Star Wars: The Old Republic (MMORPG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X:\Users\(userneved)\AppData\Local\SWTOR\swtor\settings\GUIProfiles
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.07.26. 00:17:51
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Kérdés: mielőtt steamből telepítem, kell uninstallálni a régi játékot?
Illetve, az új steames verzióban megint újra be kell állítani az interface-t a játékban, mint minden friss telepítésnél?
Az meg normális ilyenkor, hogy több hely szabadul fel, mint a fájlok összmérete. <#nezze>#nezze>
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Csak amikor nyomtam uninstallt a 19 gigás file-ra nem 19 giga hely szabadult fel hanem 44.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Mire közölte hogy nem tudja törölni meg hogy két old republic is van fent a gépen.<#wow2>#wow2>
Megkerestem a programok közt és tényleg,van egy bioware swtor mappa és egy ea swtor mappa.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Elsőre töröltem a 19 gigás file-t mire mind a kettő eltűnt és lett 44 giga szabad helyem.<#whatever>#whatever>
És amilyen pechem van az SW Tor telóm le merült.<#nyes>#nyes>
Most tölthetem fel hogy be tudjak logolni.Mindig elfelejtem feltölteni.
Egyébként STO-ban volt lehetőség az accot összekötni steam-el nem rég új kliens letöltése nélkül.Igaz egyeseknek ettől lehalt a játék.<#buck>#buck>
Jah,nem akarok szemétkedni,de steames verzió egyenletesen tölti a játékot,originessel még a patch leszedése is szívás volt mert folyton megszakadt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.07.22. 11:35:10
Én úgy csinálnám, hogy elkezdeném a steames verziót letölteni, hagynék neki pár száz megát leszedni, aztán stop, steam bezár, a régi swtor launcheres verzió filejait rámásolnám a steames mappa megfelelő helyére, steam indít majd egy integrity checket nyomnék rá, és így valószínűleg csak 1-2 giga lenne, amit le kell szedni, a többit elfogadná már letöltöttnek.
Jó pár játéknál már bejött, legutóbb a Borderlands 3-mat költöztettem át Epicről Steamre, amikor egy évre rá megérkezett végre steamre és ott is megvettem.
Azt hittem van valami egyszerűbb módja hogy tudjam párosítani hozzá.
Nekem eddig is steamről futott,mert a játékban másképp nem tudtam képeket csinálni.
De hogyan tudnám összekötni az accom steam-el,mert még mindig azt írja ki hogy nem steames játék vagy mod.
Csak azt sajnálom, hogy olyan méregdrágák a cuccok. Az új karakteremnek kéne gear, megtetszett az ancient force-imbued blade, igaz, nem annyira sw-s, de tecc, csak hát 3800 cc vagy ~200 milla kredit. Persze a BW tudja, hogy így is viszik-e, mint a cukrot, vagy csak féláron.
Azt se értem, hogy most hogy elindult a fogatversenyes hét is és van négy-féle heti event (fogat, gree, rakghoul, bounty), lehetne heti váltás nyár végéig.
Dehát evvan. Végül is a sztorival elvan az ember <#email>#email>
Én emlékszem rá hogy amikor csak prefered voltam és kezdtem kiskarit akkor kitolt velem és nagy szintű ládát kaptam.
Vagy pref voltam vagy sub.Mivel elég sok CC-t vettem meg elköltöttem a játékra.
Az a láda nekem is csak lvl60 felett esett másik karaktereken.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.07.15. 19:48:05
Ha jól emlékszem már a huttok idején is ilyen volt.
Utoljára szerkesztette: Vrungel76, 2020.07.15. 15:33:59
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Az a poén hogy az nap van a szülinapom amikor SW nap van.<#vigyor>#vigyor>
De az nem poén hogy jóval öregebb vagyok nála.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.05.04. 14:46:03
A jót választottam,de nem komálta,megszakítottam a dumát újra kezdtem a rosszat választottam,de azt még jobban nem komálta.<#vigyor>#vigyor>
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
De végre sikerült megcsinálni a sith warri sztorit is.
Így végre minden sztori kész.
Bár kíváncsi lennék pár dologra.
Sith warrit light side-on toltam végig.Sok gondom volt hogy a társam sokszor helytelenítette volna a választásom,ezért sokszor újra kellett kezdeni egyes beszélgetést.
Ha gonosz lettem volna akkor mégis mi lett volna?
Elhagytak volna mert irtó tetű vagyok?
Vagy ha dark side-on tolom akkor ők is rosszarcok?
Sith warrival corellian épp az assasinokat ölöm,a második assasin egy SIS Assasin volt,leütöttem és két szintet kaptam érte,46-ról 48-ra ugrottam.
De más furcsaságot is láttam.
Trooper és jedi knight sztorit letoltam és nem nagyon láttam lagot sosem,mindig alacsony volt a pingem,Sith warrival sem volt gondom egészen Taris-ig,Tarison sith warrival rémes volt.minimum 150-es pingem volt,de sokszor felment ezer fölé is.
Nem a netemmel volt gond,mert az volt az első hogy megnézzem.Taris-t nagy nehezen le toltam marha nagy laggal,de ahogy elhúztam onnan vége is lett a magas ping-nek,azóta max 53 ms van újra.
Ennek a 70-s dolgonak véleményem szerint semmi értelme, mert dupla xp-n csak sztroikkal 1-2 nap alatt maxolod a karit. Szóval szerintem arra tök felesleges. Ha meg tényleg csak sztorizol, akkor ha véletlenül le lennél maradva, ami a dupla xp-miatt esélytelen, akkor bedobsz pár FP-t és már helyben is vagy. Ha szeretsz társasági dolgokban benne lenni, mint opsok, commander huntok, akkor meg keresd meg a guildünket.
Plusz még valami cuccok is járnak hozzá.Bár azt nem is néztem hogy mi.
Van értelme egy olyan csomagot megvenni?
Ha jól láttam most leárazva 2000 CC,karakter sztori nem lesz kész tőle,csak 70-es szintre húz.
Van 2900 valamennyi CC-m,azon gondolkoztam mit érne meg venni belőle.
Vagy semmi értelme a cuccnak?
Lehet inkább egy mount kéne.
Lehet mert tényleg fura volt,még ha egy szuper küldit adtam volna le ami ad kismillió xp-t és lépek vele két szintet ok,de lecsapok egy droidot meg egy haverját és két szint?Fura,tegnap birodalmi rossz arcokat csaptam le akkor is két szint.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.24. 17:04:04
A lvl70-es sagem most ert csak Coruscantra (illetve kuldte a jedi tanacs, mert bajban van a mestere), koszonhetoen az xp scrollnak, a dupla xpnek, a DVL-es xp szettnek es annak, hogy megcsinaltam a weekly heroicokat. A szintezes mar tenyleg csak masodlagos.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.04.24. 17:01:47
Egyébként a jedi lovagom is az első szintlépésénél két szintet kapott egy szint helyett.
24-es szintű volt a karim, a felszerelése meg 22-es szintű,ezért mondtam rosszul hogy 22-es szintű,a gearjével kevertem a szintjét,nar shaddán az utcán egy robotot lecsaptam mert belém kötött és nem 25 lett a karim hanem 26.
Lehet hogy a régóta inaktív kariknak az első szint lépésnél dupla szint jár?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.24. 16:54:23
Vagyis azt akartam kihozni a dologbol, hogy nem lenne fair, ha egyes karakterek (teljes inventoryval) komolyabb boostot adnanak a jatekosnak, mint a tobbi (kevesebb inventoryval), foleg azutan, hogy anno kukaztak az egesz companion stat es szerepkor rendszert.
Jelenleg csak a szimpatia es a karakter presence erteke szamit mar. Elobbi (szimpatia) a crew skill dolgokat gyorsitja es boostolja, utobbi (karakter presence) pedig a tars hatasfokat boostolja (nagyobb sebzes, tobb heal, stb. - de mivel ezt a jatekos presence erteke hatorozza meg, igy minden tars egyforma boostot kap, ha aktiv).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.04.24. 16:48:12
Egy ősrégi jedi lovagom van,a társának még meg van minden slot.
Sok tarsnak mar inventoryja sincs, csak 1-2 slot amit lehet kozmetikazni.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.04.24. 14:36:14
Bele kezdenék jedi knight sztoriba is,van egy 22-es karim,adnék a társára adaptive armor szettet,csak nem tudom hogy kell-e bele mod.Vagy neki már fölösleges?
A trooper karim társának valamilyen rohamosztagos cartel marketes szettje van,de neki volt benne mod,igaz nem a szintjéhez igazítva.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.04.24. 14:18:00
De így is meglett a sztori,51 lettem a végére.
Már csak jedi knight és sith warri sztori kell.
Ez a három kaszt nem jött be nekem annak idején.<#lookaround>#lookaround>