Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nem tudom hogy csak úgy tűnik-e,de nekem az jött le hogy jobban fut a steam változat.
Kiderult ugyanis, hogy a steammel osszekoti az elso accountot, amivel elsonek belepsz es igy a steames accomhoz azt rendelte hozza. Errol lehet, hogy irnak, de nem lattam semmi figyelmeztetest, az eulat meg olvassa el az, akinek hat anyja van.
De szerencsere mas is jart igy, igy az EA Answer HQ-n ott volt a kerdes es a megoldas, miszerint bezarva steames klienst es magat a steamet is, majd igy belepve az swtor account menedzsmentjebe siman lehet unlinkelni a kapcsolt steames accot. Ha fut a steam, akkor nem engedi. Igy aztan unlink, majd steam indit, steames swtor indit es a fo accounttal bejelentve mar jo accountokat kotott ossze.
Ezt azert irom le, ha esetleg mas is tervezne a valtast, vagy igy jart, hogy van megoldas ra.
Odessenre erve csinald meg a contact kuldiket, kapsz igy olyan tarsakat addig is, akiket lehet kuldeni crew missionra.
Ha ragaszkodsz a regi bandahoz, Odessen bazison van egy terminal a Mystic resz korul, amivel reaktivalhatod oket, de a ok nem lesznek reszei aktivan az instanceolt KOTET/KOTFE sztorinak mindaddig, amig vissza nem kapod/szerzed/toborzod oket a kesobbiekben (ezert sem lenne celszeru abbahagyni a IX fejezetnel). Vagyis, ha reaktivalod oket, akkor csak nyilt terepen, vagy heroicokban, vagy korabbi tartalmak teruleteihez kapcsolodokban - ahol meg a legenyseg tagjai voltak - lesznek aktivak.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.07.27. 14:20:07
Utoljára szerkesztette: Vrungel76, 2020.07.27. 14:10:35
https://torcommunity.com/database/item/yWmXAv9/polished+laminoid/
Polished aluminium már jött be néhány valahonnan (talán a KOTFE fejezetek droidjaiból, de nem vagyok benne biztos), viszont a fentivel még nem találkoztam sehol. 520 körül van a scavenging szintem.
Mostanában nem küldiztem,csak repkedtem egy kicsit.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.26. 21:06:30
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.07.26. 18:22:54
X:\Users\(userneved)\AppData\Local\SWTOR\swtor\settings\GUIProfiles
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.07.26. 00:17:51
Kérdés: mielőtt steamből telepítem, kell uninstallálni a régi játékot?
Illetve, az új steames verzióban megint újra be kell állítani az interface-t a játékban, mint minden friss telepítésnél?
Az meg normális ilyenkor, hogy több hely szabadul fel, mint a fájlok összmérete. <#nezze>#nezze>
Csak amikor nyomtam uninstallt a 19 gigás file-ra nem 19 giga hely szabadult fel hanem 44.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Mire közölte hogy nem tudja törölni meg hogy két old republic is van fent a gépen.<#wow2>#wow2>
Megkerestem a programok közt és tényleg,van egy bioware swtor mappa és egy ea swtor mappa.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Elsőre töröltem a 19 gigás file-t mire mind a kettő eltűnt és lett 44 giga szabad helyem.<#whatever>#whatever>
És amilyen pechem van az SW Tor telóm le merült.<#nyes>#nyes>
Most tölthetem fel hogy be tudjak logolni.Mindig elfelejtem feltölteni.
Egyébként STO-ban volt lehetőség az accot összekötni steam-el nem rég új kliens letöltése nélkül.Igaz egyeseknek ettől lehalt a játék.<#buck>#buck>
Jah,nem akarok szemétkedni,de steames verzió egyenletesen tölti a játékot,originessel még a patch leszedése is szívás volt mert folyton megszakadt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.22. 11:35:10
Én úgy csinálnám, hogy elkezdeném a steames verziót letölteni, hagynék neki pár száz megát leszedni, aztán stop, steam bezár, a régi swtor launcheres verzió filejait rámásolnám a steames mappa megfelelő helyére, steam indít majd egy integrity checket nyomnék rá, és így valószínűleg csak 1-2 giga lenne, amit le kell szedni, a többit elfogadná már letöltöttnek.
Jó pár játéknál már bejött, legutóbb a Borderlands 3-mat költöztettem át Epicről Steamre, amikor egy évre rá megérkezett végre steamre és ott is megvettem.
Azt hittem van valami egyszerűbb módja hogy tudjam párosítani hozzá.
Nekem eddig is steamről futott,mert a játékban másképp nem tudtam képeket csinálni.
De hogyan tudnám összekötni az accom steam-el,mert még mindig azt írja ki hogy nem steames játék vagy mod.
Csak azt sajnálom, hogy olyan méregdrágák a cuccok. Az új karakteremnek kéne gear, megtetszett az ancient force-imbued blade, igaz, nem annyira sw-s, de tecc, csak hát 3800 cc vagy ~200 milla kredit. Persze a BW tudja, hogy így is viszik-e, mint a cukrot, vagy csak féláron.
Azt se értem, hogy most hogy elindult a fogatversenyes hét is és van négy-féle heti event (fogat, gree, rakghoul, bounty), lehetne heti váltás nyár végéig.
Dehát evvan. Végül is a sztorival elvan az ember <#email>#email>
Én emlékszem rá hogy amikor csak prefered voltam és kezdtem kiskarit akkor kitolt velem és nagy szintű ládát kaptam.
Vagy pref voltam vagy sub.Mivel elég sok CC-t vettem meg elköltöttem a játékra.
Az a láda nekem is csak lvl60 felett esett másik karaktereken.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.07.15. 19:48:05
Ha jól emlékszem már a huttok idején is ilyen volt.
Utoljára szerkesztette: Vrungel76, 2020.07.15. 15:33:59