'll get back to the thread with updates."
Szoval jol csinaltad, csak a kod nem mukodik egyelore, kesobb erdemes majd probalkozni vele. Nov2-ig van ido.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.10.19. 17:46:02
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.10.19. 16:25:44
Update: közben végig olvastam a cikket rendesen... ^^'
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2018.10.04. 09:30:44
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.10.04. 09:11:59
Nekem pl. a trooper story nagyon bejött, szóval tényleg az van, hogy mindenkinek más jön be.
A jedi knight storyt végig untam, de a sith warrior story meg bejött, pedig az is kb. faék egyszerűségű, de valahogy mégis tetszett. Nekem a consular is bejött, a BH-t nem csináltam végig pedig többször elkezdtem és a smuggler is mindig kimaradt valahogy.
Lehet ismét elő kéne vennem ezt is, de ez az eternal throne-os dolog már nem nagyon jött be, a legutóbbi részeket már meg sem néztem.
Kirat egyebkent, mint minden mas tarsat visszahozhatsz a terminallal Odessen bazison, de nyilvan a sztoriban nem fognak addig effektive reszt venni, amig hivatalosan vissza nem ternek.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.09.07. 11:53:03
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Detto 😊 Evek ota megy a keres a fejlesztok fele, hogy legyen mar rajta egy "hangtompito", de hat gondolom nem olyan egyszeru, vagy nem tudom, a lenyeg, hogy azota is a legtobb ember idegeire megy az allando "dumaja". HK-t is meg lehet unni, de nekem az legalabb valtozatos - azon tul, hogy ertheto is amit mond, nem gugyog - igy jobban birom hosszu tavon.
Mondjuk nalam Z00M a kedvenc, de az o folyamatos kommentje is egy ido utan nagyon faraszto tud lenni.
Treek tényleg sokat dumál,de attól még bírom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.07. 08:41:57
HK-nak viszont nagyon kegyetlen humora és beszólásai vannak, igazi móka játszani vele. HK-t csak elsőre tűnik nehéznek összeszedni, második alkalommal már 4 óra alatt rutinból meglett minden hozzá. Az igazi lustáknak meg ott van a Legacy-ban a 1 millió credites kiváltás sokadik karakterek részére.
Dark vs Light , jó vagy rossz fiú játékmód csak az RP rajongók részére fontos, amúgy lényegtelen (max kiváltani a hozzájuk tartozó reputation itemeket (gear, mount, stb).
Én is örülök, hogy visszatérnek a hagyományos Birodalom és Köztársaság konfliktushoz, ez a halhatatlan Uralkodó szál már unalmas volt. Mivel a játék elején a Revan történet kifutott, utána volt a Halhatatlan Uralkodó történet szál, kíváncsi vagyok, hogy akarják újrakezdeni. Mondjuk ez már legyen az írók fejtörője, én csak olvasó/néző leszek 😊
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka