Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Congratulations!
You have successfully redeemed the following code:
REVANSFATE
You are now registered for the following items:
SWTOR - Revan Returns Expansions
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Lehet kicsit láma a kérdésem, mikor változott meg ez a játék? Minden belépésnél kell igényelni egy egyszeri kódot? Igaz kicsit régen játszottam vele, 2015ben idő hiányában abba hagytam, de nem véglegesen. Most ujra szeretnék játszani vele, de picit szünetelek, ki dob szerver kapcsolattal, szeretnék belépni, és mindig kéri az 1 szeri kódot. Erre van valami ellenszer, vagy ez most már ilyen?
"We're looking into why they code isn't working. I'll get back to the thread with updates."
Szoval jol csinaltad, csak a kod nem mukodik egyelore, kesobb erdemes majd probalkozni vele. Nov2-ig van ido.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.10.19. 17:46:02
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.10.19. 16:25:44
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Update: közben végig olvastam a cikket rendesen... ^^'
Utoljára szerkesztette: pajer_csaba, 2018.10.04. 09:30:44
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.10.04. 09:11:59
Nekem pl. a trooper story nagyon bejött, szóval tényleg az van, hogy mindenkinek más jön be.
A jedi knight storyt végig untam, de a sith warrior story meg bejött, pedig az is kb. faék egyszerűségű, de valahogy mégis tetszett. Nekem a consular is bejött, a BH-t nem csináltam végig pedig többször elkezdtem és a smuggler is mindig kimaradt valahogy.
Lehet ismét elő kéne vennem ezt is, de ez az eternal throne-os dolog már nem nagyon jött be, a legutóbbi részeket már meg sem néztem.
Kirat egyebkent, mint minden mas tarsat visszahozhatsz a terminallal Odessen bazison, de nyilvan a sztoriban nem fognak addig effektive reszt venni, amig hivatalosan vissza nem ternek.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.09.07. 11:53:03
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Detto 😊 Evek ota megy a keres a fejlesztok fele, hogy legyen mar rajta egy "hangtompito", de hat gondolom nem olyan egyszeru, vagy nem tudom, a lenyeg, hogy azota is a legtobb ember idegeire megy az allando "dumaja". HK-t is meg lehet unni, de nekem az legalabb valtozatos - azon tul, hogy ertheto is amit mond, nem gugyog - igy jobban birom hosszu tavon.
Mondjuk nalam Z00M a kedvenc, de az o folyamatos kommentje is egy ido utan nagyon faraszto tud lenni.
Treek tényleg sokat dumál,de attól még bírom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.07. 08:41:57
HK-nak viszont nagyon kegyetlen humora és beszólásai vannak, igazi móka játszani vele. HK-t csak elsőre tűnik nehéznek összeszedni, második alkalommal már 4 óra alatt rutinból meglett minden hozzá. Az igazi lustáknak meg ott van a Legacy-ban a 1 millió credites kiváltás sokadik karakterek részére.
Dark vs Light , jó vagy rossz fiú játékmód csak az RP rajongók részére fontos, amúgy lényegtelen (max kiváltani a hozzájuk tartozó reputation itemeket (gear, mount, stb).
Én is örülök, hogy visszatérnek a hagyományos Birodalom és Köztársaság konfliktushoz, ez a halhatatlan Uralkodó szál már unalmas volt. Mivel a játék elején a Revan történet kifutott, utána volt a Halhatatlan Uralkodó történet szál, kíváncsi vagyok, hogy akarják újrakezdeni. Mondjuk ez már legyen az írók fejtörője, én csak olvasó/néző leszek 😊
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka
Nagyon aranyos kis maci.
Hk-t sosem szereztem meg,őszintén szólva azért mert a KOTOR-ban utáltam HK-t.<#buck>#buck>
Bár elég gyér az angol tudásom,de nekem legjobban a full Light side sith sorci sztori jött be,az valami nagyon fun.<#hehe>#hehe>
Akartam sith pureblood jedi karit is csinálni poénból,de a jedi sztori olyan fárasztó hogy az elmaradt.
Van persze funkcioja is, skineken es nemi rewardon kivul kap a karakter nemi boostot ha epp az az oldal van "hatalmon", amelyik oldalhoz o is tartozik, de ennyi.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Eredetileg birodalmi rohamosztagost szerettem volna indítani de itt vagy birodalmi vagy rohamosztagos lehetek. 😊
Szóval most a jó oldalon vagyok, de rossz ez nekik is mert mindenkivel köcsög vagyok, meg nekem is, mert a zöldeket nem lehet lelőni. 😄
Igen, ennek a kapcsolonak a segitsegevel lehet oda-vissza vandorolni az oldalak kozott.
Ha a sztori ugy hozza, lelep(het)nek, de nem fognak elhagyni csak azert, mert mocsok
vagy veluk 😊
Folyamatosan kapod a tarsakat, szerintem ne vegyel emiatt penzert ujat, lesz a vegen annyi, hogy kovetni sem tudod, ki kicsoda... Az alapjatek soran 4-5 tarsat kapsz, aztan ez a szam sokszorozodik. Van egy ket erdekes tars, akit erdemes esetleg beszerezni, HK vagy Treek, stb. de szerintem eleinte felesleges erre kolteni.
Minden tarsnak van egy szimpatia erteke, es minel nagyobb, annal jobban teljesitenek (jobban healelnek, jobb dps, jobb tank, stb.), igy erdemes nekik adni ajandekokat, stb. Rengeteg helyrol lehet szerezni ajandekokat es kapsz is majd tonnanyit (no meg szerezhetsz is crew skillel, "ingyen"😉
Igen, ha egyszer elofizetsz egy honapra, akkor az addig megjelent osszes kiegeszito a tied orokre. Meg akkor is, ha idokozben lejar az elofizetes es ismet preferred leszel. Ha jon uj sztori, akkor az viszont megint csak akkor lesz a tied, ha elofizetsz.
Nincs olyan class, se faj, amit csak elofizetok hasznalhatnak, maximum szamukra konnyebb elerni, mert preferrednek meg kell felelnie egy bizonyos feltetelnek - pl elobb vegig kell jatszani x szintig, vagy achievement kell hozza, stb. A karaktert ahogy krealtad, az a tied, hasznalhatod utana barmikor, viszont ujat nem indithatsz abbol a kombinaciobol, ha esetleg lejar az elofizetes es nem teljesul a feltetel.
Vannak fajok, amelyek direkt egyedi fajok es csak Cartel Marketbol lehet beszerezni, azt vagy megveszed AH-bol jo dragan, vagy fizetsz cartel coinnal.
Erdemes egyebkent a security key applikaciot mar most beloni, ha +100 cartel coint er, es hat sok kicsi sokra megy 😊 (kaphatsz meg cartel coint a sztorik kozben is, chapterek vegen vagy specie achiek teljesitese utan, de nem szamottevo a mennyiseg)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.09.05. 17:48:13
Ha olyan kasztot indítok közben ami csak subscribernek jár és lejár az előfizum akkor már nem is használhatom azt a karaktert?
Ezekre nem találtam a faqban választ. Köszi.
A companionom le tud lépni? Fontos, hogy toljam neki az ajándékokat? Elég rosszban vagyok Jorgannel. Szétszivattam az agyát. 😊
Mikor lesz második companionom?
Ha veszek pénzért azt is tolni kell ajándékokkal? Elég drágák. 😞
Előre is köszi a válaszokat.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Melózok.
Mobilról nem tudom megnézni.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Feltelepítem az alkalmazást,beírom a cd kulcsot,de nem jó.
Nem fogadja el a kulcsot amit az app ad.
1. Javasolt első körben megnézni pár videót az operationökről / végigfutni dulfy guide-okat, hogy legalább valami fogalmad legyen arról, hogy mi történik.
2. Bizonyára te is észrevetted, hogy minden nap másik ops aktív gf-ben, ez az, amire adott nap legnagyobb eséllyel fogsz csapatot találni. (Naptár)
3. Menj fel fleetre és figyeld general chatet, általában itt szoktak embereket keresni, majd ha megvan egy teljes group azzal nyomják be a queue-t, szolóban nem igazán használják gf-et operationre.
4. Jó szórakozást! 😊
5. Ha esetleg a továbbiakban mélyebben is érdekel a téma, érdemes guildet keresni, akik rendszeresen csinálják őket.
Vagy hol tudok guildekre keresni General Chat-en kívül?
Critical, defense: synthweaving
Accuracy, shield, mastery: armstech
Alacrity, absorb: armormech
Cybertech-el kb. gránátokat (főként stun, pyro) éri meg egyedül gyártani.
Egyébként, bár kicsit outdated, a fejlécen található faq-ban le van írva, hogy mit mivel érdemes felvenni.