Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Elvoltam a hülyeségeimmel.
Az előbb egyébként lvl7-es jutalmat kaptam a 44-es karival. XD
Este ha hazaérek szerintem még letolok 5-10 repülős menetet csempésszel,pár kukkolós küldit kis sorcival meg talán revanost,meg nagy sorcival tolom onslaught sztorit talán.
Van pár kis karim akikkel mindenféle dolgokat csinálok.
Van például egy akivel repkedni szeretek.
Szinte sztori semennyire sincs neki meg,csak repkedem vele,de nekem ez tökre jó.
Tudom fura,de így szórakozom jól.
Na de még kis kari,erre ma ilyen jutalmakat kapott.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nagyon jó cuccok,de miért 70-es cuccot ad 44-es karinak?
Alig várom hogy 50-es legyen és a hajójára felszerelhessek jobb fegyvereket.<#buck>#buck>
De csak repkedéssel szerzek vele xp-t.Kicsit lassú.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.04. 13:31:46
Már itt is vagyok,nem volt lezárva a kijárat.
Nem tom mi a frász volt,még ilyen nem volt hogy nem engedtek be valahova.

Ez a kukkolós sztori tök jó,bár szinte nulla xp-t ad és valami gagyi jutalmat,azért nagyon jó.
Klasszak benne a trükkös csapdák meg egyebek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.03. 18:32:16

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.09.03. 18:23:20
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.03. 18:12:42
Illetve, hanyas szintű vagy, mert nem lehet, kell egy minimum szint mind Coralia, mind a BH-hoz?
Másik,elakadtam a kukkolós sztorival is,corellia-n kellene kukkolnom,de oda nem enged utazni,not available this time.<#wow2>#wow2>
Valami ilyesmit böfög és ha oda is tudok menni csak a hangárban tudom riogatni a denevéreket mert üvöltök mérgemben.<#hehe>#hehe>
A karim 37-es szintre van vissza szintezve,mivel túl nagy Taris-hoz,de a küldi szerint ott kell kukkolni.<#hehe>#hehe>
Na szóval betámadott ez a robi,ami fura volt hogy szuper erősnek volt jelölve,valami mini boss szerűségnek,bár 37 voltam a nehézsége piros volt,elkezdtünk barátkozni és már majdnem le vertem fél hp-ját mikor szó szerint köddé vált.Azóta sem találtam sehol.Pedig kerestem.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.08.31. 12:10:56
Akkor már inkább egy Nexu Cat. 😊
Aranyos maci.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.08.30. 19:53:31
Igen mint egy szakadt köpeny ami néha harc közben a hátán megtörik derékszögben és hátra fele áll mint targonca két emelő villája.Amitől viccesen néz ki.
Arra gondolsz, amikor úgy néz ki, mintha egy szakadt köpeny két csíkja lenne Vizla hátán?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.08.30. 09:47:54
"We are excited to announce that Achievements are coming to Steam in early September alongside our Game Update 6.1.3. All of these Achievements mirror their in-game counterparts and will be granted automatically when 6.1.3 releases, regardless of when you originally earned their in-game versions! If you want to see exactly which Achievements are coming to Steam, they are now visible (but not yet earnable!) in your Steam Library.
Check them out here on Steam right now, jump in-game and earn them today, and then when they go live in September you will instantly gain credit on Steam for any and all that you have already completed! We’ll see you in-game in the galaxy far, far away!
-The STAR WARS™: The Old Republic™ Team"
Egyébként steamen még mindig nem kaptam semmi öcsit,sok órányi játék után sem,semmire.
Inkább Sügér hexid-et használom ezzel a karival,mert ő sötét a karim meg nem,ettől poén.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.08.28. 11:29:05
Az ezen időszak alatt belépő előfizetők meg egy Shae Vizsla companiont is kapnak (majdnem boffot írtam 😊. Forrás

Jah,most jut eszembe,ez lehet hogy steames hülyeség.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.08.28. 11:11:12
A zöld és kék chipet lehet venni vagy napi kis küldetésekben nyereményként kapni. A lila emperor chipek meg normál játék közben esnek.
Ez kábé a lényeg, bővebben pl. itt: https://swtorista.com/articles/swtor-nar-shaddaa-nightlife-event-guide/
Amit mindig toltam az a fejvadász event volt.
Valaki tudna adni valami rövidebb felvilágosítást erről az eventről?
Gondoltam, hogy egy fél nap alatt elverem mindet, aztán a nyereményből tudok vásárolni a vendoroknál. Hát nem! <#nyes>#nyes>
Első karakteren még nehezen 2-3 óra alatt sikerült túllenni, a másodiktól kezdve már vért izzadtam. Most másfél nap kaszinózás után a negyedik karakternél tartok és teljesen önfenntartó lett a játék. Az elején összejön 30-40 kingpin chip, belőle garantáltan jön 1-2 emperor chip. Valamelyik emperor chip garantáltan ad 50 kingpint, ami garantáltan ad legalább 1 emperor-t és így tovább. Most esett kb. ötödszörre az 50 kingpin, s veszíteni is kéne <#help>#help>
De függő biztos nem leszek, annyira zsibbasztó már nyomogatni a jobb egér gombot <#guluszem1>#guluszem1> <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.08.22. 17:42:11
Ez miért van hogy így beragadt?
Esetleg csak vizuális bug?
Köszi
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Age of empires 3-at feltettem jàtszottam vele két órát és kaptam 5 kártyát.
De tegnap is láttam.
Játszottam sorcival az este.
Vagyis inkább már éjszaka.
Steamről indítottam és kiírta higy 0/191 öcsi elérve.
Meg valami szöveget hogy aug 28-tól steam játékosok kapnak egyedi jutalmakat meg újra lesz nekik vizsla.
Nem olvastam el csak kinyomtam.
Most meg nem vagyok gépközelben.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.08.22. 16:59:15
They will be retro-actively rewarded to those, who have already earned them by playing the game on Steam or via the original launcher.
When the SWTOR Steam Achievements go live with 6.1.3, the ones you have unlocked for your SWTOR account will be automatically marked as completed on Steam as well. You do not need to worry bout transferring them from one to the other.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.08.22. 15:25:37
Én még egyetlen egyet sem kaptam,pedig az összes létező class sztoriját végig vittem,mindegyikből van legalább 1 50+-os karim,a legacy-m több mint 30,szerintem 40-nél is több,csak arra most nem emlékszem.De hiába nem kaptam megy egyikért sem az öcsit.Újra kéne csinálnom mindet?
Vadi új karikkal újra végig vinni minden sztorit?Minden class-al elérni a szinteket meg egyebek?
Emlékszek, írtad, hogy kevesebbet vagy aktív, de a flottátok még fogad új játékosokat? Nar Shaddaá-n mindig belefutok újakba, ajánlhatlak benneteket?
Vagy ha más flották is keresnek új tagokat, bárkinek szívesen ajánlok bárkit. A lényeg, hogy ne vesszenek el az újak.
Kieg: nem, nem reklámcélból kérdezem, csak sokan kerestek meg az utóbbi időben pl. a magyar nick-eim miatt, hogy hátha tudok segíteni.
Ma láttam steam hírekben.
Valószínűleg a jó édes mamikája csuklana sűrűn.
De már találkoztam magyar admin szerűséggel játékban,mittomén mi volt a pontos státusza,lényeg hogy magyar volt és 1 hét bannt kaptam tőle dev zaklatása címszóval,ugyanis cseten a haveromnak mondtam hogy találtam egy bugot és le videózom.Csak ez a csóka is a csapatunkban volt és kiderült hogy valami magyar moderátor avagy admin vagy a rossebb tudja mi,rossz néven vette hogy videózok és kaptam tőle 1 hét bannt WoT-ból.Az adataimat nem kérte az biztos,csak cseten fenyegetőzött.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.08.07. 17:07:37
Aki adatot kér az csaló.
PSA: Beware steam accounts posing as BIOWARE devs needing to "Check your account" for fraud and asking for your user/pass/key